Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 26 Februarie 2025 sunt:
De ce se zice că slănina afumata de mangalița e sănătoasa? E chiar adevărat?
Hei TPU! Am dintii foarte stricati, nu mai sunt de reparat sau daca ar fi m- ar costa mii de euro pe care nu- i am, întrebarea mea este, aproximativ, cat m- ar costa sa- mi scot toti dintii din gura...? (mai mult)
Vreau sa am 1.78 înălțime dar am doar 1.70 și 12 ani.
De la ce înălțime in sus ești considerat înalt? Eu zic așa: Femeie - 1.70+ Bărbat - 1.80+
Buna TPU, E normal ca in timpul unei tratament cu pecingine sa-mi apara altele? Am din luna septembrie si inca nu mi-a trecut si am incercat doua crema pana acum. Ce recomadari imi puteti da?
Dinții pot creste la loc în vârstă adolescenței 15-18 ani?
Stiu ca suna aiurea si nu fac mișto. Dar vreau sa imi fac un consult psihiatric sa vad daca sunt sănătos la cap mintal? Cum pot face asta si unde trebuie sa ma duc? Oare dacă ma duc acolo si cer...? (mai mult)
Bună ziua, am nevoie de un răspuns urgent, mulțumesc anticipat.Frecvente celule epiteliale superficiale si intermediare. Rare PMN. Frecventi bacili Doderlein. Nu se observa levuri. Nu se observa ...? (mai mult)
Azi am văzut că am o carie în guraaa și m- am speriat foarteee rauuu și mi- e frica pentru ca o am în partea de sus stânga ultimul dinte stânga. Ce ași putea faceeee pentru ca îmi trece? Părinții...? (mai mult)
Nu mai pot indoi cum trebuie degetul mare de la piciorul stang despre care am spus ca ma si doare de vreo 2 saptamani, mai poate sa revina la normal atunci ca sa il indoi cum trebuie sau nu se mai...? (mai mult)
De ce mi se exfoliază pielea dintre degetele de la mana dreapta? Care ar fi cauza și remediul? E periculos? Nu m-am mai confruntat cu așa cev Bănuiesc că se vindeca de la sine, nu?
Salut TPU, am 13 ani și am 44 kilograme și nu știu ce să fac să mă ingras. Eu mănânc destul de des, dar nu mă îngrăș. Intr- o lună fac 14 ani, îmi puteți da un sfat, va rog? Să știți...? (mai mult)
Daca se poate depista in timpul ecografiilor, de ce se nasc copii cu autism?
Am o problema, de ce imi apar bube pe spate? Sunt ca niste cosuri si uneori sunt dureroase. Imi apar doar in zona umerilor, care este cauza?
E adevarat ca odata ce s- au erodat articulatiile ele nu mai pot fi refacute? Si oare mi s- au erodat si mie daca ma doare piciorul stang de 2 saptamani? Adica sunt erodate si articulatiile de la acel ...? (mai mult)
Cum este mai sanatos pentru organism? Sa mananc mese mai rare( 3 pe zi ) satioase, si pline, sau sa mananc mai des dar slab din punct de vedere al grasimilor? Ideea este ca eu tind sa mananc des(...? (mai mult)
Cam cat este pensia minima pentru handicap fizic in Romania? Ms
O întrebare dacă mergi la donat și în sange îți iese că ai (hiv, sifilis sau alte boli)ești anunțat telefonic?
Bună ziua, am un disjunctor maxilar în cerul gurii și vreau sa știu dacă e ceva dacă mi s- a rupt cercul din stânga care ținea aparatul sa îl activez, aparatul încă este în gura și nu simt...? (mai mult)
Oamenii cu dispraxie, ADHD sau asperger merg corect? Am auzit ca merg pe vârfuri și transpira mult, de asemenea nu pot sa își lege șireturile!
Buna TPU. Aseara a venit o doctorita sa ma consulte ca tot inghiteam naspa, mancam asa si asa, si aveam probleme cu constipatia... a venit m- a consultat, a zis ca sunt foarte balonat si ca inima si...? (mai mult)
Bună TPU. Am fost diagnosticată cu endometrita cronică, aș vrea sa știu dacă pot rămâne gravida și ce medicamente tratează endometrita cronică. Ce pot face? Medicul mi- a dat tratament levofloxacina...? (mai mult)
Pe 17 (ieri) trebuia sa imi vina menstruatia, simptomele: durere de burta sani umflati durerori, durere de spate, dar nu mi- a venit. Stiu ca e normal sa intarzie cateva zile posibil din cauza ca sunt...? (mai mult)
Bună ziua! Din ce cauză a murit preotul Răzvan Enache din Târgu Mureș?
Buna ziua! Am o intrebare, de cateva zile pupilele mele sunt nonstop dilatate, nici la lumina nu se contracta, doar pulseaza mic mare mic mare. Pe net daca caut spune de probleme neurologice sau de...? (mai mult)
Pe zi ce trece devin din ce în ce mai furios. Am fost la un psiholog de trei ori, dar au fost doar discuții inutile și nu și- a putut da seama de unde provine furia mea. Mă stresez de dimineață...? (mai mult)
In momentul de fata sunt foarte bolnav, cand ma ridic din pat am o durere extrem de mare de cap. Am avut febra 39.2 si ma doare in gat avand si puroi. Insa eu vreau sa intreb altceva. N- am putut sa ...? (mai mult)
Un remediu pentru durere de ureche (cea dreaptă) și de dinți, vă rog? Am încercat cu niște analgezice (Ibuprofen, atât am în casă) și cu un cățel de usturoi, pentru ameliorarea durerii,...? (mai mult)
Buna TPU! Am un BMI sănătos (165 cm, 54 kg) dar eu mă văd și mi se spune des că sunt mult prea slabă! Arat și foarte rău la fata (am cearcăne și un fel de "goluri" in obraji) și mi se vad ...? (mai mult)
Hei. Când am luat pastila de antibiotic, am pisat- o pentru că eu nu pot să înghit pastile iar de la gustul oribil pe care îl are m- am forțat să o înghit cât mai repede. În momentul când m-...? (mai mult)
Care poate fi cauza durerii gingiei la mestecat
Salut! Ce se întâmplă dacă din greșeală mi am rupt câteva coșuri de pe piept?
Salut! De ceva timp pe pielea penisului mi- a iesit un fel de cos, adica cand il pipai simt cum e acolo ceva, si cand am strans a iesit ceva alb, ca la cosuri. Ma gandesc sa fie un fir de par. Am cam...? (mai mult)
ÎNTREBARE EXCLUSIVA PENTRU FETE! Lenjeria mea intimă s-a albastrit, a mai pățit cineva? Ar trebui sa ma îngrijorez?
De la ce apar bolile articulare?
Deci pe mine ma doare deja de 2 saptamani un picior dar lumea spune ca e din cauza ca umblam dezbracat si s- a bagat frigul si de aia ma doare, stiu ca poate voi, unii, veti spune ca nu e asa ca si...? (mai mult)
Lipsa ciclu 6 luni. Stiu ca am ovare micropolichistice in urma controlului ginecologic, acesta prescriindu-mi acid folic. Il iau de 3 luni, dar nimic. Exista posibilitatea menopauzei la 21 de ani?
În ultimul timp mă simt mereu obosit. Mă culc târziu și mă trezesc devreme. Oricum, chiar dacă dorm 12 ore, tot obosit sunt. Să- mi fac griji? De obicei pe parcursul zilei sunt obosit, iar ...? (mai mult)
Ce poate sa fie daca incepe sa te doara asa din senin laba piciorului? Ca si pe mine ma doare acum cam de 2 saptamani si nu s- a intamplat nimic, nici nu m- am lovit, si nici altcineva nu a facut o ...? (mai mult)
Buna seara! Imi poate spune cineva cum se pot face programari la spitalul CFR pentru o operatie de cataracta? Pentru ca telefonic nu am putut rezolva si de intrat, am inteles ca nu se da voie sa cauti...? (mai mult)
Buna TPU,de cateva saptamani incoace ma urinez foarte des( o data la o ora) si ma si doare bazinul, cat si partea stanga a spatelui si a devenit inconfortabil.De la ce ar putea fi?
Salut, e adevarat ca alunele/arahidele sunt cancerigene?
Salut,am 22 ani 54 kg înălțime 1.74 și nu mă pot îngrășa ce îmi recomandați?
Buna ziua! As dori sa am si eu un bebe. Problema este alta... Sufăr de epilepsie si am tratament. Iau lamictal. M- ar ajuta daca mi- ați da niște sfaturi. Ce as putea sa iau sau sa fac...am înțeles...? (mai mult)
Poti sa ai dureri la amigdale si de la boli sexuale?
Salut, daca m-a muscat astazi un caine si am facut vaccinul anti rabic, pot sa mai consum alcool in 2 zile?
Sal TPU. Am o afta cred e galbena si nu prea mai e rotunda s-a umflat obrazul putin si ma doare o am de duminica dau cu anaftin de luni dar nimic ce sa fac?
Salut, am o problema sa zic asa, am 16 ani si mi- e frica daca am cancer sau ceva si va zic si de ce, la mine în familie si mama mamei mele a avut cancer si sora mamei mele, chestia e ca eu de ceva...? (mai mult)
Bună! Știți cumva o clinică unde se face operație otoplastică pentru minori care să nu aibe costuri ridicate?
Salut, am un prieten care am auzit ca a luat ceva de acum ii se decojeste pielea in forma rosie pe tot corpul, il doare si burta, cum sa procedez cu el sa nu iau ce are el, doar sfaturi bune fara misto,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!