Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am momente cateodata Nu mereu Cand daca inchid ochii Simt ca ametesc ca si cum as ameti Dar imediat in 2 3 secunde Doar daca inchid ochii Ce poate fi? De la ce
Am 16 ani am făcut analize de sange sunt perfecte am făcut ecografie abdominala și am fost descoperit cu fierea cu probleme.Mi s au dat pastile le am luat.Astazi am baut 1l de suc am mancat 2 pachete...? (mai mult)
Bună seara! Am o problemă foarte mare joi după masă mi- am tocat vârful degetului in mașină de tocat carne unghia toată a fost distrusa.Am tratat acasă și la fel tratez și acum. întrebarea ...? (mai mult)
Bună seara,o prietena a avut o aluniță in cap si s-a scărpinat la ea si s-a umflat si are putin sange, ce înseamnă?
Bună. Mi s-a făcut un fel de nodul pe labia dreaptă. Știe cineva ce poate fi până ajung la medic și îmi poate da un sfat?
Bună, TPU! De peste o săptămână am început să am simptome de o răceală dubioasă şi după cateva zile am fost la medicul de familie. Mi- a prescis antibiotic, îl iau deja de 4 zile şi tusea...? (mai mult)
Buna ziua, am o durere de spate de 1 an si ceva durerea este la mijlocul coloanei si se simte si in ambele laterale, am facut un film la plamani deoarece sunt fumator si nu a iesit nimic acolo, precizez...? (mai mult)
Buna. În urma unor episoade de usturimi, arsuri urate, am fost la ginecolog si in urma unor analize, secretie vaginala ( proba lamă) s- a descoperit lipsa lactobacililor, practic am flora vaginala...? (mai mult)
Salut, ma numesc Andrei si am o problema destul de mare. Am trecut anul acesta pe clasa a 8- a si am sesizat ca am o problema de la inceputul anului. Inainte de vacanta (in clasa a 7- a) eram un copil...? (mai mult)
Hei! Folosesc aplicația Eat&Track și sunt într- un deficit caloric de vreo 2- 3 săptămâni și aș vrea să mă cântăresc, dacă am slăbit, trebuie să modific și greutatea din aplicație? Mă...? (mai mult)
Puteți adăuga cât mai multe elemente (îndemne) pe lista mea (...)? Vreau să ajungem să însumăm undeva la 30 îndemne cu ce sa îți începi ziua (asa da) si ce sa eviți (asa nu). Mulțumesc mult...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare puțin stupida încă, vreau sa răspundeți serios dacă știți măcar ceva. De câțiva ani, când am un cuvânt, nu contează ce cuvant, ma axez pe el mult timp și îmi răsună...? (mai mult)
Cred ca am autism, mai exact asperger sau autism cu grad ridicat de functionalitate.De cand eram mic mi- a fost foarte greu sa ma integrez si mereu am fost foarte introvertit si o tinta usoara.Mai pot...? (mai mult)
Niște remedii simple pentru Tahicardie? Îmi crește pulsul încontinuu și fără control. Mulțumesc!
Pot sa pun heel sau alt suc în tigara electronica?
Stie cineva daca doare punctia la genunchi? Adica daca am lichid acumulat in jurul rotulii, am stat cu ea in orteza 3 sapt si luni ma duc la control si cred ca o sa trebuiasca punctie pentru ca tot ma...? (mai mult)
Buna seara! De ceva timp ma confrunt cu o problema. Acum o saptamana am mancat niste clementine iar imediat dupa aceea am simtit ca mi- a ramas ceva in gat. Nu ma doare/ustura ci se simte ca și cum ar...? (mai mult)
Cum pot sa fiu un expert in neurotransmițători?
Buna! Știe cineva dacă operațiile bimax sunt decontare de casa de asigurări la toate personale asigurate? De ex eu sunt in concediu creștere copil, credeți ca mi s ar deconta?
Salut TPU, am fost racit acum vreo saptamana jumate iar de vreo zi m- a luat iar simptome de raceala tuse, nas infundat, durere in gat E posibil sa fi racit iar in doar 1 saptamana? De mentionat ca...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă din greșeală am stropit câteva picături de parfum de camera pe buza? Nu știu dacă mi-a ajuns în gura dar nu cred? Pot sa pățesc ceva? Ma arde un pic buza
Am fost la stomatologie și când a trebuit să clătesc gura avea apă de gură în pahar și am înghițit din greșeală. Este grav dacă am înghițit apă de gură? Pot păți ceva?
Salutare. Recent am făcut controlul periodic medical și m- a întrebat doctorul daca iau vreun tratament pentru ceva... Evident că am fost tâmpit și am recunoscut că iau pentru atacuri de panica. ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani și am menstruatie neregulata, am dureri vagi de mameloane, bufeuri și dureri menstruale fara menstruatie, ieri am avut niște dureri puternice de ovare, bufeuri, și durerile se...? (mai mult)
Cineva a găsit în casă, un bidon de 2 litri de bere expirată din 21 septembrie, deci a expirat de 2 luni și jumătate. Ce se poate întâmpla, dacă bea tot bidonul într-o zi?
Este grav astigmatism- ul? E început de strabism? Mi - s- a spus că am la ochiu stâng 4 MM deplasat parca Aici se vede pe aceasta fișă https://imgur.com/a/31ozgER Mi s- a spus că trebuie să...? (mai mult)
Bună ziua! Ce pot să fac sa nu imi fie rău dimineața când nu mănânc? O sa ma împărtășesc și nu pot sa beau sau sa mănânc nimic! Când nu mănânc îmi este foarte rău!
Recuperarea după fracturile pumnului cât durează?
Salutare grup. Am ridicat un deal mare pe jos cu o valiza de 30- 35 kg, o trageam la deal, am fost nevoita sa ajung la o destinatie pe jos, clar ca valiza pe rotile, cu toate ca m- am straduit mai...? (mai mult)
Bună! A folosit cineva Inogest? Ce părere aveti?
M- am întrebat mereu de ce îmi e atât de greu să fac uneori chiar și cele mai simple sarcini, de ce mă simt atât de gol pe interior, de ce aleg să evit pe toată lumea și trăiesc în bula mea...? (mai mult)
Ce se intampla dupa ce ai diabet zaharat? Vei mai avea voie sa consumi zahar? Si care este tratamentul? Din cate stiu injectii zilnice? Este adevarat?
Cat pot slăbi într-o lună la 12 ani, 46kg 148 înălțime, ce idei de diete îmi dați?
Bună, va rog să- mi spuneți la radiografie la plămâni ( și la analize) arată că am fumat țigări electronice? Eu nu fumam chiar așa des daca fumam de vreo 4- 5 ori în săptămâna sau când...? (mai mult)
Bună dragi mămici, am și eu o bebelină de 3 lunițe, întrebarea mea este următoarea, astăzi mă jucam cu ea și am observat că la sânul stâng al fetiței se afla o gâlmă măricică, puteți...? (mai mult)
Salut. De ceva vreme am observat ca mi-au ieșit în buric în exteriorul lui o bubița roșiatică-rozalie și nu știu din ce cauza poate fi ieșit, sa fie vreo infectie?
Fructele sau legumele sunt mai sanatoase?
Cum pot afla ce alcoolemie am in sange daca am baut 3 beri intr-o seara?
Bună, sunt fata, am 12 ani, am ținut dietă acum o lună am slăbit 7kg, acum am început iar, data trecută am ajuns în spital ca aveam stări de leșin și la spital am leșinat, va rog ajută...? (mai mult)
Buna TPU eu am o masea sparta pe dinauntru de mult timp si am tot zis ca merg la dentist dar nu am mai mers gen inauntru e carnea mai sunt doar pereti maselei. Astazi am muscat pe un jeleu si s- a rupt...? (mai mult)
Salut TPU, astăzi o persoana cunoscuta, și- a făcut o opturatie de canal deoarece avea pulpita inflamata. Acesta avea și înainte de asta, mici dureri la nivelul sinusurilor dar o data cu aceasta...? (mai mult)
Salutare tuturor! Imi poate apune cineva va rog cat costa sa- mi pun aparat dentar in Botosani? As vrea sa includeti in pret si faptul ca nu am maselele de minte scoase si banuiesc ca ar trebui luate in...? (mai mult)
Bună, Cât timp se consumă ceaiul de rozmarin?
Bună aș dori să știu dacă a făcut cineva detoxifiere pentru metale grele copilului sau cu autism și dacă este benefic, vreau să știu dacă a făcut cineva și dacă functioneaza ofer funda
Buna, sunt însărcinată in 24 de saptamani, recent am observat pe areolă o pată maronie (mult mai inchisa spre deosebire de cea a mamelonului meu) am verificat si pe celalalt sân, iar acolo am observat...? (mai mult)
Bună seara! Ce se află în partea dreaptă a gâtului aproape de maxilar unde simt nodul în gât? De ce apare acel nodul?
Bună- ziua, vreau să ma ajutați cu o părere din partea voastră. Bunica mea în vârstă de 77 de ani a făcut o pareza facială periferică.La început o durea ochiul, si avea furnicături, si nu...? (mai mult)
Bună seara și bineînțeles La multi ani vă urez tuturor astăzi de 1 Decembrie 2024! Am și eu o întrebare dacă îmi permiteți : Cum să scapi de scabie și cum să previi scabia? Problema este ...? (mai mult)
Buna ziua, feritina 4 este o valoare ok?
Salutare TPU! Saptamana trecuta un caine de asta micut m- a muscat in timp ce ma duceam spre scoala, muscatura nu a fost mare, cainele era domestic, stapana cam pierduta in spatiu dar nu conteaza asta,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!