Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Acum două luni m- am angajat undeva și sunt mult mai fericit cu un loc de muncă decât fără. Credeți că este normal? Părinții să- ți spună că nu este nevoie să muncești, iar tu să te duci...? (mai mult)
Salut TPU, de șase luni mă confund cu probleme de somn, dorm, respect un program de somn dar tot mă simt obosit. Dorm cam 7/8ore pe noapte uneori 10 dar tot obosit sunt, de exemplu azi după 12ore...? (mai mult)
De ce anume trebuie sa te feresti ca sa nu consumi atrazina? Cica ar avea atrazina produse care au un logo cu o broasca, e adevarat? Daca da, atunci tot ce trebuie facut e sa nu se mai cumpere acele ...? (mai mult)
Salut, am facut testul ASLO si valoarea normala scria ca e pana in 149, dar mie mi- a iesit 330 sau ceva de genu, oricum clar nu sub 300, doctorita mi- a prescris antibiotic 10 zile, credeti ca...? (mai mult)
Asistent medical generalist sau paramedic castigi mai bine ca debutant? Multumesc
La simptomele astea poate fi apendicita?: Durere usoara de cateva secunde ori in dreapta jos, ori in stanga cam de vreo 3 ori intr o zi si nevoia frecventa de a urina. Am mai avut simtpomele astea si...? (mai mult)
Ma doare uneori apendicele, durerea e una usoara de cateva secunde/minute si de obicei apare cand se digera mancarea. Mai am o problema cu urinatul uneori ma doare f putin da problema asta am avut o si...? (mai mult)
Salut! Mi-am facut un control la oftalmologie si mi-am comandat ochelari de vedere. In cat timp ar trebui sa-mi vina, avand in vedere ca se produc in orasul vecin?!
Cum e cand ai candidoza sistemica?
De ce de o vreme mai mereu cand deschid gura ma dor colturile? E ceva grav? De la ce e?
Acum 2 zile am ieșit în frig neimbracandu- ma atât de gros precum era afara și următoarea zi m- am trezit cu dureri in zona abdominala și disconfort la urinare, ce pot face și cât durează pana...? (mai mult)
Buna, am luat escapelle acum aproximativ 1h si 30 de min in urma, sunt fumatoare si actul sexual s- a intamplat aseara, n- am fumat de aseara de la ora 18 si ceva. Intrebarea mea, afecteaza daca fumez,...? (mai mult)
Sunt operata de 2 ori la ovare. Unul scos și la celalalt am o rezecție recentă.Am 35 de ani și am luat anticoncepționale peste 10 ani fără întrerupere.As mai avea vreo șansă de a rămâne însărcinată?...? (mai mult)
Bună ziua, observ că de căte ori sunt stresat mă doare capul rău. De ceva timp îmi iese o umflătură la cap în zona tâmplei pe partea stângă. Menționez că nu beau și nu fumez. Este ...? (mai mult)
Am o fetița de 5 ani cu o durere de măsea îngrozitoare. Unde ma pot duce cu ea la acestă oră? Va rog? Bucuresti sa fie
Salut,aveti idee senzatia de "ireal" este de la anxietate sau din alte cauze?/lovituri cap/vedere?
Mi s-a recomandat Duphaston în urma depistării unui polip uterin. Este adevărat ca acest medicament îngrașă și creste pilozitatea? Mulțumesc.
Salut, as dori sa știu ce cantități de lichid pleural se poate acumula la o pleurezie/tbc? ( ml respectiv l va rog)
Bună ziua sunt diagnosticată cu Pleurezie cronică în urma unui CT au observat un lichid în pleura care oarecum presează plămânul drept pneumologia a spus ca plămânii nu au nimic nu pete nimic...? (mai mult)
Buna! Aveti idee ce analize se fac la medicina muncii pentru cei care lucrează la birou?
După ce am consumat alcool și ca să evit mahmureala a doua zi am văzut că înainte de culcare să beau un pahar mare de apă cu putință sare amestecată în pahar, și a funcționat mereu de ce?...? (mai mult)
Bună dimineața ce apă de gură să folosesc împotriva cariilor și pentru albirea dinților, pasta de dinți pentru albirea dinților, protejarea smalțului, ce periuța interdentară să...? (mai mult)
Salut bună dimineața la toată lumea am o mare problema de ce când mă trezesc brusc din somn uneori am mișcări ale mâinilor necontrolabile? Adică gen daca mă trezesc brusc și de exemplu mă duc...? (mai mult)
Buna! A mai patit cineva? De vreo 4 ani incoace, aproape in fiecare seara patesc sa ma pun la somn iar in timp ce incerc sa adorm realizez ca visez si raman paralizata, nu stiu cat timp, pot fi cateva...? (mai mult)
Gelarex a comandat cineva? Este o crema pentru hemoroizi, sau e țeapă
Hei! Intrebare serioasa. De ceva timp incep sa aud cat mai des voci infundate sau sa imi aud clar telefonul cum suna si, de fapt, sa nu imi fi sunat niciodata. Lucrurile astea incep sa se intample din...? (mai mult)
Bunaa.Am deficit de magneziu.Azi am avut o zi infernala, groaznica, plina de stres.Am suplimente insa sunt acasa si nu ajung decat pe la 5- 6 dimineata acasa.Va rog spuneti- mi cum sa nu lesin.Am o intalnire...? (mai mult)
Am cazut de la o înălțime de 2, 5 m si am o durere in piept….pot sa respir nu am nimic rupt. Nu am nimic…nu?
