Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Daca am consumat in jur de 1500-1700 de calorii dar am ars 500 ma voi ingrasa sau voi fi tot la deficitul caloric?
Salut, credeti ca dupa haine, de exemplu in aglomeratie, cand ii atingi blugii cuiva cu pantalonii tai si dupa iti atingi pantalonii, credeti ca e posibil sa iei ceva?
Anticonceptionalele se pot lua inainte de 18 ani? Au efect? Ce riscuri sunt? Stiu pe cineva care ia Yasmin dar e majora.
Https://bestetic.ro/sindromul- de- tunel- carpian/ Deci către chirurgie trebuie să ne îndreptăm pentru așa ceva? Și dacă am priceput eu bine, această boală agravată și netratată la timp...? (mai mult)
Oare cum pot sa ma ridic de jos din negura deznădejdii, anxietății, fricilor, depresiei etc? Oare Dumnezeu îmi poate intoarce cursul vieții din rau înspre bine? Ce trebuie sa fac ca asta chiar...? (mai mult)
Chiar ajuta mersul la psiholog?
Care ar fi semnele handicapului fizic? Și către ce medic ar trebui să ne îndreptăm pentru prevenția unui handicap fizic? Și dacă durerile în corp apar ba când la palme și mâini, ba la...? (mai mult)
Bună! Acum 2 săptămâni m- am operat de apendicita, azi pe 23- 12- 2023 am început sa am dureri în partea stânga sub burta dar durerea se duce pe piciorul stâng și îmi amorțește. ar putea fi...? (mai mult)
Hei, am o intrebare.Am avut o infectie urinara la care nu am luat antibiotic ci Urinal Akut la recomandarea medicului de familie.Totul mi- a trecut nu ma mai ustura nu nimic, dar tot simt ca ma apasa ...? (mai mult)
Cum să fac100 k de euro repede.
Salut TPU, acum 2 zile am scăpat de fimoza, mă spăl zilnic dar simt usturime la penis îmi puteți spune de ce?
Ce poate ajuta un adolescent în dezvoltare să crească în înălțime, ținând cont că el deja doarme 8 ore pe noapte, mănâncă bine și face sport din când în când
Salut,daca mi-am scos niste cioburi la o masea in partea dreapta sus este normal a doua zi de la extragere încă sa ma mai doară si sa am puțin umflat? Cioburile erau destul de adânci
Bună, sunt intr- o situație destul de nasoală. Cu 2 săptămâni în urmă am fost la psihiatru din cauza problemelor legate de anxietate și depresie, unde am primit tratament cu cipralex, rispen...? (mai mult)
De cateva zile merg la Bucuresti(din Ploiesti)cu masina, am observat ca pe drum cat sunt in masina ma doare capu si am o stare de voma.Treaba e ca am mai mers la Bucuresti zilnic acum ceva ani si n- aveam...? (mai mult)
Buna seara, De vreo luna doua am incontinuu pofta foarte mare de mancare nu ma pot controla, in 2 luni am pus 7 kg. Daca aveti vreun sfat sau daca ati patit si voi va rog sa imi lasati un raspuns!...? (mai mult)
Este adevărat că administrarea de vitamina D3 poate ajuta la creșterea în înălțime? Dacă nu, există suplimente care pot?
Bună ziua! Când îmi iau pulsul îmi apare 205, 102 bpm, iar după aceea ce îl iau îmi apare că este normal! Am bătăile inimii neregulate?
Bună ziua! Am fost diagnosticata cu un chist de 5, 9 cm pentru care mi s- a recomandat analiza scor ROMA. Rezultatul fiind HE4 - 70, CA 125 - 21. 2 iar scor ROMA - 15, 48. Ma poate ajuta ...? (mai mult)
Hello,daca iau L-Carnitina si fac sala dar in unele zile cand nu depun efort o iau, e bine? adica trebuie luata mereu daca se incepe?
Buna mă numesc Marian și am 15 ani. De 1 an mă confrunt cu anxietate și derealizare. Derealizarea se manifesta doar când ies afara. Când privesc în jur parca nu e in regula cu mine și mă panichez.iar...? (mai mult)
Bună. Ce trebuie sa fac, căror instituții ar trebui sa ma adresez din domeniul Sănătății pentru a obține pe cale legală permisiunea de a deveni posibilă o interventie chirurgicala care se pare...? (mai mult)
Salut, de 1 an ma confrunt cu o problema care nu imi da pace si imi creeaza un discomfort imens. In fiecare dimineata cand ma trezesc, indiferent de ora eu sunt nevoit de merg de 3- 4- 5 ori la baie ...? (mai mult)
Cum sa ma motivez sa îmi schimb stilul de viata intr-unul mai sănătos adică sa mănânc mai sănătos si corect și sa fac sport?
Buna seara eu sunt noua venita in Romania (nefiind cetatean roman) si am un job stabil de termen lung de aproximativ 10 luni. Problema este ca, de o saptamana m- am imbolnavit, am facut o operatie de...? (mai mult)
Salut, recent ca băiat adolescent am ales sa imi creez și eu o rutina de skincare cu produse cerave. Adică cleanser moisturizer și ceva serum cu retinol, doar că dupa cam o saptamana pielea a început...? (mai mult)
Buna TPU! Credeți ca e ok sa am 78kg la 1.59? Am incercat sa slabesc in mai multe moduri de la diete ciudate de pe net pana la mers la sala si facut sport pana la epuizare. Dar dupa cateva luni niciuna...? (mai mult)
Am diaree de doua zile. Sa fie din cauza că am mâncat 10 oua într-o zi? Eu știam că ouăle constipă
Salutare! Nu reusesc sa dorm deloc de 3- 4 nopti, am discutat pe whatsappp cu psihiatrul, a zis ca pot sa iau Anxiar. Dar problema e ca nu mi- a spus ce doza pot utiliza si cati timp... De 1 mg am. E...? (mai mult)
Buna ziua! Stie cineva un psihiatru foarte bun in Alba?
Unde pot face programare pentru ecografie pediatrica abdominala cu bilet de trimitere in Bucuresti?
Salut TPU, de 4- 5 zile ma simt foarte ciudat ma simt mereu obosit, si cateodata ametit si am si goluri in burta cateodata si parca simt ca raman fara aer si raman fara curaj si imi pierd increderea...? (mai mult)
Olanzapina teva se ia pentru tulburările de personalitate de tip schizoid sau schizotipal?
Bună ziua, sunt operata de amigdalite(sunt scoase) de o luna și jumatate și încă simt pe o parte un disconfort la înghițire ca și cum am o "cojita" pe gât, îmi dă tot timpul senzație de vomă...? (mai mult)
Bună, am fost la medicul Ginecolog acum 3 zile, am vaginita și mi-a recomandat macmiror complex ovule și macmiror crema, și am observat ca am o scurgere galbena și abundenta este normala?
Salutare! Săptămâna trecută am simțit ca un fel de durere la cotul drept (îl întindeam și parcă vroia să trosnească), iar săptămâna asta m- am trezit cu el pur și simplu blocat, am fost ...? (mai mult)
Salut, daca m- a muscat un tovaras de picior dar ceva asa usor fara sa curga sange chiar poti lua ceva? Adc tovarasu meu oricum nu are ceva gen BTS dmn fereste, dar daca se poate intampla altceva? Va...? (mai mult)
Salut. Incep direct. Am 23 de ani Nu sunt adeptul vitezei, am permis si eu de 4 ani, si pot spune că îmi e teama de viteza. Ieri seara am mers cu un prieten cu mașina si a condus destul de agresiv...? (mai mult)
Buna ziua! Acum 10 minute mi-am măsurat pulsul și aveam 45, iar acum l-am măsurat și aveam 93! De ce?
Am facut test de calprotectina si mi-a iesit 840. Astept acum sa fac colonoscopie si endoscopie. Ce cauze pot da valori asa mari?
De 1 saptamana ma confrunt cu somnolenta excesiva, in anumite momente ale zilei. Practic, am trait la intens acum o saptamana, am fost la 2 party- uri unul dupa altul+ alcool mai mult, iar saptamana...? (mai mult)
Îmi pierd mințile, cum dracu să slăbesc. Încerc de când mă ştiu şi nu merge. Ajutor. Ce să mai faaaaac, CE?
Am zilnic o imensă dorință sexuală pe care trebuie să o ard și efectiv nu găsesc o parteneră potrivită, aplicațiile de dating nu ajută, majoritatea vor întăi relație apoi sex, dar ce fac...? (mai mult)
Bună, de ce când ies afară mă scap pe mine, numai când e frig ????
Știați că miodezopsia este cauzată și de excesul petrecerii timpului în fața unui ecran? Uneori petreceam prea mult timp la calculator. După oboseala, durere, apare și efectul de ață în ochi....? (mai mult)
Salut, se poate intampla ceva real nasol daca un tovaras din gluma m-a muscat de picior? xDDD
Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru cei ce folosesc iqos iluma. Mi am luat si eu un dispozitiv de 2 saptamani si nu stiam ce tip de tigari mi se potrivesc si am inceput sa le incerc pe absolut toate....? (mai mult)
Am 13 ani si a inceput de ieri sa ma doara testiculul stang si in zona abdominala uneori(doar daca testiculul este atins mai tare), ma doare doar daca il ating sau se atinge de ceva, imi este rusine ...? (mai mult)
Buna TPU,am un despărțitor din acela de gene, și astăzi când îmi "despărțeam genele"Mi l am "băgat" sa zic așa în ochii, pentru un moment am rămas șocată și îmi e cam frica
Salut, in caz de este Gonoreea sau Chlamidya in urina, ca acolo am inteles se poate gasi, eu am facut biochimia urinii : examen complet de urina ( sumar + sediment ) si sunt tot felul aici de astea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?