Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cățeaua mea acum are voie să iasă afară. De o săptămână am tot scos o și nu vrea să facă pipi, dar când intru în casă cu ea imediat face pipi.ce să fac?
Salut TPU! Am 14 ani si de la varsta de 6- 7 ani un dinte mi- a crescut stramb, cel din fata s- a dus destul de in spate. Nu prea am avut posibilitatea sa imi pun aparat dentar, dar in acelasi timp mie...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă cineva folosește snus, are voie să doneze sânge? Și după cât timp poate dona?
Este normal să mi se miște foarte puțin dinții?
Este normal sa mi se inflameze gingia cerului gurii din cauza faptul lui ca port disjunctor mobil dentar? Gingia cerului gurii mi s- a inflamat in jurul suruburilor, aceasta inconjurand partea de jos ...? (mai mult)
Bună, de câteva luni ma confrunt cu o durere în piept suportabila dar deranjanta mai mult ca o presiune. Am observat ca durerea apăre doar după ce mănânc. Și îmi vine mai tot timpul sa gârii....? (mai mult)
Bună,dacă bunicul meu a fost operat de o alunita pe abdomen iar apoi a fost operat de prostata, exista cazuri sa facă cancer? din cauza asta
De ce foarte multi romani prefera sa mearga in Turcia, cand e vorba de operatii? Sunt mai buni doctorii turci? sunt doar curios.
E ok să ai câteva fire albe la 22 de ani?
Salutare, dupa un antrenament intens la sală, dupa 2 zile am inceput sa simt o presiune in partea de jos a abdomenului, fara vreo durere sau ceva de genul care ma cam incurca la activitatile de zi ...? (mai mult)
Daca iti pune picaturi in ochi mai poti sa conduci sau dupa cat timp
Bună! Îmi amorțește partea stanga a capului si a fetei, inclusiv piciorul stang de la genunchi pana la degete cam de aproximativ o zi. Ce poate să fie?( am 62 de ani/femeie)
Buna! Ce parere aveti de pastilele de slabit Lipovon?
Bună! Știe cineva un medic neurolog bun specializat in somnologie în Galați? Ma confrunt de ceva vreme cu parasomniile și somnambulismul și nu știu la cine ar trebui sa merg pentru un tratament....? (mai mult)
Copilul meu alerga prin casa si a zis sa il dau cu mir, l-am dat si din greseala a inghitit putin din ce avea pe mana, sunt speriat, o sa pateasca ceva?
Buna ziua. Am doua luni de cand menstruația mea vine in cantități foarte mici și intr o culoare maronie. Nu știu de ce. Iar luna aceasta mi o mai venit in seara de revelion m o ținut 7zile cat ma...? (mai mult)
Am cearcănele închise la culoare(un grena) și sunt umflate mai ales la ochiu drept. Acum câteva zile era umflat doar la ochiu stâng și se vede urât. Ce să fac?
Cum pot să trec peste anumite stări de anxietate? Când sunt în autobuz cred că lumea mă bârfește, se uită la mine, râde de mine. Voi cum ați depășit stările de anxietate(dacă le- ați...? (mai mult)
Buna, pot fi refuzat la academia de politie daca se vede scapula de la spate? Sunt puțin mai slăbuț.
Salut! Eu când închid ochiul drept și țin ochiul stâng deschis văd purici (ca la tv) și văd parcă ca sar închide imaginea asa cumva, văd cumva negru dar asa șters cumva. Dar asta e mai tare...? (mai mult)
Salut, daca am hernie de disc, fac recuperare, credeți că aș putea să practic din nou kickboxing sau box după un timp de recuperare?
Buna TPU. Acum câteva zile tatal meu a gasit plosnite in camera lui(lucreaza in alt oras si vine acasa doar in weekend) eu de asemenea sunt la scoala intr- un alt oras si vin acasa la fel doar in weekend....? (mai mult)
Salut, sunt de cateva zile cu tratament pe antibiotice, deci asta e defectul meu, nu am grija de mine cat ar trebui. Am inceput prima zi de antibiotic fara protectie, am luat abia a doua zi. De atunci...? (mai mult)
Buna! Maine am programare la consult la ginecolog si intre timp am aflat ca sunt insarcinata.Imi poate da maine reteta pentru avortul medicamentos?
Bună seara! As vrea sa va spun problema mea și sa îmi dati câteva sfaturi sau ce v- a ajutat pe voi. Am 20 de ani am 1.64 înălțime, problema este ca nu reușesc deloc sa iau în greutate. Am 45...? (mai mult)
Am o întrebare. Pe 4 decembrie m- am operat de apendicita și după operație mi- a venit menstruația îmi curgea enorm de mult, m- a ținut 13 zile iar pe 28 decembrie mi- a venit din nou și iar ...? (mai mult)
Buna seara, In cat timp credeti ca voi da jos in jur de 7 kg cu deficitul caloric? De duminica asta tin deficit caloric si consum in jur de 1200!
Ce pot face daca am anemie? Cum se poate trata natural?
Bună ziua, am un bebe de o luna, are colici, are gaze, se strânge, se screme de numa, voi ce ați folosit la colici? Eu am folosit espumisanul, colidep, infacol, protectis toate nu au folos,...? (mai mult)
Terapia prin hipnoză mă poate face să nu mai mă gândesc la fete, la sex deloc? Nu am ce oferi unei fete și mă amăgesc singur cu gândul la o parteneră. Unde pot merge să mă scape de aceste...? (mai mult)
Buna,Tin deficit caloric de vreo 4 zile, am dat jos in prima zi cateva grame iar acum am ramas la aceeasi greutate, nu am mai dat nimic jos! De ce?
Bună, am si eu o problemă de sănătate. Cand fac efort fizic mai exact când ridic greutăți am un disconfort in partea stângă a abdomenului, iar după ce ma opresc imi vine sa vomit. Aveți...? (mai mult)
Ciocolata calda băută seara cica ar face rau, voi ce parere aveti? Are beneficii daca o bei seara sau mai bine o eviți?
Ce pot face daca mereu am dureri de cap?
Vreau sa ma duc la control la penis, unde trebuie sa ma duc, la urolog sau la dermatolog?
Buna seara tuturor. Am trecut intr- o perioada foarte grea din viata mea si desi stiind ca nu este solutia am abuzat de alcool... Problema- i ca imi simt ficatul marit si tare la palpare, daca renunt...? (mai mult)
Era să cad și ca să mă sprijin m-am ținut de ușă iar în acel moment am simțit o durere puternică în spate. Cred că de la efort. Este posibil să mi se fi rupt ceva în interior?
Buna seara! Stie cineva de unde se poate achizitiona medicamentul Nucleo c.m.p Forte? Stiu ca provine din Spania dar nu il gasesc pe nicaieri. Mulțumesc anticipat!
Cand fac efort, când ridic greutăți am disconfort in partea stângă a abdomenului si după ce termin mă ia o stare de rau si imi vine sa vomit si nu știu de ce
Salut, deci azi pe 2 am fost la baie si am facut scaun si am uitat efectiv sa ma spal pe maini, apoi direct am plecat la magazin, si am luat geaca spre drum spre magazin mi- am dat seama, n am mai...? (mai mult)
Întrebare de baraj, am avut rujeola, eu am stat 3 saptamani acasă, mi-a trecut aparent am infectat-o și pe mama.Ar trebui să mai stau acasă ca să nu răspândesc virusul sau pot ieși?
De cateva luni bune, tot imi apare un fel de batatura la degetul mare, langa unghe. Practic mereu il inlatur cu foarfeca, apoi ma dau cu spirt, crema de galbenele iar peste cateva zile reapare iar. ...? (mai mult)
Hei dacă iau tamiflu dimineață si seara pot lua între ele și ceva de durere Parasinus, brufen, algocalmin?
Guys, am o intrebare. Cand suntem pe tratament de antibiotice, suntem protejat cat de cat de alte bacterii din mediul extern? (bacterii care nu sunt rezistente la antibitiocul pe care il iau). Nu bacteriile...? (mai mult)
Salut, n-am avut apa la dispozitie si am luat probioticul cu un Nestea, are ceva?
Incerc sa- mi scot un dinte, practic numa radacina a mai ramas. Am fost la stomatolog dar le- am spus ca as dori un test sa stiu daca nu am reactie adversa la anestezia locala, insa stomatologii nu vor...? (mai mult)
Hei, de ce nu mai pot oamenii să stea nemâncați și au starea aia de vomă când nu mănâncă să zicem o zi sau câteva ore? Mă refer la oamenii bulimici care au mâncat mult la vremea/viața lor,...? (mai mult)
Buna! De o luna jumate am amorteli la limba, uscaciuni ale gurii amorteli a buzelor si mai nou si a barbiei.Am si dificultati la inghitire.
Medicul mi-a prescris sa iau algocalmin fiole atunci cand am febra mare pentru ca am viroza. Am luat 2 pe zi. Algocaminul poate fi periculos? Am 16 ani si am luat si cand eram mai mic.
Dupa ce aplic unguentul Advantan pe ranile de la maini, am o eczema micuta Ma pot spala pe maini sau trebuie sa astept?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?