Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
Eu de marți după- amiază am avut diaree, vărsături și febră, am fost la medicul de familie sa îmi dea un tratament și am primit tratamentul greșit. Vineri am fost la urgențe și după ce am...? (mai mult)
Hey HEY, Am 18 ani si am o problema, urinez destul de des. Când merg la baie pana vine urina durează cam 13 secunde în care trebuie sa ma chinui un pic dar după aceea curge cât de cat normal în...? (mai mult)
Bună TPU, îmi tremură degetul mare de la mâna. Știe cineva ce înseamnă? Mulțumesc
Bună tpu.Revin cu o întrebare. Plamanii dor? M-am trezit cu o durere dis de dimineata sus la ambii plamani și respir greu.Nu ma doare pieptul nu tusesc și altceva.
Lapte cald cu cacao preparat acasă e sănătos?
De la o întindere musculară în zona stânga a abdomenului este posibil să mi se fi rupt vreun organ? După întindere mă doare zona dreaptă între abdomen și spate în partea stângă.
Buna Seara! De o luna de zile, fara o zi, folosesc minoxidil. Eu unul mereu am grija la ceea ce mananc (calorii), am grija sa nu depasesc mai mult decat ard si totusi, de la 61 kg am ajuns la 65kg,...? (mai mult)
Bună ziua! De doua zile îmi curge foarte des nasul, strănut foarte des și îmi curge ochii puternic.Ce pot face? Este o alergie sau o raceala?
Ce îmi recomandati pentru bătături la degete? Alifii sau spray-uri?
Salut, in urma cu 4 zile am fost lovit puternic cu pumnul in piept intr- o bataie de strada si de atunci ma doare pieptul mai exact sternul mai ales cand imping cu mainile sau sunt apasat acolo, e...? (mai mult)
Ma doare rau de tot burta jos la apendicita când fac la wc.Ce poate fi
Mi- a apărut un cos in spatele urechii azi! Am observat după ce am ieșit de la baie! Cum pot sa scap de el, dispare de la sine? Nu știu sigur daca e chiar coș, vad că mă doare puțin! O fi că ...? (mai mult)
Care credeti ca e organul cel mai expus la imbolnavire în fața stărilor persistente de stres, suparare sau nervozitate?
Bună ziua.Vin cu o întrebare la adresa dumneavoastră. Eu am frumoasa varsta de 14 ani si de 2 3 ani nu mai am deloc pofta de mâncare.Am încercat cu mini marțieni și alte lucruri.Eu nu am mai făcut...? (mai mult)
Buna, cum mănânc ceva cum mă balonez, zici ca am 4, 5 luni, de ce?
Hei tpu.La ce analize se poate vedea dacă ai orice cancer? La Analize de sânge se vede?
Sunt treaz de la 00 și ceva dimineața, scuze dacă apar greșeli de scris. Voi v- ați confruntat cu probleme cu somnul din cauza minții foarte active sau ceva similar? Mie îmi e prea greu să adorm...? (mai mult)
Hei TPU. Aveti idee de ce după ce mănânc beau bere sau vin ma doare burta?
Bună! Am și eu o întrebare până ajung la medic. Deci folosesc anticoncepționale desogestrel de 2 ani, menstruație lipsă. De câteva zile am crampe abdominale, de ieri sângerez, azi am inceput...? (mai mult)
Bună ziua! Infecția cu helicobacter pylori este gravă?
În cât timp primesc rezultatele de la analize? Sange, urina, helicobacter pilory și vitamina d și coprocultura.
Hei tpu.De câteva zile m- am reapucat de fumat.Cum am început sa fumez prima tigara m- a înțepat iar inina si respir foarte greu.Le lăsasem 1 luna și durerile au incetat. Oare sa fie aceeași cauza...? (mai mult)
Apa minerala și apa plată. Care dintre ele este sănătoasă? Amândouă sau una dintre ele?
Care este diferenta dintre medicamentul"PARASINUS"si Sîntem? Mulțumesc
Cum fac sa slăbesc sănătos?
