Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Bună tuturor, vreau sa va spun problema mea, va rog fiți serioși, am 17 ani și am menstruatie neregulata, nu ma prea iau după aplicații din alea care iti spun când ai perioada de ovulatie și...? (mai mult)
Bună. Fetele/femeile care ați luat anticonceptionale Zoely ce părere aveți? Am auzit ca ai greturi de la ele și ca mai ai sangerari intermestruale în timpul utilizării. Este adevărat? Mie mi-...? (mai mult)
Bună, m- am așezat pe canapea mai cu forța de spătar și am simțit un trosnit la cervicala, ma înțeapă foarte puțin și simt presiune, în rest nu am alte simptome. de menționat pot schimba...? (mai mult)
Buna. Acum ceva timp am avut o răceală cu o tuse puternica ..nu prea am luat nimic pentru a o trata. De câteva zile simt o durere ușoară în piept ca și cum as avea un nod și nu ma lasă sa respir....? (mai mult)
Bună, dermatologul mi-a prescris roacutan cu duac gel, mi se va usca tare tenul?
Poate să îti cada parul de la produse cum ar fi ceara,gel de par, pudra de volum dau fixativ?
Dacă am unghii cu gel și manichiurista nu a pilit sub o unghie gen cu freza. Se poate sa numai crească unghia?
Bună ziua! Am fetiță de 9 ani și trebuie să-i pun aparat pentru largirea maxilarului domnul d.r mi-a zis ca trebuie să o operez de polipi, as vrea sa știu mai multe detalii.
Buna, pentru cei trecuti de 55 ani pareri, recomandari pentru mentinere potenta si imbunatatire, ceva naturist fara chimicile astea ca nu poti crede ca la un moment incepe sa ai unele probleme in intimitate...? (mai mult)
Mi- am dat demisia pe 2 septembrie și încă sunt asigurată medical, deși au trecut 3 luni, aveți idee cat timp voi mai fi asigurată? Pe net scrie ca 3 luni din data în care ți ai dat demisia,...? (mai mult)
Cum este toată procedura unui implant de masea? Ar cam trebui să-mi fac. Voi ați făcut? Cum a fost experienta voastra? Vreau raspunsuri serioase
Buna ziua, am si eu o problemă cu mama mea, am fost cu ea la doctor in urma cu două zile pentru ca avea dureri in partea stângă si scaune cu sange ( a facut doar de 2 ori), acum in urma testelor...? (mai mult)
Am avut operație la măsea de minte și mi-a pus corn colagen da unde e ăla exact înăuntru? O să îl lovesc? Dispare singur sau când scoate firele. mersii
Bună fetelor, cu sindrom de ovar micropolichistic. Acum vreo 2 ani am fost diagnosticata cu acestadupă ce am avut 1 an și 3 luni fără menstruație, mi- au fost prescrise medicamente timp de 10 zile...? (mai mult)
Am simțit o înțepătură foarte puternică în partea stângă a capului. Este posibil să fi făcut un accident vascular?
Medic stomatolog bun la Focșani
Vreau sa joc jocul asta Suzerain. Esti un presedinte fictiv intr- o tara fictiva. Dar obosesc prea repede ca e mult text de citit. Cum sa- mi imbunatatesc intervalul de atenție scăzut (low attention ...? (mai mult)
Cum îmi dau seama ca am luat prea multe pastile ca simt ca nu pot sa respir pre mult și nu mi pot încorda mușchii și mi se închid parcă ochii as zice ca tremur oarecum dar nu mi- e frig să sun ...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si am o deviatie de sept si ma cam impiedica sa respir. Care este procedeul pe care trebuie sa l parcurg ca sa ajung la operatie? Stiu ca imi trebuie trimitere de la medicul de familie...? (mai mult)
Salut TPU! dau funda promit. De cateva zile ma doare foarte tare in partea stanga a stomacului si in mijloc la buric (inauntru) am înțepaturi groaznice. Ma lasa, mă iau din nou, mă lasa, etc. Sunt...? (mai mult)
Salut. Aveți cărți de self help pentru sensul/scopul durerii (aia psihică)? Să fie cărți seculare (eventual psihologice), nu religioase. Și să nu fie Omul în căutarea sensului vieții de ...? (mai mult)
Am dat in trecut traseul de 7 ori si nu am reusit sa il iau, sala o iau cu brio de fiecare data 25- 26 puncte dar la traseu nu stiu ce se intampla ca tot am ghinion emotii, stres, panica. Chiar daca...? (mai mult)
Va salut, am fost astazi la frizerie, dupa ce m- a tuns frizerul, am vrut sa ii las banii pe masa, dar erau multe lame folosite de ieri, ca eu am fost primul om tuns de astazi, ca am fost la 10 dim,...? (mai mult)
Astăzi am avut un antrenament la baschet, în timp ce am vrut să fac un dribling un coechipier a intrat cu genunchiul în femurul meu și acum mă doare foarte tare abia putând să calc în picior,...? (mai mult)
Am momente cateodata Nu mereu Cand daca inchid ochii Simt ca ametesc ca si cum as ameti Dar imediat in 2 3 secunde Doar daca inchid ochii Ce poate fi? De la ce
Am 16 ani am făcut analize de sange sunt perfecte am făcut ecografie abdominala și am fost descoperit cu fierea cu probleme.Mi s au dat pastile le am luat.Astazi am baut 1l de suc am mancat 2 pachete...? (mai mult)
Bună seara! Am o problemă foarte mare joi după masă mi- am tocat vârful degetului in mașină de tocat carne unghia toată a fost distrusa.Am tratat acasă și la fel tratez și acum. întrebarea ...? (mai mult)
Bună seara,o prietena a avut o aluniță in cap si s-a scărpinat la ea si s-a umflat si are putin sange, ce înseamnă?
Bună. Mi s-a făcut un fel de nodul pe labia dreaptă. Știe cineva ce poate fi până ajung la medic și îmi poate da un sfat?
Bună, TPU! De peste o săptămână am început să am simptome de o răceală dubioasă şi după cateva zile am fost la medicul de familie. Mi- a prescis antibiotic, îl iau deja de 4 zile şi tusea...? (mai mult)
Buna ziua, am o durere de spate de 1 an si ceva durerea este la mijlocul coloanei si se simte si in ambele laterale, am facut un film la plamani deoarece sunt fumator si nu a iesit nimic acolo, precizez...? (mai mult)
Buna. În urma unor episoade de usturimi, arsuri urate, am fost la ginecolog si in urma unor analize, secretie vaginala ( proba lamă) s- a descoperit lipsa lactobacililor, practic am flora vaginala...? (mai mult)
Salut, ma numesc Andrei si am o problema destul de mare. Am trecut anul acesta pe clasa a 8- a si am sesizat ca am o problema de la inceputul anului. Inainte de vacanta (in clasa a 7- a) eram un copil...? (mai mult)
Hei! Folosesc aplicația Eat&Track și sunt într- un deficit caloric de vreo 2- 3 săptămâni și aș vrea să mă cântăresc, dacă am slăbit, trebuie să modific și greutatea din aplicație? Mă...? (mai mult)
Puteți adăuga cât mai multe elemente (îndemne) pe lista mea (...)? Vreau să ajungem să însumăm undeva la 30 îndemne cu ce sa îți începi ziua (asa da) si ce sa eviți (asa nu). Mulțumesc mult...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare puțin stupida încă, vreau sa răspundeți serios dacă știți măcar ceva. De câțiva ani, când am un cuvânt, nu contează ce cuvant, ma axez pe el mult timp și îmi răsună...? (mai mult)
Cred ca am autism, mai exact asperger sau autism cu grad ridicat de functionalitate.De cand eram mic mi- a fost foarte greu sa ma integrez si mereu am fost foarte introvertit si o tinta usoara.Mai pot...? (mai mult)
Niște remedii simple pentru Tahicardie? Îmi crește pulsul încontinuu și fără control. Mulțumesc!
Pot sa pun heel sau alt suc în tigara electronica?
Stie cineva daca doare punctia la genunchi? Adica daca am lichid acumulat in jurul rotulii, am stat cu ea in orteza 3 sapt si luni ma duc la control si cred ca o sa trebuiasca punctie pentru ca tot ma...? (mai mult)
Buna seara! De ceva timp ma confrunt cu o problema. Acum o saptamana am mancat niste clementine iar imediat dupa aceea am simtit ca mi- a ramas ceva in gat. Nu ma doare/ustura ci se simte ca și cum ar...? (mai mult)
Cum pot sa fiu un expert in neurotransmițători?
Buna! Știe cineva dacă operațiile bimax sunt decontare de casa de asigurări la toate personale asigurate? De ex eu sunt in concediu creștere copil, credeți ca mi s ar deconta?
Salut TPU, am fost racit acum vreo saptamana jumate iar de vreo zi m- a luat iar simptome de raceala tuse, nas infundat, durere in gat E posibil sa fi racit iar in doar 1 saptamana? De mentionat ca...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă din greșeală am stropit câteva picături de parfum de camera pe buza? Nu știu dacă mi-a ajuns în gura dar nu cred? Pot sa pățesc ceva? Ma arde un pic buza
Am fost la stomatologie și când a trebuit să clătesc gura avea apă de gură în pahar și am înghițit din greșeală. Este grav dacă am înghițit apă de gură? Pot păți ceva?
Salutare. Recent am făcut controlul periodic medical și m- a întrebat doctorul daca iau vreun tratament pentru ceva... Evident că am fost tâmpit și am recunoscut că iau pentru atacuri de panica. ...? (mai mult)
Bună, am 17 ani și am menstruatie neregulata, am dureri vagi de mameloane, bufeuri și dureri menstruale fara menstruatie, ieri am avut niște dureri puternice de ovare, bufeuri, și durerile se...? (mai mult)
Cineva a găsit în casă, un bidon de 2 litri de bere expirată din 21 septembrie, deci a expirat de 2 luni și jumătate. Ce se poate întâmpla, dacă bea tot bidonul într-o zi?
Este grav astigmatism- ul? E început de strabism? Mi - s- a spus că am la ochiu stâng 4 MM deplasat parca Aici se vede pe aceasta fișă https://imgur.com/a/31ozgER Mi s- a spus că trebuie să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
GeogG23 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?