Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
Buna. Mi se mișcă un dinte destul de rău când apas cu limba, nu știu cât mai rezista, mai exact incisivul central, îl mai pot salva? In ideea sa îmi facă medicul ceva sa nu se mai miște așa...? (mai mult)
Bună, astazi am mancat vreo 10 clementine dar cu pauze (acum 5 ore am mancat 3 si acum 2 ore tot 3), si acum ma doare stomacul cand ma ridic din pat? De la ce? Mama mea mi- a spus sa iau pastila ca...? (mai mult)
Cam din ce motiv medicii stomatologi nu folosesc anestezie locala cand pun o plomba? Cel putin de cele doua ori cand am fost pentru doua carii intotdeuna mi- au pus plomba fara anestezie locala, desi ...? (mai mult)
Mai sunt oameni pe aici care suferă de anxietate socială și au joburi în care trebuie să lucreze cu oamenii? Cum reușiți să vă faceți meseria/profesia? Cum reușiți să zâmbiți zi de zi...? (mai mult)
Buna! Tatal meu a fost a fost operat la inima in urma cu o saptamana, insa pe parcursul operatiei au aparut complicatii foarte grave din punct de vedere neurologic. El de atunci doarme si nu a avut nici...? (mai mult)
Salut! Ati avut vreodată rinita vasomotorie? Dacă da, ati putut scapa de ea? Și cum…
Salut..am probleme..foarte multe Am 18 ani și am adunat foarte multe probleme..soarta nu ține cu mine..sunt unul dintre cei mai ghinioniști oameni posibili. Problemele ar fi astea: - Am fimoza(am...? (mai mult)
Sunt racit de aproape o saptamana si ma ia ameteala aproape in fiecare seara de vreo 3 zile. Inainte pateam foarte rar sa ma ia asa ameteala dar acum mai des. Poate fi de la raceala? Am luat coldrex 5 ...? (mai mult)
De ce toată lumea este mai înaltă că mine? Eu am 12 ani și 1.70, prietenul meu are 11 ani și 1.75, iubita mea are 14 ani și 1.88, am doi colegi foarte înalți, unul are 13 ani și 2 metri și...? (mai mult)
Am nevoie urgent de numărul de telefon al cabinetului stomatologic de la liceul Vasile Alecsandri Bacău sau de la universitatea Vasile Alecsandri Bacău, dar să fie un număr la care pot face direct...? (mai mult)
Am 12 ani și m-am apucat de fumat azi. O sa mor?
Salut, eram in baia de la tren si cand am tras apa, era jetul mare rau ala care spala wcul, a sarit pe haine si cred ca putin pe mana, m- am schimbat de haine, m- am spalat pe maini, e ceva riscant?...? (mai mult)
Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Sunt depresivă de 2 luni. Am stari ciudate, plâng într- una, nu mănânc, nu dorm, nu ies afara, abia fac duș și asta ca mama ma obliga. Ea ma...? (mai mult)
Salut, are ceva daca dupa ce am spalat merele, le-am pus in punga in care am cumparat merele de la magazin?
Salut! Am făcut diaree... Din nou. Am făcut 12 scaune albastre. Ce sa fac?
Bună, dacă am luat brufen 400mg, și conține codeina... dacă refuz drug test și merg la analizele de sange si urina tot o sa iasă?
Este adevărat ca majoritatea copiilor născuți in afara căsătoriei au probleme mintale, dizabilități sau handicap?
La capitolul sanatate a incercat cineva sa învețe și sa aplice Legea Atractiei din cartile Secretul (The Secret) de Rhonda Byrne )și filmul documentar" The Secret"? Ați avut rezultate? M- ar interesa...? (mai mult)
Bună, astăzi dimineață am avut scaun plin cu sânge, toată toaleta, la cine să apelez? Colita se agraveaza. Dau funda.
Este mai bun tratamentul cu carii cu laser decât cu freza dentară? Se poate face carie sub plombă cu freza dentară, că am un dinte și simt sensibilitate. Este normal dacă mi- a pus o soluție să...? (mai mult)
Ce se intampla daca iau sirop de tuse pe stomacul gol?
Buna tuturor! Ceaiurile de slabit sunt bune? Putem sa le indulcim cu putina miere daca suntem la dieta?
Pareri? https://www.kur.ro/produs/7752841 Daca sunteti de parere ca e bun si ca pot lua, oare ma ajuta chiar si daca nu fac sex? Adica oricum pot imbunatati erectia aceste pastile sau? Ce parere aveti?...? (mai mult)
Buna ziua, urmeaza sa ma operez de o formatiune tumorala parotidiana; am mari emotii in legatura cu aceasta operatie deoarece am vazut pe net ca poti ramane cu paralizie pe jumatatea de fata cu operatia....? (mai mult)
Buna! De cateva seri adorm foarte greu deoarece simt un nod in gat. Nu stiu daca e tiroida, avand in vedere ca am fost la endocrinolog si nu am probleme grave (lobul drept putin marit si atat, analizele...? (mai mult)
Buna seara! Ma confrunt din luna august cu o mâncărime groaznica in zona ochiilor, am mâncărimi la nas și respir f greu. Am fost la oftamologie, iar de acolo m- a trimis la alergologie. Am făcut...? (mai mult)
Buna, de la un timp am inceput sa vad de exemplu puncte/linii negre, sa vad uneori dublu, sa ma doara ochii, ce ar putea fi?
Buna de la un timp am inceput sa vad de exemplu puncte negre,sa vad uneori dublu,sa ma dor ochii,sa fiu obosit, ce ar putea fi?
Bună, de ce pronunț greu cuvintele sau o propoziție iar atunci când le scot pe gură mă bâlbâi? E posibil să fie un avc? E posibil ca la 20 de ani să faci avc? Sunt speriată
Cineva si- a extras o masea din partea de sus din fata aproximativ iar vindecarea a durat destul de mult. A luat tratament medicamentos in acea perioada. Dupa ce gingia s- a vindecat complet, persoana...? (mai mult)
Heyy, as vrea si eu niste recomandari de vitamine pe care le pot lua pentru a ma ingrasa. tin sa mentionez ca am 17 ani si 45kg. Ma chinui de foarte mult timp sa pun masa pe mine si nu pot asa ca m- am...? (mai mult)
Imi tot curge ceva din nas dar doar cand sunt afara si e foarte neplacut ca trebuie in permanenta sa ma tot sterg, ce e, ce am patit? Se mai trateaza?
Cum scap de nasul înfundat?
Buna ziua. De cateva zile port ochelari, vad perfect, vad diferenta si stiu că este ceva cu care va trebui să mă obișnuiesc, dar aș vrea să știu dacă este normal să nu vad cu ochiul drept, ...? (mai mult)
De 2 luni de zile, pe cerul gurii mi- a aparut o basicuta mica care tot apare si reapare. Cam 3- 4 zile imi apare iar o saptamana- doua dispare, insa tot simt ceva foarte minuscul cu limba acolo unde...? (mai mult)
Bună TPU! Pot da halucinații de miros și gust ciudat consumul de droguri?
Salut, vi s-a intamplat dupa ce veniti de afara si incepe sa va ia raceala sa va doara in partea dreapta a gatului cand apesi
Cât durează o răceală? Am răcit de 2 zile și peste 9 zile plec la bunica la tara. Când o să îmi revin?
Buna, de cateva saptamani mai exaxt 3, cam in orele diminetii dupa ce ma trezesc incepe sa ma arda pe piept, de obiecei arsuri am de la muraturi, otet, apa sau sucuri acidulate deci le evit, dar...? (mai mult)
Ce să fac dacă mi se deshidratează rapid buzele referindu mă ca se usucă rapid uneori Sfaturi?
Bună, duminica a fost prima data când am alergat pe aer rece, adică 4 grade și am tras destul de mult aer rece în piept. Chestia e ca pe mine acum, atunci când stau cu bazinul fix, și îmi ...? (mai mult)
Bună seara! Ce recomandați sirop de curmale sau pudră de curmale? Care ar fi mai sănătoasă din astea 2?
Ce pot face când am mizerie în urechi? Mă refer să o curăț cu bețișoarele de urechi, apă sau șervețele?
Buna TPU. De ce am o sensibilitate mare la stimulii externi atunci cand atipesc? De exemplu, tuseste ori mama, ori tata si tresar toata. Sau cand incep ei sa discute sau cand apare deodata un zgomot ...? (mai mult)
Buna seara…Cam de un an jumate îmi provoc voma.Sincer nu mai pot sa trăiesc așa.Am slăbit peste 30 de kg.Ma doare stomacul când mănânc și după ce vomit nu mai am nimic.As merge la medic pentru...? (mai mult)
Bună, am răcit și simt în gat niște intepaturi, am luat paracetamol de doua ori pe zi și astăzi și ieri, am băut și ceai, cum scap de aceste intepaturi?
Am răcit ffff tare mai ales acum toamna am răcit in fiecare luna (sept, oct și nov) iar toata vara nu am răcit.
Bună ziua. Am și eu nevoie de un sfat. Aș dori să vă întreb dacă varicocelul poate trece de la sine în câteva săptămâni. Eu când am fost la spital, mi s- a spus că am un mic varicocel și...? (mai mult)
Câte zile durează varicocelul?
Ce se intampla daca bei mai multe antidepresive?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!