Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 27 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU. Am și eu o întrebare, am 15 ani jumătate, fac sala de cam 1 an jumate și vreau să îmi cumpar Testosteronol 250- Megabol de pe Gym Beam și nu am văzut nici o limită de vârstă. ...? (mai mult)
M-am trezit cu mici arsuri la stomac spre intestin. De 2 ore de cand m-am trezit inca nu mi-a trecut, aveti idee de la ce o fi?
Mananca la fel dar au sangele diferit; el deschis la culoare ea inchis care sa fie cauza?
Cum vă explicați că unele persoane cu schizofrenie aud voci să ucidă anumiți oameni? Eu zic că sunt posedați de un demon.
Există soluții non-chirurgicale pentru venele varicoase? Am dat peste Neoveris Gel ( https://neoveris-gel.ro )pe internet și mă întreb dacă funcționează. Mulțumesc
Salut TPU. Am și eu o problema... Sunt băiat, am 18 ani și de fiecare data când ies pe afara începe sa ma mănânce capul. Uneori mi se întâmplă chiar dacă m- am spălat și am ieșit cu ...? (mai mult)
Salut. Recent am inceput sa ma spal cu apa foarte rece atunci cand fac duș. Ma tem sa nu patesc ceva daca o sa continui, deoarece ma spal si pe cap. Sa continui?
Am calcat intr- o sticla si am scos- o, dar nu stiu daca a mai ramas sticla inauntru, am incercat sa apas ca si cum sparg un cos dar nu ma doare, in schimb ma doare cand merg si inca mai curge sange....? (mai mult)
Buna ziua, mă numesc Marian și am 14 ani, de 2 zile mă doare ușor mana stânge fix in antebraț, când apas in locul dureri se simte durere. Am văzut doctori care spun când te doare mana stanga...? (mai mult)
MI-AM SCOS PICIORUL DIN GHIPS, MI-A FUGIT ROTULA SI TREBUIE SE FAC genuflexiuni SI MA DOARE. Cum sa nu mai am dureri sau sa reușesc să fac genuflexiuni?
I- am facut mamei un test de hemoglobina glicozilata si i- a iesit valoarea de 5.9%, tin sa mentionez ca are 57 de ani si are aprox. 90kg, este in zona de diabet? Din ce am citit in valorile de referinta...? (mai mult)
Va rog raspunsuri, fără bătaie de joc ca din aia exista destula! Salut, am mai întrebat o data dar nu am avut răspunsuri prea clare. Deci, eu am o vulpe moarta pe strada, lovita de masina. Chestia...? (mai mult)
De ce uneori îmi țiuie urechea dreaptă brusc? Menționez că nu am avut probleme vreodată cu ea :D
Buna! Mi- am pus aparat dentar sus acum trei zile(adica joi) si am observat ca mi se misca un bracket fix din spate(am mancat cel mai mult pe maselele din spate ca sa nu ma doara).As vrea sa stiu daca ...? (mai mult)
Bună ziua! Am simțit un disconfort acum ceva zile in barbă(când firul nu era foarte mare), acum că a crescut am observat o pată in care nu creste păr pe barbă. Care ar putea fi problema și ...? (mai mult)
Hei! Aș avea nevoie de câteva sfaturi din partea voastră. Am 20 de ani și am 40 de kg. Aș dori să mă îngraș dar nu reușesc, nu am pofta de mâncare fumez foarte mult la munca am un program de...? (mai mult)
Salut! De câteva zile am o senzație ciudata în urechea dreapta, ca și cum îmi "tremura" timpanul sau o parte din ureche, nu știi cum sa explic deoarece e chiar ciudat, nu îmi afectează auzul...? (mai mult)
Cartile dr. Alex Loyd Codul memoriei și Codul vindecarii chiar ajuta la vindecarea vietii si a problemelor de sănătate ma refer la tehnicile/metodele din ele asa cum promit? Cine a citit cartile? ...? (mai mult)
Îmi este jena sa zic dar de ceva timp am mâncărimi pe lângă zona vaginului foarte mari. Nu știu ce este. Help me " ps sunt virgina "
De ce cafeaua îmi dă o stare de bine, mă face mai săritor?
La examinare cistoscopica bărbați starea glandului trebuie să fie erect sau nu contează? Vă mulțumesc pentru înțelegere
Pentru consultatie dermatologica pot merge cu bilet de trimitere de la urolog? Mulțumesc
Bună tuturor, mă confrunt de doi ani cu kilogramele în plus și aș vrea să găsesc o modalitate sa slăbesc rapid, am încercat diete, sport și nu a funcționat, sunt bunele pastilele de slăbit...? (mai mult)
Buna am nevoie de ajutor, la un deget de la mana mi- a iesit o pata galbena, care urmatoare zi a disparut, dar a lasat semn, si tot in aceeasi zi a iesit alta pata care a a disparut la fel si a lasat ...? (mai mult)
Salut imi puteti spune va rog cum se formeaza chiagurile de sange si tumorile in zona craniana va rog?
