Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am făcut o analiză la Timișoara ce a durat mai multe luni până să primesc rezultatul... ( în noiembrie am mers la Timișoara ) pentru a face această analiză. Astăzi, am fost sunat că e...? (mai mult)
La un Spital de Ingrijiri Paliative, ce posturi sunt si ce scoala, facultate sau curs ai avea nevoi. Ce personal ar face parte din echipa spitlului indiferent daca este medical sau nu!
Cât costă o operație hernie disc lombara la un spital de stat (cât se dă la doctor)
Daca am luat o pastila de furazolidon nu sunt pe tratament cu el si au trecut 6 ore am voie sa beau alcool?
De unde pot sa cumpăr pastile regenon fără rețea?
Bună TPU, sunt elevă și îmi făceam ghiozdanul pentru mâine iar nu știu cum am facut de mi- am dat cu cartea în ochi ( știu ca pare ciudat) și mă doare groaznic, chiar dacă s- a întâmplat...? (mai mult)
Daca platesc 1980 lei pentru asigurare sanatate pe 1 an si din iulie sa zicem ca se mareste salariul minim pe economie, atunci imi va veni de la fisc de platit mai mult sau nu?
Buna ziua, Ce reprezinta nota din aplicatia incibeauty? Ex:15.5/20 18/20 Etc etc Multumesc!
Buna TPU, am varsta de 16 ani si din totdeauna m- am confruntat cu problema de a avea păr gras. Sunt zile in care nici macar nu imi bag degetele in par, ma pieptăn zilnic si ma spăl pe cap de doua...? (mai mult)
Gripa de tip A poate fi tratata cu paracetamol?
Salut. Cum scapi de dependența de crystal meth? Rog anticipat răspunsuri serioase dacă se poate, fără prea multe injurii că nu-și au locul. Mulțumesc frumos!
Cee parere aveti despre faptul ca carnea vor sa o faca in laborator pe motiv ca sa nu mai chinuie animelele? e mai bine cumva sa nu mai chinuie animalele dar sa ne chinuie pe noi? sau asta e cumva un alt...? (mai mult)
Știți cumva din surse sigure sau mai puțin sigure se pot primi boli cu transmitere sexuala la piscina? Herpes sifilis etc, in mai multe ștranduri unde am fost erau puse afișe cu interzis persoanelor...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutorul vostru. Doctorita mi- a prescris Ospen de 1500, 3 capsule pe zi 8 ore Tot tratamentul a decurs perfect, fara intarzieri, luat la ore fixe. Ei bine, astazi dimineata...? (mai mult)
Bună! Dacă am 20 de ani și am asigurare de sănătate, lucrez de 6 luni, aș putea merge la psiholog gratuit? Dacă da, câte ședințe pe lună sunt gratuite?
Buna,de aproximativ o săptămână mă doare burta foarte rău jos și sânii mă dor exagerat de rău. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Am 21de ani
Buna ziua, pentru cine are sau se pricepe cel mai profesiona,glucometru fara spargere in degete daca exista o recomandare dar serioasa pentru un diabetic deci nu e gluma, multumesc
Buna este normal sa dormi 3 zile încontinuu și sa ai stare de somnolenta, oboseala și moleșeală? Vineri n am fost la școala și am dormit de joi seara ce ar veni cam vineri pe la 5 dimineața când...? (mai mult)
Buna, exista fete care au luat 3 luni tratamentul cu Urovaxom si au scapat de infectiile urinare?
Buna! Patesc o chestie ft ciudata…..Simt o oboseala brusca si cand stau in pat, nu adorm, dar nici nu sunt treaza. Pur si simplu sunt inconstienta iar apoi brusc imi revine constiinta, nu mi amintesc...? (mai mult)
E mult dacă beau patru cafele pe zi? Îmi pot face rău?
Salut, de ce eu când vorbesc despre sânge mă ia o moleșeală (odată am și căzut din picioare) și același lucru e și la păianjeni...de ce?
Buna TPU, m-am ars la mana cu ulei încins când faceam mancare, mă ustura foarte tare, ce mă sfătuiți să fac va trece de la sine sau sa iau ceva alifie?
