Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Întrebare pentru cele care au luat ovule tergynan: se pot întreține relatii sexuale pe durata tratamentului? Si de asemenea, daca au avut vreun efect?
Buna! Cum pot scăpa de tremurul capului, a corpului din cauza anxietății sociale? De câțiva ani ma confrunt cu așa ceva și vad că nu mai scap, îmi distruge efectiv viața, de abia Xanax mă mai...? (mai mult)
Intrebare pentru cei ce au facut intervenția chirurgicală Crosslinking pentru keratoconus. La cat timp dupa interventie ati consumat alcool?
Salut, am 20 de ani si datorita stresului si a mai multor factori emotional, parul meu a inceput sa se rareasca, firele sunt foarte subtiri, parul se ingrasa repede. Am fost la dermatolog si am primit...? (mai mult)
Buna, am avut o acnee din cauza schimbarilor hormonale cred, am dobandit o la 15 ani si am avut multe cosuri pe fata pana am folosit accutane 4 luni, apoi creme 2 luni aprox si am scapat cam de tot ...? (mai mult)
Bună ziua, am 34 de ani, 1, 75m, 95 kg, nu am fumat niciodată, nu alcool, nu cafea, la analize colesterol total 180, colesterol bun 50, colesterol rau 130, trigliceride 70, glicemia 100.As...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare legata de iubitul meu si de boala de care sufera. Mi- a spus azi ca maine se duce sa faca un rmn, iar dupa mi- a spus ca cand avea 2 ani a facut convulsie si ca a luat tratament pana...? (mai mult)
Hei, am o problema cu mancarea. Eu pot manca numa carne de pui si ceafa de porc, in rest ma scarbesc toate (vita, oaie etc) si valabil la ciorbe, legume cum ar fi spanacul … ce pot face sa mananc ...? (mai mult)
Am mancat picant si am baut destul de multa apa acum 6 ore. Acum urinez frecvent si mi e frica sa nu fi facut intoxicatie cu apa
Am fost diagnosticata cu asperger dar nu prea cred in diagnostic! Eu nu simt ca as fi inteligenta sau ca excelez intr- un domeniu sau ca sunt interesanta de un subiect in mod special! E adevarat ca nu...? (mai mult)
Bună seara,am o întrebare, la ecografia cardiaca dopler se vede dacă ai o artera coronara a inimii infundata sau obstructionata?
Salut! Am diaree. Azi am facut 16 scaune roz SI foarte apoase. Ce sa fac?
De ce in unele zile am urina tulbure? cam 1-2 zile e asa dupa e normala
Voi cum va tineti penisul? Decalotat sau acoperit de preput? Cum este mai ok? Am observat ca daca il tin mai mult timp decalotat pare mult mai igienic, asta pe langa igiena de rigoare, este bine sau ...? (mai mult)
Bună ziua. Aș dori să vă întreb câte zile se ia Vimovo? Devi cumva dependent de el? Inițial l- am luat 7 zile, iar la câteva zile (5 zile) am început să- l i- au din nou ca să nu mai am inflamație. ...? (mai mult)
Otita medie acuta seromucoasa se poate trata singura fara tratament? Am citit ca nu este asa grava.
Este adevărat că dacă iei anticoncepționale te îngrași? Sunt situații în care sunt persoane care au luat și nu s au ingrasat de la ele?
Cum scap de raceala rapid?
Salut! Am o colica renala, mai exact o piatra de 4mm plecata f și mi s- a prescris, nospa, tador, cystone și fokusin, problema e că nu știu dacă tador și nospa se pot lua împreună sau la ore...? (mai mult)
Atât eu, cât și 3 din familie, avem dureri de spate, șolduri, mâini, picioare, etc; în general dureri la articulații, minore sau majore. De asemenea, avem 3 doctori de familie diferiți. ...? (mai mult)
Bună! Ce ați alege între capsule cu collagen pentru pielea uscata sau lăptișor de matcă?
Bună seara, Va întreb pe cei care, poate știu sau au avut aceleași simptome. De 3 zile, am ceva pb. Am baut putin de suc natural de portocale, poate era mai rece, nu mi- am dat seama dar de atunci...? (mai mult)
Salutare! Cum îmi pot da seama că sunt în depresie, unde trebuie să mă duc? Precizez că nu sunt asigurat de sanatate! E așa costisitor?
Ce parere aveti despre anuntul cu epidemia de rujeola? Din ce in ce mai multi romani sunt sceptici cu privire la vaccinuri!
Salutare! Am o intrebare serioasa...venita dintr- o prostie..nu mi mai spuneti ca sunt prost, am realizat deja asta. Deci, am 15 ani si de bucuria ca am intrat la liceul dorit, am zis sa petrec..si...? (mai mult)
Buna seara. Am si eu o problema pentru cunoscatori, de cam 2 luni am o durere in zona capului, in spatele ochilor mai exact, este o durere enervanta, nu foarte dureroasa insa ma preseaza, si uneori...? (mai mult)
Am făcut 7 zile tratament cu Metronidazol, 1000mg/zi(500mg la 12 ore). După 20 ore pot consuma două beri? Sau aștept până mâine și vor fi vreo 40 ore de la ultima pastilă? Mulțumesc!
Albastru de metil pentru infectii urinare este bun?
Bună seara.Multumesc pentru răspunsuri.Am constipație, nu pot merge la baie decât ajutat de laxative.Iau de aproximativ 6 luni sennalax capsule.Ce să fac?
Salut, acum jumătate de an m- am jucat cu niște pisicuțe care aveau purici și mai multe, pe moment atunci aveam doar coșuri pe care le spărgeam, dar sau făcut pete maronii, am folosit creme ...? (mai mult)
Ce analize medicale trebuie sa faci pentru permisul de conducere categoria B, care este procedura pentru aceste analize și ce reprezinta ele?
Am inceput sa iau anticoncepționalele Karissa de 5 zile. Si-a dat drumul in mine dupa a 5a zi de anticoncepționale, sunt sanse sa rămân gravidă?
Dacă am fost operat de hemoroizi și mănânc mămăligă ma costip?
Bună ziua! Astăzi dimineață a început să mi se zbată (câteva secunde)șolduri stâng și piciorul stâng! O fi de la inimă?
Buna ziua, ma confrunt cu o problema, de aproximativ o luna si pe care personal nu am reusit sa o identific. Am o infestatie de ceva, nu imi dau seama ce sunt or fi plosnite, paduchi, purici... Nu...? (mai mult)
Hei. De vreo 2 zile ma trezesc dimineata cu gatul foarte uscat si dureros la inghitire. Beau apa si oarecum trece le moment, apoi mai dureaza vreo cateva ore si trece cam de tot. Problema e ca ma ia cu...? (mai mult)
Ce ar trebui sa foloses ca sa scap de cosuri? Nu am niste cosuri foarte grave sau ceva de care nu as putea sa scap, si am tenul destul de gras. Vreau păreri doar din experiențe proprii
Salut, azi dimineața m- am trezit cu o durere de cap si curgea sange din gat, m- am dus la baie si scuipam sange dupa ce s- a oprit sangerarea, durerea de cap m- a lasat, aveti idee de la ce poate...? (mai mult)
Salut, azi dimineața m-am trezit cu o durere de cap si curgea sange din gat, m-am dus la baie si scuipam sange, dupa ce s-a oprit sangerarea, durearea de cap m-a lasat, aveti idee de la ce poate fi?
O dieta si niste exercitii de slabit? (Am 12 ani si am 62kg )
Cumde sifilisul este o boala din secolul 15 care inca mai este un pericol pana in zilele noastre? Oare aceasta boala v-a exista vesnic?
Bună seara TPU. Mi- a apărut două coșuri pe frunte, le- am strivit și s- au făcut ditamai coșurile (foarte mari). Cum pot să remediez? Sunt foarte urâtă cu aceste coșuri și colegii au râs...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă îmi fac gaura in ureche cu aur?
Salut, Am pulsul 80 în repaus, sunt ft liniștită. E normal? M-am stresat azi ce ii drept, dar acum nu.
Bună ziua. Mi-am injectat botox în zona feței și apoi am aflat ca sunt însărcinată. Sunt extrem de îngrijorată. A mai trecut cineva prin așa ceva? Cum afectează sarcina?
Salut, dupa ce mi-am dat branula jos ce am avut-o pe mana, am tinut un leucoplasture timp de o ora, nu mai sangereaza, inseamna ca e rana inchisa nu? Ca am dat jos leucoplasturele
Aș vrea să știu câte ceva despre bolile prionice/ encefalopatiile spongiforme, respectiv boala vacii nebune, insomnia fatală familială, sindromul GSS și boala Kuru. Care sunt cauzele, simptomele,...? (mai mult)
Salutare tuturor, de curând m- am angajat la un job care nu prea îmi permite somnul de noapte, mai exact programul fiind de la 4 dimineața până la 8 dimineața, iar apoi 4 după amiaza pana la ...? (mai mult)
Salut, la roti am asa o intrebare, de aproape un an ma tot trezesc in timpul noptii intre ora 2 si 3 in fiecare zi, ziua lucrez, ma obosesc si seara pe la vo ora 22 brusc adorm si iar ma trezesc pe...? (mai mult)
Salut. A fost cineva vreodată infectat cu paraziti intestinali? Tin sa mentionez ca am fost la control la o fosta doctor si m- a verificat cu un aparat la fiecare deget. Gen fiecare deget are legătură...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!