Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
Din ce în ce mai mulți oameni se simt rău... credeți că are vreo legătură cu vaccinul antiCovid?
De dimineata ma doare capul si atat.M- am sculat la ora 7 și am mâncat o telemea și o felie de paine atat.Am 15 ani.Nu ma doare in piept am tensiunea 12 cu 7 și 60 de bătăi ale inimii.Ce pot...? (mai mult)
Salut tpu.La varsta de 15 ani poți avea calculi renali? Ma doare in spate la rinichi acl și atat.Probabil curent sau? Nu ma ustura când urinez și nici nu e cu sange
Salut Tpu.Ieri a început când urinez sa ma doare burta jos acolo.Acum când merg la wc și termin treaba mare și tot nu mai ma doare asa rau.Care e problema
Abcesul dentar doare? Durere mare sau usoara?
In toate cazurile unui abces dentar se umfla zona dintelui? Sau poate direct sa se duca in alte zone puroiul?
Îmi vine să urlu și să mă omor odată! Nu mai suport viața asta! Nu mai vreau sa fiu singura! Nu mai vreau sa fiu respinsă de nimeni! Vreau sa mor! Nu mai pot de plâns și mi- e rău! Nu mă pot...? (mai mult)
Am băut niște cola și ma cam doare inima sau ma inteapa nu știu cum sa zic.Nu am mai băut cola de 2 saptamani
Fetița mea are un an a picat de pe scaun din bucătărie cât eu făceam mâncare și nu ma puteam uita la ea soțul era la munca el lucreaza si sâmbata și are mânuța fracturata am fost la urgente...? (mai mult)
Eu am avut un avort acum cu un an în urma de atunci nu am mai ramas însărcinată acum regret acel avort si îmi doresc un bebe dar nu mai pot ramane însărcinată.E posibil sa fie de la avort? Ce pot...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de o adeverinta medicala cum ca nu sufar de boli contagioase sau psihice pentru un curs. Adeverinta pe care medicul de familie o poate elibera. Acum doi ani am schimbat medicul de familie...? (mai mult)
Fratele meu a avut boala gura mana picior si cred ca am luat si eu. Azi am inceput sa am simptome, respectiv durere in gat si febra 38.9 in momentul de fata. Sunt clasa a 11 a si luni ar trebui sa ...? (mai mult)
Am reusit sa raman însărcinată desi medicul mi- a zis ca nu pot dar am pierdut sarcina din pacate de asta nu ma simt prea bine din punct de vedere emoţional. Ce pot face în situatia asta? Îmi doresc...? (mai mult)
Salut! De la un avort poate scădea fertilitatea?
Am 17 ani am fost ieri la gineecolog sa mi se ia secreţie vaginala iar acum am nişte dureri în zona vaginului.Ce pot face sa nu ma mai doara?
Sunt însărcinată în 4 luni bebe a început sa miște si e cam incomoda presiunea care o simt când mișca. De la ce e acceasta presiune? Ce pot face sa fie mai confortabil?
Am baut jumătate de doza de coca cola. Dupa 15m m-a înțepat inima timp de 1h.Acum nu mai ma inteapa si ma doare capul puțin mai tare asa.Ce pot face? Mi a amorțit și mana 10m dar și a revenit
Cred că am o boală psihică prea mare...Simt că am înnebunit! Și știu că nimeni nu mă poate ajuta, dar pentru mine conta foarte mult să am măcar un ajutor fizic, ce să fie alături de mine....? (mai mult)
Hello, stie cineva ce cost este la anestezia totala? Am un chist pilonidal si aparent trebuie operat, dar imi este mega frica, si singura optiune pentru mine este sa ma adoarma, este posibil? Si daca...? (mai mult)
Mai exista si alte carti din care se da admiterea la medicina in afara de corint si barrons?
