Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Sa iau pastile de memorie la varsta de 15 ani daca am memoria scurta? Uit chestiile repede si nu retin minte nimic cand invat la o materie la scoala si nu stiu ce sa fac in privinta cu asta.
Bună seara! Cum să previn stările de greață și diareea când vin din concedii? Menționez ca am probleme cu fierea!
Am descoperit acum vreo 2 luni o umflătură la nivelul gâtului care mă doare atunci când o ating, ce credeți ar trebui să fac? Am încercat cu tot felul de creme dar nu dispare deloc... Și vă ...? (mai mult)
Hey, am avut o operația la măsea minte, era in gingie și am fost sa scoată firele, e normal sa mi se umfle gingia de la ultima măsea? Oare inca durează vindecarea, cred ca de ea erau legate firele,...? (mai mult)
Buna! Intrebare pentru fete / femei, de cateva luni dupa perioada menstruala, la cateva zile dupa ce imi trece, ma trezesc pe chilot cu cateva pete rosii, sangerii (dureaza 1 zi) ar fi perioada de...? (mai mult)
De ce mâncarea de la supermarket si mâncărurile fast food sunt sărace în vitamine dar bogate în calorii și îngrașă foarte mult? Când nu exista supermarket și oamenii cumpărau de la piață...? (mai mult)
Buna seara, am fost în urma cu 1 lună la urologie că urinez des si acum sunt la fel am făcut urocultura înainte să mă duc la el, a iesit bine, el a dat o grămadă de pastile să le iau toate...? (mai mult)
Cum te poate afecta lipsa de afecțiune în copilărie pe termen lung? Cum îți afectează sănătatea fizică/mintală? Să spunem că ai prima relație la 19- 20 de ani, poate și mai târziu și până...? (mai mult)
Bună, de cateva zile ma simt rău am o stare de agitație, palpitați la inima, tremur, am dureri de burta, n- am pofta de mancare, simt ca o iau razna. Ce credeți ca ar putea fi, s- ar putea ...? (mai mult)
Cum schimb doctorița de familie? Am destul de multe probleme de sanatate, multe simptome care nu stiu ce ar putea reprezenta, dar doctorita mea niciodata nu vrea sa imi faca nici motivari pentru absentele...? (mai mult)
Ce inseamna, nodul pulmonar tisular iodofil, speculat la nivel LSD?
Cannabis ul e un drog puternic?
"Știe cineva să- mi zică de ce mereu, când deschid gura, se aud niște zgomote ciudate, ca niște clicuri? Și atunci când mestec ceva în gură, îmi tot trancăne gura. Uneori, mi- e și greu...? (mai mult)
Hei dintr o dată m-a luat un rau asa o greață și moleșeală de ce
Salut, negii genitali sunt considerate rane deschise in cazul riscului de infectie al boliilor de transmitere sexuala pentru mine cu prezervativul?
Salut, TPU! Am 20 de ani și am vaga impresie că am o problemă legata de stres. Mai exact ma stresez foarte tare din cauza micilor probleme. Cel mai recent exemplu este că eu fiind plecat în străinătate,...? (mai mult)
Atunci când iei un somnifer, somnul este unul foarte adânc? Adică poți fi zdruncinat, mișcat, bruscat, să fie zgomote in jur și nu te trezești? Sau este un somn normal din care te trezești ...? (mai mult)
Buna tuturor. Am si eu o problema de ceva timp cam un an de zile am slabit rau de tot am luat cam de toate vitamine B complex proteine chiar si Peritol am facut rost de el cumva. Poblema este ca eu nu ...? (mai mult)
Hey... Daca mi as depune formularul D212 pentru asigurare de sănătate, as platii doar pentru noiembrie și decembrie?
Cum vă confruntați cu insomnia(dacă aveți). Adorm extrem de greu și îmi e greu să dorm suficient, plus că mă trezesc ușor dacă se aud sunete. Am foarte multe gânduri, mi- aș dori să am un...? (mai mult)
Am acnee de cand mi- a aparut menstruatia(10- 11 ani). Am fost la dermatolog(de minim 3 ori) acum cativa ani si imi recomanda doar creme scumpe. Mi- a zis ca am acnee juvenila, deci destul de rea, nu...? (mai mult)
Pentru un sistem imunitar puternic ce ar trebui sa includem în masa de mic dejun?