Hei! oare exista la noi in tara la oricare dintre facultatile de medicina dentara program de master pentru programul de studiu tehnica dentara? :)
Buna. Ar fi nevoie sa imi fac RMN cerebral daca: - ma concentrez destul de greu in general - de multe ori nu pot fi atenta ce se intampla in jur - ma simt asa confuza - ma simt ciudat, parca o...? (mai mult)
In urma cu mai multi ani am fost la un medic homeopat si mi- a recomandat ceva pentru anxietate, ingrijorari/neliniste mentala. Erau bilute dinalea de tinut sub limba. A spus sa iau 5 odata dar doza aia...? (mai mult)
Bună! Mă confrunt cu senzația de greață timp de 4 luni și ieri am fost să mi fac o endoscopie (la recomandarea medicului, după ce am făcut alte analize de sânge, ecografie, etc), iar acum...? (mai mult)
Buna! Iau niște ovule vaginale " Ginosept" și am întreb… oare e Ok dacă am scurgeri super mult, au mirosul pastilelor dar da. mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Hei. De ceva timp mă doare foarte tare genunchiul stâng când îl îndoi, dar e o durere insuportabila iar când îl intind îmi trece. Este posibil să mi fi rupt ceva în interior de mă doare?
Poti sa ai infectie urinara daca nu urinezi des si nu ai nici un simptom? Adica daca nici nu urinezi des, nici nu te ustura, si etc. Ca imi miroase penisul si nu urinez des, nu ma ustura nu nimic.....? (mai mult)
Buna! Poti face o iritatie/infectie daca nu te epliezi in zona intima de la o anumita varsta? Iritatie de lunga durata?
De ce mă doare pieptul după endoscopie, mai precis, partea stângă până la umăr sau braț?
Buna ziua! Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog frumos, de cate implanturi ar fi nevoie de fapt pentru ''o lucrare dentara buna''? Intreb acest lucru deoarece ultima data in urma cu cativa ...? (mai mult)
Aveti idee de ce de catva ani imi tot apare o batatura in zona degetului de la mana(ala gros ), pe partea lateral? mereu incerc sa o elimin, chirurgical cu o foarfeca, o dezinfectez, etc. Dar dupa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre testele IQ?
Buna ziua, am nevoie de un raspuns ca sunt foarte stresata! Am 17 ani si de cateva luni am avut menstruatia chiar regulata Deci mie trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 8/9 si suntem in 11 si mie...? (mai mult)
Am o pata maro pe unghie de la mana la baza unghiei, nu doare,nu m-am lovit la unghie, din ce am citit poate sa fie Melanonychia sau cancer. Este ceva serios sau nu?
Bună! Aș avea o întrebare. Eu locuiesc cu chirie în Olanda împreună cu soțul meu avem acte aici. Aș vrea să îl iau și pe tatăl meu el locuieste în românia și depinde de dializa. Întrebarea...? (mai mult)
Salut, Acum 3 saptamani m- am trezit foarte ametit si se invartea camera cu mine + stare de voma. M- a tinut starea de rau cam 2 ore, daca intorceam capul ameteam, dar nu am vomitat. Acum dupa...? (mai mult)
Buna ziuaa! Deci aseara am luat pe intuneric o pastila de a bunicii mele de tensiune din greseala. Care iti scade tensiunea. Am incurcat pastilele mele de gât cu ale ei. Am scuipat jumatate din ia si ...? (mai mult)
Buna seara, este cineva care s-a vindecat de epilepsie?
Ciupercile de la magazin nu sunt otravite, nu?:)) sunt la fel de sanatoase ca alea culese
Salut, am mai scris intrebarea dar nu mi o mai gasesc. Deci eu am o vulpe moarta pe strada. A fost calcata de masina iar eu din greseala am calcat din greseala cu piciorul pe ea. Chestia e ca mi am atins...? (mai mult)
Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutați! Am momente cand nu pot respira, simt ca nu primesc suficient aer si ca solutie casc, iar eu tot timpul sunt cu gura cascata! Câteodată mai fac și atacuri...? (mai mult)
În trecut s-a țipat mult la mine și asta m-a afectat. Cum să trec peste problemele mele de furie?
Salut, la mine pe strada este o vulpe lovita de masina făcută cam varza. Dacă eu am călcat puțin pe ea și talpa am atins o cu mana, și mana mi- a atins o rana proaspat făcută se poate sa se ...? (mai mult)
Salutare! O problema legata de stres si inima...va povestesc cum a inceput totul. Undeva inainte de Craciun anul trecut am facut primul meu atac de panică (doua unul dupa altul), facut din cauza unor...? (mai mult)
Am o problemă extrem de gravă. Uneori, nu știu din ce cauza, depinde și cum dorm, mă trezesc cu gatul și spatele, partea de dus înțepenite, in sensul că nu mai pot sa îmi mișc gatul deoarece...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!