Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna, am si eu o problema, sunt fata, am 16 ani (aproape 17) am 1.60 si am cam 55 de kg, chestia este ca vreau sa slabesc doar ca nu stiu ce regim sa am, nu stiu ce sa fac mai exact. Deja dupa mine...? (mai mult)
Bună seara! De vreo 4 ani îmi tot spare candidoza vaginala, a anumite perioade de timp, nu știu de la ce. intr- adevar, mănânc multă brânză. Știu ca lactatele favorizează candidoza, însă...? (mai mult)
Care este diferenta intre luxatie, entorsa si ruptura, ma refer la simptome, mod de manifestare la glezna? Cum pot sa fac diferenta, pana a ajunge la spital?
Salut TPU, am o întrebare, cat timp poți sa stai pe pc sau telefon, după care sa iei o pauza astfel încât vederea sa nu fie afectata? Adica daca stai pe telefon sau pe pc timo de 30 min sau 60 ...? (mai mult)
Buna TPU, sunt noua aici si as vrea sa va intreb, eu am auzit ca te poți droga daca mesteci guma mentolată si bei apa minerală, mi- a spus o prietenă si nu înțeleg ce legătură ar avea, nu vreau...? (mai mult)
Bună! urmează să merg prima dată la ginecolog, sunt virgină, la ecograf când se văd ovarele se face doar în zona abdomene ului sau se introduce și în vagin ceva?
Întrebarea ștearsaa
Intrebareaaaa stearsaaa.
Buna! Am fost diagnosticata in Iunie cu ovare micropolichistice cauzate de lipsa de progesteron, motiv pentru care am luat timp de 3 luni tratament cu Duphaston. După terminarea tratamentului încă ...? (mai mult)
De câteva luni bune am probleme cu urinatul. Am nisip la rinichi. Urinez greu adică îmi ia ceva timp sa imi pot da drumul, am usturimi când Urinez, după urinare ma doare abdomenul. Am luat tot...? (mai mult)
Buna, de anul trecut m- a durut foarte tare stomacul și am decis sa merg la un medic și mi- a făcut endoscopie și mi- a depistat gastrita și hernie hiatală mică necomplicată însă mi- au revenit...? (mai mult)
A luat careva antidepresive dupa cat timp si-au facut complet efectul? evident,e doar orientativ, depinde de la organism la organism.
E ok sa i spui si la medicul de familie ca ai facut sex neprotejat? Dar nu doar asa, in scopul de a rezolva problemele care au aparut dupa aia
Buna dimineata si An Nou Fericit! As dori sa stiu daca ati mai auzit de cineva caruia sa ii placa foarte mult baile fierbinti. De cand ma stiu intotdeauna imi fac baie cu apa extrem de fierbinte si sunt...? (mai mult)
Bună, am vrut să zic că de câteva zile în partea dreaptă a limbii și mai jos pe gât mă ustură tare și sunt un pic umflată, și de-abia pot mânca, ce să fac?
Am un ganglion inghinal, cel mai probabil de la exercitiile cu greutati, cand am stat incordata. Pot macar sa continui cu alergarea? Are ceva daca alerg cu ganglionul umflat?
Cat timp durează sa iasă alcool-ul din sânge la o persoana de 13 ani care n-a mai consumat niciodată alcool? ( vărul meu)
Buna.Am o curiozitate caci am avut mai multe discutii de genul cu diferiti oameni.Este bine sau nu sa bei apa pe timpul noptii? Nu am primit niciun argument de ce nu ar fi bine insa am primit spuse ca ...? (mai mult)
Salut. Dupa ce ma epilez la subrat mereu ma irit si apar cosuri. Cu ce sa ma dau? Am incercat cateva aftershave-uri dar nu sunt atat de bune
Am 7 ani si 1.50. E ok?
Hello, TPU! Încerc să găsesc o soluție eficientă pentru îmbunătățirea potenței și am dat peste https://bullrun.ro. Este cineva aici care a încercat acest site? Vreau să știu dacă sunt de...? (mai mult)
Dupa ce te ai spalat in zona intima ca sa te dai cu crema acolo trebuie sa iei si alta lanjerie neaparat sau e suficient doar sa te speli in zona intima?
Buna ziua! De vreo luna am o durere la mana stanga, uneori e durere, uneori e un disconfort, imi e frica sa nu fie de la inima cu toate ca am facut 3 EKG si au iesit bine, tin sa mentionez ca am si spasmofilie,...? (mai mult)
Buna TPU anul trecutin aprilie am fost la doctor pentru ca mă durea foarte tare în partea dreaptă jos si m- am gândit să nu fie o apendicită. Ma rog mi- au zis ca am ovarele inflamate și ca trebuie...? (mai mult)
In ultimul timp tot visez că îmi cad dinții, ce poate semnifica acest vis? Menționez că am probleme serioase cu anxietatea, foarte grave chiar! Are legătură cu anxietatea sau va deceda cineva din...? (mai mult)
A patit cineva ca de la anticoncepționale sa ai stari de depresie si anxietate? Iau de 2 săptămâni anticoncepționale Karissa si am avut niște stari oribile, vedeam totul in negru. Le- am întrerupt...? (mai mult)
Cartea "Puterea creierului" de Dr. Daniel Amen ma va ajuta intr- adevar sa fiu un războinic adevarat al sanatatii creierului cum propune autorul? Adică sa ma lupt eficient si cu rezultate pentru sanatatea...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o problema de cateva zile, daca imi frec nasu' imi vine sa tusesc tare si stropi de saliva, oare de la ce este? Si ma furnica in cerul gurii!
Buna seara si an nou fericit! In momentul in care raman fara aer, si folosesc pulsoximetru sa imi vad oxigenatia apare mica(93) iar peste ceva cateva minute cand ma simt mai bine apare ogixenatia 97- ...? (mai mult)
Mi am facut si eu o prajitura cu mere la cuptor si n-am avut rabdare sa se raceasca, am taiat-o asa si cred ca din greseala am mancat si niste hartie de copt, are ceva? E toxica?
Esti constipat doar cand simti nevoia sa faci scaun si nu poti sa il faci sau chiar si cand nu prea simti nevoia de a face scaun? Daca nu e constipatie cand nu prea simti nevoia sa faci scaun atunci despre...? (mai mult)
Salut! Care sunt cele mai importante sfaturi pentru sănătate în viata de zi cu zi și necostisitoare?
De aproximativ jumătate de an am un gust sărat- sălciu în gură, e mai pronunțat când beau sau mănânc, chiar și după ce mănânc fructe sau o prăjitură dulce, gustul sărat e acolo destul...? (mai mult)
Salutare, pe data de 01.12. 2023 am avut un accident rutier eu fiind șoferul. În urma acestui accident am aflat ca am o fractură 1/3 proximala peroneu stâng. Buuun, pe data de 27.12 mi- a fost dat...? (mai mult)
Si- a ameliorat sau vindecat cineva anxietatea mare cu terapia la psiholog (terapia cognitiv comportamentala)sau citirea cărților de psihologie? Psihologia și Dumnezeu, astea sunt șansele care mi-...? (mai mult)
Salut, deci eu cred ca sub patul meu sunt ceva șoricei d aia micuti ca tot aud sunete de cateva zile dar de iesit nu iasa Chestia e urmatoarea, mi am luat azi o punga de chipsuri, era tovarasu meu...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare! In partea de stanga- jos a pielii de pe fata, am ca jn fel de iritatie, dar nu este rosie si nu ma ustura cand apas pe ia sau cand o ating, este ca un fel de piele de sarpe...? (mai mult)
Cartile de nutritie te motivează macar sa nu mai mănânci prostii adică sucuri și dulciuri? Ce efect are o carte de nutritie? Măcar sa scap de obiceiul de a consuma dulciuri și sucuri daca tot e...? (mai mult)
Pot sa încep o viata noua încet încet cu ajutorul cărții cu nume predestinat pentru ce vreau eu parca "Restart" de Yung Pueblo? Cine a citit-o? Are efect?
Buna tpu.am nevoie de ajutor sau de un sfat.dupa somn saliva este excesiva vascoasa si urat mirositoare. dupa spalarea pe dinti aceasta ramane vascoasa si excesiva(trebuie sa o scuip) Care ar putea fi...? (mai mult)
Sunt răcit tușesc flegme verzi sau din nas la fel dau muci verzi. Idei de tratament? Și uneori ma ustură pe gât când tușesc
Salut, i- a picat lu sora mea telefonul in cosul de gunoi fix de la baie… Si eu i- am zis la proasta sa il dea cu spirt dar ea a spalat husa si sters telefonul doar cu servetele umede, poate patii...? (mai mult)
Buna! M- am simtit cam rau in ultima perioada, am cunsultat si un doctor. Mi- a fost rau la modul ba m- a durut stomacul, ba am avut mancarimi de piele. Sunt o persoana foarte alergica la eurile din...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă îți intră șampon in nas?
Hey. Am o dilema. Mi se zice mereu ca sunt empatica si sensibila, foarte panicoasa si anxioasa dar eu nu simt multe emotii... de exemplu nu am simtit niciodata dor, nu conteaza cat stau departe de...? (mai mult)
Scriu acest post dintr- o totală disperare. Scuzați eventualele greseli de scriere si incoerenta, dar sunt disperata si nici sa scriu nu mai mai pot concentra. Anul trecut am inceput un tratament psihiatric...? (mai mult)
De astăzi, de pe la vreo ora 15 și ceva, până în prezent, mă ia o durere înțepătoare și apăsătoare în zona plămânilor, cu tot cu spate sus și dificultăți de respirație/vorbire. ...? (mai mult)
Salut. Sunt intr- o situatie de disper, cred ca mi- a venit menstruatia. Ieri am observat pe lenjeria intima niste pete maro, ca secretia doar ca erau maro. M- am gandit ca poate e doar culoarea secretiei...? (mai mult)
Salutare tuturor, am si eu o nelămurire, pe cine sa aleg ca medic plastician pentru rinoplastie? Lucian Fodor(Cluj Napoca) sau Costache Chertif (Baia Mare). De preferat daca ati făcut același tip ...? (mai mult)
Dacă prezint simptome care pot fi specifice unor boli cu transmitere sexuală trebuie să merg la un medic urolog sau la secția Clinică Dermatovenerologie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!