Bună ziua am o întrebare am un băiețel de 1 luna și câteodată haraie în somn se poate de la colici cum se screme care ați mai pățit? Ii primul copilul întreb
Buna seara! Este cineva care a tinut vreo dieta in care a slabit rapid 5 kg cam asa? am vazut una pe net in 7 zile poti slabi 5 kg dieta cu iaurt
Buna seara, Ce dieta imi recomandați pentru a slabi 5 kg? De la un timp am o problema cu foamez, imi este foame incontinuu.
Buna seara! Am 17ani si parintii mei vor sa ma duca la ginecolog sa vada daca mai sunt virgina iar eu nu mai sunt. Exista vreo posibilitate ca medicul sa le spună ca nu mai sunt virgina? Menționez ca...? (mai mult)
Daca ai de luat o reteta de la medic si nu poti ajunge ce se intampla?
Buna. Recent am aflat despre vaccinul hpv. Din păcate sunt atât de confuza. Totuși am niște întrebări importante. Dacă îmi fac toate vaccinurile, îmi va afecta viitorul, de exemplu, mai pot face...? (mai mult)
Buna ziua! Am herpes de 4 zile si l-am tratat cu aciclovir, dar astazi de dimineata aveam o coaja galbena si dupa ce a cazut a aparut alta visinie, ce pot face sa scap de herpes pana sambata?
Este normal dupa ce iei pastila de a doua zi postinor 1 sa apara in prima saptamana dureri de stomac si durere la urinare? In principal de ovare din cate am inteles
A luat cineva pastile de la psihiatrie pentru atacuri de panică? Si- a revenit vreo cineva cu pastile? Va rog mult sa mă ajutați că trec printre o stare de anxietate, depresie, nu stiu cum sa o numesc,...? (mai mult)
Daca dorm intre 3-5 ore noapte si intre 3-5 dupa amiaza, iar in weekend dorm normal e ok?
Bună,m-am lovit rău la cap și am sânge în păr și s-a întărit, cum as putea sa îl curat?
De ce mereu dupa ce tușesc raman fara aer si trebuie sa ma chinui sa respir?
Buna seara! Simt ca ma inec cu saliva mea si orice inghit simt oarecum ca imi urca sus pe nas.Inghit si foarte greu. A mai patit cineva asa?(Va rog sa nu raspundeti daca raspunsu e sa merg la doctor, ...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare, are ceva daca am inghitit o picatura de ulei de barba?
Buna seara. De o vreme inghit foarte greu(nedureros) si simt ca orice inghit urca cumva sus pe nas…Ce ar putea fi si ce doctor ar trebui sa consult? Inteleg ca nu sunteti doctori insa as vrea sa stiu...? (mai mult)
A facut cineva recuperare medicala la clinica Alfa? Ma refer in principiu la procedurile de electroterapie. Cum sunt medicii si asistentele? Intreb pentru ca atunci cand eram la scoala acum 10 ani mama...? (mai mult)
Buna seara, Daca consum timp de o luna doua 1200 de calorii as putea slabi 5 kg? Am un eveniment intr-o luna si nu stiu cum sa fac sa slabesc 5 kg cat mai repedee!
Salut, m-am julit astazi in clanta de la usa de bucatarie, este risc de infectie? Aveti poza aici, btw o sa-mi pun si un plasture just in care ) https://imgur.com/a/UP5bLvR
Bună ziua! Am și eu o problema! Câte o data la câteva zile mai ales seara când stau în pat simt ca îmi vine voma în gat și simt o arsura nasoala și îmi vine din minut în minut.Am fost sa vomit...? (mai mult)
Bună ziua! Am 19 ani și de acum o lună tot îmi simt inima bătând și pulsul îl am normal! Nu beau cafea, nu consum alcool și nici nu fumez! Am 40 de kilograme și nu mănânc din cauză că nu...? (mai mult)
De azi dimineață mă doare destul de rău în partea dreaptă a abdomenului. Problema este când am strănutat am simtit o durere puternică în partea dreaptă ca un junghi și îmi este teamă să ...? (mai mult)
Buna ziua, vad ca toti cerem pareri despre doctori Chirurgi. Insa, am o intrebare: Doctorul anestezist conteaza? Intreb asta, fiindca, eu am gasit sa ma operez la un doctor apreciat, dar daca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?