Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Bună seara, ce crema bună îmi recomandați pentru ciupercă de piele? Am fost la mai mulți doctori, unii zic ca este micoza cutanata, alții zic ca este psoriazis. Am încercat atâtea creme și...? (mai mult)
Bună, am aceste fracturi la piciorul stâng sau cum s- ar spune fractura cominutativa talus fractura avuliza proximala mts v peste o săptămână trebuie să scot piciorul, cred am 6 săptămâni...? (mai mult)
Revin aici cu o problemă, am de o sapt aproximativ dureri de ovare, greață, dureri de burtă, menstruatia mi s- a terminat acum 4 zile, a fost normală, am făcut un test după 3 sapt de la contactul...? (mai mult)
Anticoncepționalele pot crea fibrom uterin? Va mulțumesc.
Bună tuturor, cardiologia studiază bolile de inimă? Dacă ai probleme cu inima, trebuie să consulți un cardiolog?
Bună TPU. Am Streptococ Vidrans, singura problemă este ca eu de câte ori iau antibiotic am probleme de stomac și fac diaree chiar dacă iau probiotice. Ce tratament aș putea lua? Doctorița de...? (mai mult)
A reusit cineva 10 zile de post cu apa?
Buna ziua, mamici! Aseara am descoperit ca fetitei mele in varsta de 6 sap i- a aparut o pata maronie foarte deschisa in zona gatului cu dimensiunea in jur de 2, 3 cm. A mai intalnit cineva asa...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca este okay daca azi dimineață am mâncat 1600- 1700 de calorii(orez paella+ 250g vita) si 80g proteina, si diseara după sala mai mananc 100- 200g de piept de pui? Incerc sa slabesc,...? (mai mult)
Bună tuturor, de ce te mănâncă pielea?
De ce ma doare penisul cand este atins? Ma doare de ani de zile atunci cand il ating fara prepuț, e cea mai dubioasa chestie nu pot face nimic ca mor de dureri daca incerc, vreo solutie stie cineva?
Buna seara. Va rog,o soluție sa ma stric la burta. Am numai scaun fragmentat, orice as manca,beau apa, consum fibre, multe fructe și legume!
Am toate analizele perfecte, facute de 2 ori, o data la spital si o data la o clinica, la spital mi s- a zis ca am lispa de calciu si de magneziu si la clinica calciul era normal doar magneziu era mic,...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat să aveți gingia inflamată și să simțiți măseaua înaltă, să simțiți ca o presiune? Am tratat canalele, dar nu am mai pus coronița pentru ca simt locul înalt chiar și...? (mai mult)
Salut TPU, care ar fi niste mâncăruri bune pentru a slabi si pune masa musculara in afara de piept de pui, oua, orez si legume.Multumesc.
Daca faci sport regulat devii mai masculin, mai bărbat? Și dacă ești sensibil din fire, vulnerabil? Sportul îți creează un scut masculin de a deveni mai bărbat atunci când ești mai moale din...? (mai mult)
Salut TPU credeti ca esti ok ca un baiat de 15 ani sa ia creatina? Mulțumesc.
Salut, am o problemă serioasă și eu sunt ipohondru de fel, de câteva zile îmi era înfundat nasul și am găsit pe tiktok un clip cu o fată ce si- a făcut spalaturi nazale cu o sticlă de apă...? (mai mult)
Bună. Poate a mai întâmpinat cineva această problemă. De 1 an de zile mă doare în partea stângă și dreaptă, am fost la diferiți doctori, am făcut și RMN și tot nu mi- au găsit nimic. ...? (mai mult)
Am 11 ani 35kg la 153cm mereu mi se pare că sunt prea slabă. Greutatea mea este normală sau trebuie să mai pun câteva kilograme?
Buna seara.A mai facut cineva terapie cu acupunctura? Ce experiente ati avut?
Dupa o extracție de masea (a fost joi) deci au trecut 3 zile, încă am dureri în zonă, nu sunt exagerate dar simt puțină durere cu deranj. Este ceva normal? Sau să fie vreo problema aparte? Mentionez...? (mai mult)
Buna, mi s- a desprins un breket de la aparatul dentar, fix cel din capat. Inca este prins de fir si nu stiu daca sa il scot pana ma duc la dentist sa mi- l puna la loc. Nu ma deranjeaza deloc momentan....? (mai mult)
Buna ziua grup,tocmai ce trecuse raceala,si am ramas cu o tuse care ma apuca uneori si tot nu trece, ce remedi recomandati?
Dormiți minim 7 ore pe noapte de obicei? Eu da
Salut, cine a avut cicatrice hipertrofice? As dori sa- mi recomande si mie cineva un produs, caruia i- a dat rezultate vizibile. Eu de 8 luni de la operatie, inca nu a disparut din pacate, in...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare, credeți ca daca mananc in oras de maxim 2- 3 ori pe saptamana pot slabi? Fac sala de o luna si am slabit 5 kg chiar daca mancam uneori in oras, dar imi numar caloriile si...? (mai mult)
Buna! Stiti unde pot gasi un aparat de gatit cu aburi precum acesta https://www.emag.ro/aparat- de- gatit- cu- aburi- heinner- 800- 950w- display- led- 9l- 1- 5l- trei- vase- pentru- gatire- bpa- free-...? (mai mult)
De ceva timp, observ că atunci când îmi șterg nasul cu un șervețel și când tușesc, îmi curge un mucus de culoare neagră. Menționez că am Bronșită acută și este prima dată când mi se...? (mai mult)
Cum pot creste nivelul HGH (Growth Hormon) Natrural?
Nu am mai crescut nici un centimetru de un an si 3 luni am facut Analiza GH (growth hormone) si a iesit 0, 099 ng/ml Este normal? Am 15 ani si 149, 50 inaltime
Buna seara! Inainte nu puteam decalota deloc insa acum pot in stare flacida si de erectie, insa am o problema, ata aceea simt ca sta blocata acolo si nu lasa pielea sa se duca mult mai jos fata de cum...? (mai mult)
Salut, de ceva timp am piciorul în ghips, aproape 5 săptămâni. Când îl pun pe o pernă nu e așa vânăt la degete dar când merg cu cârjele piciorul se umflă și se invinețește, am fractură...? (mai mult)
Buna-seara TpU, cum pot face plata online fondul de sanatate? :)
Buna. Acum 2 saptamani jumate am avut contact sexual neprotejat. Ciclul trebuia sa imi vina in 2 saptamani, dar mi- a venit mai devreme cu o saptamana. Am avut 7 zile ciclu menstrual normal, care ...? (mai mult)
Cate șanse exista sa facă copilașii varicelă de la mine? Deocamdată nu au nimic niciun simptom, eu sunt de ieri cu varicela, nu am avut niciodată! Cei care a- ți avut, cât de grav e la adulți?...? (mai mult)
Buna ziua, dupa ce mi- a scos o măsea și m- a cusut, medicul a zis că nu e necesar să vin să mi- o scoata pentru că ața aia se topește și cade singură, lumea din jurul meu zice că nu exista...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt insarcinata in 12 saptamani. La serviciu nu merge bine, pe langa faptul ca firma va da faliment in 2 luni maxim, este si un stres mare pe capul meu deoarece sunt sef de echipa si toata...? (mai mult)
Ceau, de la un timp, de vreo câteva săptămâni simt o durere la testicule după ce fac treaba mare, și mă ține, dar dispare, dar nu întotdeauna, și îmi mai curge și un lichid din penis incolor,...? (mai mult)
Cat costa un test de paternitate prenatal?
De ce mă doare mereu penisul cand il ating (fără prepuț) ma doare de cand ma stiu atunci cand e atins sau il ating, Cum as putea vreodată sa am contact sexual asa ca doare tare? Am deja aproape ...? (mai mult)
La cât timp se poate repeta o radiografie la plămâni? Ca sa nu radieze
Bună tuturor, care sunt cauzele cancerului de prostată?
Mi-a sărit o picătură de acetonă pe periuța de dinți, am clătit-o dar îmi este teamă să o mai folosesc. O mai pot folosi?
Ajutor,cainele meu (bishon) a inghitit o soseta mica E ok manca l am scos afara bea apa, dar nu stiu ce sa i fac, dabea a inghitit o La veterinar imi cer foarte multi bani si nu am
Bună ziua. Știe cineva cum pot lua legătura cu dl doctor Fery Stoica prin e-mail deoarece nu sunt din București
Salut, poate o să pară ciudat întrebarea asta, dar sunt curios :), praful sau particulele din aer sau ce poate fi, care se vede doar la o lumină puternică (de ex: lumina de la telefon), și vreau...? (mai mult)
Buna seara am nevoie de ajutor poate ați avut și voi o problema asemănătoare.Am un nepoțel de doua luni și a fost internat în spital de trei ori până acum cu diaree in spital îl alimentează ...? (mai mult)
Buna seara! de cand ma stiu ma confrunt cu o problema si anume exces de sebum pe frunte. dupa o ora de la baie fruntea mea incepe sa fie uleioasa, cand ma trezesc, chiar daca nu a fost cald in camera...? (mai mult)
Am facut 5 radiografii intr o luna, 2 abdomen și 3 coloana cu tot cu plămâni+ un ct craniu nativ Stie cineva daca se poate întâmpla ceva de la atâtea radiații? Imi este foarte frică și nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!