Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Salut, in caz de este Gonoreea sau Chlamidya in urina, ca acolo am inteles se poate gasi, eu am facut biochimia urinii : examen complet de urina ( sumar + sediment ) si sunt tot felul aici de astea...? (mai mult)
De la o sperietura am simțit o presiune foarte puternică în cap urmată de o stare de amețeală. Este posibil să fi făcut accident vascular? Mentionez că nu am dureri de cap doar atunci pe moment...? (mai mult)
Hei, stie cineva de ce, cand ma enervez foarte tare nu mai imi simt mainile si picioarele si tremur, care ar fi cauza? Exista medicamente ceva? Multumesc
Salut! De cateva luni ma tot doare in gat in special la inghitire si am ca o usturime pe limba si zona gurii si limba e crapata are ca niste santuri pe ea. Fumez de vreun an si acum cand fumez in timp ...? (mai mult)
Daca imi tremura mainile este de la sindromul asperger sau ADHD?
Ce este anemia? Tata mi- a făcut analize la dispensar mai de mult și zicea ca am anemie dar eu nu știu ce este? Menționez ca eu la fotbal când alerg obosesc repede E posibil sa aibă legătură...? (mai mult)
Buna, m- am trezit din somn si pur și simplu nu puteam sa ma mișc, sa vorbesc, sa aud. Tot ce auzeam era cum îmi bătea inima și atât, aveam urechile înfundate, am încercat sa vorbesc nu puteam....? (mai mult)
Poti sa faci ca sa ai din nou expresie faciala fara sa mergi la doctor? Daca da, cum? Si exista cazuri in care nu se mai poate face nimic in privinta asta? Daca da, in care cazuri?
De ce când îți pui o plombă la masea se simte asa ca te mănâncă zona si ca strange acolo?
Buna seara, lucrez la un birou și seara când ies nu mai pot calca cu toată greutatea, nu știu cum să explic și îmi tot mai este greu să mă deplasez, parca nu sunt eu și parcă as fi descentrat....? (mai mult)
Mi-a dat un tovaras cu clean d-ala de geamuri pe fata cand dormeam, pot sa-mi apara cosuri sau altceva mai grav?:(
Daca am facut acum o alergie alimentara dar una usoara, ceva mancarimi si o buba care au trecut, in cateva ore se duce de tot alergia?
Salut, am alergie la proteine din vaca si am mancat nestiind branza de vaca, n- am simptome asa nasoale, o blândă două si niste mancarime pe gat, am luat un Tamalis, e obligatoriu sa tin acum regim...? (mai mult)
In caz de alergie la lapte de vaca e bun Tamalis?
Ce pastile luati in caz de alergie alimentara? Claritine, tamalis sau xyzal
Cum se folosește Diprosalic solutie! Mă spăl pe cap nu? Va rog sa mă ajutați
Buna TPU, astazi am aflat ca am un chist pilonidal si trebuie sa ma operez. As vrea sa stiu cum este operatia si un pret aproximativ si cat dureaza recuperarea.
Ce pot face sa nu mai fiu rusinos vu oamenii noi? fara mistouri pentru ca atunci cand incerc sa ies cu o persoana simt ca nu pot(anxietate sociala cred, nu stiu) si vreau sa rezolv acesta persoana
Buna. Am acufene/tinitus sau mai simplu un țiuit in ureche de 4- 5 zile. Cam tot atunci mi sa infundat urechea stânga, așa că am încercat să o desfund cu apă oxigenata iar apoi cu apă călduță...? (mai mult)
Am o vanataie umflată si vanata de 3 zile si am aplicat gheata si unguente si felii de cartof si tot nu se dezumfla, chiar daca vanataile din jurul acesteia isi pierd culoarea si pielea revine la normal....? (mai mult)
Are sens urmatoarea chestie? Ma durea maseaua si el doar mi-a pus o plomba acolo fara sa mi scoata nerv este logic asa ceva? Sa ma doara fara plomba dar cu plomba nu? CU NERVUL ACTIV INCA
Am o cremă hidratantă și o crema pentru cicatrici ambele dimineața..care sa o dau prima crema hidratantă și după cea de cicatrici sau invers. Dau funda
Salut TPU! Am o întrebare. De la un timp iau pastile pentru amigdalide puțin umflate.Si de când le iau simt numai mâncărimi pe corp.Dar dacă mă scarpini cel mult 10 secunde mi se face o linie roșie...? (mai mult)
Salutare, o matusa, a fost acum jumatate de an la un doctor deoarece i- au aparut niste noduli la sani, a facut analize pentru cancer ovarian si inca vreo cateva la sange, din fericire totul negativ....? (mai mult)
Salut, deci tatăl meu are o tensiune nu prea buna. I- am luat- o de doua ori în ultima luna și o data o avea prea mica și o data prea mare. Când o avea prea mare, l- au luat transpirațiile și...? (mai mult)
Am dureri fffmari de la un canin.Nu pot dormi de 2 zile.Am găsit în casă o fiolă de Algifen 500mg o pot bea în loc de a face o injecție.Nu are cine La ora asta să îmi facă o injecție
Ceva ponturi sa-ti mentii sanatatea mintala in orasele mari? Am vazut aglomeratia si m-am stresat. Mi s-o facut pofta de savarine si-am mers la cofetarie :(
Buna! Acum o saptamana cred ca am racit. Am avut putin rosu in gat, dupa imi curgea nasul galben verzui, am avut tuse seaca apoi putin productiva. Pastile nu am luat nimic, am facut cateva remedii naturiste,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre mancarea din ziua de azi? Cam toate produsele din supermarketuri contin substante nesatatoase, iar avand in vedere ca in Romania salariile sunt mici, romanii cumpara mancarea cea...? (mai mult)
Buna! Cei care folositi roaccutane, spuneti- mi daca e vreo problema in a intrerupe tratamentul pe o perioada scurta de timp dupa o luna de utilizare, doctorul a intrat in concediu, nu l- am mai găsit...? (mai mult)
Buna, azi crapam lemne si la un moment dat a inceput sa ma doara spatele extrem de tare, abia ma ridic si cand merg ma doare extrem de tare cand calc pe piciorul drept, iar cand sunt intins in pat ma...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care fac sau au facut injectii cu insulina (sigur sunt pe aici): unde doare cel mai putin, in burta, brat sau picior? Rog sa raspunda doar cei vazati. Multumesc
Salut, am facut un panou alergic alimentar si la toate mi-a iesit valoarea normala
Eram la dispensar, pe patul dinspre fata mea la cativa metri era un om, cu o perfuzie si tusea foarte rau, nu am avut contact direct cu el, era asistenta aia cu el, m- am dus in camera doctorului ...? (mai mult)
Eram la dispensar, pe patul din fata mea la cativa metri era un om, cu o perfuzie si tusea foarte rau, nu am avut contact direct cu el, era asistenta aia cu el, m- am dus in camera doctorului am vb...? (mai mult)
Hello, Miercuri o sa am de facut niste analize(ecograf/sange), am niste probleme cu vezica biliara si tot ametesc uneori, doctor mi- a zis doar sa iau tratament si sa tin dieta, dar parca vreau ...? (mai mult)
Heeei! Ce pot să fac să mă înalț mai mult? Sunt fată și am 1, 60 la aproape 16 ani… Părinții mei sunt înalți și îmi doresc și eu să mai cresc…Există metode?
Salut, credeti ca de exemplu la magaziin cand e aglomerat si de exemplu vine unu si vorbeste langa tine si gen secretiile lui respiratori sunt efectiv langa tine, nu ti poate transmite stafilococi, ...? (mai mult)
Saluut! De apeox. 1 an de cand am avut ultimul atac de panica patca atat de rau a fost in cat am tot timpul senzatia de nod in gat, sufocare etc. Pe langa asta mi- au aparut nistr ganglioni la gat de ...? (mai mult)
Dați- mi o părere, ma doare o masea și mi- a curățat caria și el tot evita sa- mi scoată nervul. Cică nu e cazul și îmi pune niște medicamente, ziceți voi... dacă sa schimb dentistul și...? (mai mult)
Bună TPU! De 4 zile folosesc epiduo. Prima zi a fost bine, a doua zi doar mi- a uscat fața puțin și a treia zi m- a usturat în primele 10- 15 minute de la aplicare + față descuamată. Azi mi s-...? (mai mult)
Bună ziua, sunt băiat am 17 ani și am dermatita periorală de 2 luni aproape 3, am încercat de toate. Inițial am început cu o cremă pe bază de betametazonă 0, 5 mg, clotrimazol 10...? (mai mult)
Buna! De cateva zile urmez un tratament cu antibiotice, Amoxicilline 1000 mg, Claritromycine 500 mg + pantoprazol 40 mg pentru Helicobacter pylori si vreau sa zic ca am un gust amar in gura (gust metalic),...? (mai mult)
Credeti ca e pe bune ca alcoolul provoaca tulburari de memorie? Am patit 2 cazuri cu 2 tipe in contextul unor petreceri. 1) Era o tipa cu care trebuia sa ies, dar cu o zi inainte am vazut- o la ...? (mai mult)
Deci e ora 00:35 si am o stare foarte proasta, efectiv din cauza unei carti! M- am apucat de citit o carte care din pacate contine informatii reale si e dramatica, si m- a luat o stare de greata, de slabiciune...? (mai mult)
Am o masea cariata in dreapta sus dar simt ca ma doare si cea de jos, cum iti dai seama exact care te doare daca sunt pe aceeasi parte?
Bună seara! De ce simt palpitații puternice în lomba stângă?
Bună! Am un dubiu.Am stat și m- am analizat de când eram mică și până acum( in momentul de față 22)și am ajuns la concluzia că aș avea o întârziere mintală să vă spun cum am ajuns la concluzia...? (mai mult)
Salut, acum cateva zile mi- am prins degetul mare de la mana la portiera am fost la spital si nu stiau sigur daca o sa cada sau nu, dar astazi am observat ca ar incepe sa creasca alta unghie deasupra...? (mai mult)
Sunt microbi muulti pe jos?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!