Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 24 Februarie 2025 sunt:
De doua sap ma confrunt cu o mancarime a pielii si furnicaturi in interiorul pielii si am momente cand imi amortesc mainile si picioarele, nu gasesc nicio solutie, ce ar putea fi? Am doar 16 ani!
Bună TPU! Cam cat ar costa o pereche de ochelari de vedere? Și dacă puteți să-mi spuneți magazine/branduri accesibile ca preț și cu ochelari rezistenți, buni.
Știți la ce farmacie aș putea găsi STALORAL 688 inițiere? Am căutat in foarte multe farmacii si nu am găsit. Mulțumesc anticipat!
Bună TPU. Am aceasta problema care mi se intampla din ce in ce mai des. Ma trezesc noaptea, nu ma pot misca, imi bate inima f tare si simt o presiune in urechi si in tample. De obicei ies din situatia...? (mai mult)
Buna, cineva cu diagnosticul de intarziere mintală ușoară (' care se mai numește și retard mintal? și indemnizație de handicap cu gradul accentuat la ea poate face o facultate sau se respinge din...? (mai mult)
Bună ziua! Persoanele cu epilepsie au voie să ia CEREBLEU?
Salut TPU. Astazi am mers sa fac niste analize si am primit rezultatele si sunt cam ingrijorat. Am 17 ani, si mentionez ca am si astm daca ar ajuta cu ceva. Deci la analize cam totul a iesit ok, in afara...? (mai mult)
Buna, sunt curios daca fumatul opreste cresterea in inaltime. Fumez de 2 saptamani, am 15 ani si 174 cm inaltime. As dori sa imi raspunda oameni care au fumat de mici. Nu doresc studii sau alte...? (mai mult)
De ce spray-urile și picăturile de nas cu substanțe constrictoare dau dependență?
Bună ziua, ce as putea sa iau pentru răceala la ovale, am încercat cu ciprinol și uractiv forte, dar între timp sa agravat, nu ma pot ridica din pat și dureri ma lasă doar dacă țin sticla ...? (mai mult)
Care este părerea voastră în legătură cu aparatele de curățarea coșurilor si a acneei? Curăță fața de coșuri definitiv sau îți mai pot crește coșuri și dupa?
O prietena si- a luat câteva inele dintre care câteva i- au fost mari și unul mi l- a dăruit mie. Problema e că inelele respective sunt badog, adică nu e argint adevărat, si de 2 zile de când...? (mai mult)
Bună! Știe cineva un pneumolog bun în București?
Am băut dimineața o cafea cu lapte și după vreo jumate de oră a început să ma înțepe inima tare e posibil de la cafe?
Salut! Dacă te mușcă un șarpe veninos pe care nu ai apucat să- l vezi și mergi la urgențe, ei te vor întreba ce specie era ca să știe ce antivenin să- ți administreze, iar tu răspunzându-...? (mai mult)
Sucul de aronia este benefic la ceva? Vad tot felul de reclame in care este laudat.
Urinez des și nu ma ustura plec din 5 in 5 minute la baie
Salut, vreau să- mi dau o gaură în ureche pentru cercel, doar ca nu as vrea sa port cercel medicinal, ce material recomandați, am citit cum ca metalul inoxidabil ar fi bun, argintul, dar din ...? (mai mult)
Bună comunitate TPU, voi aveți probleme de socializare? Eu am mai multe probleme și aș vrea să știu ce pot face in această privință. Îmi amintesc vag că la grădiniță comunicam într- un ...? (mai mult)
Buna seara! Mi- au apărut in spate la picioare in zona spatelui genunchilor niște pete roșii, ma mancau si m- am scărpinat tare si arata ca o iritație si la mana dreaptă fel in zona încheiaturii...? (mai mult)
Salut, am fost diagnosticat cu hiperactivitate bronsica. Medicul pneumolog mi- o dat asta 15 capsule și spray clenil jet. Dar când folosesc spray- ul parca trag aer în piept mai greu. Este normal...? (mai mult)
Stiti zona aia a glandului neacoperită de prepuț? Ce faci când simti disconfort la atingerea de chiloți? Am încercat sa dau cu crema de fata și balsam de buze.
Salut, mi- am facut o cafea, cafea ocupa jumate de ceasca si cealalta jumate am umplut- o cu lapte de ovaz, de obicei pun mult mai putin, dar din greseala mi- am pus mai mult. De la inceput am simtit...? (mai mult)
E adevărat ca după operația de colecist rămâne o rană interioară acolo unde a fost scoasă fierea?
Deci, am o problema foarte ciudata, cu o zi înainte de revelion mă simt obosit. Am zile în care sunt energic și nu am treabă, iar alte zile când mă ia somnul și mi se închid ochii la ora 7 ...? (mai mult)
Bună! Sunt buni biscuiții hipp organic babby's biscuit pentru bebeluși? Scrie că conține gluten* totul bio și organic. bebelușa are 5 luni jumate, mulțumesc!
