Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 29 Martie 2025 sunt:
M- am ridicat brusc din pat și am simțit o durere foarte puternică în partea inferioara a abdomenului, și în partea strângă și în partea dreaptă, gen ca un cârcel și nu e prima data când...? (mai mult)
Hei, TPU, am fost azi la Endocrinolog să- mi vadă doctor analizele și la final mi- a zis că- mi dă și să fac analize pentru ovare nu știu cum sau nu știu de care, însă problema nu e asta ...? (mai mult)
Buna am 14 ani sunt fata am 1.60 și 60 de kg și vreau sa ajung măcar la 50- 55 nu îmi mai suport corpul arat oribil, m- am ingrasat brusc au ieșit vergeturi ff multe pe mine. am încercat sa slabesc...? (mai mult)
Buna! S a operat cineva de bimax cls 2 a si a avut acid hialuronic in buze? Poate schimba ocluzia in timpul operatiei? Sau pe parcursul tratamantului ortodontic?
Bună ziua TPU revin cu o problema.Eu am 16 ani ma spăl în fiecare zi înainte sa plec la scoala pe par.De 2 zile mi- a apărut ceva negru în ureche sau cel puțin o coaja asa care ma doare la atingere.Eu...? (mai mult)
Salutari, am o mica problema ce ma bantuie deja de cateva luni.Am 19 Ani si am facut sex undeva prin august(precizez luna o sa înțelegeți de ce)(de asemena o sa fiu mai detaliat din nou ca sa se inteleaga...? (mai mult)
Buna seara! Exista oameni pe aici cu care pot lua legatura dupa ce au avut o interventie de protezare a soldului. Am o displazie de sold congenitala si mi- as dori sa vorbesc cu cineva despre operatie,...? (mai mult)
Îmi recomandați o crema buna pentru coșuri? Dau fundiță
Bună! Îmi poate recomanda și mie cineva un tratament bun pentru ciuperca tălpii piciorului? ( tinea pedis de tip mocasin) Ce unguent îmi recomandați?
Buna ziua! As avea și eu nevoie de niste sfaturi, am 18 ani si vreau sa scap de acnee. Mentionez ca tipul tenului meu este gras si stiu ca este mai predispus la acnee, dar as vrea sa știu daca exista...? (mai mult)
Buna ziua! Am o problemă de sănătate pe care nu o înțeleg neapărat. La fiecare răceală cu care mă confrunt mi se irita amigdalele. Momentan mă dor amigdalele dar nu foarte tare și nici discomfortul...? (mai mult)
Buna. Acum 4 saptamani am fost internata in spital din cauza unei gripe foarte urate. Am stat o saptamana si pe tot parcursul acesteia am avut tuse, răni si arsuri in gât. Dupa ce am iesit din spital...? (mai mult)
Salut! Acum 2 ore am fost la dentist și mi-am scos o măsea. Vreau să știu după cât timp pot fuma veo?
Am făcut otită în ianuarie, am luat tratament cu antibiotic, iar de atunci urechea mi- a rămas sensibilă, dacă stau la aer rece încep să am pulsații, aud niște pocnituri atunci când mestec...? (mai mult)
Buna. Am o problema destul de nasoala! Urmeaza sa am un zbor cu avionul si la aterizare am dureri de urechi ingrozitoare de parca cineva mi ar baga sute de cutite in urechie si dupa am vreo 3 zile urechile...? (mai mult)
E bine la 14 ani 165 63 kg? N-am burta sau ceva da sunt curioasă
Salut,de câteva zile de când fac ridicări cu greutatea am început să simt din când în când o mică durere sub burtă în partea stângă, de la ce ar putea să fie? mulțumesc!
Eu când aveam 14 ani și aveam menstruația neregulata, nu aveam deloc dureri și dacă erau, foarte mici, dar de 4 menstruații deja, de când am 15 ani, am observat ca îmi vine regulat si am dureri...? (mai mult)
Buna seara, este pe grup vreo persoană care a avut alopecie areată? Sau dacă ați avut rude, prieteni, cunoștințe cu aceasta problema.As dori sa aflu daca se mai revine la normal
Bună ziua. Acum o lună am făcut un avort medicamentos, trebuia să mă duc la control dar nu m-am mai dus și de câteva zile am dureri abdominale destul de mari, ar trebui să mă îngrijorez?
Am scolioză, nu foarte gravă, dar m- am apucat de sală pentru a pune masa musculară și pentru a mă îngrășa, deocamdată am făcut doar fesieri, picioare și puțin brațe, dar mi aș dori...? (mai mult)
Ma confrunt cu o lipsa de pofta de mancare + varsaturi. Cineva, vreo idee? Ca am fost deja internat si sunt sanatos tun.
Hello, vreau răspuns rapid! Și serios! Eu nu am bani la mine și merg cu trenul acasa ( pe gratis ca sunt eleva), ei bine imi este foarte sete, oare apa de la robinetele din tren este potabilă?...? (mai mult)
Cat m-ar costa sa scot resturile dentare?
Bună ziua, vin cu o întrebare la voi, dacă mă doare sânul stâng și la subraț la ce doctor trebuie sa merg. Am tot căutat dar nu găsesc decât ginecolog. Am 23 de ani.
Am gatit niste pui care avea un miros ceva ciudatel. Ce mi se va intampla? Nu avea culoare schimbata sau sa fie lipicios si mirosul nu era puternic dar tot il simt pe maini dupa ce le- am spalat de vreo...? (mai mult)
Bună seara! Mama mea are o gâlma mare pe gingie care se extinde și de ieri s-a rupt coaja și tot o doare și cred ca se va sparge gâlma! Este grav și poate sa ducă la deces?
Am pus uscatorul de rufe în cameră și miroseau destul de puternic a detergent rufele și eu am stat în cameră iar după câteva ore a început să mă doară capul. E posibil să mă doară capul ...? (mai mult)
Ofer fundă! Am 22 ani și de 2 ani din cauza efortului la munca(lucrez în străinătate de 3 ani) am prezentat simptome de hernie de disc(ma doare spatele în partea dreapta și mi se lasă în piciorul...? (mai mult)
După extracția maselei de minte trebuie să iau antibiotic?
Dacă am înghițit praf de extinctor ce se poate întâmpla? Și ce pot face pentru a preveni dacă este ceva!
Mediul endocrinolog la un examen de specialitate pentru hiperhidroza nu știți în ce constă, ați mai avut experiența?
Salut TPU. Am o mare problema, acum 7 luni mi- a aparut un cos pe penis, era foarte mic, dar in timp a crescut si s- a facut rosu, acum 2 zile l- am stors si a ieist puroi alb urat mirositor iar dupa...? (mai mult)
Bună ziua dacă mă puteți ajuta în legătură cu această ecografie transvaginala; Uter in avf de aspect si dimensiuni normale cu forma regulata contur regulat, miometru omogen. Endometru de 3mm ...? (mai mult)
Hei am scolioză, grade 52 fac înot de o săptămâna dar nu mă descurc deloc ar ajuta mai mult kinetoterapie?
Salut, am 17 ani si vreau sa ma apuc sa-mi fac tatuaje. Daca am in familie cazuri de cancer mamar si de piele, eu sunt expus vreunui risc din punctul acesta de vedere?
Buna ziua, pentru handicap de epilepsie? voi cum stiti daca trebuie sub 26 ani sa fie impliniti sau e pentru toate persoanele indiferent de ani
Bună, am o probemă deci eu când am fost mică am luat foarte mult bully la şcoală și acum că am crescut mă afectat cumva negativ pentru că am rămas fără cu o teamă când văd persoanele în...? (mai mult)
Bună ziua, am făcut o ecografie pe data de 19 februarie s- a văzut ca ovarul drept este puțin mărit, ovar polichistic mi s- a zis doar ca nu este ceva grav, s- a văzut și ca aveam numeroși foliculi...? (mai mult)
Sefilor am o intrebare mai serioasa pentru voi: Lui Gigel, varul meu, îi este foarte greu să mențină contactul vizual cu alte persoane, de cele mai multe ori se bâlbâie, se incurca in vorbe ...? (mai mult)
Mi am scos 3 masele iar acum gingia e putin calbena pe 11 am facut extractia
Dupa ce mi se scot firele de la extracti pot manca orice? sau tot mai trebuie tinut un regime
Hello, TPU! cât este valabilă o trimitere de la dr. de familie la analize medicale de bază? (de ex. cu glucoză, calciu seric, HLG, enzimele ficatului)
Bună seara, am făcut o ecografie pe data de 19 februarie s- a văzut ca ovarul drept este puțin mărit, ovar polichistic mi s- a zis doar ca nu este ceva grav, s- a văzut și ca aveam numeroși ...? (mai mult)
Care este cel mai bun spital din bacau?
Mi se va întâmpla ceva dacă accidental m-am lovit în mijlocul gatului gen la puls? Ma cam doare
La podolog se poate scoate unghia încarnată sau trebuie mers la chirurgie?
Am facut extractie de 1 masea de minte nerupta si 2 pe partea stanga jos pe 11 martie acum dupa 5 zile ma mai doare si azi Mia amortit locul acela e normal sau e ceva complicatii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
x2gk9r întreabă:
Adi1987 întreabă:
AndreiVoicuTransfomers întreabă:
IoanaG18 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice