1. Operatia de apendicita este o operatie usoara si se face doar cu anestezie locala. 2.Anestezia se face cu injectie la locul operatiei. 3.La anestezia generala te adoarme cu o masca pe fata. Apoi nu mai stiu ce fac! 4. Am trait senzatia de care spui. La o operatie complicata pe care am suferit-o, de teama ca nu o sa ma mai trezesc am cerut rahianestezie, adica sa fi amortit de la brau in jos, dar sa fi treaz! Partea proasta a fost ca aceasta anestezie nu a fost suficienta si eu am simtit durerea si am inceput sa tip si in secunda urmatoare am simtit masca pe fata si am adormit. Si. m-am trezit totusi, fara sa am habar ca eram deja "executata"! Am intrebat cand ma opereaza si mi-sa raspuns ca... oho, esti gata demult! Asa ca ...curaj! Operatia mea a fost mai demult. Acum, dupa anesteziea generala iti da un antidot si te trezesti imediat dupa ce iesi din sala de operatie. Apoi dormi de voie!
Deja operatia de apendicita a devenit o operatie de rutina, aproape ca scosul unei masele.Nu-ti fa griji, sansele sa nu te mai trezesti sunt f mici.
Iti face ce anestezie vrei.de preferat e cea generala. cea locala e dureroasa(iti baga un ac f mare in coloana, stai cocosata cu mainile la cap si iti face anestezia )cateodata reuseste anestezia.cateodata nu.si simti taietura. a patit-o o pr de-a mea acum o luna si dupa ce a chinuito cu anestezie locala i-a facut generala.asa ca sfatul meu e sa alegi generala
Eu m-am gandit ca sunt monotorizat,sunt pe maini bune, si nu am cum sa nu ma trezesc, la tehnologia de acum e altceva...stai linistit, eu am 8 anestezii generale
Niculae_Mirela_2003 întreabă:
Artemisia întreabă:
dobrin1019 întreabă: