anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Folosesc de circa 2 luni anticonceptionale Logest, dar nu ma simt bine din puct de vedere al sanatatii.
Ce analize se pot face pentru a sti cu exactitate ce tip de anticonceptionale mi se potriveste?

2. De circa 2 saptamani ma dor foarte tare sanii, ma simt ametita, obosita.
Din punct de vedere medical nu am nici o problema. Analizele sunt in regula.
Pot fi acestea efecte adverse ale utilizarii Logestului?
Exista posibilitatea existentei unei sarcini desi nu am omis sa iau nici una dintre pilulele contraceptive?

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| amelia a răspuns:

Trebuie sa te duci la ginecolog si doar el iti poate prescrie anticonceptionalele potrivite organsimului tau; si eu am luat logest dar nu am avut probleme, se poate sa nu ti se potriveasca, eu am avut o experienta foarte urata cu un tip de anticonceptional, am luat fara prescrierea medicului si aveam stari de voma, pana cand intr-o noapte am vomat in continuu de nu puteam nici sa ma ridic din pat, nu stiu cum de am rezistat sa nu chem salvarea! ...asa ca ai grija de tine, du-te la medic!