| Roza21 a întrebat:

16 ani de zile n`am avut in viata mea herpes de 2 luni am avut de 2 ori pana acum(a doua oara fiind acum). M-am saturat cum pot preveni aparitia lui? Si mai am o intrebare in perioada cand nu am herpes(chiar daca am mai avut) daca sarut persoane pot lua si ele?(chiar daca eu am mai avut si acum nu mai am)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

1)...poti sa faci herpes daca mananci mancare prea condimentata, daca ai reactii alergice...etc! in general spala-te pe maini si nu manca ce nu iti place!
2)...da herpesul se ia!

Apache
| Apache a răspuns:

...logi ca poti sa pupi pe cine vrei cand nu o ai la gura laughing
doar cand ai buba la gura nu trebuie!

| etudor a răspuns:

Da cu tinctura de propolis si va dispare repede.

| cяιss a răspuns:

Herpesul se ia.
si eu spre surprinderea mea am avut de miercuri.cam pana azi cand aproape a trecut.
n-am mai avut de prin a 6 a. si am aceiasi varsta ca a ta:p

| Digital112 a răspuns:

Trebue sa bei lichide si se poate lua(adica daca ppi pe cineva care a avut sau te pupa ei pe tine chiar daca au avut si ei)

| Roza21 explică:

Asta inseamna ca n`am voie sa pup pe nimeni niciodata? eu nu ma refer sa pup pe cineva cand am buba aia la gura ma refer in perioadele cand nu o am la gura desi cu o luna inainte am avut la asta ma refer