Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 5 Decembrie 2024 sunt:
Bună ziua, ce părere aveți despre tratamentele naturiste? Sunt eficiente pentru diferite boli, chiar ele psihice? Nu mai zic despre cancer, s- a vindecat vreodată cineva de cancer folosind numai...? (mai mult)
Buna Stiti daca se poate face transferul la carol in anul 5? Am trecut anul 4 la Titu si as fi vrut de anul acesta dar au aparut niste probleme in familie As vrea sa stiu daca as putea sa ma transfer...? (mai mult)
Se poate lua nurofen și express forte dacă iau augmentin?
Hei, urgent, am o problema.Acum 1 luna m- a durut burta 3- 4 zile și am făcut diaree încontinuu, după 20m aveam nevoie la baie cu dureri groaznice de burta care se diminuau doar prin defecatie si...? (mai mult)
Hei TPU, aveți idee de ce se intampla asa ceva? Am 16 ani 1.84 și am 55kg.Nu prea cresc deloc în greutate și nici nu scad. Orice mananc nu prea pun pe mine.
Salut, am avut o operatie la măseaua de minte și marti am epilare prin electroliza in zona aceea, la barba, oare ar putea face ceva rau operației?
Bună,mi-au ieșit niște coșuri pe frunte și mă dor când le ating, o fi chisturi?
Buna ziua, sunt baiat, am 18 ani si am nevoie sa mai iau putin in greutate. Am 65 kg si 182 si sunt destul de inalt si am nevoie deoarece arat foarte slab, am incheieturile foarte mici, hanoracele ...? (mai mult)
Hei TPU, de o saptamana am vazut ca imi curge un lichid alb ca si iaurtul cu un miros urat. Poate asta întârzia menstruatia? E o răceală? Am auzit ca e buna spalarea cu ceai de mușețel, Mi s- au...? (mai mult)
Hei TPU. Am nevoie de un raspuns urgent. Zilele astea, respectiv acum 5 zile mi- am dat un pierce in limba, in primele zile s- a umflat limba, dupa vreo 2 zile s- a desumflat cum e normal si am crezut...? (mai mult)
Va salut, nu mai pot de stres, am un coleg care de un an de zile se simte nasol, acu un an i- a aparut o ceva rosie piele decojita si in zona intima si pe fata si il durea burta, a slabit si vizibil...? (mai mult)
Acum două zile am căzut pe scări și m- am ales cu o fractură la talpa piciorului, mi- au pus ghips la spital, este normal să se învinețească până la degete și să se umfle? Și în cat timp...? (mai mult)
Am voie să mănânc după sală? Eu fac sală de o sapt și nu prea știu dacă am voie să mănânc sau nu….
Salut! M- am forțat acum 2 zile să duc o roabă cu bucăți mari de piatră și coborandule pe o rampa cu înălțimea de 3 trepte. În momentul în care coboram roaba pe acea rampă simțeam cum fortez...? (mai mult)
Salut TPU! As avea și eu o problema și aș vrea să știu dacă sunt persoane care au trecut prin stări asemănătoare sau sunt remedii pentru ele, de ceva timp trec prin perioade as spune de anxietate...? (mai mult)
Bună ziua...Simt ca nu mai suport de la ce e chestia asta, nu știu, anxietate sau ce naiba merg la baie la scl în pauza sa urinez și în oră tot simt nevoia ca trebuie sa merg. De la ce e? Am fost...? (mai mult)
Salut, m- am lasat de fumat de vre o 2saptamani, de cand m- am lasat nu mai pot sa dorm, adorm repede simt oboseala, dar reușesc sa dorm 2 h 3, apoi nu mai pot, știți cumva ce sa fac? Este enervat...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, mi- am luat Mass gainer de On și are creatină în el, mi- am luat și creatina monohidrata mai trebuie sa iau și creatina gen ca, contine 3g de creatina gainer- ul. Mai trebuie...? (mai mult)
De ce când mă țin de nas și suflu amețesc?
Salut,m-a prins "curentul" de 2 saptamani la urechea stanga si nu imi mai trece,simt in ureche dureri si la tampla, ma lasa uneori dar seara cand vreau sa dorm am doare mai ales cand stau pe perna
Salut, la acest mesaj vreau să îmi răspundă doar cine știe, eu m- am născut cu strabism când am fost mic am purtat plasture la ochiul bun ca sa în refac și pe ochiul slab la normal asta a ...? (mai mult)
Bună ziua! După scoaterea unei tije din deget, cât durează recuperarea? După cât timp pot îndoi degetul?
Am și eu și partenerul candida. Ne- a fost recomandat să luăm ambii câte o pastilă flucoric și am primit și o crema lomexin. Mi s- a spus să revin intr- o săptămână pentru încă 2 pastile,...? (mai mult)
Buna. Daca eu am luat o reteta pe 3 luni. Iulie august septembrie. Dar pe 2 octombrie raman fara pastile. Ma pot duce la sfarsit de septembrie, adica azi sau maine sa iau reteta? O poate emite? Sau trebuie...? (mai mult)
Hei TPU. Aveti idee de ce de 2 ani când fac scaun la toaleta iese cu ceva alb pe el.Sau când ma șterg tot ceva alb dar puțin de tot nu e în exces.E mucus in scaun sau e ceva normal?
Salut TPU! Am nevoie urgent de un răspuns! Vreau sa mă apuc de un sport de contact mai exact de kickbox dar am deviație de sept... Mă pot apuca? O sa am vreo problema cu deviația daca mă apuc? Adică...? (mai mult)
Daca faci un proces de deparazitare slabesti?
Bronsita spastica este una si aceeasi cu astmul bronsic? Sau este doar o bronsita care trece?
Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Deci am racit si am facut bronsita. Am mai racit si am facut bronsita si acum 2 saptamani dar acum parca e mai rau. Ambele dati am vomitat mucusul. Ce sa fac sa nu mai racesc...? (mai mult)
Buna tuturor. Am si eu o intrebare Cine a folosit suplimentul Anabol Hardcore si ce parere?
Bună ziua, știu pe cineva cu tulburare de personalitate deliranta dar pare a fi o persoana normala. Atat ca are un temperament vulcanic și se enervează repede. E sub tratament cu antipsihotice și...? (mai mult)
Care sunt produsele de par pe care le folositi si in ce ordine?
Ma ajuta cineva, produsele de la coral club se iau inainte de masa sau dupa? Multumesc.
Am 17 ani simt de ceva vreme niste dureri în zona ovarelor însa nu prea vreau sa merg la ginecolog.Ce sa fac sa ma simt mai bine?
Am o fată, are o luna, eu pe ea am nascut-o la 39 de săptămâni. Daca am născut la 39 de săptămâni se poate considera ca am născut la termen sau e nastere prematura?
Salut TPU, ma scarpinam la fata cand din greseala mi-am bagat degetul in ochi, iar acum ma scarpina si vad niste dungi cand clipesc, e grav?
Mă doare în partea dreaptă a pieptului, mai ales când respir. Durerea a început după ce am inspirat adânc, pe moment am simțit o durere puternică și de atunci mă doare când respir sau când...? (mai mult)
Melatonina creste Hormonul de Crestere?
Buna TPU, sunt in spital de aseara, cand mi s- a pus branula. Sunt deja la a 4 a perfuzie, mi s- au bagat si 2 antibiotice, nicio problema, dar de vreo 1- 2 ore ma manaca destul de tare zona, ma ...? (mai mult)
Buna oameni, mă puteți ajuta cu ceva? Mai mereu am gânduri suicide, îmi vine să mă spânzur nu mai merit să trăiesc, am mai incercat de câteva ori dar nu pot, ce as putea sa fac sa scap de...? (mai mult)
Buna! De ceva timp mi-a aparut un fel de gaura in picior, in pulpa, sus. Ca si cum muschiul din acel loc a disparut. Ce ar putea fi? A mai patit cineva asta? Multumesc
Urgent am nevoie de ajutor vindeam de la școală și mi- a intrat un ciob prin încălțăminte și șosetă când l- am văzut pe tabla m- am speriat și l- am scos am ajuns acasă am doar un punct mic...? (mai mult)
Deși merg și urinez în pauză în oră tot simt nevoia că trebuie sa folosesc toaleta..Precizez ca în pauza trebuie sa ma chinui sa îmi golesc vezica..doctorul urolog mi- a zis că am o infecție...? (mai mult)
Imi e frică ca o să fac arest cardiac, am un sentiment ca mi se va opri inima, ce să fac?
Buna, bebelusul meu de 2 zile a fost lovit de fratele lui mai mare cu o jucarie in zona sprancenei, s-a format o umflatura care nu a trecut nici azi dupa 4 luni, ce pot sa fac?
Bună ziua, as vrea sa îmi verific toată sănătatea, ce analize și investigații sa fac și la ce specialitati medicale sa merg?
Salut TPU! am 16 ani 1.70 si de ceva timp nu prea am mai mancat, mancam odata la cateva zile si mancam doar un senvis am ajuns la 50 de kg, azi si ieri am mancat mai mult si dintr o data m- am balonat,...? (mai mult)
Vreau sa incep sa beau smoothie- uri regulat, in fiecare zi pentru sănătate și pentru că nu îmi plac fructele și legumele intregi.Are ceva daca beau 2 - 3 smoothie- uri de fructe și legume pe...? (mai mult)
Voi faceți smoothie- uri la blender? Va plac? Mie da.Am sa incep sa beau regulat /constant de acum.Si cu fructe și legume. Sunt mai sănătoase că sucurile din comert, dulciurile și fast food- urile...? (mai mult)
Știe cineva cum se previne candidoză vaginală? Probioticele sunt folositoare? Vreau sa stiu mai multe metode de a preveni asta, de preferat de la persoane care au trecut prin asta sau care au cunoștințe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului