Transpiratia nu este boala de piele. Acei "unii" fac presupuneri. Nu stiu ce spun. Transpiratia este data de niste glande.
Pentru transpirație excesiva - la endocrinolog
Pentru atacuri de panica si anxietate - la psiholog sau psihiatru
Mergi la endocrinolog. Daca nu te poate ajuta el, te va indruma unde trebuie.
Dermatologul nu are nici o legatura cu asta.
Dacă ai probleme cu transpirația nu la dermatolog trebuie sa mergi? Unii ziceau ca la dermatolog, alții la endo.
De glandele sudoripare asa e, gen hiperhidroza. Mersi frumos
Transpiratia nu este boala de piele. Acei "unii" fac presupuneri. Nu stiu ce spun. Transpiratia este data de niste glande.
Probleme cardiovasculare sau tiroidiene, au simptome similare atacurilor de panica, transpiratie excesiva-Doar un examen clinic complet, te va ajuta!
La un medic internist sau la ce medic? Pot sa le fac și la un endocrinolog? Cu inima nu cred ca am probleme, eu am anxietate și atacuri de panica din alte cauze ( emoționale) beau cola zi de zi și nu am nimic, problema e anxietatea care îmi cauzează su probleme cu anxietatea, tratatement urmez dar nu reușesc sa scap, ma gândeam ca am o problema la tiroida gen hipotiroidism, hipotiroidie, dar cred ca de la hipertiroidism ai efectiv probleme cu transpirația...deci dacă elimin anxietatea scap și de problemele cu transpirația, dar w complicat ca anxietatea mea e sociala, de la emoții excesive încep sa transpir enorm.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: