Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 27 Februarie 2025 sunt:
De ce înțeleg atât de greu o frază? E posibil să fie din cauza IQ ului? Acest lucru mă neliniștește,i s-a întâmplat cuiva? Dacă da, cum ați rezolvat problema?
Buna ziua! De 5 zile cam asa, nu prea ies bine cu scaunul, adica 3 zile nu am iesit deloc, dupa am luat un laxativ si am iesit cat de cat ok iar dupa am inceput sa ies cu scaunul dar putin, acum un an...? (mai mult)
Aseara am avut niste sosete cam stranse pe picioare si am simtit de atunci ca incepeau asa picioarele sa mi amorteasca si m- am culcat asa cu ele ei tot cu ele asa amortite pe moment m- am trezit, asta...? (mai mult)
A mai urmat cineva tratament cu olanzapina (Zyprexa)? M- am ingrasat destul de tare in urma acestui tratament si as vrea sa stiu daca dupa ce il opresc am sanse sa revin la greutatea normala....? (mai mult)
Daca am fimoza ma poate afecta cu ceva la proba medicala de la MAI? Multumesc.
Am avut 3 zile niste simptome mai nasoale de indigestie: simptome de greata, disconfort abdomen, balonare, etc. Acum ma simt foarte oke. Se poate ca efectele sa apara dupa 2- 3 zile? Intreb, ...? (mai mult)
Salut, am 24 de ani, fac sport 5/7 zile, am o viata activa, dar urinez foarte des, undeva la 17- 18 ori pe zi. Am fost la medici, am facut control la sange, la rinichi, la urina, la prostata si...? (mai mult)
Poate asperger sa duca la schizofrenie sau psihoza?
Salut! Sub talie, între picior și zona intimă am ceva înăuntru. Când stau în diferite poziții dau când merg mai "dur" mă doare, când apăs nu mai zic că doare foarte tare. Știți ce ar putea...? (mai mult)
Buna, am 20 de ani și mi-a întârziat ciclul, are 1 luna și jumate sa îmi vina, am făcut un test de sarcina dar e negativ, oare de la ce este?
Bună, deci am avut varicelă câteva zile și deja bubele s-au uscat, vreau să stiu daca am voie sa es afara pentru ca deja am 6 zile de cand nu am mai iesit
Poți primi scutire de la medicul de familie după ce ți-a trecut răceala?
Salutare, astazi am iesit dupa ore si am observat dificultati de vorbire, apoi dupa ceva timp am inceput sa vad negru si ma doare si capul. Am mai patit ceva in trecut aproape asemanator doar ca atunci...? (mai mult)
E adevărat ca cei care au asperger au probleme la cap?
Va scriu aici in legatura cu o stare pe care am avut- o ieri cand eram la scoala. Storytime: Ieri am avut ora de sport si aveam nevoie de note, deci profesorul nostru de sport ne- a pus sa alergam afara,...? (mai mult)
Operațiile de șlefuire a corneei pot fi decontate de CNAS?
Este posibil sa nu mai poti face copii in urma unei operatii pentru hernie inghinala?
Am niste cosuri pe picioare ca ma dor si nu stiu cum sa scap de ele..sunt din alea mici si galbene dar tot apar...am citit si mi- o si zis cineva sa ma dau cu spirt. Nu stiu daca e asa de sanatos dar as...? (mai mult)
Salut TPU, cat costa o operație de circumcizie si unde as putea sa o fac?
Buna ziua, am o fetită de 6 ani si aseară în timp ce o curătam în ureche cu un bețisor s-a mișcat si i-am scos petișorul cu sange, ce ar putea fi?
Dacă am timpanul perforat mai pot folosi casti?
Schizofrenicii visează și dacă da ce vise au?
Salut la toată lumea! Doresc sa va întreb pe cei care au mai trecut prin asa ceva sau care au pe cineva in situatia mea :( am fost diagnosticat cu chist pilonidal ( scurgeri purulente) etc! Am fist operat...? (mai mult)
Salutare! Ce poate cauza stările de amețeală? (au inceput de săptamina trecută)si deja au fost 3 situații de genul, totul bine si brusc se incepe : amețeala și o presiune la ceafă.Am fost de urgență...? (mai mult)
Am o întrebare. Sub un deget de la picior am ca un fel de cos. Când îl apasă nu se sparge dar am reușit forțând sa scot ceva din el. Ați putea sa îmi explicați?
La ce doctor trebuie sa te duci ca sa iti spuna daca ai sau nu colon iritabil?
Salutare! Am nelămuriri în legătură cu ovulele POLYGYNAX, am primit rețetă pe 7 zile, cum să le administrez? Nu- mi amintesc cum mi- a zic medicul ginecolog. Mă refer că decât le administrez...? (mai mult)
Buna TPU! Am o nelămurire! Este prima data când iau AC (belara) sunt in perioada pauzei acum, am început sa iau pastilele in prima zi de menstruație, m- a ținut 14 zile și acum după 12 zile de...? (mai mult)
Este normal ca la locul injectării de Moldamin să se întărească zona?
Salut, am un disconfort in stomac de fiecare data cand mananc. Asta a inceput dupa ce am baut cafea tare doua zile la rand pe stomacul gol si tine si acum (7 zile). Este vreo legatura dintre cafea si ...? (mai mult)
Un baiat cu puța de 13-14 ce poate face ca sa fie si el mai dotat? Sunt bune alea cum le zice pompe, extensoare habar n-am? Creste sau nu? Intreb pentru un prieten :)) Ms
De acum un an am anemie, m- am trezit intr- o seara cu batai mari de inima, 15- 20 de minute, am facut analize, mi s- a spus ca am anemie, am avut fierul 14, hemoglobina mica… Acum dupa ceva timp...? (mai mult)
Bună! Pot dona sânge dacă am psoriazis?
Bună ziua, sunt în 29 de săptămâni și îmi arata parul groazni. Vreau sa știu dacă iau vopsea fără amoniac și mai natural, ma pot vopsi? Pe internet îs multe păreri
Câte oua pe săptămână putem consuma și să fie ok? 3-4 e bine?
Care este cea mai buna pasta de dinți, pentru albirea dinților și pentru prevenirea cariilor? Dacă consum zahar și sare mai apare dacă ma spăl pe dinți. Ce înlocuitor sa folosesc în alimentație...? (mai mult)
Când cumpărați apa plată, va uitați pe eticheta la ph, adică cât de acidă sau alcalina e?
E normal sa te simți fără vlaga după o zi întreaga de febra?
Dacă nu am asigurare de sănătate de stat nemaifiind angajat de o perioadă, pot să- mi fac singur asigurare dintr- un alt oraș? Stau in București sect 4 și dar în buletin sunt domiciliat la celălalt...? (mai mult)
Bună, acum o săptămână am făcut un test de sarcina si a iesit negativ dar am deja 3 zile întârziere, posibil sa îl fi făcut prea devreme?
Salut. Fumez aproape de 5ani si cateodata ma mai ia ameteala.De la ce poate fi? Ms
Salutare! De 4 zile aproximativ am niște dureri foarte mari de stomac, mai ales când mă mișc, simt de asemenea o arsură și niște înțepături destul de nasoale care parcă îmi taie din puteri,...? (mai mult)
Acum un an jumatate am avut o operatie de indepartare a splinei. Daca fac un efort mai ridicat sau daca ma duc la fotbal mi se umfla un loc din operatie. Imi poate spune cineva de ce?
Salut. Săptămâna trecută mi- am făcut analiza la urina și am descoperit o infecție cu E.Coli. Aseară am făcut febra și azi am fost sa primesc tratament. Am primit antibiotice și antipiretice,...? (mai mult)
Salut, a fost cineva la compania Lensa? Spune ca fac consultații gratuite la ochi, se mai merită să merg la spital dacă fac același lucru?
Bună seara, a mai luat cineva tratament pentru pietre la rinichi cu omnic tocas si uriclar? Cat timp se ia medicul? Mi- a spus omnic tocas 1 pe zi timp de 1 lună si uriclar 2 sau 3 pe zi înainte de...? (mai mult)
Salut, ieri am fumat ceva mai mult decât de obicei și azi m- a usturat gâtul și mi- a ieșit o băsica pe limba și una pe cerul gurii mai in spate, credeți ca este din aceasta cauza?(am motiv sa...? (mai mult)
Este adevărat ca persoanele cu autism, dispraxie și ADHD nu pot sa meargă cu bicicleta, rolele, skateboard- ul, trotineta, nu pot sa conducă o mașină și nici măcar sa își gătească propria...? (mai mult)
Infectia urinara poate fi doar daca te ustura in timp ce urinezi sau si daca te ustura cand te tii sa nu urinezi?
Murături cu apa cu sare sau cu oțet? Care e varianta mai sănătoasa, avantaje și dezavantaje, etc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!