Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am o problema. Sa încep cu începutul. Anul trecut am avut menstruația foarte neregulata (îmi venea cam după 55 - 57 de zile), am fost la ginecolo, am aflat ca am ovare micropolichistice, ...? (mai mult)
Bună, am 20 de ani și mi-am luat cremă de noapte pentru acnee, pe ea scrie ca este pentru ten adult/matur. O pot folosi sau îmi cauzează la ten?
Bună ziua, câte extrageri de măsea se pot face într-o zi? Sau la cât timp se poate face o alta extragere de măsea? Dau fundă celui mai bun răspuns.
Cum fac față anxietății?
Hei TPU, ce este aia orhialgie la zona bărbătească? În cât timp poți scăpa de ea? Trebuie cumva operație pentru asta?
Eu caut ceva mai aparte, mai greu de gasit. Si e vorba de cunoasterea veche, a bunicilor nostri care nu erau prosti deloc. Legat de sanatate, ei nu se duceau la spital sau farmacie, dar stiau sa vindece,...? (mai mult)
Salut, sunt voluntar ISU și vreau să fac și cursurile de prim ajutor calificat pentru a deveni ulterior paramedic. După ce le termin voi putea activa și pe ambulantele de terapie intensivă ca voluntar?...? (mai mult)
Salut! Acum patru zile am jucat fotbal si am primit o minge in ureche.Atunci mi- a țiuit câteva secunde si după s- a oprit dar mi- a fost puțin înfundată.Si de atunci câteodată parcă aud puțin...? (mai mult)
Salut! Am fost diagnosticata ca as avea rinita alergică cronica, îmi puteți spune dacă exista tratament sau dacă ati scăpat de ea?
Daca eu sunt student in Bucuresti, dar nu sunt din Bucuresti, sunt din alt oras, pot sa merg la urgente la spital aici in Bucuresti? Trebuie sa platesc sau ceva? Tin sa mentionez ca nu am nici cardul...? (mai mult)
Buna TPU. De un an și ceva ma doare spatele in partea stânga sus iar durerea radiază pana in piept. M- a lăsat pe aprcursul anului dar acum in aceeași perioada a început iar sa ma doara. Am luat ...? (mai mult)
Buna ziua, Am făcut o radiografie dentara și nu mi-a pus vesta de plumb. Oare e problema? De atunci mă gândesc tot acolo și îmi pare rău că nu i-am spus nimic atunci. Mulțumesc!
Am 16 ani și am avut sinuzită acum 2 săptămâni și când îmi suflu nasul pe șervețel văd un pic de sânge cu muc, ce sa fie?
Rinichi dublu. La ce ar trebui să fiu atentă? Orice sfat e binevenit.
Bună, sunt mereu udă în zona intimă, știu ca o să îmi spuneți să pun un absorbant dar vreau să știu și altă soluție, mulțumesc
Bună! Am avut act sexual neprotejat pe 12 noiembrie, iar la câteva ore am luat escapelle. Pe 4 decembrie trebuia să îmi vină ciclul, suntem pe 11 decembrie și nu a venit. Menționez că nu am avut...? (mai mult)
Dacă mișc din picioare mâine involuntar când stau jos sau ar putea fi vorba de adhd?
Care sunt semnele începutului orbirii?
Bună seara! Este cineva pe aici sa ma lamureasca cu ceva?! Fetita are 8 ani și nu i- am făcut vaccinul de 6 ani, oare sa îl facem acum? Or fi ceva probleme după el? Va rog mult un răspuns ca sunt...? (mai mult)
Buna! Eu când eram in adolescenta gen 16, 17 ani am luat 4 pastile de a doua zi La intervale de luni 2 luni, apoi 6 luni apoi 3 luni Au trecut cam 3ani de la ultima pastila, eram foarte proasta,...? (mai mult)
Bună! De ceva vreme simt ca ma dor oasele de la genunchi când ma aplec și când ma ridic. Am 20 de ani și ma sperie idea ca încă de pe acum încep sa am probleme cu oasele. Nu am o greutate ca ...? (mai mult)
Are cineva problema cu urcarea pielii in urechi si pe urechi? Uscată și rupta cu unghiile pana la rana.Ce remediu stiti?
E chiar atât de grav sindromul Asperger? Nu o sa pot sa fac nimic în viață?
Cate kg ar trebui sa am la 18 ani aproape si 1.53 inaltime, sunt fata. Am 41 de kg dar mama imi tot zice ca sunt prea mica si slaba:(( da intr-adevar m-am nascut la 7 luni si asta ar fi un motiv.
Tocmai mi- am pus o plombă săptămâna trecută și deși dentistul nu a folosit niciun tip de anestezie și nervul nu era scos (nu era nevoie), nu m- a durut deloc, nici când a folosit freza. Cum...? (mai mult)
Buna ziua! Cum am spus si intrebarea trecuta, am o durere insuportabila in gat.Si am aflat ca am puroi.Medicul mi- a zis sa iau antibiotic.Mi- a dat paduden raceala si gripa si strepsils de supt.Eu am...? (mai mult)
Există vreo metodă de a ajuta pe cineva cu insomnie?
Pot invata terapia cognitiv comportamentala singur din cărți de psihoterapie practica ca să ma ajut fără sa merg la psiholog? Ma refer la cărți făcute pentru publicul larg deci pe înțelesul tuturor. ...? (mai mult)
Bună seara, să încep cu începutul am avut o măsea la care am făcut abces am luat amoxicilină o săptămână și mi- a trecut.Nu am avut dureri sau umflături doar un mic abces.Chestia e ca am ...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă am făcut encefalograma se vede sigur dacă am autism, chiar și o formă mai ușoară? Si dacă da, cine prescrie medicament pentru asta, neurologul sau psihiatrul? Și cine interpretează...? (mai mult)
S- a testat cineva de aici de heptatita b care imi poate da un raspuns clar? Am facut la clinica sante testul de hepatita b acum cateva zile si a iesit 0.13, iar la baremul de referinte biologice apare...? (mai mult)
Bună! Acum o lună am fost la dermato și mi s- a spus ca am ciuperca pitiriazis. Mi- a dat tratament, în 2 săptămâni mi- a trecut. După o lună mi- a reapărut iar. Vreau să știu dacă o să ...? (mai mult)
Daca ai o masa sau ceva care e lacuita iti poate afecta sanatatea acel lac? Cand e uscat
Buna dimineata! De ieri m- a luat o durere in gat foarte puternica..ma doare cand inghit ceva, cand casc si cand inghit in sec. Este foarte insuportabil si din cauza acestui lucru, nu m- am odihnit nici...? (mai mult)
Buna seara! Acum un an si jumatate mi- am injectat acid hialuronic in buze si mi- a migrat rau in mustata…(prima oara mi- am pus 1ml si a Fost Ok, nu migrase, dupa 6 luni mi- am pus 0, 5ml si...? (mai mult)
Ce se intampla daca fumezi un heets terminat?
Cum as putea sa tratez sindromul asperger? Nu pot sa fac nimic din cauza lui!
Sunt diagnosticată cu colita ulcerativa, de un an jumate nu am mai luat tratament deoarece n- am mai avut nici o problema cu boala. Recent am avut două zile cu scaune cu puțin sânge, in care am reluat...? (mai mult)
Bună ziua! Acum câteva luni am făcut o iritație la nivelul pieptului, am ajuns la dermato mi s- a spus ca am o ciupercă pitiriazis. Am tratat- o în 2 săptămâni mi- a trecut complet, dar după...? (mai mult)
Am inghitit putina benzina, cantitatea fiind nici un dop de sticla, mi- am clatit gura si m- am fortat sa vomit si am facut- o, acum nu simt ca am nimic dar pe la inima parca ma inteapa un pic in rest...? (mai mult)
Bună! Știți cumva în cat timp trece o lovitură destul de puternică la ochii am fost de urgență la oftalmolog totul este în regulă a spus ca nu este grav dar totuși nu văd clar văd încețoșat,...? (mai mult)
Am o sora de 4 ani si 8 luni cu miocardita. Doctorii au spus ca ii functioneaza cu o capacitate de 20%. Oare va fi bine? Cam cate sanse are la supravietuire?
Salutare, mi- am dat de vreo 2 luni aparatul dentar jos, dar nu mi- au mai ajuns banii sa- mi pot pune acea gutiera ce- ti mentin dintii in aceiasi pozitie, momentan nu vad sa se fi deplasata dintii,...? (mai mult)
Buna TPU. De ce oare atunci cand sunt pe punctul de a adormi si se aude un zgomot(ori tuseste cineva, ori fosnaie, ori se aude pe scara blocului ca si cum ar pasi cineva, ori "trosneste" termopanul ...? (mai mult)
Azi bunicul meu a fost dus la spital din cauza ca era rau, adica nu era coerent si nu avea echilibru, deci statea pe pat si se tot ducea intr o parte si a venit salvarea si a zis unul de acolo ca despre...? (mai mult)
Ce ar trebui sa mananc seara ca sa nu ma ingras? De ce pastele nu sunt bune seara?
Buna seara, Vă rog tare mult sa mă ajutați. Pe 21 octombrie am avut ultimul ciclu, începând din acea zi am luat anticoncepționale Belusha 7 zile până pe 27 octombrie la care am renunțat ...? (mai mult)
Anticonceptionalele Karissa ingrasa sau ofera pofta de mâncare? Cele care au luat au suferit vreo modificare a corpului?
Întrebare pentru cele care au luat ovule tergynan: se pot întreține relatii sexuale pe durata tratamentului? Si de asemenea, daca au avut vreun efect?
Buna! Cum pot scăpa de tremurul capului, a corpului din cauza anxietății sociale? De câțiva ani ma confrunt cu așa ceva și vad că nu mai scap, îmi distruge efectiv viața, de abia Xanax mă mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!