Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 5 Decembrie 2024 sunt:
Buna dimineața! De aseară, m-a luat o durere extrema de gat. Si vreau să vă întreb ce as putea face, fiindcă nu am nici-un fel de pastile de gat. Va mulțumesc mult!
Am si eu o intrebare, cu ce masi putea face in zona intima dupa ce ma epilez?, ma refer cu ce crema sau solutie.Asi putea sa ma fac cu crema hidratanta sau cu solutia aia care te faci dupa barberit sa...? (mai mult)
Fata mea are 6 ani, mâine nu o voi duce la gradiniţă pentru ca este cam răcită. Din cauza asta ieri seara s- a trezit aproape toata noaptea, e de vineri aşa. Am fost vineri la medic cu ea şi mi-...? (mai mult)
Salut, recent am fost diagnosticat cu sociopatie, am luat ceva tratament dar la mine nu- si prea face efectul. Am luat stabilizator de dispoziție și doar de moment e bun, aveți idei sau știți persoane...? (mai mult)
Cand trag aer profund in piept ma inteapa inima și în piept. Ce credeti ca ar fi?
Salut tuturor, cu ce soluție as putea da o unghie sa cada total? Am auzit ca dacă dai cu bronz se usucă și cade, este adevărat aceste mit?
Bună seara! Help, a scăpat cineva de hernie de disc fără operație? Am dureri pe piciorul stang de 9 luni, nu trece cu nimic.Se pare ca totul duce către operație. Știe cineva remediu, ceva, ...? (mai mult)
Salutare TPU, cand cant ceva sau fac un efort sa cânt simt cum inima bate neregulat, gen că sare o bătaie, ce înseamnă asta?
Salutare lume, daca inima omului nu va mai bate și va înceta din bătut se va întâmpla faptul că mori, adică ce se va întâmpla dacă nu va mai pompa oxigen suficient către creier?
Help TPU! Am 1.84 cu 74.5 kg...Toată lumea spune ca sunt în parametrii normali cu greutatea privind înălțimea mea. Dar am o nedumerire, eu am acel visceral fat. Grasime abdominala, o am de aproximativ...? (mai mult)
Mă simt foarte rău, mama a fost cu mine la urgențe. Acolo nu mi- au făcut nimic, mi- au pus doar o perfuzie și mi- au dat niște vitamine dar mă simt cam amețită, mă doare și capul mi s- a...? (mai mult)
Voi la ce interval de timp va faceti analize uzuale? Sau va faceti doar cand aveti o problema?
Nou născut cu un picior mai lung și unul mai scurt, este normal?
HEI TPU.La aceste analize de sânge, vitamina d, de urina si urocultura și coprocultura și helicobacter pilory ce pot depista? Ce fel de boli dacă puteți sa-mi spuneti?
Am 19 ani, am fost la ginecolog și mi s- a spus că am ovare polichistice. Mi- a dat și tratament, a trecut o luna de atunci dar pe mine înca mă dor ovarele.Ce pot face să nu mai am dureri de...? (mai mult)
Bună, eu am 22 de ani, de curând mi- am rupt un deget de la mână, am fost la spital și mi- a pus o chestie de fier acolo și ghips dar problema e că înca ma doare degetul și nu pot să fac nimic...? (mai mult)
Daca te mușcă câinele tău puțin din joaca, dar nu e vaccinat antirabic, are 7 luni) și nu are semne că are rabie, se întâmplă ceva? Mulțumesc, dau funda!
Ce medicamente ar trebui să iau pentru a preveni răceală?
Salutare lume, știu că este târziu, m- am sculat cu o ametela de cap puternica și acum mai amețesc și cu piciorul stâng era puțin amorțit și acum mai îmi este puțin rău, ce pot face și...? (mai mult)
Buna! Mi- a intraziat deja 5 zile (eu am ciclul regulat) si vreau sa fac un test in cateva zile ca sa vad, daca este pozitiv o sa fac avort medicamentos, avand in vedere ca aceasta trebuie facut la maxim...? (mai mult)
Buna seara! Am o intrebare.Pentru avort medicamentos se iau 4 miroprostol iar inainte doar o pastila de mifepristona?
Cum se manifesta anxietatea? Cum imi dau seama cand e usoara si cand e severa? Din ce cauza, ce ganduri, ce emotii, ce senzatii in corp? Cine are sa imi spuna si mie cum e. Habar n- am ce am poate...? (mai mult)
Am probleme cu căderea parului în special de când am născut am 21 de ani am fost la medic și a zis ca nu am vitamine în corp și trebuie să fac și niște perfuzi cu vitamine și mi- a și dat sa...? (mai mult)
Salut! In urma unei analize de sange s- a depistat ca am numarul de neutrofile scazut, 33.1 cand ar trebui sa fie intre 37.0- 72.0, numarul de limfocite ridicat, de 48.8 cand ar trebui sa fie 19.0- ...? (mai mult)
Cam cat dureaza sa scapi de o dependenta? Am fost dependenta de o substanta ( nu era ilegala) iar acum doua luni am renuntat la ea, de atunci nu am mai consumat deloc insa ma gandesc zilnic la starea ...? (mai mult)
Am fost la control la urolog și mi-a spus ca nu exista tratament pentru chisturi la rinichi deși unul are cam 7 cm.Voi ce spuneți nu există tratament pentru eliminarea lor? Mulțumesc Nelu
Salut! Mă puteți ajuta va rog cu niște sfaturi? De vrei 3 luni am probleme cu nervul sciatic (mă doare fesierul drept și durerea continua pe piciorul drept). Cum pot trata acest lucru ca să nu mă...? (mai mult)
Am fost operat de Peritonita acum 2 uni si ceva, am mai pus o intrebare similara acum o luna cu peritonita asta dar acum e mai groasa treaba, cand fumez sau cand mananc simt ca partea stanga la abdomen...? (mai mult)
De ce ma ustura pleoapele de la ochi dupa ce am folosit un fard cateva zile la rand?
Salut! Am înghițit din greșeală o bucată de ambalaj (ice coffe) mi- a căzut în cafea fără să văd și când am înghițit- o prima dată am simțit ca s- a blocat în gât, după am încercat...? (mai mult)
Bună ziua! Am 17 ani și penisul foarte mic, aprox 12 cm și subțire. Nici vocea nu mi s-a schimbat nici păr nu am.Din ce cauză?
Am făcut 2 avorturi dar asta sa intmplat la începutul relației cu soțul meu pentru ca nu eram pregătită sa devin mama iar acum ne dorim un bebe am încercat să mai rămân însărcinată avorturile...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un stil de viață bazat exclusiv (cu niște excepții totusi) pe smoothie-uri de fructe și legume? Eu zic că e destul de sănătos dar vreau sa aflu și părerea voastra.
Bună seara, aș dori și eu un sfat. Dacă am suferit din cauza faptului că am căzut cu piciorul strâmb într- o mică groapă, când am coborât din mașină a și trosnit, iar ca diagnosticb entorsă...? (mai mult)
Bună, aș vrea să întreb.Cam ce riscuri implica chiuretajul pentru ca sunt însărcinată și îmi doresc să fac avort.Ce riscuri implica chiuretajul? Ce anestezie se va folosi?
Buna, eu am deja o fetiță de 6 ani, însă eu cu actualul soț mai vrem un copil. Când am născut fata au fost niște complicații la naștere, i s- a blocat capul, am născut natural și de asta...? (mai mult)
Ma mușcat cineva de mâna și acum am 3 degete așa ca și amorțite
Hei TPU aveți idee ce s- a întâmplat? Aseară am avut o diaree c are m- a sculat din somn și frigeam tot.Ca o transpirație abundenta nocturna.Am fost la veceu m- am rezolvat și acum când merg ma...? (mai mult)
Daca nu am purtat gutiera o perioada si un dinte a inceput sa se miste in sus, mai are vreun efect gutiera acum daca incep sa o port din nou?
Bună, dragilor! Cine știe în Timișoara o firmă de închiriat aparate pentru apnee în somn? Vă mulțumesc, zi cu bine vă doresc.
Hei TPU. Aveti idee ce problema as putea avea? Acum 1 luna au început în spate la rinichiul drept o durere de rinichi care se diminua dacă stăteam întins în pat.Acum astăzi am baut 3l de ceai fuzetea...? (mai mult)
Bună ziua Cate este diferența între urologie și ginecologie la barbati? Mulțumesc Niculescu.
Am întâmpinat și eu o problemă de câteva zile, Eu luam un niște pastile, le pot spune MagneCalm, se numeau, de la un timp le- am terminat. Iar de 2- 3 zile îmi repet mereu în minte lucruri ...? (mai mult)
Bună ziua! Pot lua fatomatidina și Omez împreună? Am o durere de stomac nu știu ce să mai fac
Poate să ne doară capul de la acel exercițiu numit "concentrare"? Adică este normal să te doară capul după fiecare zi de exercițiu intens de lucru cu memoria, concentrarea, atenția, gânditul...? (mai mult)
Va salut, m- am uitat sub birou, m- am uitat unde dorm, si imi cam cad fire de par din cap, de multicel timp. Observ ca mi s- a rarit parul in ultimul timp. In ciuda faptului ca nu fumez, beau...? (mai mult)
Bună ziua! Infecția cu helicobacter pylori duce la cancer?
Salut, am 17 ani si am o raceala comuna pe care am luat- o de la un majorat, si eu pentru ca sunt ipohondru si ma sperie absolut orice am inceput sa citesc pe net. Tusea ma duce la cancer, mucii la ...? (mai mult)
Buna ziua! Cred că am periat mai dur gingia și mi s- a umflat, dar nu știu dacă e de la periaj sau e abces dentar! Cum îmi pot da seama daca umflatura e de fapt un abces dentar sau e de la periaj?...? (mai mult)
Diabetul zaharat poate cauza epilepsie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput