Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna...am și eu nevoie de niste păreri. Am inceput anticoncepționalele midiana zilnice in prima zi de ciclu luna trecută în ianuarie. Totul bine și frumos. In momentul când am ajuns la pastilele...? (mai mult)
Buna seara, mi-am cumparat corset pentru talie iar astazi l-am purtat 6 ore imi va afecta cumva coastele?
Bunaaa, desprea ciocolata aș dori sa pun si eu o întrebare. Îmi este foarte rău când mănânc chiar si o pătratică dar in special ciocolata aia cu cacao sau amăruie … Îmi este rău de la tot...? (mai mult)
Ce inseamna examen neurologic?
Salutare TPU! Am 5 luni jumate lucrate in ultimii 2 ani, intrebarea e, beneficiez de concediu medical sau platesc? Faza e ca trebuie sa iau concediu pentru ca nu pot lucra di cauza unor probleme de sanatate...? (mai mult)
Salutare, cand sa termin de mancat, m- am ridicat de pe coltar si pe jos era peria de la catea, are o parte cu perie mai putin tepoasa si cealalta parte unde este foarte tepoasa peria, si am calcat...? (mai mult)
Care urmați tratament cu spitomin, la voi in farmacii mai se găsește acest medicament
Acum o săptămână pe data de 8.2. 2024 am căzut și mi am fracturat capul radial, trebuie sa țin ghips 3 sapt, doar ca pe mine încă ma doare mana. Poate ca nu o țin bine sau poate nu se...? (mai mult)
Salut TPU urgent, făceam un experiment pentru facultate o "cercetare" am luat o soluție de țevi, apa și folie de aluminiu, problemă este că mi- a ajuns acea substanță pe piele m- am dat repede...? (mai mult)
Soția mea se simte ametită și a vomat iar după 8 zile în care s-a simtit mai bine acum iar a vomat, ce pot face sa se simtă mai bine? O iubesc și vreau sa se simtă mai bine
Buna seara! Din decembrie 2023 ma confrunt cu o urticarie, aparuta in urma unei vacate la o cabana. Prima data aparuse cateva bubite urmand sa se agraveze, urmand sa fac injectii cu cortizon la spital....? (mai mult)
Mie când se vorbește de sânge mi-e rău mă, ia cu moleseala, dureri abdominale și musculare etc am fobie de sânge, ce pot face ca sa nu mai sufăr? Pur și simplu nu pot.
Azi si ieri am vapat aproximativ 50 de pufuri. Maine ma duc sa imi fac analizele aveti idee daca poate sa imi iasa ca am fumat. Fac analize de sange si urina
Salut, am o prb veche cu ochii daca pot sa ii zic asa, acum mulți ani am început sa port ochelari de protecție, mereu ochii obositii, durere de cap, de frunte etc, mereu nu am putut sta mai multt...? (mai mult)
Buna seara, De astazi am inceput deficitul caloric am consumat 1165 de calorii mentionez toata mancarea a fost cantarita, as vrea sa ajung la 43- 45 de kg, in momentul de fata am 51 de kg si 157 de...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, ieri la scoala fratele meu a primit o minge in fata pe partea dreapta, a spus ca pe moment a vazut in ceata, dupa nu a avut nimic, pe seara a observat ca daca sta intr- ...? (mai mult)
Salut, acum 5 minute am prins cateaua in gunoi, a stat acolo cred ca, cateva minute bune. Dupa eu am scos- o, dar am lasat- o sa se duca la patul ei, apoi sora mea s- a jucat cu ea si nu s- a spalat...? (mai mult)
Buna ziua, are cineva o foaie de la spitalul budimex, mai exact pentru endocrinologie, unde era scris tot ce ai voie sa mananci si ce sa nu mananci la dieta? Am pierdut aceasta foaie si ma gandesc daca...? (mai mult)
Credeti ca poti muri de frica, anxietate sau atac de panica in general sau inaintea unei interventii chirurgicale? In 2 saptamani, trebuie sa ma operez si trebuie sa fac rahianestezie. Pur si simplu...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de controversatul virus, HIV. 1) Daca tu, ai imunitate mare, e posibil sa nu poti sa nu poti lua acest virus? 2) Odata ce ai HIV si te tratezi, nu mai poti trasmite...? (mai mult)
Buna,daca voi consuma timp de o luna 500-700 de calorii cat voi putea slabi? stiu ca nu este sanatos dar nu conteaza am 157 si 51 de kg
Daca te dai cu crema care e ca sa se duca roseata de la penis atunci dupa ce s- a dus acea roseata s- a dus si acea afectiune care l- a inrosit sau afectiunea ramane in continuare? Ca sincer si mie mi ...? (mai mult)
Salut! Nu mai pot sa mănânc nimic de 9 zile...ma simt foarte slăbit si îmi tremură corpul, am fost la spital, dar nu mă baga nimeni in seama.Ce sa mai fac..nu pot mânca nici măcar supă?
Salut TPU, de cateva luni ma confrunt cu o problema foarte ciudata, mai pe scurt creierul meu nu ma lasa sa fac lucruri, daca nu le fac intr- o ordine specifica spre exp eu nu pot sa mananc sau sa beau...? (mai mult)
Este bine sa iei antibiotic la aproape fiecare raceala?
