| cosminvgb07 a întrebat:

1.Daca ai varicocel ti se umfla vena pe testicul sau doar deasupra acestuia?(am o vena pe testicul și nu am nici un neam cu probleme vasculare deci, nu am cum sa am varicocel )
2. Daca nu am neamuri care au avut varicocel cam ce risc am sa am varicocel? Doar la aceste două întrebări vreau sa îmi răspundeți. Aveti grija de sănătatea dumneavoastră! Doamne ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Saiko10 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fie un ne-am apropiat, poate strabunicul tau a avut, sau poate stra stra stra bunicul tau a avut. nu se manifesta mereu chair daca ai gena aia.

| Saiko10 a răspuns (pentru Saiko10):

Neam* a corectat TPU prost.

| cosminvgb07 explică (pentru Saiko10):

Tu ești băiat nu? Ai vene care se simt la palpare deasupra testiculelor?(care se mai îngroașă puțin când stai in picioare)

| Saiko10 a răspuns (pentru cosminvgb07):

Cred ca este ceva normal, de aia sa spune ca ai sange in c*aie happy

Tu simți vene la palpare deasupra testiculelor și in spatele lor? Răspundeți te rog mult.

| Saiko10 a răspuns (pentru cosminvgb07):

Da ma

Dar simți una așa căzută pe langa testicul care este groasa?