Buna ziua, care credeti ca este cel mai bun medic gastroenterolog sau internist din Romania, si de ce? Care e doctorul care poate sa- ti dea un verdict si un tratament si sa fii sigur ca iti recunoaste...? (mai mult)
Pastile pentru raceala? (Tuse, nas infundat, durere in gat, muci, ochi care lacrimeaza, etc.)
Va salut! De vreo 4- 5 zile ma confrunt cu o problema "nervoasa" am o problema cu inghititul in sec, am baut apa, si mi s- a facut gura uscata pentru cateva secunde si tot inghiteam, acum constant parca...? (mai mult)
Un energizant pe zi face rău? Nu prea m-am odihnit noaptea și am băut două energizante și trei cafele. Dacă continui tot așa, mor?
Am băut 2 energizante BURN azi si vreau sa mai beau si un hell acum, patesc ceva? :))
Buna. Voi v-ati vaccinat bebelusii cu vaccinurile obligatorii? Ii primesc la cresa sau gradinita fara carnetul de vaccinuri?
Aatazi, dimineața fiind adomit inloc sa pun mâna pe sticla de apa am pus mâna pe sticla de spirt si am luat o gură. In scunda doi am ramas fara aer si am inceput sa tusesc. Am clatit gura cu apa si...? (mai mult)
Salut, a fost cineva la clinica Nutrimed Express / NutrimedX la doamna doctor Sanda Cretoiu? Ceva pareri despre doamna dr Sanda Cretoiu?
Bună, am 20 de ani și de aproximativ 9 luni de zile mă confrunt cu o problemă a ganglionilor limfatici. Am ganglionii axilari inghinali și la gât inflamați, îmi este foarte frică să ajung la...? (mai mult)
Buna, ma doare urechea, ce pot face? Este o durere usoara.
Cum scapi se viermi intestinali? O metoda naturala va rog
Buna va rog frumos sa ma ajutați știu ca este rușinos dar m- am umplut De linidni de la niște fete din clasa și nu știu cum sa mai scap nu funcționează nici o soluție spune ți mi niște soluții...? (mai mult)
Cam in cat timp apare ciuperca in caz ca ai purtat incaltaminte cu ciuperca? Ca mi am cumparat ieri niste adidasi second hand si i am purtat azi, atunci daca a avut ciuperca persoana care a purtat prima...? (mai mult)
Bună seara! Am o problema de la Crăciun, durere de spate care se lasă pe piciorul stang, în urma rmn ului s- a constatat compresie pe rădăcini nervoase L4, L5, S1..problema este ca nu trece cu...? (mai mult)
Mi- am facut acum o saptamana pierce in buric n am avut nicio problema, mi se faceau in primele 4 zile doar niste cojite rosii pe care le curatam si atat de ieri mi s- a umflat putin zona de sub biluta...? (mai mult)
Ce poate sa fie daca ai dureri la abdomen care vin din exterior? Ca din exterior vin daca te doare si cand pui mana deci cand atingi, nu? E ceva grav asta sau? Despre ce e vorba? Poate sa fie si asta...? (mai mult)
Salut, mam lăsat de fumat acum o zi, și nu am fumat dar pur și simplu am pufăit, adică trăgeam și dădeam afară, nu trăgeam în piept. Și vreau să știu dacă am pufăit jumătate de an,...? (mai mult)
Buna știu ca e rușinos dar am luat păduchi de la niște fete din clasa va rog frumos sa mi spune ți niște tratamente naturiste rapide dar și ușoare pentru ca soluțiile nu mi face nimic
Am născut în urma cu câteva ore o fetiță natural am născut ea e destul de mare la nastere a avut 3kg și 51 cm problema e ca eu nu prea am lapte la sân și ea când o pun la sân să o alăptez...? (mai mult)
Am mai pus aseara o întrebare de genul aseară am avut dureri în zona burticii sunt însărcinată in a 8 lună de sarcină şi am fost azi la urgenţe pentru că nu ma u lăsat durerile si imi era frica...? (mai mult)
Buna ziua! Am o alunita cam mare pe spate. Eu joc fotbal si nu stiu cum sa fac sa o protejez, va rog sa nu veniti cu raspunsuri gen "du-te la doctor" ca ca veni si acea vreme.
De vreo 3 săptămâni am o durere de spate după ce ma ridic de pe un scaun, de exemplu daca conduc 10! minute când cobor din mașină merg aplecat vreun 1 minut până ma îndrept ca ma doare rău ...? (mai mult)
Buna TPU! ce ar trebui sa fac sa nu mai vorbesc în somn? exista medicamente pentru asta?
Salut TPU! De aproximativ 2 ani de cand s- a intors definitiv in tara, bunica mea imi tot spune despre anumite probleme psihice de care il suspecteaza pe bunicu' meu ( care a stat cam 10 ani singur ),...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti