Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna grup! 3 ani am jucat la jocuri de noroc și foarte mult stres aveam, când în același timp zi de zi fumam și marijuana sa ma relaxez și sa uit de problemele pe care le aveam, am mai avut și niște...? (mai mult)
Bună seara! Cine mai ia sau a mai luat arcoxia? Ce reacții ați avut de la el? Mi l- a dat dr pentru durere de coloana cu compresie pe nerv, care se lasă pe picior. Îmi este frica sa iau, nu am luat...? (mai mult)
Analiza de progesteron făcuta în ziua 21 a ciclului menstrual. Rezultat 28, 7 ng/mL; 91, 2 nmol/L. Ambele puțin trecute de maxim.Ce ar putea înseamna? Posibil sa fie o sarcina incipienta la aceste...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare urgenta. Si-a facut careva teste de laborator la "Teste de bine"? Si daca da, ce experienta ati avut cu ei?
Buna tuturor, Va rog sa imi recomandati un neurolog foarte bun (Tg.Mures )din propriile voastre experienta pentru probleme de spate, de preferat maghiar sau macar sa stie. Si un ginecoloc bun (Tg.Mures...? (mai mult)
Cea mai ieftina coroana dentara opțiune din Targu- Mures? Ce clinica din Tg Mureș oferă cel mai ieftin tratament pentru o coroana dentara pe o măsea? Și aici ma refer la ceva care nu se sparge ...? (mai mult)
Ma taiai cu capacul de la compot, n- am idee cum dracu reusi, era ceva ascutit pe dop, o rană micuta, nu ceva wow, cat timp trebuie sa port plasture d- ala sa fie rana inchisa? Ca am inteles ca este...? (mai mult)
Este adevărat că administrarea de suplimente cu estrogen crește mărimea sânilor?
Bună! Aș vrea să îmi ajut mama să se lase de fumat. Știu ca este deja greu să se lase la vârsta pe care o are, dar consider ca nu este imposibil. Ea a văzut ceva legat de niște ședințe cu...? (mai mult)
Lucrez intr-o fabrica pe 2500 lei in ro ca paletafar si trag dupa mine paleți foarte grei de fier cu liza si ridic fiare si uneori ma doare spatele, este posibil sa fac hernie de disc de la asa ceva?
In 2 luni am programată operația pentru deviatie de sept și îmi cere anumite acte, printre care și adeverința de salariat pe care nu o mai pot lua pentru ca nu mai sunt angajat de o perioadă. Se...? (mai mult)
Buna ziua, daca pe adeverinta medicala pentru permis este scris boala si la final scrie clinic sanatos, este apt?
Daca in Octombrie am facut 5min sex neprotejat dar el nu si- a dat drumu …. Următoarea luna mi- a venit regulat ciclul…apoi mi- a venit pe 5decembrie tot regulat, iar de revelion mi- a mai venit ...? (mai mult)
Ce pastile luam cand ne doare coloana sau ce remedii naturale am putea folosi?
Daca am facut in Octombrie sex neprotejat 5 min ….nu și a dat drumul…. menstruația mi- a venit normal dupa aceea dar in lunile Noiembrie si Decembrie mi- a venit menstruația in cantități mult...? (mai mult)
Salut, am o curiozitate. Am inteles ca virusul HIV nu traieste in afara corpului uman, dar daca cineva de ex se taie cu cutitul si face o rană micuta, si se spala, practic sangele nu mai e, dar ...? (mai mult)
Bună dimineața tuturor. Aveți careva negi pe gât? Eu am 4 negi pe gât și din ce am citit pe internet sunt ceva de genu papiloma virus si pe lângă asta se mai spune si HPV, oare sunt periculoși...? (mai mult)
Buna am fost diagnosticata cu gastrita de vre o câteva luni am avut tratament am încercat sa țin regim cât de cât dar tot am arsuri la stomac și pe gât sunt atât de stresată ca numai pot sa ma...? (mai mult)
Bună ziua! Prietenul meu se îngrijorează de câteva zile. În urmă cu o săptămână, în timpul unor lucrări de construcţie, a trebuit să ridice o greutate foarte mare. Imediat după, a simţit...? (mai mult)
Bună ziua, aveam o plombă la un dinte, pusă mai de mult, și m- am pus la masă să mănânc, sarmale parcă mâncam sau omletă, și după ce am mâncat, am văzut o pată galbenă pe dinte, ...? (mai mult)
Parafimoza. Salut TPU, recent am fost operat de parafimoza cu clema, dupa o saptamana dupa ce am dat clema jos am observat ca am o mica gaura intre preput si piele, intrebarea este daca se lipeste...? (mai mult)
Buna, am probleme dentare, destul de multe si asta datorita faptului ca am tot amanat pentru ca imi era si este, frica de dentist. Daca o iau dupa nivelul problemelor dentare, de cand au aparut si asa...? (mai mult)
Salutare, ma poate lamuri cineva: Cand un chirurg vorbeste despre ''Plastie lambou'' inseamna, ca inlatura pielea mea si dupa terminarea operatiei, imi pune alt material in loc de piele? Daca ...? (mai mult)
Buna seara, am 16 ani si am o problema destul de mare cu penisul, cand eram mai mic in jur de 12 ani, ma masturbam zilnic dar nu strangeam, lasam in chiloti, eu pana la 15 ani nu prea ma spalam decat...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cum pot creste în înălțime, in afara de pastile. Dau funda
Salut TPU, astazi am fost la cardiolog deoarece eram suspect de un defect la septul atrial(o gaura de 5 mm) dar aparent nu am nimic.Am o intrebare pe care am uitat sa i- o adresez doamnei dooctor de la...? (mai mult)
Buna! Vin aici cu o intrebare deoarece momentan nu am de unde afla un raspuns clar și sunt putin neliniștită. Am facut un set de analize BTS, iar la o anumita infectie scrie pozitiv, iar langa...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci cand ai mancarime la cap din cauza matretii si e mancarime puternica si care oricat te-ai scarpina nu trece? Ca vad ca sampoanele nu prea ajuta ca sa scapi de mancarimea aia.
Am o fetiță de 2 anișori care inca vrea alaptata si imi cere mereu sa o alaptez, ce pot face? Ea mananca mancare dar cere sa fie alaptata, ce pot face? Si as vrea sa va mai intreb si ce as putea sa...? (mai mult)
Bună seara! Un sfat de la cine s- a confruntat sau a auzit de asa ceva..am de mai multe săptămâni durere în zona lombara care se lasă pe piciorul stang pana jos, în urma rmn ului făcut se pare ...? (mai mult)
Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil, de 4 ani ne chinuim sa raman însărcinată dar nici un rezultat. Cand am fost la medic a zis ca sunt sanatoasa si mi- a dat si tratament pentru fertilitate...? (mai mult)
Buna. Cei care ati avut gastrita va rog fin suflet dacă ma puteți sfătui ce pot face și eu am avut tratament de la doctor iar de azi am început un tratament cu refalgin dar pe lângă asta voi cum...? (mai mult)
Din cate stiti din intrbarea anterioara am un băiețel de un an si sunt din nou însărcinată. Baieţelul mi- a facut toata noaptea febra a avut temperatura 38, 2 si nu mi- a dormit toata noaptea ...? (mai mult)
Recomandati- mi si mie cativa dentisti buni in Bucuresti va rog :( doar persoane la care ati fost, nu din auzite. Am niste plombe mai vechi care s- au crapat putin si ma cam dor. Trebuie schimbate. Nu...? (mai mult)
Daca m-am taiat intr-un cui ruginit la genunchi, e periculos?
Bună seara! Insuficientă mitrală de gradul 2 se poate vindeca? Adică sunt șanse să se vindece prin tratament dacă este incipientă? Mulțumesc anticipat!
Salut, deci sunt foarte speriata. Ma doare partea stanga a pieptului si sub brat si parca- mi radiaza in mana stanga. Ma doare si undeva la abdomen putin mai sus, oare am cu inima? Am 14 ani, mor de...? (mai mult)
Salut! Am o infecție urinară și am început un tratament cu antibiotic, mai exact Amoksiklav, doar că pastiele sunt foarte mari și am dificultăți la înghițire, am sfărâmat comprimatul și...? (mai mult)
Bună ziua. Acum 10 ani am făcut un EKG care a arătat ca am BRD major. Sunt hipertensiv, îmi mențin tensiunea la 12/8. 13/8. Ma duc la control odată pe an. O intrebare: În timp se poate agrava?...? (mai mult)
Bună! Acum 2 luni am avut varicela, iar acum am pe ten pete pigmentate in locul unde au fost respectivele si am si cateva cratere. Știți ceva creme pentru a disparea petele si craterele? Eu am incercat...? (mai mult)
De ce am probleme mari cu ceara de ureche? Pur și simplu nu înțeleg de ce mi se ACUMULEAZĂ foarte foarte MULTĂ CEARĂ deși FOLOSESC ZILNIC bețișoare de urechi, tot din acest motiv nu îmi permit...? (mai mult)
Salut,am o mâncărime la testicule care mă deranjează de 4, 5 luni și a început sa mi se usuce pielea in acea zona, ați avea vreo idee daca e ceva grav? Sau vreun remediu
Salut TPU! Daca sunt bine pregatit fizic si tehnic si vreau sa merg la o echipa de fotbal, exista vreo sansa sa nu ma primeasca pentru ca nu consum alcool? Va rog sa ma ajutati!
Buna ziua, o sa trebuiasca sa ma operez si sa stau 2 zile internat. Ma gandesc cu groaza la cum va fi. Deci o sa fiu internat la Royalhospital mai exact, aveti idee daca s- a mai schimbat ceva ...? (mai mult)
Intreb pentru o cunoștință. Săptămâna trecută în ceva zi a avut probleme de respirație, a durut- o capul și ii era greata și a sunat ambulanta. I- au dat ceva perfuzie și doctorul i- a prescris...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și de câteva zile m- a doare testiculul drept. Nu este o durere foarte mare in mare parte când îl ating mai mult in partea de sus. Țin sa menționez ca acum 3, 4 zile am depus puțin...? (mai mult)
Din câte știți din întrebările anterioare care le- am pus am fost operată la ovarul stâng pentru chist ovarian. Au trecut câteva zile de la operație, operația am avut- o pe 3 februarie și nu...? (mai mult)
De ce pe genunchiul meu stang e umflat la rotula si cand apas pe el ma doare de nu mai pot, cand joc fotbal nu mai zic si pe genunchiul drept nu am nimic?
Buna am descoperit de curând ca am gastrita și am avut tratament cu debordat fomatidina și nexium și mai aveam sa mai iau un medicament refalgin se numește dar nu am avut bani sa l cumpăr. aveți...? (mai mult)
Bunaaa! ma afecteaza cu ceva fumatu daca am ceva probleme la inima? nu am fumat pana acum, doar intrebam. tin sa mentionez ca am 14 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!