Deci la ochiul stang pe irisul ochiului sub pupila am un punct negru, iar la ochiul drept sub pupila ochiului am o pata alba si aia se vede destul de bine dar nu am nicio problema cu vederea, cum se ...? (mai mult)
Buna! E normal sa-mi ghiortaie matele dupa ce mananc? Precizez ca de fiecare data dupa ce mananc ma simt satula. Adica n-ar avea treaba cu foamea presupun. :))
Salut TPU, nu stiu de ce dar de 2 ore ma doare burta cand stau in picioare.Cand stau asezat nu ma doare.Am mancat 3 felii de Salam cu putina zacusca.Am senzatie sa fac treaba mare dar nu pot.Am pofta ...? (mai mult)
Presupunand ca pe burta goala, atunci cand iti chioraie stomacul de foame, te apuci sa mananci 6 batoane de ciocolata Mars, o punga de turta dulce, o prajitura amandina si fursecuri pana iti umfli ...? (mai mult)
Rivanol este bun pentru aplicarea zonei de jos după o naștere naturala? Menționez ca am fost cusuta și mi-e frica sa nu se infecteze deoarece cusatura nu este făcută tocmai ok.
Dacă mi-am făcut îndreptarea cu keratina la un tehnician greșit și acum îmi cade foarte mult păr, dacă refac acest tratament la un tehnician mai bun, este vreun risc?
Daca m- am înțepat într- un cui ruginit acum 13 zile, nu știu dacă mi- a străpuns pielea că nu am văzut să curgă sânge, am vaccinul de 14 ani făcut, tot 14 ani am, l- am făcut acum ceva...? (mai mult)
Mi- au aparut bubite de o saptamana, cate 2- 3 in fiecare zi. Arata ca niste pete rosii in relief, de dimensiunea unui bob de cafea, iar in mijloc sunt albe si uscate. Varsat de vant am avut cand eram...? (mai mult)
Buna ziua,tocmai ce am facut un ct toracic si mi-a depistat un nodul mic pe partea stanga la plaman,astept rezultatul acum,ma gandesc daca o fi grav, poate sa fie cancer? Am 28 de ani, nefumator.
Buna, dupa primul contact sexual nu prea îmi mai curge secreție vaginală. Ieri mi s-a terminat ciclu și nu curge acea secreție vaginală, lipsa ei ce cauză poate fi?
Salut Tpu.Am 18 ani si aseară am fost afara în tricou scurt și pantaloni scurți.M- a prins o ploaie, am alergat pana acasă și am făcut un dus și o frecție cu Carmol.Acum ma doare in spate la ...? (mai mult)
Hey TPU. Voiam sa va întreb plamanii unde dor? Sau cum se manifesta? Am 16 ani fumez și ma doare in partea de jos în spate deasupra în stânga și se lasă în burta sub coasta.Pot fi plamanii?
Bună dimineata, am o întrebare, de la câte saptamani/luni pot da vigantol la bebelusi?
În timp ce eram adormită m- am frecat la ochi și fără să îmi dau seama am apăsat cu degetul pe pleoapa ochiului și am simțit o durere puternică. Ce se poate întâmpla dacă am apăsat pe pleoapa...? (mai mult)
Hey tpu.De 1 săptămâna sau 2 ma doare in spate cred ca la rinichiul stang.Durerea este la finalul colonei vertebrale în dreapta mai sus de noada. Durere este când stau pe scaun la liceu sau apare ...? (mai mult)
Hei TPU. Daca m-a prins floare intr o ploaie torențială și acum ma doare capul ce pot face
Bună seara, am luat o pastilă (debridat) și după ce am înghițit-o mi-a amorțit limba, oare știe cineva de ce și dacă e grav?
Salut, in continuarea ultimii continuare de pe cont ce fac daca vreau de ex sa ma epilez, se intampla ceva daca tai negul acela?
Am fost astăzi la o ecografie abdominala și mi- a scris ca diagnostic sindrom de colon iritabil.Ce pot face în cazul asta pe mine ma doare si jos la apendicita si vreau sa scap de lucrul asta.Ce pastile...? (mai mult)
Stie cineva cu ce dioptrii te incadrezi pentru bursa scolara pentru miopie?
E normal sa îți vezi inima când bate? Am 55 de kg la 14 ani și 166, când stau pe burta sau oricum, pot vedea inima când bate, am și un ceas cu care îmi mai masor bătăile inimii pe minut, ...? (mai mult)
Salutare lume, am avut recent un accident de mașină și simt cum îmi bate inima neregulat, gen nu știu, este ceva rău se poate întâmpla?
Salut, e posibil daca ieri seara am avut un contact sexual, deja astazi sa imi apara un neg pe penis?
Cei cu tulburare bipolara se pot casatori?
M-am tăiat acum o lună cand m-am bărbierit și încă e acolo o pata roșie? Chiar așa, sa rămâna cicatrice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.