Buna ziua! De ieri am o problema si anume nu pot sa stranut, in sensul ca nu imi vine, se poate intampla ceva + De ce nu pot stranuta?
Dacă mănânci doar dulciuri, dar consumi caloriile de mentenanță, te îngrași?
Expunerea ochilor la radiații x are ceva? Adică eu am făcut o raza/radiografie la plămâni și când am făcut-o poate trebuia sa nu ma uit într-un loc anume nu situ.
Cum pot scăpa de axientate? De câteva zile tot simt ca respir greu și ca marul lui Adam este umflat și ca din cauza asta respir greu. Eu în trecut am avut și o bronsita astmatica, sunt și foarte...? (mai mult)
Salut! As vrea va rog mult să- mi dați sfaturi în legătură cu o problema, am 14 ani, baiat și de câteva luni începe să- mi cadă par din cap, gen mi s- a rărit și dacă nu- l aranjez într...? (mai mult)
Buna seara, am o problema destul de grava, eu mananc pe fond de stres adica am tinut deficit caloric 2 saptamani asa am dat jos un kg iar acum in 3 zile l- am pus la loc daca am de dat teste sau ceva...? (mai mult)
Am un nerv bușit la o carie si nu mai pot de durere, am incercat mai multe calmante si nu merge nimic, ce pot sa imi iau de la farmacie fara reteta de la medic?
Buna TPU. Azi am inceput tratamentul pentru spondiloza cervicala la fizioterapie. Tot azi am avut bilet de trimitere la orl pentru ca ma doare in interiorul urechii. Mi- a dat tratament 15 zile cu movalis,...? (mai mult)
Salutare, dupa ce scap de tusa de bronsita cronica, și voi face iar o radiografie, nu o să-mi mai apare pe radiografie ca îmi sunt inflamate bronhiile nu?
Conteaza ce mananc pentru sanatate atata vreme cat sunt in deficit caloric in sensul ca nu ma ingras si ma simt satul si ok cu ce mananc? Am o greutate normala
Salut TPU! În momentul acesta sunt la spital medicii spun ca s- ar putea sa am o toxiinfecție alimentara sau apendicită. Maine îmi va spune doctorul, dar îmi este super super frica de apendicita. ...? (mai mult)
Buna TPU, nu stiu daca v- ati comfruntat vreodata cu bacteria e.coli. In caz ca ati avut- o ce alimente mancati? Deoarece febra si greata aduse de bacteria asta pe langa celelalte simptome nu ma lasa ...? (mai mult)
Salutare, nici nu stiu cum sa ma exprim, dupa ce beau ceva acidulat, gatul meu scoate sunete ciudate si simt cum as avea ceva in el. Suntele nu stiu sa va zic cum sunt, ca si cum as ragai in interior(le...? (mai mult)
Salut, ar trebui sa evit sa ma operez la un doctor care nu are echipa? Adica, de exemplu, cand am vorbit cu chirurgul despre operatie, mi- a spus unde ma va opera, si a spus ca mai trebuie sa gaseasca...? (mai mult)
Buna ziua! Imi puteti spune o parere despre clinica Hipocrat 2000 pentru efectuarea unor probe cum ar fi ( vdrl, hiv, hpv, etc.) De asemenea, o parere despre efectuarea operatiilor. Doctorul...? (mai mult)
Hei! Îmi miroase foarte urat gura chiar dacă ma spăl pe dinți. Nu stiu ce sa mai fac. Ma spăl pe dinti chiar și de 4 ori pe zi. Ma puteți ajuta?
Salut TPU! Vreau sa ma alatur unei echipe de fotbal, sunt pregatit fizic si tehnic, dar este o problema. Am auzit ca intr- o echipa de fotbal se consuma alcool, se injura etc, fotbalistii merg in cluburi,...? (mai mult)
Daca am urmatoarele simptome: dureri de cap care dureaza uneori aproape 24 de ore, in acelasi timp durere in spatele ochiului drept, ameteli, nu am echilibru, inseamna ca am tumoare cerebrala? Tot...? (mai mult)
Prin analiza generala de sange se poate determina daca sunt însărcinată?
Prin analiza generala de urina se poate determina daca sunt însărcinată?
Lipsa menstruatie 9 luni. Am 22 de ani, virgina, si am fost diagnosticata cu ovare polichistice. Medicul mi-a prescris tratament cu acid folic, il iau de 4 luni, dar nimic. Cine a mai patit?
Știe cineva dacă suplimentele LAMININE sunt bune, este cineva care a luat asa ceva?
Nu inteleg de ce ignorati problemele mele. O intrebare am avut si eu, se poate lua HIV dintr- o zgarietura facuta cu unghiile de la picioare? Sunt poze atasate in cealalta intrebare cu ' rana '. Va...? (mai mult)
Poti sa te duci cu trimitere sa faci ecograf?
Hei! De vreo 2 ani mi- au apărut doua pete maro pe un sânul din dreapta, nu sunt mari. In ultimul timp au început să se intensifice la culoare și sânul s- a lăsat puțin. Nu ma doare deloc, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!