Ca sa scapi de pacanele! Este singura ta sansa! Stiu ca ai o stiuatie grea, dar macar mai ai rude care iti trimit bani, isi fac griji pentru tine. Continua sa bagi la aparate, vei pierde si rudele si suportul financiar. Vei fi si mai singur si mai sarac, si mai dependent. Este clar ca nu poti sa te lasi de unul singur, chiar tu ai spus asta. 1an de zile la o manastire prin maramures sau moldova, te poate salva. Daca nu faci asta, peste o luna doua, iar postezi pe TPU ca ai pierdut toti banii si ca vrei sa te sinucizi. Treaba ta, faci cum vrei, dar baiatul ala pufulescu, ti-a zis bine. Dumnezeu sa te binecuvanteze
Majoritatea nu scapă de dependenta,mai ales de cea de fumat sau băut! Tu nu ai trecut prin așa ceva și nu ai cum sa înțelegi că la o depresie gravă e foarte greu sa mai lupti întruna de ani de zile,unii oameni nu dezvolta depresie orice problema ar avea și handicapați de ar fiindca nu se naște cu defect genetic,unii prin oricate traume trec nu dezvolta depresie,nu îmi vorbi tu mie de depresie că ești prost făcut grămadă că nu înțelegi că îți ia toată motivația și energia,ambiția,determinarea,te pune la pamant unii scăpa de așa ceva unii îi pot face fata alții nu fiindcă depresie sunt diferite nu toate se manifesta la fel,unele sunt distrugătoare nici măcar marile vedete internaționale nu le-au putut face fata,aia nu au luptat nu au muncit, au făcut de toate și nu a mai putut face fata că e boala foarte complexă pe care puțini o înțeleg. Eu vreau sa mă schimb dar nu am energie, motivație deloc că așa se manifesta depresiile astea nu am sprijin moral de la nimeni alții trec peste așa ceva că sunt sprijiniți de prieteni de familie, familia mea e inculta așa cum sunteți multi dintre voi care nu înțelegeți cat e de gravă boala asta și ca nu oricine poate lupta cu ea, nu toți avem același psihism teapan care și asta e determinat genetic! Nu îmi spune tu mie de depresie după 17 ani că tu nu făceai fata nici un sfert, lasă-mă cu aberațiile tale că te depășește acest subiect pe tine și implicit pe alti analfabeți și ignoranți! Nu a putut lupta Robin Williams cu așa ceva care era miliardar,avea familie,faima,își putea permite orice doctor de renume sa îl pună pe picioare și nu a putut și pot eu care nu am prieteni,parintu,o familie care nu înțelege cât e de gravă boala și care crede că e in capul meu adică eu nu am așa ceva eu îmi induc de aia nu mă pot da jos nici din pat că e in capul meu! Prosti sunteți voi care sunteți superficiali și nu pricepeți că nu toate depresiile sunt grave,cu unele poți trăi bine mersi! Uita te la interlopi se omoară cu sabii se bat mereu și nu dezvolta anxietate, atac de panica mai puternici devin când alții de la o simplă bătaie rămân nenorociți pe viață, suntem diferiți, tu și mulți alții nu știi să distingi o depresie gravă fata de una moderată voi aveți impresia că toate depresiile se manifesta la fel! Tu nu rezistai cu așa ceva nici pe un sfert îți puneai ștreangul la teorie toți sunteți buni la sar sfaturi și eu sunt campion la teorie practica ne omoară. Oi fi că joc acolo nu zic nu, dar nu îmi spune de depresie că habar nu ai cat e de serioasa boala asta și eu am și atacuri de panica in public îngrozitoare care se manifesta fizic prin tremurat nu mai mâncați ce nu trebuie că mulți dintre voi nu ați putea lupta cu așa ceva! Multi se sinucid din chestii banale și psihologi cu grămada s-au sinucis nu poți să înțelegi ceva ce te depășește și nu ai trăit și repet nu toate depresiile sunt grave nu oricine dezvolta depresie gravă!
Jesus, nu îmi spune mie de depresie. Știu totul despre ea până la metode de sinucidere minuțios gândite.Și cu toate astea, îți spun că sunt lucruri mult mai grave.Cu mult.De dependență nici nu mai zic.
Nu te mai crede buricul pământului și că alții nu au trecut prin ce treci tu.Mulți de aici au trecut și prin asta și prin altele mult mai grave. Mulți nu se simt confortabil să spună prin câte au trecut, dar nu presupune că știi prin ce bătălii au trecut alții.Din ce spui tu aici ești un mare plângăcios care crezi că tu o duci cel mai rău și nu vrei să faci nimic pentru a-ți fi mai bine. Ceri sfaturi pe aici, dar nu accepți nimic.Ce vrei să îți spunem că ești cel mai oropsit de soartă? Pentru că nu ești.Problema ta mare e la mentalitate.
Zi o metoda nedureroasa daca ești băiat înafara de monoxid de carbon
Pai și ce ar trebui sa schimb daca e mentalitatea daca eu sunt mereu trist uneori mega trist și lipsit de energie? Sunt curios, posibil sa ai dreptate, ce se trebui sa schimb?
1. Da si da. Stiu, suna fudged up. It is.
2. Iti pui prea multe intrebari ca sa fii retardat. Anxietate sociala din cauze multiple. Se mai calmeaza cu varsta. Si trebuie sa si vrei cu adevarat sa iei din carapace. Nu cred ca e ceva imposibil de invins, cel putin in cazul tau.
3. Deloc.
4. Partial. Sa vedem si cum o sa ma regasesc dupa divort.
Sinuciderea de obicei nu e o solutie. In cazul tau, cu siguranta nu e. Nu stiu ce sa zic de "lene cronica" dar poate ca inainte de orice ar fi cazul sa te apuci serios de miscare/iesit din casa. Nu conteaza ca nu ai cu cine. Tu esti destul.
LarisaChe07 întreabă: