| aminarv a întrebat:

1. Folosesc de circa 2 luni anticonceptionale Logest, dar nu ma simt bine din puct de vedere al sanatatii.
Ce analize se pot face pentru a sti cu exactitate ce tip de anticonceptionale mi se potriveste?

2. De circa 2 saptamani ma dor foarte tare sanii, ma simt ametita, obosita.
Din punct de vedere medical nu am nici o problema. Analizele sunt inregula.
Pot fi acestea efecte adverse ale utilizarii Logestului?
Exista posibilitatea existentei unei sarcini desi nu am omis sa iau nici una dintre pilulele contraceptive?

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista o analiza de sange care sa spuna ce contraceptiv ti se potriveste. Teoretic, Logestul este un contraceptiv microdozat, care nu ar trebui sa fie prea agresiv. Dar am mai auzit persoane planagand-se de diferite reactii adverse. Prin urmare, cred ca ar trebui sa mergi la medicul care ti le-a recomandat, sa-ti prezinti simptomele si sa-i soliciti schimbarea contraceptivului. Efectiv el nu ti se potriveste.

4 răspunsuri:
| nicky a răspuns:

Poate fi si de la medicament citeste in prospect la reactii adverse dar pentru analize in mod normal trebuie sa mergi la un cabinet de planing familial sa spui ce iei sa spui cum te simti si sa ceri sa-ti recomande sa faci niste analize. Din cate stiu anticonceptionalele au concentratii de hormoni mai mari sau mai mici. Poate nu ti se potrivesc La un astfel de cabinet ti se pun si unele intrebari legate de sarcini avorturi chiuretaje si apoi ti se stabileste un anume fel de pastile.Bafta.

| jolie_3446 a răspuns:

Trebuie sa faci analiza de sange pentru a se stabili ce anticonceptionale ti se potrivesc. In primele 3 luni poti avea simptome de oboseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a afla ce anticonceptionale sunt recomandate pentru organismul tau, fa o vizita la medicul endocrinolog si dupa o analiza de sange vei afla ce anticonceptionale iti sunt bune, dar vezi sa ceri analiza pentru hormoni. te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a afla ce tip d pilule ti se potriveste mai intai fa o analiza la sange