Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 25 Februarie 2025 sunt:
Am un vecin care de 1 an tuseste intr- una, efectiv devine enervant, aud odata la 10 min... Oare ce are? si cum de nu isi pune semne de intrebare cu privire la ce are? Mentionez ca miroase mereu...? (mai mult)
Credeti ca sunt cam dur cu parintii mei? Mereu le atrag atentia cand mananca carne de porc sau grasime, sa nu exagereze. In dimineata asta de exemplu pe tata l- am vazut isi punea unt pe paine, ...? (mai mult)
Buna, am fost racit 3 4 zile, mi- a curs nasul, dureri in gat si o stare de slabiciune. Acum o zi am avut mucozitati in gat si le am eliminat dar odata cu acestea am vazut urme de sange in ele. Fumez...? (mai mult)
Cred ca m- a luat raceala..am niste frisoane urate.Simt o presiune in cap dar nu ma doare..nici pastile nu pot sa inghit din cauza durerii din gat.Ce recomandati sa ma lase durerea de gat? Inafara de strepsils...? (mai mult)
Am purtat aparat dentar 8 ani, in decursul acestor ani muscatura mea era corecta, de 2 ani in coace dintii de sus cad la fix pe dintii de sus, cred, din cauza maxilarului. (*am dureri mari de dinti...? (mai mult)
Cum se numeste afectiunea asta: mi se inrosesc obrajii tare, in ochi am vene sparte, picioarele si mainiile de multe ori mi- s reci(cand la altii nu), se vad venele din cap mai tare. Imi apare cand ...? (mai mult)
Urmează sa ma internez la Obregia secția Toxicomanie pentru o cura de detox pentru Codeina/Morfina și gabapentina și am nevoie de mai multe detalii în legătură cu experienta din spital. Am 4 întrebări...? (mai mult)
Am puroi la o măsea, am că o umflătură mică lângă dinte și gingie. Ce pot face în situația asta? La dentist am programare abia peste 5 zile. Ar trebui să încep să iau antibiotic sau să aștept...? (mai mult)
Facea matusa clatite, ea a facut 10 clatite in aceeasi tigaie cu lapte Si apoi si a amintit ca eu sunt alergic la lapte si a facut in aceeasi tigaie alta compozitie de clatite dar fara lapte, cu apa...? (mai mult)
Ce anume cauzează sindromul Cotard și la ce vârstă te poți îmbolnăvi de boala asta?
Salut! Am 14 ani, 1.80 înălțime și 64kg. Aș vrea să i- au ca suplimente pentru sănătate: • Vitamine • Calciu- Magneziu- Zinc • Omega 3 • Melatonin (am probleme cu somnul). Ar fi ...? (mai mult)
Buna ziua! Am inceput sa ma sufoc cat stau culcata si am decis sa fac de urgente un consult la ORL. Acolo a vazut ca am ceva in nas si m- a trimis la rafiografie. Am aflat ca am polopi micuti, nu trebuie...? (mai mult)
Mi-au aparut doua pete albe pe brațul drept. Oare ce ar putea fi? Am sa merg la medic dar voiam sa vad daca aveti idee ce ar putea fi
Salut,de un timp am pe pielea zonei intime coșuri, sunt multe,vreau sa știu dacă este ceva grav sau este normal, am uitat sa menționez ca sunt la pubertate adica am 16 ani, mulțumesc!
O intrebare pentru fumătorii care au fumat foarte multi ani cum ati reușit sa va lăsați de acest viciu?
N'seara Am fost la ORL sa fac o spalatura la urechea dreapta si mi sa introdus un fel de sfoara cu alchool, de care mi s- a spus sa o port doua ore. Dupa ce au trecut doua ore si putin am dat- o jos...? (mai mult)
Salut. Am avut cred ca o buba pe picior lângă genunchi și cumva s- a rupt acum acolo este un cerculeț roșu nu curge sânge dar e un cerc roșu se poate întâmpla ceva? Gen grav am mai citit cancer...? (mai mult)
Am o teama foarte mare. Am anxietate legata de sanatate iar recent mi- am pus unghii cu gel. Pe una dintre unghii gelu s- a exfoliat si s- a format o cojita care s- a rupt. In prezent imi este foarte teama...? (mai mult)
De dimineata nu puteam sa merg,mi era rau,dupa m-am pus la somn, am adormit dar eram total constienta. dupa ceva timp dupa ce m-am trezit vad totul ca intr-un vis si cand ma ridic vad negru, ce ammm
Buna ziua, am aparat dentar si luni 25.12 m- am grabit sa urc scarile, m- am impiedicat si am venit cu barba in scara. am o lovitura destul de urata. De atunci am dureri de cap, ma doare in spatele ...? (mai mult)
După cât timp de la chiretajul medicamentos pot folosi tampoane interne?
Pot sa beau o fiola de no-spa de 40mg/2ml. am dureri insuportabile de la rinichi dar nu are cine sa mi-o faca injectabil
Mi-am spart capul rău ajutați-mă cum fac să vindec???????? acum 1 oră????
