Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut, trebuie sa imi scot o masea de minte in partea de jos a maxilaru- lui. Probleam este ca tot aman, imi este frica. Este cineva care si- a scos maseaua in ultimu timp? Ce tehnologii au mai...? (mai mult)
Salut TPU! Dau funda instant. De cand am ajuns din Austria spre România, am intruna grețuri si vărsături. Tot ce mananc, vomit si nu ma simt deloc bine in tot corpul. Nu pot manca aproape nimic...? (mai mult)
Buna. Puntea dentara se face de regulă prin coroane metalo- ceramice? Acestea sunt de calitate? Știam că sunt și mai ieftine!? Mi s- a spus că ar costa 300 de lei una, adică pentru un dinte! ...? (mai mult)
Am stări de moleșeală și am grețuri fără vărsături pot fi gravidă la medic am fost câteodată mă simt amețită tușesc ciclul mi- a venit pe 4 decembrie m- a ținut 6zile cam așa cu dureri...? (mai mult)
Buna! Am avut brusc o durere în piept în stern sus în mijloc, aveam și senzația de lipsa de aer uneori, m- am panicat, simțeam și asa ușor o stare parca de amețeală după, nu știu cum să...? (mai mult)
Bună tuturor! Liv.52 poate dăuna în vreun fel dacă este luat fără prescripția medicului? Cam de o lună am început să simt o durere în partea dreaptă sub coaste.Dar si mai jos cam in directia...? (mai mult)
Salut, de un an de zile am dureri la picior in spatele genunchiului.Initial doctorii mi au spus ca am o bursita pe care am tratat o cu kinetoterapie si electroterapie insa durerea a continuat si a trebuit...? (mai mult)
Salut prieteni, am insomnie..ma culc la 5 dimi și mă trezesc la 3...medicamentele nu funcționează.îs curios daca mai este cineva cu problema asta sa vb.
Buna seara, intreb la capitolul oftalmologie daca ai + 4 pentru aproape si + 2 + 2, 5 pentru distanta se mai pot executa operatii de reducere, nu vreau glumeasca cineva dar intreb si eu, dupa cate ...? (mai mult)
Am 16 ani am fumat 2 ani m- am lăsat.De curând iau niște suplimente de la Optisama de Vitamina C Zinc Vitamina d.Niste Vitamina D pastile și ulei de peste de la mollers.Eu am probleme cu fierea dar...? (mai mult)
Salut! Am o problemă...în urmă cu vreo 2- 3 săptămâni am început să am o durere insuportabilă la unghia degetului mare, de la piciorul drept. Unghia a căpătat o nuanță de albastru care duce...? (mai mult)
Bună! Am aflat de la ginecolog că am amenorrhea. Nu mi- a zis prea multe sincer doar am luat niște pastile să îmi vină ciclul. Și tot nu am ciclu. Am avut lipsă ciclu și 5- 6 luni deși nu eram...? (mai mult)
Salutare, voi ati mai patit asta? Am avut un act sexual si tipa era destul de stramta. Acum am sangerari pe interiorul penisului si ustura putin si mai ales la urina. Exista vreo crema gel pentru...? (mai mult)
Buna seara! In prezent cântăresc aproximativ 47 de kilograme la 1.57 cm, cam de doi ani am mancat in jur de 1000 de calorii zilnic si am slabit 20 de kilograme treptat si consider eu sanatos. Acum 5-...? (mai mult)
Daca mi-am spart capul acum 1 zi pot să-mi spăl capul cu șampon sau în genere pot sa mi-l spăl, și ce trebuie sa fac să-mi treacă acea pălitură
Cât durează caria la dentist? Cu aparatele alea?
Peste ceva timp urmează sa nasc o sa mi se inducă nașterea o sa nasc natural pentru ca eu am ales asta nu vreau cezariana sunt deja în 41 de săptămâni de sarcina de asta mi se va induce nașterea...? (mai mult)
Bună, în noiembrie am fost la doctor, acolo mi- au găsit infecția cu helicobacteria la stomac și colonul iritat. Am luat vreo 6 zile antibiotice, normal trebuia 10 zile dar am făcut alergie ca...? (mai mult)
E normal ca dupa ce mananc ceva dulce sa ma doara in partea stanga a corpului?
Buna seara! Imi puteti recomanda un doctor oftalmolog sau o clinica/spital de oftalmologie bun in Bucuresti? Multumesc anticipat!
Oare cum putem convinge oamenii sa mănânce mai sănătos, în sensul că să renunțe la mâncarea asta bogata în calorii și la fast food și mâncarea procesata care aduce creștere în greutate?...? (mai mult)
Buna TPU! Am multe întrebări la care nu am raspuns, sper sa ma ajutati voi! Am ovare polichistice, am aflat acum recent. De cand am născut acum 3 ani n- am reușit sa slabesc. Am incercat tot felul...? (mai mult)
Voi ce alimente consumați pentru a va îmbunătății vederea? ( în afara de morcov)
Buna ziua! Recent am taiat porcul si ficatul prezenta niste pungi albe care pareau ca au si un lichid... care ar putea fi cauza? Carnea e comestibila?
