Romanul le știe pe toate, toți sunt experți in toate, eu spun sa apelezi întâi mai cu experienta
Osteopatie fara operatie si kinetoterapie. Esti ca nou daca te tii de treaba in cateva luni.
Mergi la centrul Robanescu cu bilet de trimitere pentru recuperare medicala.
Acolo au specialiști, Kineto etc și în urma consultației ti se spune ce poți face.
Pt Scolioza se fac exerciții gen gimnastica medicala și se poate remedia.
Dar asta numai un medic de la recuperare medicala poate decide.
Încearcă sa găsești răspunsurile la instituțiile statului, cel puțin pentru niște direcții spre a te informa și a realiza ce dorești, nu cred ca ai alte optiuni, mult noroc.
Nu te da bătut, fi perseverent, cere ajutor cu orice ai nevoie de unde trebuie, vorba aia cine cauta gaseste, în timp vei vedea rezultatele, acționează cum crezi tu ca e mai bine și analizează informațiile care le primești sa nu fie false, cam atat, în rest numai tu poți sa iti faci curaj și sa elimini orice blocaj necesar dacă nu cum ti-am zis recurge la ajutor de la profesioniști psihologi etc, ia problemele pe rand cu atenție la detalii, treci peste impedimente și vei da de capăt intr-un sfarsit, asta e soluția. Funda?
Mănâncă mult, nu dulciuri și toate căzături de astea, dacă o sa te ingrasi, o sa ai burta, nu o sa pui masa musculara, fa sala și tine surplus caloric, și ia suplimente, gen, proteine, creatina