Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, vad ca toti cerem pareri despre doctori Chirurgi. Insa, am o intrebare: Doctorul anestezist conteaza? Intreb asta, fiindca, eu am gasit sa ma operez la un doctor apreciat, dar daca ...? (mai mult)
Buna seara! Am 27 ani, fumez de multi ani aproximativ 10 ani, de la varsta de 18 ani fumez lejer 1 pachet pe zi, am lucrat ca sofer 4 ani ajungem in 24 ore poate si la 3 pachet. Intrebarea mea este: ...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema. Sunt baiat am 14 ani si sunt cam gras am 100kg. Treaba ii ca de o saptamana incoace, imi este foame încontinuu, oricat as manca si orice as manca dupa ce termin de mancat ...? (mai mult)
Bună! Am o mare problemă, e cam gravă pentru că am probleme cu geometria, sunt clasa a 7 a dar am fff multe goluri acumulate din a 6a, practic toată geometria nu am învățat- o, nici nu am înteles-...? (mai mult)
Dacă beau cola zilnic mă îngrași?
Salut băieți, ma adresez celor care au trecut prin acestă problema, de câteva zile am o problema, când urinez am o durere foarte mare, e o senzație ca de nisip asa o simt, am problema de...? (mai mult)
Dacă am tsh 5, 482 ft4 0,76 atpo 0, 4 este ok? atpo mi se pare mic rau, am diagnostic hipotiroidism iau și pastile euthyrox
Buna! am purtat lenjerii murdara timp de o saptamana dupa mi-ai aparut niste bubite mici si roseata ce poate fi?
Salut! Am o intrebare. Daca ma fortez sa vomit ( nu am mai facut asta pana acum) pentru a nu merge maine la liceu, sunt ceva riscuri pentru sanatatea mea?
Salut, mi se poate intampla ceva daca ma fortez sa vomit pentru a nu merge la liceu o zi? Nu am mai facut asta pana acum
Bună mă doare în dreapta jos și când ridic piciorul mă doare am mai avut așa acum ceva timp și a doua zi nu aveam nimic o fi apendicită? am citit ca dacă te doare când ridici piciorul ai apendicită...? (mai mult)
Era să mă înec cu o alună din alea sărate, nu știu, voiam să zic ceva și îmi venea să tușesc, și mă ustura pe gât, văd că mă mai lăsă acum. Dar eram în pat. și simt că am un nod...? (mai mult)
Îmi puteți da va rog un răspuns cât se poate de rapid.Ieri bunica mea a mers la doctor fiindcă o durea rău capul și burta și îi tremurau picioarele, când a ajuns acolo a zis că are tensiune...? (mai mult)
Buna. Pastilele pentru oprirea lactatiei provoaca dereglari hormonale?
Buna! Am 19 ani De cateva zile ma doare in partea stanga in spate sub coase ( am crezut ca sunt rinichi dar nu cred) Mi- am dat seama azi ca durerea începe atunci cand ridic greutate Si cand ma aplec...? (mai mult)
Am 2 intrebari legate de analize de sange si de donatie de sange. Eu as dori sa donez pentru prima oara, sange, saptamana aceasta. Dar luna asta va trebuii in acelasi timp sa- mi fac niste analize...? (mai mult)
Doresc raspunsuri serioase, am 15 ani si ma doare stomacul de 5 zile incontinuu si am stari de voma. N- am vomat pana acum ca nu mananc decat biscuiti simpli si iaurt toata ziua. Daca mananc de pranz ...? (mai mult)
Salut tuturor. De cateva zile ma confrunt cu stari de rau, mi e greata nu pot manca nimic am tot incercat sa ma fortez insa mananc doua muscaturi si gata ca simt ca mi vina inapoi. Am un gol in stomac...? (mai mult)
Sunt chiar asa de sanatoase conservele de peste? mai ales alea de ton, voi ce parere aveti?
Salut tuturor acum cam 6- 7 ani am suferit o lovitura la cap initial am avut un cucui foarte mare care s- a lasat pe ochi dupa cateva zile s- a tras aproape definitiv dar, a mai ramas o umflatura vizibilă...? (mai mult)
Bună seara, de ceva timp am un ganglion umflat in partea dreapta la gat, și parcă mi s- au umflat și puțin gatul. Miercuri mă duc la doctor, dar mor de frica sa nu am cancer pentru că am citit ...? (mai mult)
Salut, și voi vă duceți de mai multe ori la baie seara? Eu unul nu știu de ce am problema asta
Buna TPU! Doresc sa imi fac un card de sănătate, întrucât am împlinit vârsta de 18 ani, sunt asigurata, însă nu am card. Ce acte imi vor trebui pentru crearea cardului?
