Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Poti sa te duci cu trimitere sa faci ecograf?
Hei! De vreo 2 ani mi- au apărut doua pete maro pe un sânul din dreapta, nu sunt mari. In ultimul timp au început să se intensifice la culoare și sânul s- a lăsat puțin. Nu ma doare deloc, dar...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o probleme, de două săptămâni am o amorțire a tâmplelor, mă ia, mă lasă, am 22 ani și e prima oară când pățesc așa ceva, un fel de presiune, de la ce o fi?
Am fost acum 2 zile la dentist, mi- a scos un nerv si mi- a pus un pansament din ala acolo si azi mi- a cazut. Am programare peste 7 zile, e urgent faptul ca mi- a căzut sau pot sa aștept pana la ...? (mai mult)
Bună Seara.Saptamana următoare urmează sa mi se extragă un molar și sa fie înlocuit cu un implant? Este dureroasa inserarea acelui șurub metalic? Are cineva implant dentar?
Hey. De un an de zile, mereu cand invat, efectiv uit tot, la teste mi se sterge toata memoria si nu doar la teste, invat acum ceva si stiu bine peste o ora uit, inainte nu aveam problema asta, imi...? (mai mult)
Dati-mi va rog cele mai tari remedii pentru raceala.Nu conteaza ce gust au, am nevoie doar sa imi treaca răceala repede
Buna. Contraceptivele influențează rezultatele analizei generale de sange si urina?
Ce remedii sunt pentru dormitul mult? Azi m- am trezit la 3 pm si acum iau micul dejun :( Adormisem pe la 3 am, la 4 m- am trezit ca sa ma duc sa dorm in alta camera. Apoi m- am trezit pe la 12, am ...? (mai mult)
Am 19 ani si am niste cosuri galbene/albe pe gambe si pe fund, câteodată mi le sparg dar nu stiu daca fac bine... sunt multe creme dar n- am incercat si plus ca am auzit ca este recomandat sa faci dus...? (mai mult)
Salut, ma bateam prosteste cu un var de al meu mai mic si nu stiu cum dracu m- a taiat cu unghia lui sau naiba stie, ne bateam cu picioarele si i- am dat si intre picioare un pumn, dar avea pantaloni...? (mai mult)
Vă salut. De ceva timp am o mare problema. Dimineața ma trezesc cu un gust amar in gură si miroase urât din gură. Spălatul pe dinți e la ordinea zilei de două - 3 ori / zi, am fost la dentist,...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta cu cateva sfaturi sunt clasa a 8 a si am probleme cu tenul am acnee mai ales in timpul scolii, am fata plina de cosuri si folosesc diverse geluri de curățare a tenului, creme...? (mai mult)
Cancerul este o boală ce se poate trata /opera /ține sub control cu medicamente dacă ai o formă de cancer cât trăiești? Poți ajunge la 80-85 de ani?
Am avut antebratul fracturat si l-am tinut in ghips 3 saptamani, acum este mai bine dar nu-mi pot intinde bratul si ma doare, ce exercitii imi sugerati?
Salutare tuturor, acum 12 zile am scos o masea care era destul de infectată de câteva luni, acum dupa 12 zile de la extractie si 12 zile de antibiotice tot mai am infecția si durerea odată cu ea....? (mai mult)
De ce îmi apare usturimea la vagin când sunt la menstruație?
Buna seara, vreau și eu un doctor ORL bun in Constanta.
Buna! De ieri dimineata mi-a ieșit un ulcior intern la ochi…cum as putea sa l tratez cât mai repede?
Salut TPU, am și eu o problema și as avea nevoie de un sfat, tata a căzut incercând să se pună pe scaun și s- a lovit la cap de perete în spate și timp de câteva secunde au început sa ii...? (mai mult)
Salut TPU, cum functioneaza slabitul cand esti bolnav? De ce cand ai unele boli slabesti? Zic asta ca sunt putin ingrijorat pentru ca eu, am tinut o cura de slabire vreo 6 luni sa zicem, iar in acea...? (mai mult)
Vin cu o noua problema.Astazi in jurul orei 9-10 dimineata am luat o pastila pentru gat ca sunt răcit iar diseară este majoratul unui tovaras, pot consuma alcool?
Salutare, ma poate lamuri cineva, legat de operatia chirurgicala? Atunci cand doctorul iti coase pielea la loc, dupa ce ti- a inlaturat o bucata de piele si trebuie sa acopere operatia, va trage...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o întrebare. Daca nu sunt alergică la amoxicilina exista vreo posibilitate sa fiu alergică la augumentin? Am de luat un gram de augumentin la 12 ore voiam să știu
Bună ziuă la toți, aș avea o întrebare, am ceva probleme de sănătate, de câteva luni sunt mereu pe la spital, am mereu mâinile amorțite, degetele la ambele mâini și când îmi mișc gâtul...? (mai mult)
Va salut, as avea nevoie de ajutor..sunt foarte ingrijorat in legatura cu mama, de 5 zile o doare sânul și i- a aparut o pata rozalie in partea de jos a sânului, suntem ingrijorati sa nu fie ceva ...? (mai mult)
Poti avea apnee in somn la 16 ani daca greutatea este normala si nu am un istoric familal care a avut acest lucru? Am facut consult la pneumolog si nu-mi aduc aminte sa fi avut vreun simptom de apnee
Am o intrebare, imi este frica sa ma duc la doctor, am o problema la ochi, vad diferite forme in fata ochiului si mai ales in colturi in stanga sau in drepta, diferite forme sau lucruri, dar nu exacte,...? (mai mult)
Se poate face operați de cancer? E adevărat că pielea se face neagra și după cade? Dacă eu sunt sănătos când voi avea 21 de ani ar putea fi să sufăr de cancer? Doamne ferește! Cum îți poți...? (mai mult)
Buna seara ce inseamna rezerva evaluarii periodice?
Ce este bun pentru creșterea mai rapida a parului? am auzit ca uleiul de rozmarin este bun
Salut TPU ce pot face sa iau in greutate am 23 de ani si 185cm Si nu am mai mult de 60kg si nu fac miscare no more :)) am citit pe internet greutatea mea ar trebui sa fie de 77 kg as vrea sa am vreo ...? (mai mult)
Buna! De cam o săptămână urinez o data la 2 ore, însă noaptea nu mă trezesc. Nu am alte simptome, nu mă doare nu ustura Gravida nu sunt, nici diabet nu am. A trecut cineva prin asta? M ar ajuta...? (mai mult)
Salut în partea stânga jos ma doare adică pur și simplu am o durere suportabila și nu m- am dus la control și ma doare de când am jucat fotbal adică de acum 2 zile ma tot doare ar putea fi de la...? (mai mult)
URGENT! Sunt racita de 6 zile, la inceput am tusit si stranutat cu o zi inainte, dar in urmatoarea zi am avut febra. In fiecare zi am avut febra si frisoane. Am avut crampe foarte dureroase, insomnii,...? (mai mult)
Salut, care e faza cu concediu medical? Am auzit ca acum dacă ești în concediu medical, îți scade 10 % din venit. Dacă a fost în concediu medical, cu cod concediu medical 06 - Urgență medico-...? (mai mult)
Mi am fracturat ante bratu(osu nu e rupt) si am avut mana in ghips 3 saptamani (nu puteam sa intorc palma cu fata in sus dar acum pot sa o rasucesc) dar nu pot sa mi intind bratu si ma doare (in ghips ...? (mai mult)
Salut azi am luat o pastila Vitamina C pentru functionarea normala a sistemului imunitar iar in seara asta este ziua la un tovaras si vreau sa consum alcool, care sunt consecintele daca fac treaba asta?...? (mai mult)
Buna ziua ..sunt disperata..in urma unei accident grav de mașină soțului meu a avut dureri de cap și era confuz.a fost să facă un CT și în urma rezultatelor i- a ieșit un hematom subdural cronic..care...? (mai mult)
Poti face ciroza la 16 ani de la mancare nesanatoasa?
Poti face sala dupa 2 ore de la recoltare de sange? azi aveam de facut abdomen si umere
Pot sa plec la toaleta de 30 de ori pe zi. intr-o ora pot sa plec de 2 ori la baie și nu pot să-l țin mult de loc.E ceva grav?
Bună seara! Cine mai ia sau a mai luat arcoxia? Ace reacții ați avut de la el? Mi l a dat dr pentru durere de coloana cu compresie pe nerv, care se lasă pe picior. Îmi este frica sa iau, nu am luat...? (mai mult)
Salut, în urma unei radiografii la plamani am fost diagnosticat cu bronsita cronica acutizata. Bronsita cronica acutizata, este bpoc? Sau bpoc este altceva? Mulțumesc
Stie cineva daca am fost infectat cu sifilis tpha ul se negativeaza dupa tratamentul adecvat?
Salut am o problema mai delicata. in o saptamana am un concurs de dans care se va desfasura pe mai multe zile si sunt ingrijorata de faptul ca s- ar putea sa- mi vina menstruatia. aplicatia imi spune ca...? (mai mult)
M am lovit intr-un colt in spranceana langa tampla si s-a umflat. Poate fi grav?
Buna seara, ce inseamna in app in domeniul medical?
Salut tuturor! Am o problema foarte mare, memoria e ca la peste, concentrația și atenția e la 0 si niciodată nu am răbdare, parca foarte multe lucruri ma deranjează, chiar și când vorbesc cu ...? (mai mult)
Salut! TPU mi- am făcut operație de sinuzită cronică dar am coaja în ambele nări, leacuri ceva spray- uri va rog eu frumos respir pe gura doar ceaiuri sau ceva sa bag în nări sa pot respira din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat