| Andreea9222 a întrebat:

1.Cand te operezi de apendicita ce anestezie iti face(generala sau locala)?
2. Unde inti face anestezia locala? In ce consta? Cum se realizeaza?
3. Unde iti face anestezia generala? In ce consta? Cum se realizeaza?
4.Pentru cei care au fost operati cu anestezie generala, cum ati facut sa nu va ganditi la faptul ca s-ar putea sa nu va mai treziti?
funda pentru cel care rasp cel mai detaliat
mersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

1. Operatia de apendicita este o operatie usoara si se face doar cu anestezie locala. 2.Anestezia se face cu injectie la locul operatiei. 3.La anestezia generala te adoarme cu o masca pe fata. Apoi nu mai stiu ce fac! 4. Am trait senzatia de care spui. La o operatie complicata pe care am suferit-o, de teama ca nu o sa ma mai trezesc am cerut rahianestezie, adica sa fi amortit de la brau in jos, dar sa fi treaz! Partea proasta a fost ca aceasta anestezie nu a fost suficienta si eu am simtit durerea si am inceput sa tip si in secunda urmatoare am simtit masca pe fata si am adormit. Si. m-am trezit totusi, fara sa am habar ca eram deja "executata"! Am intrebat cand ma opereaza si mi-sa raspuns ca... oho, esti gata demult! Asa ca ...curaj! Operatia mea a fost mai demult. Acum, dupa anesteziea generala iti da un antidot si te trezesti imediat dupa ce iesi din sala de operatie. Apoi dormi de voie!

4 răspunsuri:
| hhhdd a răspuns:

Deja operatia de apendicita a devenit o operatie de rutina, aproape ca scosul unei masele.laughingNu-ti fa griji, sansele sa nu te mai trezesti sunt f mici.happytongue

| jana_2486 a răspuns:

Iti face ce anestezie vrei.de preferat e cea generala. cea locala e dureroasa(iti baga un ac f mare in coloana, stai cocosata cu mainile la cap si iti face anestezia )cateodata reuseste anestezia.cateodata nu.si simti taietura. a patit-o o pr de-a mea acum o luna si dupa ce a chinuito cu anestezie locala i-a facut generala.asa ca sfatul meu e sa alegi generala big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

| stefandumitru a răspuns:

Eu m-am gandit ca sunt monotorizat,sunt pe maini bune, si nu am cum sa nu ma trezesc, la tehnologia de acum e altceva...stai linistit, eu am 8 anestezii generalewinking