Stresul te slabeste... si nu te mai imbolnaveste chiar cum se spune mai jos.Da.intr-adevar daca este o perioada prea lunga, cu siguranta pot aparea complicatii. insa pina la urma urmei daca cateva zile esti mai stresat apoi nu neaparat te imbolnavesti.
Cat despre vitamina C... da, creste ptuin pofta de mancare
Bună.
Stresul te îmbolnăvește, suplimentele cresc pofta de mâncare!
Pa, pa.
Depinde de persoana, unii mananca mult cand sunt stresati, altii dimpotriva, nu au pofta de mancare.Principalul factor in ingrasare il constituie insa alimentatia nesanatoasa.
Eu personal, cand sunt stresata, nu pot sa mananc deloc, altii din contra, mananca excesiv pe baza nervoasa. Difera de la caz la caz. Iar vitaminele (nu toate), ai dreptate, maresc pofta de mancare.
Stresul slăbeşte. Adică, taie pofta de mâncare. Dar unele persoane mânâncă exagerat de mult când sunt stresate, deci depinde de felul fiecăruia.
Din câte ştiu, suplimentele de vitamina C provoacă foame, dar nu sunt sigură.
La prima intrebare nu stiu sa raspund la a doua da suplimentele de vit. C cresc pofta de mancare(i-au si eu vitamina C si de aia stiu)
Stresul se manifesta diferit la fiecare persoana in parte. Mie cel putin stiu ca imi taie pofta de mancare, iar cum sunt fumator si fumez mai mult cand sunt stresat e clar ca nu mai mananc nimic pana nu ma roade stomacul.
Suplimentele de vitamina C, nu cred ca provoaca foamea. Din cate stiu, Vitamina C e buna pentru intarirea sistemului imunitar si joaca un rol important in cresterea capacitatiii de aparare a organismului.
1. Da, stersul poate duce si la ingrasare dar nu este singura cauza.
2. Vitamina ce nu provoaca foamea si pofta de mancare !
Mario1996 întreabă: