Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Salut tpu.ro, dacă am făcut la stomatologie Stripping dentar după câte ore am voie să consum băuturi reci sau carbogazoase? Sau dulciuri?
Azi dimineata m-am trezit pe la 5 ca aveam nevoie la toaleta. Am simtit o mica arsura si urina pare tulbure. Dupa ce am terminat simt o senzatie ciudata in zona intima (ca niste spasme) de la ce este?
Salut. Am avut in trecut 2 operatii la genunchiu stang. Prima a fost pentru Ligament Incrucisat Anterior (21 octombrie 2022) ~ 1 an si 2 luni, iar ultima a fost pe 24 Iulie 2023 (artroscopie). Intrebarea...? (mai mult)
La tensiunea 160 cu 70, poți lua macar jumătate de Nitroglicerina? Având în vedere ca s- a luat tratamentul hipertensiv la ora 20.00 și ceva. Dar nefiind tensiunea macar 14, se poate lua? Dacă...? (mai mult)
Hei. Acum doua zile am terminat un tratament cu antibiotic (augmentin 1000 mg), iar la o zi distanta, pe glandul penisului au aparut un fel de bubite micute si pete rosiatice, astazi s- au retras cam...? (mai mult)
Buna, Mă numesc Marian am 15 ani. De 1 luna mă confrunt cu o stare ciudata, când ies afara si merg spre școală am o stare de confuzie profundă, cum ar veni parca mă deconectez de realitate, ...? (mai mult)
Ce se întâplă daca beau 250ml de rășină lichidă? Sau dacă beau un borcan întreg de cafea cu 5 linguri de zahăr? Sau mai bine o lingură de benzină?
Sora mea are un copil si il va vaccina de varicela curand. I- a zis medicul ca este posibil sa dezvolte o reactie copilul (asa e normal). Intrebarea mea e daca sora mea va fi afectata in vreun fel, ea...? (mai mult)
Buna seara! Am o intrebare pentru cei care folosesc sau au folosit Serlift. Ati avut efecte secundare? Si pe ce perioada ati luat? Mi- a prescris doctorul pe 6 luni Serlift insa ma simt rau si atacurile...? (mai mult)
M- am trezit dupa ce am dormit ziua dupa ce am mancat prazul si m- am trezit cu palpitatii, cu stari de voma si ameteli. Este normal? Tin sa mentionez ca mi se intampla destul de des cand dorm ziua...? (mai mult)
Ma doare testiculul drept si uneori si stang de vreo 2 saptamani. Am fost la 3 doctori, mi- au facut control, dar nu au zis nimic concret. Au zis ca s- ar putea sa fie o inflamatie de la ceva infectie...? (mai mult)
Salut De ce o persoana cu Adhd nu poate menține un loc de muncă?
Azi dimineață când m- am trezit ameteam și tremuram vedeam negru în fața ochilor si imi sinteam capul ca imi bubuie nu puteam sta în picioare ma simțeam foarte slăbită am stat puțin în pat ...? (mai mult)
Am făcut un ceai și după ce apa a fiert am vrut să o torn în cană, dar am dat o picătură pe șosetă și când am dat- o jos la cele 2 degete apăruse roșeața, pielea se decojea(și acum la...? (mai mult)
Tusea prea puternică poate cauza fractura unei coaste?
Aseară am băut o cafea fierbinte pe graba și mi- am opărit limba, aseară nu era o durere mare lucru, dar azi dimineață m- am trezit cu o usturare puternica a limbii! Am căutat pe net ce pot lua...? (mai mult)
Va rog sunt in culmea disperării, nu mai am răbdare, mă doare spatele, azi alte doua teste de sarcina Barza tip stilou și camera dar tot negativ fiind la 5 săptămâni. Poate e si stresul de vina....? (mai mult)
Deci am o problema care pur și simplu ma termina psihic. Am 23 de ani și sunt cam anxioasa. Mi- e frica sa nu am hipertensiune arteriala. Sunt slaba și cu alte boli nu ma cunosc, însă când vad ...? (mai mult)
Bună ziua, am nevoie de niste analize de sânge si un ecg. În contextul in care le platesc, mai trebuie sa iau bidet de trimitere de la medicul de familie sau ma pit duce direct sa le fac?
Salut, azi noapte pe la 11 mi- am auzit câinele tot fugind prin curte tare rău de tot în cerc. Și m- am gândit ca să fi fugit după ceva vulpe turbata? Eu nu am găini și nimic pe acasă și curtea...? (mai mult)
Salut, e bine pentru sanatate sa luam probiotice gen sub forma de pastilutw hepiflor chiar daca nu iau tratament cu antibiotice?
Am și eu o nelămurire, am oprit anticoncepționalele după 2 ani, menstruatia trebuia să îmi vină în 8, mi- a întârziat 5 zile iar azi mi- a venit o chestie maronie, oare mi- a venit...? (mai mult)
Hei TPU, o întrebare: varicocelul de gradul 0 poate să fie tratat cu medicamente?
Salut! Acum câteva ore la antrenamentele de box printr- o lovitură mi- a sărit rotula de la piciorul stâng și a revenit singura, problema este că nu mai pot merge și nici îndoi piciorul, este...? (mai mult)
La categoria probleme mentale intra si anxietate, whatever, ma duc la medic iau medicamente, am facut si terapie sunt mai ok, dar gen la anxietate mai aveam si impulsuri ciudate gen sa aprind foc la ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, fara stouri ca nu sunteti interesanti. am o mica gaura in ata penisului(nu intrebati de ce) o sa se astupe? a cam trecut ceva timp si nu s- a astupat, nu stiu ce sa fac sa...? (mai mult)
Buna seara, am o întrebare, de ce în fiecare fiecare seara mi-e rău și încep sa frig?
Ceaiul de menta merge cominat cu antidepresive? Eu stiam ca doar ala de sunatoare nu e ok combinat, atat.
Bună, am vârsta de 17 ani, îmi este un pic cam rușine că vă spun asta, cred că voi vi judecat. Sunt băiat și am avut iritare între picioare în trecut, și și acum am uneori dar nu foarte...? (mai mult)
Hei TPU, eu de câteva luni am niște probleme în zona inghinală. Am fost la medic, mi- a făcut o ecografie și nu am nici hernie inghinală nici varicocel. Mi- a dat să i- au Vimovo. Eu ...? (mai mult)
Hei TPU, de la ce ar putea să fie arsurile, înțepăturile și disconfortul în zona inghinală? Oare din cauză că nu circulă sângele bine? Menționez că, acum câteva luni stăteam pe...? (mai mult)
Gastrita se poate identifica prin ecografie abdominala?
Vreau sa știu dacă picăturile Tobrex se pot pune și în nas?
Salut, pe ce sectie ar trebui sa merg daca am 16 ani si am slabit de un an cam rau si slabesc din ce in ce mai mult dar totusi de mancat mananc normal si destul de mult, insa nu consum sucuri sau dulciuri...? (mai mult)
Salut, acum 5 ore m-am tras de gene si acum ma doare cand clipesc ca si cum as avea ceva in ochi, ce sa fac?
Salut, de la ce se fac ranile in gura? Gen in gura, nu in afara gurii pe buze sau ceva, ca am iesit in pauza si am mers la profi, mi- am luat doua mere, le- am spalat cu apa, am mancat si dupa juma...? (mai mult)
Hei TPU, o ultimă întrebare aș mai avea. Orhialgia îmi poate trece cu vimovo? Acest medicament mi l- a recomdandat medicul. Și în cât timp îmi poate trece? Este de durată? Trebuie să pun...? (mai mult)
Buna! De 2 zile ma doare in gat, dar nu pe gat ( nu stiu cum sa explic) ma doare undeva pe uvula (acea parte care e omuletul).nu ma doare cand inghit ci cand casc sau asa, adica cand "fortez". Sa fie...? (mai mult)
Hei TPU, în cât timp poți scăpa de orhialgie? Durează mult? Trebuie să am suspensor?
Buna seara. Intr-un mod obscur, am luat din greseala 2 pastile de xyzal 5mg azi. E posibil sa patesc ceva?
Buna seara. Îmi spune și mie cineva niste anti depresive bazate pe plante? Daca exista sau ceva care să mă pună înapoi pe gândurile sănătoase.
Buna seara! Ieri nu aveam nimic azi am observat ca mi- a iesit pe interiorul obrazului aproape de dantura o aluniță mica neagra! Ce ar putea fi? De ce a aparut asa din senin? Ati avut vreodata ceva...? (mai mult)
Bună, la 20 de ani pot folosi cremă care este pentru ten adult/matur?
Buna... Sunt foarte îngrijorată cu un lucru, deci după ce urinez sau efectiv pur și simplu stau am niște scurgeri spre roz. Dar nu e chiar roz și nu e cel alb si ma sperie foarte tare chestia asta....? (mai mult)
Bună seara …am o problemă, în zilele următoare urmează să plec la ginecolog …, iar mie ciclul menstrual mi s- a terminat ieri prin ultimile picături …. Insa azi am avut o scurgere de culoarea...? (mai mult)
Buna seara, stau foarte mult pe subway surf. Vreau sa rezolv poate sa fie reacția unei pastile?
Https://www.videt.ro/glaucomul- cum- ne- protejam- impotriva- orbirii.html Ca în imaginea din articolul ăsta arată un ochi cu glaucom? Recomandați- mi și mie un medic oftalmolog bun din...? (mai mult)
Bună! Am o problemă destul de serioasă cu mâncarea. Mănânc mult pe baza emoțională și am încercat diverse metode ( sport, suplimente, saxenda…)de a scapa de acest viciu. Precizez ca sunt...? (mai mult)
Vă salut, caut o clinică stomatologic în București une poate monta două implanturi cu proteză fixă de 5- 6 dinți cu rata lunară pe 12 luni. Menționez sunt o persoană cu handicap cu un venit...? (mai mult)
Salutt, am 15 ani și astăzi la liceu am vomitat iar pe la final am început sa vomit și o cantitate de sânge, nici asa mare dar nici asa mica, iar sângele nu era nici chiar asa rosu. Apoi am început...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?