Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bunaaa! ma afecteaza cu ceva fumatu daca am ceva probleme la inima? nu am fumat pana acum, doar intrebam. tin sa mentionez ca am 14 ani
Bună. Am 18 ani si de cateva luni am ameteli, stare generala de confuzie, greturi, tremur al mainilor, stare de lesin, batai rapide ale inimii, tensiune mica, țiut în urechi, respiratie grea....? (mai mult)
Buna! Vreau sa stiu cate kg as slabi consumand timp de o luna 500-1000 de calorii, am 157 si 50 de kg 14 ani
M am trezit cu ameteli, varsaturi si diaree. Cu o zi inainte am mancat shaorma, salata beouf si alte prostii, poate fi de la asta? (Prima oara vand am vomat a fost verde, iar apoi un galben). Poate...? (mai mult)
Ce se intampla daca am mâncat putina branza și am băut cola?
M am trezit cu ameteli, varsaturi si diaree. Cu o zi inainte am mancat shaorma, salata beouf si alte prostii, poate fi de la asta? (Prima oara vand am vomat a fost verde, iar apoi un galben)
Buna TPU! Saptamana trecuta mai exact marti, miercuri și joi simțeam ca un nod mare în gât, pe timpul nopții și că mă sufocă.Îmi era frică să adorm, ca să nu mă sufoc.Am căutat simptome...? (mai mult)
Buna. Am o problema ce nu imi da pace inca de cand eram mica, si anume trezitul greu dimineata. Ma trezesc foarte greu si mai obosita decat m- am culcat, cateva minute nu pot sa stau cu ochii deschisi ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre operatie de sept si rinoplastie? Rinoplastia remodeleaza nasul si atat? Daca nu poti respira si iti indreapta nasul cu operatia de deviatie, nu presupune si remodelare? Am vazut...? (mai mult)
Am un băiețel de un an si acum sunt însărcinată in 8 luni cu o fetiță, baiatul mai cere noaptea sa îl alaptez. Il pot alapta cat sunt însărcinată? Eu am 33 de ani apropo, ziua mananca mancare...? (mai mult)
Din câte am menționat în întrebarea anterioara am fost recent operată la ovarul stâng pentru ca am avut chist, a fost îndepărtat prin laparoscopie. Intrebarea este, pot rămâne însărcinată...? (mai mult)
Buna. Am inceput sa am sangerari vaginale dupa ce fac sport, chiar daca este vorba de o serie de exercitii de gimnastica dimineata sau de stretching, nu un antrenament intens. Nu am un raspuns de ce ...? (mai mult)
Cat de mult te ingrasa laptele dacă bei în fiecare zi?
Doresc să întreb atunci cand curge un lichid alb lipicios din zona aia și mai și miroase și nu știu de la ce e, o persoană mi- a zis că am răcit pentru ca eu umblu destul de dezbracata pe afară,...? (mai mult)
Soția mea a leșinat, când am ajuns cu ea la spital medicul i- a pus o perfuzie și a trimis- o acasă, a zis ca are scădere de calciu.Azi a vomitat toată ziua și s- a simtit foarte slăbită, ...? (mai mult)
Am o mâncărime foarte iritantă care nu mă lasa în pace deloc,pielea incepe sa se usuce grav,am niste pete negre micuțe iar în jurul acestora am mâncărime, CE AR PUTEA FI?
Am 17 ani, sunt însărcinată, am decis sa păstrez sarcina. Sunt însărcinată in 3 luni jumate vreau sa intreb daca ma va durea cand voi naşte, vreau sa nasc natural
Salut! Am fost operat de varicocel prin metoda clasică, țin să menționez că era un varicocel de grad 3.Au trecut deja 6 luni de la operație și mari schimbări nu vad, venele acelea dilatate tot...? (mai mult)
Este cafeaua sanatoasa?
Bună ziua! Am 15 ani si de dimineață de când m- am trezit mă înțeapă undeva la stomac da mai sus, nu stiu cum sa explic. Oare din ce cauză si cum as Putea remedia? Când respir de fiecare data...? (mai mult)
Ca să vedeți ce de ce medici neprofesioniști am dat în copilărie, îmi aduc aminte când m- am dus prima dată la ORL la Budimex din nu mai știu ce motiv (o tuse parcă), aveam vreo 9 ani parcă...? (mai mult)
Bună TPU! Am litiaza biliară si peste 2 zile am operație, am 18 ani și nu am diabet. Îmi puteți spune cauza?
De ce îmi apar mai multe coșuri în perioada ciclului?
Salut. Am fost operat de varicocel si de ceva vreme chiar si inainte de operatie si dupa operatie, nu imi mai pot incorda penisul( practic nu mai simt nimic.) Se simte doar la erectie... A mai patit asa...? (mai mult)
Voi va treziti intr- un univers paralel? Va credeti pe alta lume? Eu vad chestii pe pereti si aud cum ma striga pe nume. Visez vedete, desene animate, nume de oameni, ii vad pe pereti. Aud si vad chestii...? (mai mult)
Am o problemă de câțiva ani buni. Transpir excesiv. Adică fac duș și imediat iar sunt transpirată, nu am reușit să găsesc niciun deodorant care să mă ajute și ceea ce mă deranjează e ca...? (mai mult)
Bai baieti, de câteva zile ma tot supara piciorul stang, m- a durut dar nu piciorul, muschiul sau ce o fi lângă rotula pe partea stanga, azi am jucam un pic fotbal am crezut ca m- a lăsat după...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre oamenii cu probleme de handicap, ar trebui sa faca copii sau nu? Eu personal, pot spune ca am o mica problema cu dantura, e un pic stramba, si m- am nascut si cu cifoza-...? (mai mult)
Am un băiețel de un an si acum sunt însărcinată in 8 luni cu o fetiță, baiatul mai cere noaptea sa îl alaptez. Il pot alapta cat sunt însărcinată? Eu am 33 de ani
Exista motive în care medicii nu îți pot pune aparat dentar? Dacă da, care sunt alea?
Eu si soțul meu suntem casatoriti de 8 ani si de 4 ma chinui sa raman însărcinată dar nu stiu de ce nu pot, eu si cu el ne dorim mult un bebelus. Eu am 28 de ani, sotul 35 am incercat si tratamente...? (mai mult)
Soţul meu urmeaza sa fie operat la genunchiul drept pentru ruptura de ligament si îi este frica ca se va recupera greu dupa, cum îl pot ajuta în acceasta perioada de recuperare? Dau funda
Salut, am o intrebare. Deci eu cand e asa friguț afara fac eczema de aceea la maini, nu ceva grav, dar sunt uscate si cu rani rosi, si uneori imi sangereaza. Este posibil sa contactez virusul HIV...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru persoanele care fac/au facut postliceala. Asistentii de radiologie invata in scoala cum sa administreze substanta de contrast intravenos? Cei de farmacie invata sa administreze...? (mai mult)
Salut, am o întrebare mai ciudată, ieri mi- a căzut dintele din față, dar nu cu rădăcină, pot sa aplic adeziv gen fixodent sau corega pe dinte sa țină provizoriu până ajung la stomatolog,...? (mai mult)
Bună ziua, pun și eu întrebare, pot fi pensionat pe caz de boală dacă am următoarele boli? Asm bronsic sever, cardiopatie ischemica, hepatită de gradul 3, hipertensiune arteriala tot grad...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca mai e neaparat sa merg la control dupa avortul medicamentos? Am dat deja 1400de lei si controlul va fi inca 400 Nu prea mai vreau sa merg… Ce parere aveti? Si nu, nu imi fac...? (mai mult)
Am fost răcită și am stat 3 zile la pat. Prima zi: am mancat o banana, un biscuitel (gândul la mâncare îmi făcea greață) luam pastile îmi trăgeam pătura peste cap și mă culcam. m.am trezit...? (mai mult)
Poți sa scapi definitiv de Helicobacter Pylori? Nu știu sigur dacă sunt infectat dar am văzut că simptomele mele se aseamănă cu cele pe care le produce bacteria. Peste câteva zile o sa merg la ...? (mai mult)
Bună TPU, vinerea trecută am făcut sex protejat și eram în timpul ovulației.Am făcut și luni tot protejat iar de marți am inceput sa am foarte multe gaze in stomac și sa ma doară burta. Vinerea...? (mai mult)
Buna TPU! As avea o intrebare. Surorii mele mai mici in varsta de 10 ani i- a venit prima data ciclul menstrual pe 25 decembrie si a durat undeva la 4- 5 zile. Urmatoarea data a fost pe 17 ianuarie, iar...? (mai mult)
Salut TPU! Am un complex legat de inaltime. Am 15 ani, 170 si 60 de kg, pe langa multi alti copii de varsta mea sunt scundulet. Fratele meu are 190 tata 182 si mama 175. O sa ma inalt asa- i? Si cam...? (mai mult)
De ce bărbații își pun biluțe in cuc? (Organul genital)
Buna seara, Daca as tine un deficit de vreo 900 de calorii pe zi timp de o luna credeti ca as putea slabi 7 kg? Plus in fiecare zi 20 de minute de sport (acasa).
Buna seara TPU, de 7 zile ma confrunt cu o problema, pupila dreapta e putin mai mare ca ce- a stanga, imi simt ochiul drept c- am greu, vad cu el da ma deranjeaza parca ceva ma apasa pe el, ce parere...? (mai mult)
Buna! Caut sa fac tratament PRP/vampir genital in Brasov, am cautat in lung si lat si am sunat la clinici pana am tampit. Totodata este binevenit si un feedback de la o persoana care a avut parte de aceasta...? (mai mult)
Bună ziua, pot face operație dentara dacă sunt pe ciclu ultima zi? Probleme medicale am acum 1an jumate avc și depistat cu trombofilie.Luni am programare cu sedare intravenoasa.
Bună ziua! S- a confruntat cineva cu durere pe nervul sciatic? Pleacă de la coloana și se lasă pe picior durerea. Compresie mare pe nerv. Credeți că fizioterapia ajuta in vreun fel? Sau voi ajunge...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!