Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
E adevărat că brânza, cașcavalul si laptele (laptele nu cred) fac rău la digestie si provoacă constipație?
Salut, este vreo persoana pe aici care transpira abundent doar iarna la subraț? Cum sa va explic eu....vara cand sunt 40 de grade corpul meu transpira peste tot, dar nu la subraț, iarna nu transpir...? (mai mult)
Salut, ma numesc Luca am 15 ani si cred ca sufar de pectus carinatum, mai exact partea din dreapta a pieptului este prea iesita. Nu imi place deloc cum arata si doresc sa indrept, daca cunoasteti o ...? (mai mult)
Buna seara! Stiti cumva vreo carte sau un ghid ceva care sa ma ajute la stima de sine sau sa nu ma mai afecteze ce zic si ce cred oameni despre mine?
Ce este hepatita si hivul? Daca ai luat aceasta boala o ai pe viata? Am auzit de aceste boli dar doresc sa ma interesez mai bine
Aveam geamul inchis pe partea de sus și când am împins de el ca să îl inchid am simțit un junghi puternic în dreptul stomacului, este posibil să fi făcut hernie de la asta?
Bună, ce medic neurochirurg îmi recomandați în Târgu Mureș, cel mai bun? Mulțumesc!
Salut! Prietenei mele nu i- a venit menstruatia. Trebuia sa ii vina la sfârșit de decembrie și nici acum nu i- a venit. Am avut contact sexual protejat la început și sfârșit de decembrie, prezervativul...? (mai mult)
Ieri mi-am dat un pumn in partea din spate stanga a capului(langa vartejul acela din varful capului)si in aceasta dimineata ma tot doare capul.O fi ceva grav? Simt ca niste junghiuri asa
Salut! Am sa o iau cu începutul, prin decembrie de Crăciun am început sa am palpitații, fiind perioada cu Crăciunul am zis ca aștept pana în ianuarie și urmăresc cum mai sunt simptomele, pe...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Cine a trecut sau mai trece prin dureri de hernie de disc care se lasă pe picior! (Practic canalul s- a ingustat si face compresie pe nerv). Tratament și repaus absolut și se pare...? (mai mult)
Buna seara! Ce pot pati daca am luat din greseala o pastila de Olanzapina (medicament prescris tatalui, nu am vazut bine ce fac si din greseala am bagat in gura una si am inghitit). Mentionez ca n- am...? (mai mult)
Salut, am o mâncărime pe sacul testicular.Am niste bubițe negre care provoacă mâncărime in jurul ei, știți dacă este vreun remediu sau orice legat de aceasta chestie.
Bună ziua, am o întrebare! Am ceva probleme de sănătate, am probleme cu mâinile nu mai am simț la degete și sunt mereu amorțite. Am cam 3 luni, am fost la doctor în Olanda fiind stabilit aici...? (mai mult)
Salut, acum chiar am o problema serioasa. Eram pe afara si efectiv unul care e gen boschetar, omu n- are casa m- a atins pe geaca, pe umarul stang, eu n- am atins deloc partea aia a gecii de atunci,...? (mai mult)
Este adevărat că cafeaua funcționează sub efectul Placebo? Ne dă energie ea pentru că avem noi în minte lucrul acesta, că ne gândim că după ce o bem o să fim alți oameni?
Hey, de foarte mul timp, când mă trezesc dimineața, am la ochi ceară galbena, mai nou îmi și lăcrimează ochii. Știți care e problema? Mulțumesc!
Este normal sa vad in ceata dupa operatia de cataracta?
Bună TPU! Daca am 15 ani, mă poți duce la psiholog fără să știe părinții? Mă simt mult mai bine sa fiu eu și psihologul sa vorbim...am niște probleme cu anxietate și mă simt așa tristă:(...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un tratament pentru durerea care radiaza din partea laterala gatului pana in umar, mai ales noaptea? Multumesc
Buna. Cum pot scăpa de vorbitul singur? Mi se pare că toti colegii de munca, prieteni și chiar familia rad de mine, e insuportabil, mi-e și rușine de mine.
Medici sau oameni experimentati.Am diabet si in ultimele 6- 8 luni am avut control prost asupra diabetului iar am inceput de 6- 8 luni nu prea am erectii puternice nu tin, credeti ca daca voi readuce ...? (mai mult)
Bună! Cam de 2- 3 zile de cand a inceput sa ma doara in gat ( am scapat de durere/ la ultima intrebare care am pus- o ), am scazut mult din greutate, mi- e greata de la tot ce bag in gura ( poate fi...? (mai mult)
Bună! Am început in urmă cu trei luni sa iau un tratament cu serlift si depakine dat de medicul psihiatru. În prima luna m- am simtit foarte bine, eram numai bucurie, însă acum nu mai sunt la fel,...? (mai mult)
Adhd se vindecă?
Salut! De ceva timp am observat că mă doare în acea "groapă" din piept când râd. Știți dacă e normal sau dacă o să-mi treacă vreodată?
Am avut o mica constipatie astazi.Problema e ca am observat ca am un hemoroid mic extern.Cu ce se poate rezolva acasa? E adevarat ca hemoroizii externi se retrag singuri? Si daca da in cat timp? E prima...? (mai mult)
Salut, joi am avut o intindere de mușchi la gamba. Cam pana când nu pot merge la antrenamente? Astăzi fiind sâmbăta l am solicitat puțin, și m- am cam lăsat pe el iar acum ma doare la fel ca...? (mai mult)
Bună! Cum ști dacă ți s-au format sânii de tot? Btw am 16 ani, sunt medii sa zic însă "țuguiati" în sus și as vrea sa știu dacă de mai modifica între timp sau rămân asa idk
Bună ziua. A-ți luat arlevert pana acum? Cine a luat ma interesează cum sa simțit după el și dacă dacă a avut vreo reacție adversă în timpul tratamentului? Mulțumesc!
Salut. Am și eu o întrebare. Joi mi- a curs puțin sânge din nara stângă iar azi de dimineață la fel. Precizez că lucrez Intr un club și sunt în ture de noapte. Posibil sa fie de la stres și...? (mai mult)
Hei, de vreun an iau anticoncepționale, iar luna aceasta mi-a venit ciclul în timp ce le luăm, ați pățit?
Salutare, am o problema, și vreau sa evit psihologul, nu- mi dau seama de la ce, dar simt ca sunt pe pilot automat, totul trece foarte repede, și nu- mi dau seama ce se intampla, de exemplu, ...? (mai mult)
Salut TPU,am o mica problema cand imi vine sa urinez nu pot,adica eu simt nevoia de a urina dar nu iese urina:)a mai pățit cineva, imi puteti spune si mie motivul?
Care sunt simptomele înainte de a face un stopcardiac? Mulțumesc! As vrea sa știu dacă a trecut cineva prin asa ceva și care sunt simptomele
Ce înseamnă menopauza
Salut, daca am avut o infectie cu vreun streptococ de grupa A, si infectia a fost tratata cu succes, o mai pot face iar? Sau ma pot contamina cu obiectele folosite de atunci? Gen o geaca folosita de...? (mai mult)
Ieri am observat că cearcănele mele în partea stângă este închisă la culoare(un grena). Azi este la fel tot grena doar că sunt puțin umflate. Am folosit cremă și fond de ten dar am observat ...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva in Iasi unde se face tratament stomatologic mai ieftin? Multumesc.
Prietenei mele i- a venit menstruația pe 2 decembrie, luna trecuta, și nici pana acum nu i- a venit. Are SOPC și a făcut infecție urinara acum câteva zile. A avut contact sexual neprotejat luna...? (mai mult)
Salut, 17 ani, băiat, de 5 ani probabil am partea dreaptă a pieptului mai exact la sternum in conexiune cu costal cartilage (coasta) mai scos in evidență de cât partea stângă (menționez ca e...? (mai mult)
Salut la toți, asa o întrebare, am o umflatura sub ganglionul stâng, e ceva normal? As vrea sa știu chiar și parca am și o senzație de nod in gât
Bună! De câteva luni am o durere la brațul stâng. La început durerea era suportabilă și n am prea băgat de seamă pentru că nu mă durea mereu și am crezut ca o fi o febră musculară ce trece...? (mai mult)
Bună. De ceva vreme am o problema și anume ziua, tresar de o data, nu cu tot corpul mereu, uneori îmi tresare mana, alteori piciorul, diferite membre indiferent de corp, fără sa le mișc eu....? (mai mult)
Bună seara! Am noduli în piept! Este din cauza lipsei de vitamine?
Buna ziua, am o problema si nu am mai patit asa niciodata. Mi- a venit menstruatia la timp si a tinut fix 5 zile cum tine de obicei. Problema este ca in a 6a zi cand trebuia sa se opreasca tot a continuat,...? (mai mult)
Daca am fost operat de tumoara pot fii apt pentru permis? Acum sunt bine
Ce se poate intampla daca iti rupi ata aceea de sub limba?
Pot da de permisul de categoria B daca am ambilopie oculara? ( adica cu ochiul stang nu vad, doar cu dreptul foarte bine ) vreau sa stiu deoarece o sa merg sa fac analize, si nu stiu la ce sa ma astept....? (mai mult)
Salut! daca am asm bronsic pot trage doar un mic fum dintr-un vape fără nicotina? ps am 13 ani
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati