Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
E normal sa îți vezi inima când bate? Am 55 de kg la 14 ani și 166, când stau pe burta sau oricum, pot vedea inima când bate, am și un ceas cu care îmi mai masor bătăile inimii pe minut, ...? (mai mult)
Salutare lume, am avut recent un accident de mașină și simt cum îmi bate inima neregulat, gen nu știu, este ceva rău se poate întâmpla?
Salut, e posibil daca ieri seara am avut un contact sexual, deja astazi sa imi apara un neg pe penis?
Cei cu tulburare bipolara se pot casatori?
M-am tăiat acum o lună cand m-am bărbierit și încă e acolo o pata roșie? Chiar așa, sa rămâna cicatrice?
Acum 2 luni am facut o febra musculara puternica, din cauza efortului fizic la un job, si am stat la pat cam 3 zile sa imi revin, aveam frisoane, transpiratie si temperatura, dupa o zi am renuntat...? (mai mult)
Va salut, daca un doctor chirurg in general nu cere bani pe consultatie, iar eu ii las bani intr- un plic, credeti ca e okey? Eu ma duc la o consultatie, dupa cateva luni dupa o operatie, n- am...? (mai mult)
Hey. Sunt rârâita și ma enervează foarte tare, nu este un rârâit din ala simpatic care se aude chiar drăguț la unii eu după ce ca sunt rărâita am și vocea ciudata, efectiv nu mai suport. ...? (mai mult)
Salutare, ati fost vreodata la un psiholog?
Buna, in fiecare zi cand imi pun alarma si ma trezesc dimineata, cand plec la liceu, mi e foarte foarte greata, si nu mi trece pana cand nu iau emetix. Nu sunt insarcinata ptc nu e posibil, ma gandesc...? (mai mult)
M- am saturat de agorafobia asta! De fiecare data când rămân fără bani mi aproape imposibil să mai ies din casa, fac atacuri de panica, sunt foarte stresat! In momentul asta nu mai am bani și mi...? (mai mult)
Salut, mă simt groaznic când stau în picioare, sunt maxim de amețit, sunt și slăbit, nu am nicio forță, nimic. Mă simt obosit în sensul ca doar merg câțiva pași și mă simt ca și cum...? (mai mult)
Salut. Va trebui in scurt timp (cateva luni) sa fac un transplant renal la 27 de ani si va trebui sa am sonda urinara timp de 6- 7 zile. Voi fi anesteziat cand o va băga. Dar intrebarea mea este: in...? (mai mult)
Daca am calcat într- un cui ruginit dar am vaccinul de 14 ani făcut, l- am făcut acum 6 luni, tot 14 ani am, acum 11 zile am calcat într- un cui ruginit nu știu dacă mi- a străpuns pielea că...? (mai mult)
Hei tpu.Am 16 ani am baut un expreso lung și ma c am inteapa inima si respir greut.Mereu și la coca cola la fel mi se intampla.Pareri?
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon al doamnei oftamolog Gabriela Murgoi? Sunt niste numere pe care le am incercat si spuneau ca nu mai e la ei doamna
Se poate aplica tratamentul de cavitatie pe burta pentru slabit in cazul in care avem o spirala Milena pentru hormoni?
Salut, știe careva cum se numesc analizele medicale pentru boli sexuale? Prescurtat
Salut TPU, de ceva timp am o unghie care mi-a crescut ciudat, prin piele, cred ca termenul corect este "unghie incarnata"… Stie cineva unde trebuie sa ma duc sa rezolv si cat costa?
Am o mica rana deschisa pe un brat, am aplicat 2 zile la rand plasturi pe ea care au ferit zona de infectii, numai ca la schimbarea plasturelui se desprinde pielea formata si iar ramane rana deschisa...? (mai mult)
Ce sa fac daca ma doare sub abdomen cand fac efort?
Salut, s- a dat cineva cu crema pentru cicatrici: strataderm? Ideea este ca au trecut 6 luni+ de cand m- am operat, nu a disparut complet cicatricea, in unele locuri nu s- a decojit. Trebuie ...? (mai mult)
Bună tuturor! De la un timp nu mă simt bine deloc. Sunt stresată, plâng incontinuu. Când văd un copil că se joacă cu părinții lui, că au o relație minunată îmi vine să plâng, mă simt...? (mai mult)
Stiti pastile pentru anxietate sociala? Nu mai suport
Salutare, Alex, am 23 de ani, marți am fost luând de ambulanță într- un spital din Italia, spital de urgențe (aici unde locuiesc). Deoarece am o trotinetă care merge cu 50km/h din fabrică ...? (mai mult)
De câteva zile, cam 2- 3 zile, nu vad scrisul clar la televizor, pe telefon, adică îl văd dar nu clar cum ar trebui, parca am ceva pus pe ochi. Și după ce am ieșit de la duș aveam ochii roșii...? (mai mult)
Ce injecții faci la o laringită combinată cu sinuzită?
De ce nu vine menstruația în cele 7 zile de pauza a pilulelor? E recomandat sa încep a doua folie după cele 7 zile dacă nu a venit? PS am născut acum 3 luni.
Hello, stiti un spital ok cu preturi ok pentru o consultatie la un chist? In Bucuresti
Salut, am o mica dilema, soția mea are ciclul neregulat, noi facem sex doart protejat, și că mijloc de precauție o scot înainte de punctul culminant chit că sunt cu prezervativ, dar a avut o...? (mai mult)
Iubitul a început să vomite sange..si parca nu mai are apetitul asa de mare. ..si cand a stranutat din senin i- a curs sangele din nas, .a vomitat sange de culoarea roșu deschis.ce a si putea sa fac...? (mai mult)
Mi-au iesit multe puncte rosii pe piele, pe trunchi mai mult si pe gat, ce poate fi? Trebuie sa merg la medic?
Buna, am un piercing in nas mai exact nostril si imi tot apare langa gaura un fel de cos mare cu puroi si sange in el care ar parea ca o băsica. L am spart s- a micșorat n am avut nicio problemă dar...? (mai mult)
Va salut, au trecut 6 luni de cand am avut o operatie, cicatricea este inca vizibila! 40% din cicatrice a cazut, si se ''sterge'' dar cu greu, chiar si asa, dupa ce cade pielea ramane o urma, ...? (mai mult)
Parul căzut din cauze medicale de stres adică, se poate regenera?
Acum 2 luni am avut o torsiune testiculara toate bune, la 4 săptămâni am avut contact sexual și am avut niste dureri grave imediat după de stomac o săptămână mă durut și nu prea am erectie ...? (mai mult)
Buna-dimineata, TpU! Pentru cei care au experienta cu schizofrenici, care sunt simptomele degenerarii cu varsta pentru aceste persoane? :) Ar putea ajunge la moarte?
Bună! Acum câțiva ani mi-am ars fruntea cu placa de păr și de atunci am un fel de punct roșu mai umflat. Știe cineva ce poate să fie? Cer o părere până să merg la dermatolog să aflu.
Salut, e cineva pe aici cu „cardiofobie"? Frica de infarct, stop cardiac, atac celebral, cancer si etc. Eu ma bat cu chestia asta de 6 luni si ma distruge psihic. Am fost de peste 40x la spitale...? (mai mult)
Salutare! Operația de circumcizie este definitivă? Vă mulțumesc!
Salut, am primit un pumn in piept si au trecut vreo 4 ore de atunci, dar durerea inca exista mai ales cand incerc sa ma ridic de pe scaun si imping cu mainile.
Salut! Am o senzație permanentă de urinare și când sunt la baie nu reușesc să urinez mai deloc! Oare știți care este cauza?
Am probleme cu urinatul, nu înțeleg de ce mă disperă. Deci incep greu sa urinez, urinez des noaptea, uneori urinez cu durere sau usturime dar asta de mai puține ori, urinez fara presiune. Am ...? (mai mult)
Salutari! În urma cu 4 ani am fumat de 2 ori iarba și mi-am luat bad trip, exista posibilitatea sa îmi fii afectat creieru (psihicu)?
Cumva știți vreun puf pentru desfundat nasul mai bun? Folosesc bixtonin dar nu prea ajuta!
Bună seara, am și eu o problema, nu pot inghiti mancarea, de câte ori încerc sa mănânc dau sa inghit dar nu pot, nu pot face reflexul de inghitire decât dacă fac ceva în momentul acela. Am...? (mai mult)
Bună tuturor! Mi-a apărut recent pe degetul mic și mare de la picior cate un punct negru rotund mic, este sub unghie, nu doare. Care ar putea fi cauza?
De ce uneori am impresia că rareori (peste ceva timp îndelungat)se repetă niște momente din viața? Adică sub numele de ''am mai trecut pe acolo'' ''am mai fost la masă în bucătărie '' Așa...? (mai mult)
Bună ziua. La copii hidrocelul se poate elimina? Mulțumesc
Hey TPU. Daca ma doare burta jos deasupra la vezica și rinichiul drept.Mai ma inteapa si apendicita.Pareri? Ce poate fi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!