Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
În urmă cu câteva minute am simțit o înțepătură în piept super puternica, credeți ca risc în infarct sau care este cauza acestor înțepături?
Am aflat de curând ca am stafilococ auriu, vreau sa știu dacă acesta se transmite prin contact sexual și dacă cei de la școală de politie pot vedea dacă prietenul meu are și el infecția atunci...? (mai mult)
Salut, cred ca mi s- a facut acu doua ore inainte sa ies afara o rana deschisa micuta la degetu mare cand mi am bagat adidasu in picior si intra mai greu, nu mi mai curge sange, este rana inchisa? Sau...? (mai mult)
Daca am.luat cateva carti de la.cineva care era suspect de covid credeti cavpot sa ma contaminez de la atingerea acestor carti? ma
Am jucat fotbal și ma doare capul ce sa fac sa nu ma mai doară?
Bună ziua ‘ am 15 ani și de2 zile am o stare de dezechilibru. Am fost cu avionul și încă am urechile înfundate. Starea asta mă deranja parcă se mișcă pământul cu mine, merg cu liftul parcă...? (mai mult)
De cateva zile am palpitati la inima ametesc foarte tare și tremur ma simt foarte slabita credeți ca am anxietate?
Bună ziua revin cu o întrebare. Sunt o persoană ipohondra anxioasa și mi e frică obsesiv de moarte De 9 zile simt un disconfort partea dreaptă jos …ieri mi- a venit și stopul fiind Crăciunul...? (mai mult)
Salutare! Sufăr de" boala pilonidala" mai exact chist pilonidal cred eu cu abces. As dori din suflet sa- mi recomandati câțiva chirurgi buni, am discutat și cu părinți după ceva timp, chistul...? (mai mult)
Exista imbracaminte pentru slabit sau e pacaleala? Ca am vazut mai inainte pe Facebook bluza pentru slabit, chiar exista asa ceva?:) e prea simplu asa totusi... adica sa nu faci nimic si doar sa porti...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă răcesc foarte des (cam o dată la două săptămâni) și din cauza asta, am dat- o într- o tuse foarte puternică, care și aceea îmi pune respirația în pericol și mă secătuiește...? (mai mult)
Salut TPU, de cateva zile am o tuse rea si dureri cand inghit,am fumat, si mi e frică ca poate am cancer la gat, oare chiar asta am?
Bună seara. Am fost alaltăieri la colindat și am mers vreo 7 ore, dar pe la sfârșit a început sa ma doara în spatele genunchiului în partea dreapta de la piciorul stâng. Ma doare când în încordez...? (mai mult)
Pot practica Skandenberg dacă am scolioza?(imi place foarte mult sportul acesta)
Salut TPU, voua vi se întâmplă asta sau vi s- a intamplat vreodata? la mine e prima oara cand se manifesta mentionez ca ziua sunt putin mai fericit ca noaptea si mai optimist https://www.reginamaria.ro/articole-...? (mai mult)
Salutare TPU ajutati- ma va rog deci mai durat burta am fost am făcut treabă mare cam multicica după iar am făcut diare și acum iară după un anumit timp 2 ore cam așa am făcut un lichid alb că...? (mai mult)
Este adevarat ca mersul in patru labe al bebelusilor ajuta la cresterea increderii in sine si la dezvoltatea abilitatilor motorii? Eu nu am mers in patru labe deloc si nu am abilitati motorii deloc! ...? (mai mult)
Buna am coroana dentara pusa provizoriu si mi s-a dezlipit am ramas cu ea in paine ???????? dati-mi o idee cu ce o pot lipi sa mananc si eu ceva ca de abia in 9 ian merg la dentista
Craciun fericit! Voua cum va merg sarbatorile? Mie nu prea bine, am ramas singura acasa si anul asta si simt ca anul asta Craciunul a fost un esec pentru mine. De aproape o saptamana de cand am fost undeva...? (mai mult)
Am o intrebare la voi: trebuai sa ma vad cu o persoana pentru ceva profesional si imi scrie ca trebuie sa amanam pentru ca a iesit pozitiv la covid.am amanat si apoi din senin peste 2- 3 zile imi scrie...? (mai mult)
Eram la baie, ma spalam pe dinti si erau chilotii la unchimiu in ghiuveta, ii spalase cu un sampon sau gel de dus si i- a lasat in ghiuveta, dupa ce m- am spalat pe dinti fara sa mi dau seama i am mutat...? (mai mult)
Am fost de colind imbracat in mos craciun si cred ca am inhalat niste par sintetic, am gatul putin iritat si am impresia ca am par pe gat dar am scuipat si mult, daca as fi inhalat par care sunt simptomele,...? (mai mult)
Buna seara! scuze cu intrebarea la aceasta ora dar este prea "ciudat" sa spun asa ce se întâmplă. M am dus la farmacie aceste zile si am cerut de la doamna farmacista niste pliculete tantum rosa pentru...? (mai mult)
M a durut usor capul toata ziua iar acum seara mi am suflat nasu si s-a accentuat durerea de cap dar nu stiu daca e ca m-am gandit eu si s-a accentuat durerea de cap sau e ceva grav
Am vazut pe net ca operatia deviatie de sept costa in jur de 5500-6500 lei. Eu fiind major si student bine la frecventa redusa. Pot beneficia de operatie gratuita? Cu bilet de trimitere?