Salut! Recent am fost la medicul oftalmolog (la care merg de vreo 5 ani) pentru ca nu mai vedeam suficient de bine cu vechii ochelari.Am fost consultat si am primit reteta pentru ochelari.Cand mi au venit...? (mai mult)
Peste câteva zile trebuie să nasc, am vorbit cu mediul și a zis ca îmi va induce nașterea, am auzit ca e cam dureros asa spuneau unele prietene de ale mele care au trecut prin asta și îmi e teama,...? (mai mult)
Ieri ma simțeam moale, aveam mici grețuri dar nu vomitam, am făcut febră, mă dureau oasele nu prea aveam poftă de mâncare. Aseară m- am trezit să beau apă și simțeam ca respir greu și m-...? (mai mult)
Buna tuturor! Pentru Un chiuretaj la spital de stat se folosește anestezie locala sau anestezie generala pentru o sarcina oprita in evoluție? Îmi poate spune cineva cat de intens se simte durerea...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva o doamnă/domn dr, specializat în scoaterea alunițelor în Constanța /Bucuresti? mulțumesc anticipat.
Hey, am avut luni operatie la măsea minte, a fost complicata, m- a tăiat și pe lângă celelalte masele ca era rădăcina sub ele, inca nu imi simt partea aceea nici jumate din buza, luni am avut...? (mai mult)
Bună. Știți ceva pentru creșterea părului+ să nu cadă, sau macar doar pentru creștere? Cândva am avut părul foarte des și mi- a crescut repede. De un timp are această problemă. Am fost la ...? (mai mult)
Bună! Roacutanul tratează și foliculita și acneea de pe spate?
În afară de ședințele de psihoterapie contra-cost, știți ceva grupuri sau site-uri unde pot avea o consiliere psihologică gratuită? Mulțumesc!
Ma dor oasele, dimineața am făcut febră, simt mici grețuri și câteodată mă simt amețită și moale. De ce?
Buna ziua dragilor! Poate fi vindecat astigmatismul? E mai grav decât miopia? Exista ceva exercitii alimentație ce ajuta pentru astigmatism? M- am ales cu așa ceva cred eu, din cauza că am stat excesiv...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă îți pocnesti des spatele gen jos la noada fundului cum se zice?
De ce dupa ce ma spal pe dinti imi simt gura uscata si peste vreo ora incepe sa si miroasa?
O intrebare pentru cei care aveti caini! daca ii tai cainelui mustatile isi pierde echilibrul? Ce se intampla? Al meu de cand l- am tuns de 2 zile merge cu picioarele din fata labartate adica se lasa pe...? (mai mult)
Va salut! Mama mea a avut 2 intamplari nasoale. Prima oara, venea spre casa si i s- a spart un vas de sange la ochi, nu a avut simptome. Farmacista i- a spus ca, a fost de la tensiune arteriala. ...? (mai mult)
Buna. Am un chist ovarian de 2 cm, 35 ani, un copil de 8 ani.Simptome:dureri mari la menstruatie, flux mare. Am primit tratament belara. Dupa 8 luni de tratament m- am intors la control si tot acolo...? (mai mult)
Bună dimineața.Cum fac sa am și eu o data pofta de mancare sa mananc și eu ceva cu pofta nu doar de gândul de a manca.Am făcut analize au iesit superbe sunt sănătos.Am făcut ecografie abdominala...? (mai mult)
Buna seara! Voi ați avut vreodată viermișori? Eu sunt însărcinată și am văzut că am eliminat, însă am făcut 2 analize din scaun și nu mi- a ieșit nimic. Știți vreun remediu natural împotriva...? (mai mult)
Salut! Am 15 ani si in 15 ani mi s- a intamplat foarte multe chesti nasoale si am avut o perioada in care ma enervam din orice si de vreo 10 luni nu ma mai enervează absolut nimic si nu inteleg daca e...? (mai mult)
Salut TPU am o întrebare, simt un disconfort deasupra la vezica urinara spre dreapta. Fără roseata, fără umflatura. Doar un disconfort atunci când încordez mușchii abdomenului. Este ceva Hernie...? (mai mult)
Bună seara, am efectuat și eu un examen CT și as dori sa știu dacă se pricepe cineva si poate interpreta acest CT va rog mult Vârstă 55 de ani. Va las mai jos tot ce e scris. La examenul ...? (mai mult)
Ce păreri aveți despre energizante fără cofeină?
Hey TPU! am fost la dermatolog și m- a pus să ma dau cu crema skinoren. după ce ma dau cu ea pe față, câteva minute ma mănâncă puțin și ma pișcă. doctorul mi- a spus ceva de pișcături dar...? (mai mult)
Bună! Care sunt cele mai bune medicamente/suplimente gasite in farmacii pentru combaterea stresului si anxietatii, care sa dea o stare de bine? Dintre cei care chiar au incercat. Am vazut pe sensilab,...? (mai mult)
Bună ziua! Care sunt cauzele de proteine serice ridicate? O fi de la sucurile carbogazoase, fiere, mâncat prea puțin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului