Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Ieri ma simțeam moale, aveam mici grețuri dar nu vomitam, am făcut febră, mă dureau oasele nu prea aveam poftă de mâncare. Aseară m- am trezit să beau apă și simțeam ca respir greu și m-...? (mai mult)
Buna tuturor! Pentru Un chiuretaj la spital de stat se folosește anestezie locala sau anestezie generala pentru o sarcina oprita in evoluție? Îmi poate spune cineva cat de intens se simte durerea...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva o doamnă/domn dr, specializat în scoaterea alunițelor în Constanța /Bucuresti? mulțumesc anticipat.
Hey, am avut luni operatie la măsea minte, a fost complicata, m- a tăiat și pe lângă celelalte masele ca era rădăcina sub ele, inca nu imi simt partea aceea nici jumate din buza, luni am avut...? (mai mult)
Bună. Știți ceva pentru creșterea părului+ să nu cadă, sau macar doar pentru creștere? Cândva am avut părul foarte des și mi- a crescut repede. De un timp are această problemă. Am fost la ...? (mai mult)
Bună! Roacutanul tratează și foliculita și acneea de pe spate?
În afară de ședințele de psihoterapie contra-cost, știți ceva grupuri sau site-uri unde pot avea o consiliere psihologică gratuită? Mulțumesc!
Ma dor oasele, dimineața am făcut febră, simt mici grețuri și câteodată mă simt amețită și moale. De ce?
Salut! Recent am fost la medicul oftalmolog (la care merg de vreo 5 ani) pentru ca nu mai vedeam suficient de bine cu vechii ochelari.Am fost consultat si am primit reteta pentru ochelari.Cand mi au venit...? (mai mult)
Buna ziua dragilor! Poate fi vindecat astigmatismul? E mai grav decât miopia? Exista ceva exercitii alimentație ce ajuta pentru astigmatism? M- am ales cu așa ceva cred eu, din cauza că am stat excesiv...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă îți pocnesti des spatele gen jos la noada fundului cum se zice?
De ce dupa ce ma spal pe dinti imi simt gura uscata si peste vreo ora incepe sa si miroasa?
O intrebare pentru cei care aveti caini! daca ii tai cainelui mustatile isi pierde echilibrul? Ce se intampla? Al meu de cand l- am tuns de 2 zile merge cu picioarele din fata labartate adica se lasa pe...? (mai mult)
Va salut! Mama mea a avut 2 intamplari nasoale. Prima oara, venea spre casa si i s- a spart un vas de sange la ochi, nu a avut simptome. Farmacista i- a spus ca, a fost de la tensiune arteriala. ...? (mai mult)
Buna. Am un chist ovarian de 2 cm, 35 ani, un copil de 8 ani.Simptome:dureri mari la menstruatie, flux mare. Am primit tratament belara. Dupa 8 luni de tratament m- am intors la control si tot acolo...? (mai mult)
Bună dimineața.Cum fac sa am și eu o data pofta de mancare sa mananc și eu ceva cu pofta nu doar de gândul de a manca.Am făcut analize au iesit superbe sunt sănătos.Am făcut ecografie abdominala...? (mai mult)
Buna seara! Voi ați avut vreodată viermișori? Eu sunt însărcinată și am văzut că am eliminat, însă am făcut 2 analize din scaun și nu mi- a ieșit nimic. Știți vreun remediu natural împotriva...? (mai mult)
Salut! Am 15 ani si in 15 ani mi s- a intamplat foarte multe chesti nasoale si am avut o perioada in care ma enervam din orice si de vreo 10 luni nu ma mai enervează absolut nimic si nu inteleg daca e...? (mai mult)
Salut TPU am o întrebare, simt un disconfort deasupra la vezica urinara spre dreapta. Fără roseata, fără umflatura. Doar un disconfort atunci când încordez mușchii abdomenului. Este ceva Hernie...? (mai mult)
Bună seara, am efectuat și eu un examen CT și as dori sa știu dacă se pricepe cineva si poate interpreta acest CT va rog mult Vârstă 55 de ani. Va las mai jos tot ce e scris. La examenul ...? (mai mult)
Ce păreri aveți despre energizante fără cofeină?
Hey TPU! am fost la dermatolog și m- a pus să ma dau cu crema skinoren. după ce ma dau cu ea pe față, câteva minute ma mănâncă puțin și ma pișcă. doctorul mi- a spus ceva de pișcături dar...? (mai mult)
Bună! Care sunt cele mai bune medicamente/suplimente gasite in farmacii pentru combaterea stresului si anxietatii, care sa dea o stare de bine? Dintre cei care chiar au incercat. Am vazut pe sensilab,...? (mai mult)
Bună ziua! Care sunt cauzele de proteine serice ridicate? O fi de la sucurile carbogazoase, fiere, mâncat prea puțin?
Daca am 16 ani aproape 17 si azi dimineata am vazut ca am niste bubuite pe corp (mai exact de la burta in sus pana la gat si putin pe maini) ar putea fi scarlatina sau doar o toxiinfectie alimentara/alergie?...? (mai mult)
Hello! De câteva săptămâni am o durere uneori în zona ficatului, de la ce ar putea fi? Menționez ca de o perioada mănânc nesănătos și ma gândesc ca aceasta ar putea fi cauza..Seara mă doare...? (mai mult)
Bună, ce remedii mai știți pentru durerile menstruale?
Buna seara! Am 16 ani fumez dar m- am lăsat.De 2 zile am o tuse de nestăpânit și o durere in gat.Nu am luat nimic doar astăzi după 2 zile sirop de muguri de pin și brad și decasept și fluend extreme...? (mai mult)
Cand stau culcata, de obicei noaptea cand incerc sa dorm incep sa ma sufoc ca si cum m-ar strânge cineva de nas. Am problemele astea de ceva timp si nu înțeleg de ce... A mai patit cineva asa?
Bună! Ce părere aveți despre terapia Bowen? Este eficientă pentru durerile cervicale și amețeli?
Bună, am o întrebare și sper să mi răspundeți dar fără să mă luați la mișto =) Deci sunt minora, mi- a venit menstruația pentru prima dată acum un an cred, nu știu dacă am o problemă...? (mai mult)
Ce ar trebui să fac ca să nu mă trezesc de 5 sau 6 ori pe noapte?
Sunt foarte speriata. De cateva zile am descoperit ca am ceva la axila si nu inteleg ce poate fi. Ori un ganglion/nodul, ceea ce este foarte grav deoarece poate fi cancer la san si ma sperie ingrozitor(...? (mai mult)
Cum e când donezi sange? Gen cum e cum se simte, etc... am foarte aproape de mine un astfel de centru și ma bătea gândul sa ma duc și eu din doua motive, în primul când pentru ajutorul pe care...? (mai mult)
Salut TPU! Am și eu o întrebare legată la general de operațiile de corectare a miopiei. Deci dacă un om are - 0.5 și după- 0.75 și urca, se poate face operația, sau altă operație de stabilizare?...? (mai mult)
Se poate modifica de pe o scutire medicala, ziua absentelor, adică dacă scutirea medicala are parafa medicului, și tot ce trebuie, și înlocuiești ziua motivarea absentelor, se poate verifica...? (mai mult)
Bună! As vrea sa stiu care este un cabinet de stomatologie bun si un doctor de stomatologie bun / foarte bun din BOTOȘANI jud. BOTOȘANI
Buna ziua TPU! La ce folosește dekapine Chronos 300?
Bună, am menstruatie neregulata și luna trecuta o venit când a vrut el, luna asta la fel, mereu am avut- o asa, mi- a intarziat 11 zile acum. As vrea sa merg la ginecolog, dar îmi este teama, ...? (mai mult)
Am o problema mare de tot si poate cineva a patit ca mine si ma poate ajuta. Am sinuzita si sunt plina de muci in nas si in gat, am si vomitat muci, asa de multi am si nu stiu ce sa mai fac. Am fost ...? (mai mult)
Bună ziua! Proteine crescute în corp e bine?
Buna! Am fost la donat de sange si am primit ca ALT(Alaninaminotransferaza) e de 6 U/L.Este cumva prea mica? Sau e ok sa am 6, ca am mai intrebat prin alte parti si am vazut ca restul prietenelor aveau...? (mai mult)
Am o problema destul de grava.De 2 saptamani am inceput sa am fibrilatii la inima, doar cand incerc sa dorm, adica noaptea, + dureri in piept, amorteala mainiilor, picioarelor, stari de lesin..Si...? (mai mult)
Hei, am o nelămurire și as vrea sa devin ajutată, este posibil ca zona intimă a ei sa miroase exact ca zona intimă a lui, adică este un miros plăcut care de la el sa transmis la ea, ce părere...? (mai mult)
Mâine urmează să mă duc la un consult urologic. Cum decurge consultul ce îmi va face doctorul pas cu pas.
M-am zgâriat din greșeală sub unghie cu capacul de la bețișoarele de urechi care este din plastic. Este posibil să fac tetanos de la asta?
Bună seară! De când eram mic mă legănam, părinții mi- au zis că mă legănam în pătuț când ma lăsau singur în casa, și la somn ma legănam, însă am 35 de ani și nici acum nu am scăpat...? (mai mult)
Bună ziua. În acest an am avut foarte multe episoade de candidoza vaginală. Am mers la ginecolog, acesta mi- a prescris niște ovule vaginale și niște integratori alimentari. Mi- a spus că am...? (mai mult)
Buna, am o problema, de cateva zile ma doare degetul mare gen primul, si prima data o aparut o durere mare (la cuticula) si cand apasam iesea ceva alb, din cuticula, acum mi s- a umflat degetul rau...? (mai mult)
Bună seara.Am 43 de ani, am polip uterin și un fibrom de 5mm. Rin sa menționez faptul ca mi- a întârziat menstruatia 2 săptămâni, iar testle de sarcina sunt negative. Am dureri pelvine ca și...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!