Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 27 Februarie 2025 sunt:
Am o problemă extrem de gravă. Uneori, nu știu din ce cauza, depinde și cum dorm, mă trezesc cu gatul și spatele, partea de dus înțepenite, in sensul că nu mai pot sa îmi mișc gatul deoarece...? (mai mult)
Hello! Cineva pe- aici care a urmat tratament cu Seroxat și Spitomin (concomitent), pentru anxietate? M- ar ajuta (psihic) să știu cum a fost experiența, mai ales la începutul tratamentului....? (mai mult)
Nervocalmin relaxare influențează tensiunea arterială?
Considerați indiferența ca un mijloc de apărare?
Buna dimineata. E normal sa reapara un fel de arsura daca as putea zice asa stiti voi la ce ma refer, cand urinez? Simt asta doar in timpul urinarii si la sfarsit foarte putin dupa nu mai am nimic.De ...? (mai mult)
Salutare cat dureaz vindecarea unei operatii de unghie incarnata?
Sunt Ionela și am o problema de jumătate de an, am hiarolee (saliva excesiva) și în special noaptea din cauza asta mă simt foarte rău. As vrea sa știu cum pot scăpa de asta sau daca cineva știe...? (mai mult)
Poate sa scada testosteronul daca te masturbezi aproape in fiecare zi de la varsta de 13 ani si sa afecteze dezvoltarea penisului? Am 13 cm erectie si 6cm normal la 18 ani si este foarte subtire, ca al...? (mai mult)
Salut! Ce se întâmplă dacă bei cerneală de imprimantă?
Bună.Am luat 10 pastile de nurofen forte, 2 de paracetamol si 2 de algocalmin in acelasi timp voi pati ceva daca nu ma duc la medic.Este prea tarziu sa nu salvarea dupa 24 de ore? Tin sa zic ca au trecut...? (mai mult)
Am o problema de ceva timp... Transpir mult prea rapid subraț. Si totuși exista si un miros urât. Fac dus in fiecare zi, hainele le spăl, deodorant folosesc si totuși după 3- 4 ore de la folosirea...? (mai mult)
Salut! De 2 luni tot ma macina o problema. Am mancat intr- o seara carne la cuptor si la ultima inghititura am simtit ca mi- a ramas in gat ca un nod (puteam sa respir normal)eh de atunci treptat am mai...? (mai mult)
Bună seara! În ce magazine fizice pot cumpăra pudră de curmale?
Daca nu poti sa mananci cat mai diversificat din fel si fel de motive, atunci e mai greu sa te mentii sanatos sau? Sau chiar si daca nu diversifici prea mult mancarea e ok si tot vei fi sanatos?
Îmi iese măseaua de minte. E foarte iritant dureros câteodată, in interior mia ieșit ca o pungă de puroi nu e albă e tare, și doare. De altfel când înghit saliva mă doare gâtul se simte de...? (mai mult)
Hey, as vrea sa stiu daca poti bea ceai matcha sau matcha latte la varsta de 12-13 ani si daca sunt ceva urmari in urma acestuia.
Salut TPU, acum 3 săptămâni am intrat genunchi in genunchi cu un copil si mi- a fugit rotula am stat 3 săptămâni cu el in ghips si ieri pe 11/08/2023 l- am scos si a zis sa fac exerciții mi- e...? (mai mult)
Am colita ulcerativa și am manifestări urate, pot avea o viață normală în continuare? Dau funda
Buna! Am o alunita pe fata si de 1 an am tot umblat la ea si mi se pare ca a crescut un pic in relief, sa merg la doctor?
Bună ziua, bunicului meu i- a prescris medicul dexametazona si tramadol 5 zile, în paranteza a scris" același ac, seringi diferite". Adică după ce face prima oara dexa, acul rămâne acolo și...? (mai mult)
Salut, azi dimineață mi- au amortit picioarele ( am simțit furnicături la ambele labe ale picioarelor). Mi s- a întâmplat asta când m- am ridicat dintr- o data din pat și după câteva secunde...? (mai mult)
Salut, am fost și eu la acum 2 zile la spital și mi s- a comunicat ca am un mic varicocel la testicul. Domnul Doctor mi- a spus sa iau medicamentul Tador timp de 7 zile. Este bun acest medicament pentru...? (mai mult)
Salut! O să vă spun starea ce o am permanenta de dimineață până adorm! Îmi simt creierul total în ceață, nu pot gândi, concentra, simt o permanentă frică inconștientă, îmi e teamă ...? (mai mult)
Sunt pe aici persoane care au suferit de anxietate socială gravă și au reușit până la urmă să se vindece? Am 23 de ani și nu sunt capabilă nici să merg până la magazin fără sa ma apuce panica....? (mai mult)
Bună! Am mâncat o cantitate colosală de semințe de floarea soarelui și acum am ciupercă pe limbă și o bună prietenă mi- a recomandat să mă dau cu fixativ în gură dar problema este ca am doar...? (mai mult)
Buna, dacă porți ochelari,, cu -1.00 mi se reface vederea sau nu s-a vindecat cineva cu ochelari?
Cu orice dietă din lume nu pot opri progresia colitei ulcerative, am inflamații oculare și îmi dă alte reacții adverse, plec extrem de des la baie. Ce pot face ca să continui viața? E o boală...? (mai mult)
Salut, sunt un băiat de 16 și mă doare spatele jos în partea stângă când merg și mă aplec
Bună ziua! Pentru cei care utilizează periuță din gama IO. Aplicația este obligatorie? Sau pot utiliza periuța și fără a avea aplicația? (nu obișnuiesc telefonul la baie și mi- ar ...? (mai mult)
Salut TPU! Locuiesc în Germania și am zis sa beau Coca cola Light dar nu vreau sa fac exces am văzut ca îmi mai ia din oboseala ma simt mai ok după ce consum cât ar trebui sa beau fără sa am efecte...? (mai mult)
Buna ziua, Am si eu o curiozitate (scuzati daca intrebarile mele suna stupid): Sunt insarcinata in 8 luni si urmeaza sa nasc prin cezariana la spitalul Odobescu din Timisoara. Peste tot citesc ...? (mai mult)
Salut, Vreau sa imi tratez o carie cu laser la dentist dar mi- e frica de laser:)) Mai exact, mi- e frica sa nu- mi afecteze laserul vederea cumva. Știu ca o sa îmi dea ochelari de protecție, dar...? (mai mult)
Buna seara, am o problema, acum 2 săptămâni am avut o viroza respiratorie, inainte de asta am facut un CT la sinusuri, am o rinita cronica și sinuzita maxilara, si o mica deviație de sept, probleme...? (mai mult)
Cunoasteti pe cineva cu sindromul Asperger? Cum este? Chiar este adevarat ca sunt mai destepti?
Bună! Am o problema și nu prea stiu cum sa o gestionez. Luna trecuta am fost la o clinica care are contract cu Casa de asigurari, la dermatologie, și a dat o reteta compensata. Am fost la farmacie...? (mai mult)
Buna! De o saptamana ma doare in partea dreapta imediat dupa ce ma trezesc. Durerea dispare cam in jumatate de ora, insa in fiecare zi am patit asa. Stie cineva ce poate fi?
Ce crema și șampon îmi recomandați pentru soriasis?
Salutare TPU! Acum o saptamana m- am operat de varicocel! Operatie varicocel laparoscopic. Stie cineva daca este normal ca dupa o saptamana de la operatie este normal sa ma doara testicolul stang unde...? (mai mult)
Buna TPU! In cat timp trece otita externa? Ca tratament am sa ma dau cu o crema
Buna! Incerc sa aflu daca mai sunt asigurata sau nu la sanatate, dar de cateva zile nu se incarca website- ul cand incerc. Am fost si la medicul de familie si la fel s- a intamplat si a spus ca si cu ...? (mai mult)
E adevarat ca de la statul in frig asa dezbracat si de la dusuri reci poti face sifilis pulmonar?
Bună! Folosește cineva anticoncepționalele Belara? Ce "experiențe" aveți cu ele? Mi- au fost recomandate de medic și vreau sa știu la ce reacții adverse sa ma aștept in primele luni de administrare....? (mai mult)
Buna. Am si eu o problema la cotul stang si as vrea sa vad ce am si cum as putea sa tratez durerea si daca se poate eliminarea cauzei. O scurta istorie de cand a aparut de cativa ani nu stiu cauza exacta...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa nu ma mai doara articulatiile de la presiunea atmosferica?
Buna. Am omorât nervul la o măsea, urmează să îl scot după plombata măseaua, aveți idee cat ar costa. La clinica dentexpert asi avea nevoie sa știu. E bine venit orice răspuns și cu preturi...? (mai mult)
Salut TPU, am o pata de culoare maro destul de mica pe nas de vreo 2 ani si nu dispare cu nimic, nu ma doare cand ma ating si nici nu simt nimic, e ca si cum m- a desenat cineva cu o carioca maro, ...? (mai mult)
Salutare tuturor:am o problemă de câțiva ani de zile îmi tot cresc coșuri pe față. mentionez că am 16 ani și am încercat orice.crema garnier pure active 3 în 1 și mama uneori o mai lăsam pe...? (mai mult)
Buna, am primit un raport medical cu urmatoarele: Ligament incrucisat anterior edematiat fara semne de ruptura completa. Ligament incrucisat posterior fara semne de ruptura completa. Imi spuneti va...? (mai mult)
Salut, deci eu am o zgarietura, dar nici cum nu mi aduc aminte sa ma fi zgâriat, și zgarietura asta e destul de urata. Eu nu mi amintesc sa ma fi zgâriat și mie tare frica ca dacă mi- a intrat...? (mai mult)
Bună! Știe cineva de ce tratamentele pentru epilepsie nu mai sunt compensate? Am o prietena care sufera de aceasta boala și înainte primea pastilele compensate, dar acum nu le mai primeste.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!