Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna! deci, menstruația mi-a Întârziat aproape 2 luni,am scurgeri, da menstruația nu, am dureri mari (nu mereu ) la ovare +stări de grețuri?
Salut cât mai e un implant dentar în România?
Midiana Zilnic Va rog frumos sa ma lamuriti, poate este cineva care stie. Dupa ce termin cele 21 de pastile albe cu hormoni, incep sa le iau pe cele 7 verzi placebo. Mie daca menstruatia imi vine,...? (mai mult)
Am o "problemă" de câțiva ani cu oboseala... Am luat vitamine recomandate de medicul de familie, am luat și din farmacie. Diferite vitamine, magneziu lichid sau praf. Dar parcă mă epuizează mult...? (mai mult)
Buna ziua, am fost diagnosticat cu astigmatism hipermetropic compus ambliopie medie, e cazul de interventie chirurgicala sau purtarea de lentile de contact pentru corectare?
Buna, de câteva zile mă înțeapă ficatul, de ce oare? Nu mă înțeapă mereu
Bună TPU! De aproape o săptămână am mâncărimi și usturime insuportabila in vagin, mi- am făcut analize la urină și sânge dar rezultatele vin abia marți, cu ar trebui să- mi dau să- mi ...? (mai mult)
Vreau sa va mărturisesc, spre rușinea mea ca am frică de ace :( Am fost să- mi ia analizele la sange, si cand am simtit cum imi intra c*catu ala de ac in vena imi venea sa lesin, mi- a fost rau...? (mai mult)
Cine s-a confruntat cu o subluxatie la picior si ce sfaturi imi dati?
Salut TPU, o părere despre spital Colentina secția de urologie și spital fundeni secția de urologie care este mai bun, precizez ca am o piatră la rinichi si sunt din alta localitate și cineva ...? (mai mult)
Dragi oameni, azi am purtat tocuri foarte mici, cand am intrat intr- o incapere si vrand sa evit pragul am calcat stramb, glezna nu ma doare, problema este la genunghi care s- a umflat si rotula se...? (mai mult)
Salut. Port lentile de contact de ceva vreme, de cand m- am apucat de ele, la doar un ochi, am problema, ca atunci cand clipesc, pleoapa sa mi impinga lentila in sus si sa trebuiasca sa dau lentila...? (mai mult)
Buna, este normal sa te ametesti si sa iti fie rau de la vapeuri?
Salut, ce poti lua daca bei dupa cineva? Care sunt riscurile?
Daca doresc sa imi clătesc părul (după spălare) cu ceai concentrat din mușețel și gălbenele, cam cat să îl fac de concentrat? Adică câtă plantă la câtă apă?
Sida se poate transmite prin strangere de mana DACA eu am uneori rani mici deschise pe maini cauzate de vremea rece?
Bună ziua! În luna decembrie anul trecut am fost la un control ginecologic la care s- a recoltat test Papanicolau, în luna ianuarie rezultatul a venit: Candidoza. Am luat medicamentele prescrise și...? (mai mult)
Cum poți scapa de rinita alergică? Am fost la o gramada de doctori și nici un rezultat… de 6 luni ma confrunt cu așa ceva.
Bună. Mi- au apărut în zona genitală niște negi. Medicul mi- a zis ca am virusul hpv. Sunt într- o relație din 2021 Am avut un singur partener în acest timp. Întrebarea mea este următoarea:...? (mai mult)
De ce dacă te lovești la testicule trebuie să sari pe călcâie? Cu ce ajută?
Bună seara! Durează mult o recuperare după o operație la genunchi la o femeie obeza de 75 de ani? Ce trebuie făcut după operație? Trebuie să meargă în scaun cu rotile?
Salutare tuturor! Care ar fi costurile pentru o operatie la tendonul degetelor mainii in spitalalele de stat sau cele private? Poate ati avut nevoie de asa ceva de curand, sau ceva pe langa.
Buna seara! Vă rog ajutor. Am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu, dar nu si- a dat drumul in mine, iar mine mi- a intarziat deja o saptamana. Am avut simptome de menstruatie, dar nu...? (mai mult)
Care test e mai eficient pentru depistarea virusului? Hiv 1&2 screening Sau Hiv cantitativ?
Bunǎ ziua! Este adevǎrat cǎ dacǎ ai hiv vei muri?
Buna seara, TPU! am cazut in urma cu 3 saptamani pe scari in fund, am suportat durerile dar dupa o saptamana de la cazatura au aparut vanataie si buca este putin deformata, ca si cum ar fi ramas forma...? (mai mult)
Buna ziua, mi- am luat extract de Mladite de Paducel si am observat ca are 18% alcool, problema e ca sunt sofer, cantitatea recomandata e undeva la 2- 3 ml pe zi, intrebarea mea e, daca consum asa...? (mai mult)
Salut! Ce supradoza de pastile te pot omori?
Bună seara, vă salut, știe cineva un antibiotic sau ceva pastile pentru îngrășare? Am achitat în jur la 3000 lei consultația cu tot cu analiza la sânge, glandă tiroida și mai multe am achitat...? (mai mult)
Salut, când ma enervez sau cand ma ia o frica tot asa din cauza nervilor ca ma gandesc la acea chestie, uneori tremur din tot corpul! Credeți că este normal? Sa fie oare vorba de Parkinson?
Salutare, daca este cineva care ma poate ajuta. Cand ma enervez, sau ma ea frica. Tremur din tot corpul? Știe cineva care este problema este normal? Nu tot timpul pățesc asa. Sa fie oare vorba...? (mai mult)
Buna seara, am o problema de cateva luni de zile, ma lupt cu anxietatea si am eructatii destul de frecvente, eructatia poate aparea de la ganditul excesiv si starea de anxietate?
Deci eu vreau sa slabesc asa fara sa stau sa calculez sa vad cate calorii au mancarurile si asa, atunci cum ar trebui sa fac mai exact? Sau pot si sa mananc orice si oricat ca slabesc daca fac si sport?...? (mai mult)
Pana la ce varsta poate profesa un chirurg? Cel mai batran chirurg ocular care il stiu are 71 de ani, e ok sa mai faca chirurgii acestia oameni dupa o asemenea varsta?
Ce exercitii pentru slabit as putea sa fac? Care sunt ok si pentru sedentari si care au anumite probleme de sanatate, ca am inteles ca daca esti sedentar si/sau ai ceva probleme de sanatate nu e ok sa...? (mai mult)
Voi cum beti kefir-ul? sau mai bine zis cum trebuie baut?
Buna! Credeti ca daca voi consuma intr-o saptamana 5000 de calorii voi putea da jos 5 kg? Stiu ca nu este sanatos
Buna, revin din nou, nu stiu ce sa ma fac deoarece nu pot sa slabesc. Am incontinuu pofta de mancare (n- am probleme de sanatate) as vrea sa ajung din nou la greutate pe care o aveam mereu. Adica 43- ...? (mai mult)
Salutare, grup! Îmi puteți recomanda o clinică/spital de Stat care are și ramura de ginecologie cu specializarea pe endometrioză? Înțelesesem că ar fi unul prin Cluj, dar nu găsesc pe net ...? (mai mult)
O intrebare am, eu am o carie in dinte (o carie care nu e nici mare dar nici mică) eu când ating caria cu un scobitor nu mă doare, întrebarea mea este de ce nu doare și dacă o sa doară când o...? (mai mult)
M- am intepat accidental cu acul de la socrul meu, i- am făcut o injecție cu clexane in burta și când am scos acul am vrut sa ii pun capacelul inapoi si într- o fracțiune de secunda m- am intepat...? (mai mult)
Buna ziua. De ieri am diaree si ma doare capul. Astazi mi-am mai revenit putin putin. Insa ce poate fi si de la ce? Posibil de alimentatie? Dau funda
Ce teste se fac pentru a afla daca am sindromul ovarelor polichistice? Imi e teama de ecografie. Se poate afla doar prin analize de sange?
Algocalmin fiola se poate administra si oral?
Am febră 39, 3 tuse uscată, frisoane și nu mai trece am luat și pastile, ce medicamente aș putea lua? Ceva mai bun
Simt ca imi bate inima tare si nu pot sa respir bine iar cand ma ridic din pat ma simt ametita si odata chiar am cazut din picioare. Am facut niste analize dar pare sa fiu sanatoasa. Ce ma face sa simt...? (mai mult)
Salut, am o întrebare am o carie care nu a ajuns la nerv și vreau să știu dacă o să doară când o să curețe caria cu freza, adică dacă voi simți ceva când se va curăța caria (toată lume...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac umeri mai ingusti, am umeri extrem de lati, un spate oribil, si sunt fata, am 1.61, 46 kg, inainte aveam 56 kg, exista exercitii?
Bună, poate a mai pățit cineva ca eu nu mai pot, din noiembrie anul trecut am probleme foarte mari cu stomacul. Pur și simplu după ce mănânc mă duc la baie și mă apucă niște dureri îngrozitoare...? (mai mult)
E adevărat că brânza, cașcavalul si laptele (laptele nu cred) fac rău la digestie si provoacă constipație?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!