Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Am un coleg in care stau in aceeasi banca cu el.El mi- a zis ca are o boala la piele care îi produce mătreață.Mi- a zis ca nu e tratabilă si nu poate sa mi- o transmită deci sa stau linistit.De 1...? (mai mult)
Buna, nici nu stiu cu ce sa incep... In primul rand, sunt un nimeni anxios si skizofrenic care nu cere ajutorul nimanui. Problema este ca am 32 ani, sunt apt de munca, cred, dar nu muncesc, am foarte...? (mai mult)
Iau Efectin pentru depresie și anxietate. Care este doza maximă pe care ar putea să mi- o dea psihiatrul? Am citit că maximul este 225 mg pentru anxietate și 375 mg pentru depresie, ceva în genul...? (mai mult)
Dacă un copil/adolescent are o mamă de 140 și un tată de 160, există vreo posibilitate să ajungă la o înălțime normală? Există ceva ce poată să facă pentru a crește mai mult?
Cand baietii merg la fetite ce boli pot sa ia in urmatoarele cazuri: 1. sarut pe buze 2. ea face oral lui fara prezervativ. Cunosc baieti care mi-au spus ca au mers. Vreau sa stiu :) Mersi.
Salut, autism si am deficit de atentie, ce trebuie sa fac ca sa nu o mai am ca ma gandesc sa dau si eu de permis sa vad cum e.
Durere abdominala in timpul sexului, dar nu mereu. De ce?
Imovane poate sa isi faca efectul si dupa 2 ore? de exemplu il iei cu o ora inainte si poate sa duca si la 2 ore? la mine isi face greu efectul din ce am vazut imovane, ce ar mai fi bun pentru somn sa...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă un om bea ulei de motor ars…eliminat după un schimb de ulei la un BMW E60
Depresia poate fi vindecata? Sau va fi mereu un companion constant precum anxietatea sociala? Am depresie si anxietate inca din liceu. In privinta anxietatii sociale am luat xanax ani de zile insa nu...? (mai mult)
Antidepresivele nu merg combinate cu paracetamol, metracroporim? si astea usoare?
Daca au probleme cu sunetele zgomotoase ce solutii sunt? in afara de pus in urechi.
Buna TPU! Azi cand am fost la toaleta eram constipata si dupa am inceput sa vad negru. M am speriat ca aceasta viziune a fost 20 minute m- am dus in pat si mi am inchis ochii si dupa mi am revenit. Ce ...? (mai mult)
Buna! As dori sa imi raspunda cineva cu cunostinte in domeniu. La analize mi- a iesit ca as avea un procent normal de monocite, dar monocitele in valoare absoluta ar fi crescute (la fel si la neutrofile)...? (mai mult)
Ajutor. Încă din septembrie am mâncărime pe tot corpul. Când sunt stresat, nervos sau sunt în situații inconfortabile incepe să mă mănânce pielea pe tot corpul. Nu știu cum sa scap de asta,...? (mai mult)
Am dat din greșală cu degetul mare in asfalt si mi s- a luat pielea, ce sa fac sa o las acolo sau sa o tai, eu ma gandeam sa o las acolo deoarece m ai ma protejeaza de bacterii, infectii, voi ce...? (mai mult)
Salut, gonoorea se vede si la analizele uzuale nu? gen din urina, sange, exudat?
Are cineva experiență cu batoanele proteice Snickers, Mars sau Bounty? Aș dori să comand câteva din această gamă disponibilă aici: https://batoaneproteice.ro/produs/baton- proteic- bounty- protein-...? (mai mult)
Salut TPU, sunt super singur, am doar un singur prieten si el e foarte toxic, imi pomeneste de toate insecuritatile mele si nu stiu ce sa fac, merg la sala cu el, mananc in oras doar cu el. in schimb...? (mai mult)
Salut TPU, am o mare problema cu care ma confrunt de super mult timp, nu pot sa urinez in toalete publice(sunt baiat) si nu este amuzant de loc, chiar frustrant. Am cautat pe net si aparent ar fi ceva...? (mai mult)
Cred ca am gonoreea vietii. la ce doctor trebuie sa ma duc sa ma consulte?
De aproape o saptamana am o tuse persistenta. Am ore de tusesc incotinuu si ore de nu tusesc mai deloc. Poate fi o raceala sau de la fumat? Alte simptome in afara de nas infundat uneori, guturai si senzatie...? (mai mult)
Dermatita seboreica poate sa fie cauzata si de depresie?
Salut,am achiziționat un gel de curățare a feței acneic și după utilizare cam 2-3 minute ma ustură fața, este normal?
Buna. Doresc sa ma las de fumat Exista la aparetele glo consumabile sa fie fara nicotina? Multumesc
Ce pot sa pățesc daca mananc otrava de sobolani sau beau clor?
Merita sa invat o altfel de medicina una mai adevarata si mai spirituala citind cartile lui Medical Medium Antony Wiliam? Pe mine chiar ma atrage conceptul lui adică noțiunea de Medical Mediu și chiar...? (mai mult)
Daca cineva din familia ta a avut o boala care se poate si mosteni poti sa faci si tu acea boala chiar daca ai grija de tine?
Salut, am in corp o infectie inactiva ( epstein bar si citomegalovirus ) ambele cu IGG, credeti ca asta poate influenta acneea?
Buna TPU! Iubitul meu are klebsiella aerogenes în piele. I- a iesit ca un furunc în piele și s- a operat, la analize a ieșit Klebsiella aerogenes. Asta acum 2 ani. Iar acum ii mai iasă în piele...? (mai mult)
De la Cloramină se poate muri, nu? :) Că mă contrazic cu cineva.
Am fost la banca și am făcut o asigurare de viata, mi- a spus ca e pentru 10 ani. Ce se întâmplă cu banii? Ii primesc înapoi, chiar am un beneficiu în viata, doamne ferește pățesc ceva sau...? (mai mult)
Bună! Sunt însărcinată în 3 luni jumătate, și am câteva seri de tot vomit înainte să adorm, sau mă trezesc noaptea și vomit! De ce? Grețurile matinale au cam dispărut. Menționez...? (mai mult)
Buna,sufăr de rinita alergica acută si mi se înfundă urechile noaptea si se formeaza ceara in urechi, ce imi recomandați?
Am introdus un supozitor rectal în vagina. Nu mi- au zis cei de la farmacie ce fel de este… și era prescrisă de către ginecolog… nici nu m- am gândit ca este rectal. Este meloxicam, mi- au...? (mai mult)
Am de vreo 2 luni in nas mâncărimi și usturimi și senzația aia pe care o ai când e frig și îți îngheață nasul. De la ce poate fi?
Buna seara! Am o problema de ceva timp, cand simt putina frica dar fara sa stiu concret de ce anume, sau pur si simplu ma apuca din senin, incep sa mi simt corpul rece, si incep sa tremur si sa ma ...? (mai mult)
In cat timp poate sa-mi vina menstruatia daca iau vitex? Se regleaza greu?
Buna. În timp ce râdeam am simțit o durere foarte puternică în partea dreaptă a abdomenului cam pe unde este localizata apendicita ca și cum mi s- ar fi rupt ceva în interior. Este posibil să ...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre benzile de albire Crest? sunt eficiente?
Se pot trata scurgerile anale? E o problema grava sau nu chiar?
Un ochi artificial va funcționa ca un ochi normal sau va fi mai salut și persoana respectiva va vedea in ceață? Mă interesează mult acest lucru vă rog să respundeti dau premiul celui ce îmi dă...? (mai mult)
Salut, am fost la dentist, ma durea foarte tare o masea si sunt umflata la obraz. In urma controlului am aflat ca am abces dentar. Mi- a curatat maseaua si am primit antibiotic, nu a mai acoperit- ...? (mai mult)
Bună dimineața lume, apelez la ajutorul vostru pentru că te ceva timp am niste vise extrem de ciudate și nu știu ce să mai fac. De aproape 3 luni, mă trezesc la 4 dimineața să merg la serviciu,...? (mai mult)
Buna, va rog frumos să- mi spuneți, am renunțat la anticoncepționale Belusha după 7 zile și am avut tot la doua zile contact neprotejat, la care am rămas însărcinată deoarece am avut teste ...? (mai mult)
Buna seara! Am o chestie ce tot mă bate la cap si ma sperie in acelasi timp. Sa am fimoza? Am auzit ca la 14 ani iti poti trage pielea penisului la maxim. Eu am 14 ani jumate si nici aproape un sfert...? (mai mult)
Salut, am de cateva luni probleme cu incheieturile cand le indoi si nu pot sa ridic greutaţi, iniţial am crezut ca am ceva rupt sau fisurat, am fost la spital mi- am facut radiografie si nimic, doctorul...? (mai mult)
Un angajator are acces la istoricul tau medical? Spre exemplu daca merg la terapie pentru depresie, un angajator romanesc are accesul la aceasta informatie? In Germania din cate stiu nu au.
Ce parere aveti despre ananasul la cutie? Este sanatos sau macar bun de consumat uneori fara riscuri?
Buna tuturor, anul asta am fumat insa destul de rar (o data la 3 luni cam asa.). Recent am inceput sa respir cam greu si nu blamez asta pe fumat neaparat insa as vrea sa stiu daca imi fac o radiografie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?