Când sunt undeva unde sunt mulți oameni mă gândesc să pun mâna pe fund unei femei. Oare de ce mă gândesc la asta? Cum să nu mai mă gândesc? Adică, doar mă gândesc, nu și fac, că mă...? (mai mult)
Ce părere aveți de oamenii cărora nu le pasa de corpul lor și sunt obezi? Mersul la sala ar trebui sa fie obligatoriu, fara suparare
Bună seara tuturor. Este o problemă dacă îmi spăl penisul în fiecare zi de două ori, dimineața când ma trezesc și merg la lucru și seara înainte de somn? Eu vreau sa fie curat tot...? (mai mult)
Am o problemă. Cu o săptămână înainte să intrăm în 2024 mă simțeam foarte obosit și mă lua somnul în timpul zilei fără să mai rezist. Cu toate ca dorm 8 ore pe zi mereu, mă simt foarte...? (mai mult)
Salutare! Prietenei mele nu ii mai vine stopul. Are deja 2 săptămâni întârziere și eu unul nu pot sa înțeleg de ce. Am avut contact sexual protejat, am și verificat ca nu cumva sa se fi spart...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomanda un termometru bun pentru adulți? Știu că înainte erau termometrele cu mercur, care erau foarte bune, dar pentru că mercurul este toxic, nu se mai comercializează....? (mai mult)
Daca nu sunt asigurat la cnas si ma duc sa dau declaratie si platesc cei 1980 ron pentru asigurare, in cat timp intra in vigoare ca sunt asigurat?
Bună, de 2 săptămâni mi- a ieșit un furuncul mic la subratul stâng și am pus crema neagră, arăta ca și cum mi- a trecut, dar apoi mi- a mai ieșit altul la subratul drept(am procedat la fel...? (mai mult)
Am fost la dentist pentru a scoate o măsea. S- a cam chinuit el acolo, dar după 2- 3 ore de la scoaterea ei, a început să mă doară. Am încercat să evit partea aia pe cât posibil, am mâncat...? (mai mult)
Mi se pare ca mi se mișcă foarte puțin dinții, este normal? Ce înseamnă?
Când împing dinții de sus cu cei de jos mi se mișcă foarte puțin de ce?
Bună, acum 4 zile am interacționat cu o gripa severa, nu am mancat timp de 3 zile, eram la un pas sa leșin la fiecare mișcare brusca etc. Mi am revenit, dar dupa gripa simt o durere extrem de mare...? (mai mult)
Pentru balonare a luat cineva Gasex?
Buna, TPU. Aș avea nevoie de o părere. Astăzi am observat că mi- au ieșit niște pete micuțe roșii pe partea de jos a abdomenului, deasupra părții intime. Nu mă mănâncă, nici nu mă dor....? (mai mult)
De ce nu mai pot dormi bine fără somnifere?
Bună seara tuturor, are cineva idee cum aflu și eu numele unei pastile? Pastila are culoarea roz și are inscripționate literele A și E pe o parte, iar pe cealaltă parte are scris 70 mg, pe una...? (mai mult)
Buna seara! Azi am alunecat pe gheață și am căzut în cotul stang, am o durere la unele miscari, nu sunt vanata si sunt doat putin umflata, am luat antiinflamator, m- am dat cu saliform si am pus rece,...? (mai mult)
Cat se poarta un arc transpalatinal?
Buna, port de 2 zile ochelari si ma ustura ochii dupa ce ii port de catev ori pe zi, nu am purtat niciodată ochelari, acum este pentru prima data si ochelari mei au dioptrii de 0, 75, pot sa ii ...? (mai mult)
Este adevărat că creșterea în înălțime depinde de ciclul menstrual? Adică după prima menstruație mai crești aproximativ 2 ani?
Salutare TPU, in ultima jumatate de an am zis ca vreau sa slabesc, si chiar am facut o, pentru ca din 6 august pana acum sa zicem 2 3 sapt am slabit 40 kg, yup, este destul de mult, numai in sfarsit...? (mai mult)
Deci ca sa am zilnic caloriile de care am nevoie trebuie sa stau mereu sa calculez si sa vad fiecare mancare cate calorii are sau? Cum functioneaza chestia asta? Asa se face adica? Trebuie mereu sa stai...? (mai mult)
Salut am nevoie de un sfat, mereu mă doare burta în partea de sus când stau dreaptă, când stau mai gâb cu spatele nu simt nimic, oare e bai ceva? simptome de apendicită sau sarcină nu am, iar...? (mai mult)
Salut, mă confrunt cu coșurile pe cap. am foarte foarte multe, iar pe față aproape deloc. folosesc momentan un șampon head&shoulders 7 in 1, cel cu cafeina(preferatu meu). nu cred că este de ...? (mai mult)
TEAMĂ! Salutare! De ceva vreme, când văd că cineva a realizat ceva, să zicem că a făcut un curs și a luat un premiu, o diplomă, sau cineva și- a achiziționat o mașină frumoasă sau ceva...? (mai mult)
Ce să fac dacă mi-a ros cățeaua încărcătorul?
Cum sa îmi albesc dinții? Am încercat pasta de dinti colgate și nu a mers cu niciuna am încercat cu neagră și albă tot nj merge acum mi am luat sensodyne cu fluor și nu stiu ce să mai mă fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!