E normal cand visez ceva mai....ales urat si visul e foarte intens Sa imi creasca pulsul adica imi bate tare inima Si mai repede Ma Trezesc de multe ori dupa Vis
Buna tuturor. Am si eu o problema de aproape un an de zile am slabit rau de tot. Am luat si vitamine si B complex chiar si proteine si peritol am facut cumva rost de el. Problema e ca nu depasesc 50 KG....? (mai mult)
Câinele meu are ochiul scos mai în față și este roșu foarte rău, l- am dus la vet și i- a pus antiflamator cred și i sa mai dat înapoi foarte puțin, nu mănâncă, nu bea, și îi este foarte...? (mai mult)
Este mult dacă beau patru plicuri de ice coffe pe zi?
URGENT! De câteva zile am scurgeri maronii și nu știu de ce, încep să mă panichez. Menționez ca perioada de menstruatie a trecut de vreo sap și sunt vir**nă.Va rog să mă ajutați cu o explicație,...? (mai mult)
Salutare, scriu aici in speranta ca poate a mai trecut cineva prin asta, de aproape 2 ani ma doare osul stern exact in mijlocul pieptului, in timpul asta am fost la o multime de doctori mi- am facut ...? (mai mult)
Salut TPU, Pot sa îmi pun aparat dentar doar pe dinți de sus? Dinți de jos sunt drepți nu au nici o problema, dar ce i de sus sunt dați în fața (overbite)
Bună ziua. Am înhățat otită. De două săptămâni foarte rău aud de o ureche. Cit timp se tratează otită?
După ce am donat sânge, am primit rezultatele sub forma unei scrisori medicale, care menționează retestare și prezentarea la cabinet pentru ridicare rezultate și consiliere (Fără alte detalii)...? (mai mult)
Ce spuneți despre afine, kiwi, kaki? Sunt okay?
Bună ziua! Colecistul alungit se poate reface la normal sau tot așa o să rămână?
INTERNARE NEVOLUNTARA PERSOANA CARE SUFERA DE SCHIZOFRENIE CARE REFUZA ORICE TIP DE TRATAMENT SI CONSUMA ALCOOL Hey, am nevoie de puțin ajutor din partea voastră. Fratele meu de 37 de ani bolnav ...? (mai mult)
Mai este cineva care a avut probleme cu învățatul și cu înțelegerea de mic? Cum ați rezolvat situația?
Bună ziua! Ce înseamnă antru gastric?
Bună ziua! Termin pastilele de Nexium 40 mg și încep altele, trebuie sa fac pauza sau pot să le continui?
Apa de la robinet la voi se poate bea și e bună, ok, sau nu prea? E sanatos sa bei așa ceva des?
Bună ziua, câți bani voi lua pe 11 zile de concediu medical ținând cont că salariul meu este 3400 brut, iar zilele de concediu au fost pentru o bronșită.
Bună ziua! În ultimele 6 zile mi am muscat limba de 3 ori.în timp ce nancam... Cunoaște cineva cauzele? Are legătură cu vreo boală neurologice sau de alta natură? Deja am rană...
Radiografie pulmonara:- hemidiafragm stang ascensionat, desenul pulmonar interstitial accentuat parahilar stang si perihilar drept.Imi poate spune cineva ce inseamna?
Bună ziua, aș avea o întrebare. Dacă nu mă vaccinez de rujeola, oare care ar fi șansele să pot să mor de la baoala? 2. Dacă nu am vaccinul ce pot să pățesc mai rău din cauza bolii?
Când m-am ridicat din pat am simțit o durere puternică ca un junghi în zona buricului. Și când mă mișc mă doare în acea zonă, este posibil să mi se fi rupt ceva în interior?
Buna! Am doua masele cariate. Sunt curioasa daca stie cineva cat m ar ajunge in mare sa le fac. Mi e frica de mor de dentist, deci as vrea sa stiu dinainte ce face in mare parte. Prima masea e gaurita...? (mai mult)
Dacă beau alcool cu o seară înainte de vaccinul HPV, ce se întâmplă?
Buna, am acnee comedoniana. Credeti ca e indicat sa incep tratamentul cu roacutanne?
Bună tuturor! Am o problemă cu scalpul. A început de câteva săptămâni bune să- mi cadă într- o zi par cât imi cădea înainte într- o săptămână. Iar in seara asta la baie am văzut in ...? (mai mult)
Ajutor! Simt că am luat- o razna. Simt că mă împinge cineva de la spate să ucid o persoană fară niciun motiv. Vreau doar să văd cum s- ar simți. Cum s- ar simți să înjunghii o persoană. ...? (mai mult)
Azi am muncit puțin mai mult, fac interioare și la un moment dat am simțit o amețeală in cap puternica pentru 4 5 secunde, eu sunt și puțin ipohondru. Ma gândesc, e posibil sa fac accident vascular?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?