Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am și eu un cățel Mini toy și a făcut viermișorii ii elimina. A mai pățit cineva
Salut,cum pot sa văd dacă sunt sănătos psihic fără psihiatru! daca totul e in regula cu mine sau nu! Va mulțumesc frumos
Hey TPU. Voi cum scăpați de migrenele puternice? Am luat și pastile mi-am pus și comprese, dar degeaba. Va rog, repede!
Buna ziua! Am o problema de ceva timp, de fiecare data cand beau alcool si in cantitati mici de exemplu o bere doua mi se face rau, si in unele situati chiar vomit mai ales si daca fumez o tigara mi ...? (mai mult)
Buna, am și eu o indemnizație de handicap pe întârziere mintală ușoară cu gradul accentuat. (Mi s- a dat de la doctoră s o fac in noiembrie 2023 pentru că atunci am primit diagnosticul ăsta....? (mai mult)
Am un băiețel care are un an şi sunt si însărcinată în 8 luni şi simt dureri în zona burticii şi îmi e frică să nu fie contracţii chiar daca am mai nascut odata la primul copil nu am avut...? (mai mult)
Ce fel de preparat culinar nu ați încerca niciodată?
Buna, am si eu o intrebare, am inceput de vreo 2 saptamani sa fumez, am 15 ani, rog seriozitate. Fumatul opreste cresterea? Sunt constient ca fumatul e foarte daunator corpului, insa vreau sa aflu...? (mai mult)
Salut am 14 ani si tot am ganduri de suicid din cauza multor chesti si mereu am avut de gand sa o fac. ce ma ti sfatui sa fac astept oricand un raspuns
Deci am o mica problema, am o problema de sanatate mentala (nu conteaza ce ), lucrez momentan cu niste baieti in constructii si poate sa vina o persoana acolo (nu ca mi- a facut rau) dar la un moment...? (mai mult)
Am luat escapelle exact în următoarea zi după actul neprotejat iar în a 3 zi după ce am administrat pastila a început să- mi fie rău să am scurgeri galbene și dureri de burtă și am vomitat...? (mai mult)
Scumpa mea soție și a fracturat mâna în urmă cu o săptămână și acum o are în ghips din spusele ei o doare foarte tare chiar dacă a trecut o săptămână și nu poate face nici mâncare, curățenie,...? (mai mult)
Ieri am făcut Skanderbeg și după asta mi s-a umflat puțin osul la încheietura mâini drepte ma doare puțin dar o pot folosi, ce credeți că este
Buna. Am fost in 15 februarie la ORL mi s- a dat o scrisoare medicala si a spus sa revin la control peste o luna. Intrebarea mea este. Peste o luna voi merge la control doar cu scrisoarea medicala sau ...? (mai mult)
Salut am făcut operația de circumcizie au trecut 9 zile deja de la intervenție am avut erecție întâmplător si am un loc de foarte mic care s- a deschis credeți ca se mai vindecă sau trebuie neapărat...? (mai mult)
Ce semne prevestesc o sarcină? Și dacă să zicem un tip și- a pus prezv. știți voi unde, dar nu și l- a pus prea bine și totul s- a întâmplat într- un mod în care se putea scurge ceva, ...? (mai mult)
Buna, revin cu o intrebare. Am nasul infundat mereu, prin decembrie am avut o raceala si de atunci pot sa zic ca nasul e in permanenta infundat. Eu am rinita alergica, diagnosticata in urma cu 4 ani...? (mai mult)
Am mers la Derma pentru o mâncărime pe brațe și pe testicule.Mi a spus sa nu mă dau cu o crema in acea zona și nu mai țin minte exact. Fucidin sau Nidoflor nu este ok aplicat în zona intima?
Daca am fost operat la picior și mi- au scos atele la 2 săptămâni dar unul din păcate a rămas și eu l- am văzut doar a 3 săptămână și am încercat să îl scot cu o penseta l- am scos de jumate...? (mai mult)
Am nevralgie intercostală stânga, va rog ajuta- ti- mă trăiesc în coșmar am o lună de zile de când nu mi trece, ce sa fac, s- a agravat situația mă doare toată partea stângă a spatelui și...? (mai mult)
Salutare TPU! De cateva zile sunt bolnav totodata eu sufar de sindromul gilbert iar intr o zi am luat fara sa ma informez am luat pastile de Grippostad C dupa prima si a doua zi a inceput sa mi se înroșeasca...? (mai mult)
Hey! Am si eu o problema si vin si eu in cautarea unor sfaturi din partea voastra. De mult timp eu am anxietate (10 ani) dar asta nu m- a oprit vreodata sa functionez normal. Am preocupari, fac sport,...? (mai mult)
Salut, ce se întâmplă daca beau energizant zilnic? deoarece unde lucrez eu trebuie sa fiu hidratat constant ca sa imi pot face treaba bine.
Soţia mea nu poate rămâne însărcinată ne dorim mult un bebe dar ea nu poate rămâne însărcinată de când a aflat plânge toată ziua si nu mai mănâncă am aflat asta acum.2 zile pentru ca am...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt un băiat de 14 ani și am o pasiune pentru circuite, și cum știți deja, trebuie folosit un letcon și niște fludor pentru a lipii componentele. Totuși am văzut că aproape toate...? (mai mult)
Bună, am un cățeluș și nu mănâncă și a slăbit dintr-o data și vomita
Buna seara! Daca am picioarele groase(din cauză că merg mult și chestii) este vreo metoda sa le subțiez?
Buna seara! Deci am o stare de voma și sunt și pe ciclu, nu mai pot de durere, ce pot face? ( mi- a întârziat și ciclu aproape 2 luni o fii și din cauza? am cheaguri și mă doare rău burta+ ...? (mai mult)
Astazi mi-a aparut pe limba un punct alb si putin dureros. A aparut pe partea laterala a limbii. E ca un fel de cos.
Buna! Stiti ceva concret despre banca de celule steam lifeline? V-au fost de folos servicile lor? A-ti folosit celule steam colectate de ei? Multumesc anticipat!
Salut! M-am operat de sinuzită cronică mâine fac 11 zile dar tot simt ca ma mai dor nările cât timp trebuie sa mai treaca pana când îmi voi reveni la normal?
Salut, după o raceala am rămas cu o tusa, am fost la pneumologie, am făcut raza, mi- o spus ca am bronsita cronica, mi- o dat vitamine și sirop paxeladine, am fost la control iar, tusa nu ...? (mai mult)
Buna ziua soțul meu a avut o operație la cap (hematom subdural cronic)acum patru zile. Și spune că îl mai doare capul, poate sa fie ca încă e recentă operația? Doctorul spune că e totul în...? (mai mult)
Imi doresc sa merg maine intr- o drumetie care e supersolicitanta. Problema e ca inima mea o ia razna atunci cand urc pe munte pe pante mai inclinate. Imi simt pulsul in urechi si inima bate foarte tare....? (mai mult)
Buna, astazi am observat 2 umflaturi pe gat aproape de ureche ca doua boabe de mazare cand apas ma dor putin si se si misca aveti idee daca ar fi ceva grav sau este ceva inofensiv?
Bună ziua, am fost la pneumologie cu film ieri, la plămâni sunt curați pentru ca spui cu mucus din gat de mai mult timp recomandat pastile asta 15 sa iau și sa fac analiza la laborator examen microbiologic,...? (mai mult)
Bună ziua! Celule scuamoase atipice (ASCUS) înseamnă cancer?
Salutare TPU, am o dilema. Lucrez la un magazin de carne si mezeluri unde facem si preparate la cuptor. Problema este ca acest cuptor emana o gramada de fumuri toxice pentru ca ventilatorul nu trage...? (mai mult)
Buna ziua! De 2 zile am o durere in partea stanga intre coaste si sold, ieri ma durea mai mult in unele pozitii, azi ma doare doar stand, cu scaunul ies bine, nu am varsaturi si nici greata.Acum 2 ani...? (mai mult)
Bună, știe cineva o femeie ginecolog bună în sibiu?
Salut! Dacă am avut hernie inghinala la 2 ani în partea dreapta și am fost operat mai pot face hernie în aceeași parte?
Dacă am stat 10-15 minute în miros de Plastic ars in camera mea are ceva, voi patii ceva?
E adevărat ca femeile de la anxietate și stres plâng pana vomita non stop?
Acum o săptămână mi am fracturat capul radial și trebuie sa țin In ghips 3 săptămâni. Întrebarea mea este dacă ar fi șanse sa îmi mai țin mana în ghips după ce mi o scot in caz de nu e ...? (mai mult)
Ma dor foarte tare rinichii si uneori simt ca nu pot respira din cauza durerii si asta patesc doar cand stau pe rece si am chestia asta de cativa ani buni ce pot face in afara sa ma duc la medic ca mama...? (mai mult)
Am mana în ghips de o săptămână, iar eu trebuie sa mi l scot pe 28. Întrebarea mea este ca dacă o sa mai fiu nevoita sa îmi mai țin o perioada mana in ghips ca ma mai doare
Salutare! A făcut cineva temperatură, fără să îl doară ceva sau fără să fie răcit. Și dacă da, ce poate fii?
Salut, de hiperreactivitate bronşică nespecificata, se piate scapa?
Deci nu știu ce să mai fac..de aproximativ o lună mă simt foarte obosit și adorm la niște ore prea devreme. O zi sunt energic și dorm normal, una sunt obosit și mi se închid ochii la ora 7! Nu...? (mai mult)
Salut TPU, de vreo 6 ani am unghiile de la degetele mari(picioare) ft urate, mai exact cred ca am Onicomicoza unde as putea sa ma tratez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?