Ma durea putin capul si mi am suflat nasul putin mai tare si s-a accentuat durerea de cap. poate fi ceva grav?
Eu am purtat o barba de mos craciun si cred ca am inhalat un fel de par din fibra de plastic, imi simt gatul iritat Se poate cumva sa imi fi ajuns in plamani acel par?
Deci acum o zi, voiam sa ma arunc în pat dar am dat cu genunchiul de colțul patului și m- am lovit la picior unde e genunchiul e un fel de punct când apăs pe el doare când apăs mai jos doare și...? (mai mult)
Știți ce este eficient pentru durerea insuportabilă de cap, care nu trece nici dacă se ia o pastilă de Nurofen Forte, de 400mg (capsule moi), iar pe lângă, sunt și insomnii, din cauza durerii? ...? (mai mult)
Cand merg la țară, după câteva ore îmi apar niste bube roz mici (cât monedele de 5 bani) care ma mănâncă. Care e cauza lor? Am cum sa scap de ele?
Buna seara TPU, de 2 zile sunt constipat și trebuie neaparat sa fac treaba mare pentru ca ma simt greoi și umflat. Dacă îmi bag șampon în Anus pot păți ceva? Nu faceți mișto va rog.
Buna Am o problema Pe data de 11 decembrie trebuia sa incep administrarea unui nou blister de contraceptive midiana Insa din anumite probleme am inceput pe data de 13 decembrie Adica cu 2 zile intarziere ...? (mai mult)
Buna Am o problema Pe data de 11 decembrie trebuia sa incep administrarea unui nou blister de contraceptive midiana Insa din anumite probleme am inceput pe data de 13 decembrie Adica cu 2 zile intarziere...? (mai mult)
De ce unii nu pot sa slăbească oricât încearcă? Am o ruda care deși nu mănâncă mult nu reușește deloc sa slăbească! Și pe deasupra e bolnava de inima și are și lombosceatica! La doctor ...? (mai mult)
Buna TPU simt ca innebunesc Tatal meu a inceput sa fumeze in casa… s- a lasat o zi apoi azi a reluat o iarasi in bucatarie… de atatea ori i- am spus sa lase fumatul in casa macar ca nu- mi place sa...? (mai mult)
Am 13 ani și penisul meu e de 13 cm.E normal?
Am o problema, cand stau intr o pozitie sau stau cu capul in jos ma doare foarte tare in partea dreapta a pieptului adica dinspre gat spre piept, stie cineva de la ce poate fi?
Am o mare problemă. :(( Iau in greutate de două luni de zile fara sa fac nimic. Sunt la regim de 2 luni de zile și acumulez de jur împrejurul taliei și pe coapse și sunt deformată rău și mănânc...? (mai mult)
Deci în concluzie ce se poate întâmpla dacă iau algocalmin pe stomacul gol?
Bună, fac febra și mama ma tot bate la cap sa iau algocalmin pe stomacul gol și am refuzat o, se intampla ceva dacă iau pe stomacul gol?
Pot sa îmi vindec viata adică sa ini schimb viata în bine cu ajutorul terapiei cognitiv -comportamentale? Încă mai am speranța aceasta pentru ca Dumnezeu este mare.
Cum sa ma motivez îndeajuns sa mănânc mai sănătos?
Bună seara! De 6 zile am început tratamentul cu ovulele Cervugid, întrebarea mea este următoarea: este o problemă daca doar introduc ovulul până acesta alunecă singur sau trebuia să- l împing...? (mai mult)
Uneori ma ea o stare de moleseala imi vine sa vomit ma simt foarte slabita și tremur o fi anemie sau depresie?
Am 1.70 și aproximativ 80 de kg-85. La înălțimea asta kg sunt ok?
Buna! De ce mi-a ieșit o pată verde închis la degetul mare de la picior? Lângă unghie dar nu pe unghie, mentionez ca nu ma doare deloc
Merita aprofundata Biblia?
Hey! Am dioptrie -2, 50 pe stângu și -2, 20 pe dreptul.E posibil să îmi scadă de exemplu până la -1, 00?
Oare este ok dacă slăbesc 1 kg/zi? Am văzut o dietă de la o țipă și ea mânca un măr dimineața, un cartof dulce foarte mare făcut la cuptor (fără ulei sau sare) la prânz și seara mânca...? (mai mult)
Salutare, am o intrebare. Mi-a aparut o bubita rosie ca un cos pe penis, nu pe cap ci la inceput acolo pe piele. Este o iritatie sau cos sau ce, ca sunt speriat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!