Am fost iritat pe picior, in zona inghinala de o saptamana de la o anumita crema, iar seara m- am dat cu o crema pentru iritatii. azi dimineata m- am trezit cu niste mancarimi mari in zona testiculelor...? (mai mult)
Buna seara! Cineva care poate răspunde din experientele voastre sau din auzite.Credeți că se poate face rmn fiind la menstruație? Am înțeles ca nu s- ar putea face! Mulțumesc pentru...? (mai mult)
Buna! Astazi eram in vestiar la scoala si ma certasem cu o colega etc etc si ea m- a impins si am venit cu splina sau coloana in marginea de la chiuveta. M- a durut toata ziua si m- am inrosit. Mi- am ...? (mai mult)
Bună! De ceva vreme am observat că eu de fapt aud dar nu înțeleg.Pur și simplu aud acea persoană că vb dar nu înțeleg ce vrea să spună, îmi trebuie timp ca să înțeleg ce a vrut să spună,...? (mai mult)
Salut. Am ceara pe urechi și înăuntru urechi. Ce sa îmi cumpăr bețișoare de urechi sau acustivum?
Oare e obligatoriu sa te internezi după naștere sau pot refuză?
Unde să merg pentru a face terapie cu electroșocuri fără să trebuiască să stau internat? Și cât costă această terapie?
Buna, am 14 ani, am 1.49, si 54 de kilograme. Cum as putea sa mai cresc, sau ce trebuie sa fac. Sunt ok la anii mei? (Sunt baiat)
Https://www.tpu.ro/sanatate/este- daunatoare- guma- de- mestecat- eu- mestec- zilnic- si- vreau- sa- stiu- daca- ma- expun- la- vreun- risc/ Chiar este adevărat? Atât de nocivă să fie de fapt guma...? (mai mult)
Cat costa sa îți pui un aparat dentar?
Ce medicamente psihiatrice reduc vinovăția? Știu de Rispolept (sunt aproape sigur că țin bine minte numele)... completați voi lista. Mă simt fericit în marea parte a zilei datorită tratamentului...? (mai mult)
Daca nu pot ieși din casă decât cu xanax ar trebui sa mă internez? Efectiv tremur rău dacă ies și nu iau xanax! Nu știu ce să fac, deja mi- a stricat imaginea în oraș, eu sunt un om normal numai...? (mai mult)
Acum 2-3 zile mancam niste paste si in timp ce mestecam mi-a venit sa stranut si mi-a intrat o bucatica de pasta in partea dreapta la amigdala a ramas senzatia sau inca o mai am?
Buna seara, As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o cura de slabire deoarece de vreo doua luni tot incerc sa slabesc dar mai rau ma ingras de ex am pus in 2 luni 7 kg si in momentul de fata am 50 si as ...? (mai mult)
Buna seara,cine imi poate spune cum sa nu mai am atata de multa pofta de mancare, mananc non stop nu pot sa ma abtin de la nimic
Dacă am plombe, pot să mai mestec gumă? Pot cădea plombele de la gumele de mestecat? :) Este recomandată guma de mestecat pentru oamenii cu multe plombe? :)
Salut! Am o întrebare și aștept un răspuns cât mai potrivit care să facă referire la operația de fimoză. Am 19 ani și m- am operat de fimoză (circumcizie) și frenoplastie. Mă îngrijorează...? (mai mult)
Buna, stie careva in cat timp trece o pecingine? Imi puteti da niste recomandări de creme( am folosit triderm, o mixtura recomandata de la un medic dermatolog si am mai folosit si trovagen si nu au ...? (mai mult)
Am asa de 2 zile ca o flegma in gat, ce ma sfatuiti? Am dat- o si pe balcon cum am mai vazut/auzit - degeaba. Asa ma trezesc, e ceva in gat... beau, mananc, parca mai trece dupa o vreme, dar ziua...? (mai mult)
Bună, am 14 ani și mi se misca o masea. Problema este ca nu știu dacă măseaua aia e definitiva sau de lapte. Pare a fi destul de mare și seamănă cu una definitiva dar efectiv nu știu dacă e...? (mai mult)
Salut, mi-a venit ciclu de 2 ori, prima oara normal in 22 decembrie și acum în 7 ianuarie, nu am mai pățit niciodată așa, oare e și pe bază de stres?
Salut! De unde pot cumpăra adderall in Romania?
Buna, am o problema. Am mâncărimi si rană la testicule, adica intre picior si testicule, pe ambele parti si tot nu ma mananca ingrozitor si tot mi s- a facut rana si ma ustura daca ma spal si mi-...? (mai mult)
Hei. Sufar de disfagie (probleme la inghitit, doar solide). Am slabit in 3 luni 15 kg, nu cred ca e asa mult dar nu imi place cum arat, acum am 70 kg. Momentan imi e frica sa fac endoscopie ca sa stiu...? (mai mult)
Salut, pleoapa dreapta este mai lăsata, am fost la un oftalmolog și as dori sa mai merg la încă unul pentru a ma convinge ca nu este nimic grav, pot merge tocmai peste o săptămână. Este un motiv...? (mai mult)
Buna ziua, am 15 ani și îmi tremură mâinile.Care ar putea fi cauza?
Bună seara am 25 de ani de ceva timp ma confrunt vu stari mai nasole, tot timpul cred ca am probleme cu inima Deși am făcut 2 electrocardiograme, și am observat ca îmi creste greu și rar parul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a