Bună! Acum 2 săptămâni am avut niște dureri mestruale foarte mari și am mers la ginecolog, timp în care am aflat ca am un chist ovarian stâng de 2, 5 cm, am urmat tratament, ieri l am terminat...? (mai mult)
A racit bunica mea, are 69 de ani, tuseste foarte des, uneori ii e frig, isi simte picioarele reci, si a zis ca posibil sa faca febra, stiti ceva remedii naturale pentru ameliorarea racelii sau ceva...? (mai mult)
Între psihopatie și tulburarea de personalitate antisocială respectiv sociopatie și tulburarea de personalitate antisocială există diferențe și asemănări sau sunt doar aceleași boli, doar cu...? (mai mult)
Salut TPU! Duminica am fost operat de apendicita si dupa aproape 4 zile de spitalizare am fost externat. Ce as putea manca in afara de supa de pui ( care nu imi place deloc ) si mancaruri fierte? Am voie...? (mai mult)
De ce când beau apa ma doare burta????
La 16 ani poti muri de la niste aritmii pe care le patesti des, de obicei cand consumi băuturi energizante sau cand nu dormi suficient avand in vedere ca n am avut niciodata probleme cu inima si sunt...? (mai mult)
Buna seara, simt nevoia sa ma descarc si sper din suflet sa pot primi ajutor din partea persoanelor care au trecut prin experiente asemanatoare. Inca de cand eram mica am avut anxietate legata de sanatate,...? (mai mult)
Mă simt foarte rău de ieri dimineață din cauza unei constipații: am luat un Ciocolax Forte dimineața asta și nici până acum nu am reușit să elimin. Simt presiune imensă în intestin și de ...? (mai mult)
Am momente cand simt o bataie in plus si e ca un disconfort. Am fost la cardiolog, am facut 2 ekguri plus o ecografie si mi s- a zis doar ca am o inima puternica. Patesc de obicei dupa ce merg des la ...? (mai mult)
Cat timp traieste o persoana anorexica?
Bună seara! De câteva zile am început sa simt o durere în zona lombara, apoi durerea s- a lăsat pe piciorul stang! Persista încă si nu pot calca bine pe picior, doare foarte tarecand merg. Aveți...? (mai mult)
Buna Daca ca contraceptiv folosesc spermicide si dupa contact urinezi, ele isi pierd efectul?
Salut, sunt la bunici in vacanta, copilu matusa mea care are un an si sase luni am auzit prin casa ca are diaree infectioasa si i- a facut un panel de bacterii la Synevo, treaba e ca a mancat din aceelasi...? (mai mult)
A patit cineva sa nu poata respira cand sta intins? Pot respira normal dar cand ma pun sa dorm simt ca ma strange ceva de gat si ca nu pot trage aer bine, si o presiune un spate si piept. Am facut EKG...? (mai mult)
Am luat antibiotic azitrox pentru acnee 6 zile și dupa antibiotic petele roșii se vad mai accentuat...nu știu cum să mă exprim... înainte erau mai estompate și după antibiotic se vad mai accentuat...? (mai mult)
Buna, tuturor! Am o întrebare care mă frământă groaznic. Am herpes in zona gurii, dar nu știusem de la început că este herpes. Acum urmez un tratament și aproape s- a vindecat. Dar pe când ...? (mai mult)
Am o intrebare, am inteles ca Hepatita A se poate lua de prin gunoi si chestii No eu am facut urmatoarea chestie, mi am taiat un chec, am luat un servetel, am curatat masa si am un cos de gunoi in...? (mai mult)
Bună ziua, cum este crăciun am mâncat foarte mult fructe și s- ar putea să fi exagerat puțin cu strugurii și portocalele iar acum de 2- 3 zile tot am diaree cu dureri de burtă îngrozitoare, ...? (mai mult)
Bună, am o nelămurire, ne dorim un copil cu soțul și menstruația ar trebui sa- mi vina pe 30 dar am întâmpinat câteva semne cum ar fi urinare frecventa, greata uneori și crampe, mi am făcut...? (mai mult)
Hey Fetelor / medicilor care sunteți pe aici. de aproximativ 4- 5 zile am o durere puternica in partea dreapta a ovarelor și pe mijloc de multe ori când mă doare destul de rău îmi amorțește și...? (mai mult)
Salut, am o luxatie de rotula de 4- 5 saptamani, si nu stiu daca e totul ok, cand ma ridic in picioare, sau cand stau in pat intins, mi se pare ca genunchiul de la piciorul FARA probleme parca sta...? (mai mult)
Salut TPU, am nevoie de ajutorul vostru... am o problema mai delicata, ca sa ma prezint am 15 ani, sunt baiat. De cateva zile, sa zic mai precis de cand a început vacanta de iarna, in ultimele zile...? (mai mult)
În urmă cu câteva minute am simțit o înțepătură în piept super puternica, credeți ca risc în infarct sau care este cauza acestor înțepături?
Am aflat de curând ca am stafilococ auriu, vreau sa știu dacă acesta se transmite prin contact sexual și dacă cei de la școală de politie pot vedea dacă prietenul meu are și el infecția atunci...? (mai mult)
Salut, cred ca mi s- a facut acu doua ore inainte sa ies afara o rana deschisa micuta la degetu mare cand mi am bagat adidasu in picior si intra mai greu, nu mi mai curge sange, este rana inchisa? Sau...? (mai mult)
Daca am.luat cateva carti de la.cineva care era suspect de covid credeti cavpot sa ma contaminez de la atingerea acestor carti? ma
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?