Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna seara, as vrea sa slabesc si eu 5 kg rapid in maxim 2 saptamani cu o cura de slabire cine ma poate ajuta cu o cura de slabire rapida?
Bună ziua, am în piept asa niște senzații neplăcute, parca câteodată nu îmi ajunge aerul, parca ma obosesc mai repede, parca pulsul îmi oscileaza foarte tare, în repaus ii 60- 80 la efort...? (mai mult)
Salut Sunt băiat și am 20 de ani Când îmi bag mâna prin păr Rămân de fiecare dată cu 2-3 fire de păr E normal?
"Comprimatul orodispersabil trebuie așezat pe limbă, unde se va dizolva și va putea fi înghițit cu saliva. " Are ceva daca l-am luat cu un pahar de apa?
Ce conține mai exact Crispy-ul din magazine?
Salutare, aseara m- am trezit din somn cum îmi bătea inima foarte tare de am crezut că mor, m- a luat așa involuntar ca o panică de parca creierul meu stia ca gata mor, am mai pățit eu de astea...? (mai mult)
Buna TPU! Am 17 ani si de 5 zile cam zac la pat. Dupa revelionul asta am racit foarte rau, imi vine mereu sa vomit, nu pot sa mananc, iau si antibiotic, imi vine ameteala, tusesc de imi rup plamanii...? (mai mult)
Buna. Am nascut recent iar bebelina mea refuza sa mai manance laptele de la san decat la biberon lapte praf. Cum pot stopa productia de lapte?
Salutare. Prietena mea are epilepsie și ia tratamentul pe care doctorul respectiv i l- a prescris. Levetiracetam Terapia 500 mg, le ia de 2 ori pe zi. Ideea este în felul următor, ce efecte adverse...? (mai mult)
Bună seara, am în piept asa niște senzații neplăcute, parca câteodată nu îmi ajunge aerul, parca ma obosesc mai repede, parca pulsul îmi oscileaza foarte tare, în repaus ii 60- 80 la efort...? (mai mult)
Am și eu o problemă, mai pe scurt o întrebare foarte bună. Acum câteva zile eram împreună cu o fată și ajungem într- un parc o văd ca se poartă foarte băiețește și am întrebat o de ce...? (mai mult)
Nu mi-a trecut mahmureala dupa beție nici la 5 zile dupa revelion. Ce imi recomandati sa mananc si sa beau?
Daca iei 40 de pastile de paracetamol una dupa cealalta, ce se intampla?
Cat costa un bbl, merita?, exista riscuri de la aceasta operatie?
Imi puteti explica va rog cand e o fata la ovulatie? cand e cea mai fertila, adia cand e riscul cel mai mare sa ramana gravida? am inteles ca dupa ciclu cateva zile sau inainte, cum este?
Bună ) Am o întrebare mai ciudată Deci Mie îmi place muștarul pe pâine ???? câte un borcan odată 300 grame. Intrebarea mea e dacă știți ce conține cei care aveți cunoștințe medicale...? (mai mult)
Salut, iau niste vitamine viusid, si astazi a trebuit sa plec in oras de dimineata acu la 7, eu trebuie acum sa le iau dar nu le am luat? are ceva daca le iau dupa amiza sau diseara?
Buna, știu ca pare o întrebare ușor stupida, însă tot o spun. Durerea de apendicita se aseamănă cu cea menstruala? Rog seriozitate, dau fundă
Buna seara, dragilor! Probleme cu alergiile persista, ce mai sfatuiti sa mai fac? Va multumesc!
Buna seara! Cum as putea slabi la picioare deoarece nu imi plac mi se par destul de groase, ma poate ajuta cineva cu un sfat? multumesc!
Bună seara! Am fost la ortoped cu problema piciorului, a spus ca este o nevralgie sciatica! La ce medic sa mai merg, aveți idee? Ortopedul este de oase, la oase nu am nimic, ar trebui alt medic nu? Ce...? (mai mult)
Voi ce faceti cand aveti cosuri? Mi-am pus o compresa rece ca se inflamase si acu ma doare capul :( (era pe frunte cosu)
Salut, am 14 ani, 180cm si 90kg. Mi- as dori foarte tare sa slabesc si as vrea sa incep un deficit caloric de vreo 300 calorii.Are cum sa imi opreasca cresterea? O sa incerc sa mananc proteinele, carbohidratii,...? (mai mult)
Ce părere aveți cu medicina și tratarea bolilor cronice? Credeți că bolile cronice se pot vindeca sau trata complet în ciuda a ceea ce susține medicina convențională ca nu se poate? Medicina naturista...? (mai mult)
La cate săptămâni se poate vedea sarcina la o ecografie transvaginala?
Buna, am aflat ca sunt gravida cat de curand, am 24 de ani si o relatie stabila de 4 ani.Intrebarea mea este, femeile care sunt mai slabute sau cu un vagin mai stramt pot naste natural? Nu vreau sa nasc...? (mai mult)
Am avut o experiență super awkward azi... Ma simt oribil! Am 14 ani si azi la docotrita la care am fost pentru un control care a zis mama sa il facem mi- a zis ca o sa uite uite si la cuculet un pic....? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o raceala, de 3 săptămâni nu mai scap de ea. Am fost ieri la medicul de familie, mi- a dat Panadol si Erdomed si nu mi- a trecut deloc, in plus nu m- a consultat deloc doar a...? (mai mult)
Buna, am 1.50 si 43 de kg imediat fac 16 ani, e normal la varsta mea inaltimea aceasta? tin sa mentionez ca mi se zice des ca am 12 nu 16, ce se intampla cu mine? de ce nu cresc de ce nu ma maturizez...? (mai mult)
Bună ziua! A făcut cineva ședințe de electroterapie la clinica Alfa din București? De obicei făceam tratamentele în Ilfov dar programul de lucru nu îmi mai permite decât după ora 18 și patronul...? (mai mult)
Buna! Ce remedii pentru caderea parului recomandati? Am parul lung si la spalare cade cam mult.
Buna TPU! Am nevoie de un sfat in legatura cu greutatea mea. Am 16 ani, 1.69 si 100kg. Nu sunt foarte complexat pe tema asta, dar nu stiu daca este asa de bine pentru sanatatea mea. Tin sa mentionez ...? (mai mult)
Buna seara.Sunt insarcinata in luna 8 si ma gandesc la cum o sa nasc.Este adevarat ca fetele mai slabute si cu un vagin mai stramt nu pot naste natural? Imi este tare frica de cezariana..mai ales cand ...? (mai mult)
Cum pot scapa de mucusul dintre nas si gat? Merge curatat cu solutie salina?
Aud presiune in urechi de 8 ani știe cineva ce poate fi?
Buna! Ajutati- ma va rog frumos cu un sfat.Am luat o pastila- antinevralgic și nu știu dacă sa mă iau una sau nu pentru că mă doare foarte tare după cap și nu mă pot odihni.Ce spuneți?...? (mai mult)
Recent i- am facut oral iubitului meu, iar acum am observat o chestie alba asemanatoare unui puroi sau al unui cos pe una din amigdalite, dar pare sa se extinda si pe cealalta, mentionez ca am si dureri...? (mai mult)
Salut, eu am o intrebare. De exemplu ies pe afara, merg intr- un local, ating clanta dar nu mai apuc sa ma spal pe maini si ma spal afara la un alt local imediat neatingand telefonul, oricum deja ...? (mai mult)
Am 16 ani si am o problema. Ideea este ca ceva timp m- am spalat in fiecare zi pe cap aproximativ 3 luni iar de cand am inceput sa ma spal mai rar a inceput sa se ingrase foarte rau parul si m- am dus...? (mai mult)
Pot avea cancer de prostata de la 14-15 ani? Am multe dintre simptomele pe care le-am citit pe net și îmi e frica.
Un corset poate afecta sau strâmba coloana? De exemplu dacă este purtat prea mult, sau prea strâns?
Ce ați face daca lumea ar ști că aveți probleme cu capul? Mai ales majoritatea din zona? Anxietatea mea oribila socială, care se manifesta prin tremur rău al corpului mi- a stricat imaginea în zona...? (mai mult)
Salut! M-am lovit la un deget de la mana acum câteva zile și am pielea puțin neagra. Cum pot face sa scap de acea culoare neagra?
Bună ziua! A mai luat cineva celebrex? Aveți idee ce fel este? Am citit ca da niște reacții adverse foarte urate. Mulțumesc
Ce parere aveti de persoanele alea care pe social media sunt foarte frumoase, iar in realitate sunt ultimele urate..Mai ales de cei care sufera de frumusete
Este posibil ca din cauza rinitei sa am dificultati de inghitire? Nu pot manca nimic parca ma inec
Ce pot să fac cu insomnia? Seara mă pun la culcare și abia peste 2- 3 ore adorm. Pe timpul nopții mă trezesc și la fel când mă pun să adorm iar durează 1- 2 ore sa adorm. De băut cafea în timpul...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, sunt fata, am 16 ani (aproape 17) am 1.60 si am cam 55 de kg, chestia este ca vreau sa slabesc doar ca nu stiu ce regim sa am, nu stiu ce sa fac mai exact. Deja dupa mine...? (mai mult)
Bună seara! De vreo 4 ani îmi tot spare candidoza vaginala, a anumite perioade de timp, nu știu de la ce. intr- adevar, mănânc multă brânză. Știu ca lactatele favorizează candidoza, însă...? (mai mult)
Care este diferenta intre luxatie, entorsa si ruptura, ma refer la simptome, mod de manifestare la glezna? Cum pot sa fac diferenta, pana a ajunge la spital?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.