Buna ziua, de câteva zile îmi pompează inima mai tare puțin, odată vine tare, alteori mai încet, după iar incepe. Mi- am luat tensiunea și am avut- o 14.9 parcă. Dar m- am luat odată așa....? (mai mult)
Va salut! De la un timp, am o problemă digestivă ca să zic așa... De fapt nici nu stiu cum s- o numesc sincer sa fiu, ideea este în felul următor: Am început de la o vreme să mă balonez...? (mai mult)
Hernia de disc se poate face la copii?
Bună ziua, ma confrunt cu o problema diarie la bebeluși de 2 săptămâni ce îmi recomandați sa fac? Nu este înscris la medic de familie, Mentionez ca Alăptez
Am fundu ca de fata (sunt baiat) credeti ca ar trebui sa slabesc sau sa mi-l las asa cum e?
Se poate face ulcer la 15 ani? Ma c am doare burta in buric și în dreapta jos la buric și după în stânga jos și tot asa. Durerea e de suportat o am de 7 zile. Apendicita nu cred ca e.Am mai avut...? (mai mult)
Ai vreodată sentimentul că orice ai face tot nu ești împlinit?
Hei tpu.La varsta de 16 ani este posibil sa am ocluzie intestinala? ma doare burta de 1 saptamaba la buric și se lasa jos în dreapta buricului după în stânga buricului și tot asa. Durerile sunt de...? (mai mult)
Buna seara! Am primit tratament cu duphaston 10 zile cate 2 pastile pe zi! Intrebarea mea este … daca întrerup tratamentul dupa 3 zile de administrare. imi vine ciclul? El mi- a fost dat pentru a grabii...? (mai mult)
Am 18 ani am o fetiță are 10 luni eu după nașterea ei am avut depresie postnatala acum sunt bine uni oameni îmi zic ca pot face din nou depresie și as vrea sa va întreb.E posibil sa fac din nou...? (mai mult)
Hey TPU! De câteva zile nu pot sa respir adică ca să respir trebuie sa inspir adânc și nici atunci nu pot respira normal simt ca un dop care nu ma lasă să respir! Ce poate fi? Eu de cam o luna m-...? (mai mult)
Bună, de ceva timp în spatele urechilor mi se face o crusta care în fiecare dimineata trebuie sa o îndepartez iar uneori din acest motiv mă rănesc, nu înteleg care este problema, pentru ca în...? (mai mult)
Salut! Ce stiti,bauturile xixo sunt bauturi energizante? Cel cu tutti frutti ma intereseaza in mod special,il consum des si are gust a hell, sunt bauturi energizante?
- Cum se compara pastilele anti anxietate cu suplimentele pentru asa ceva? - Cand simti anxietate, astea au ceva efect imediat? Trebuie luate mai mult timp sa se simta vreun efect? Intrebarile sunt...? (mai mult)
Am descoperit ca am puțină anemie și are și fetița ea are 5 luni eu iau suplimente de fier dar ei find micuță nu știu ce să îi dau.Ce suplimente as putea sa îi dau fetei și ce alimente pot ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă o persoană cu gastrită bea un pahar de clor face hemoragie digestivă? Vă rog să răspundeți cat mai rapid la această întrebare dacă se poate
Ma simt puțin amețita și nu știu de la ce.Ce aș putea să fac?
Sunt însărcinată în 4 luni eu simt deja mișcările lui bebe l- am simțit azi pentru prima data dar am simțit o presiune când a mișcat.E normal sa simt asa de vreme mișcările? E normal ca am...? (mai mult)
Am 21 de ani mă simt super rău am fost și la medic mi am făcut perfuzi dar tot nu ma simt bine mă simt slăbită și am așa o stare de moleșeala și vomit.Ce sa fac sa îmi treacă?
Ma doare capul am luat un paracetamol şi tot nu trece.Ce pot face în situatia asta?
Ce să fac cu durerile menstruale am dureri foarte mari menstruale ce aș putea lua pentru asta?
De când alăptez ma simt destul de slăbită și nu prea am pofta de mâncare alăptez de 3 luni pentru ca fetița mea are 3 luni.Ce pot face în situația asta?
Sunt însărcinată pentru a 2 oara ma simt destul de rău de la sarcina am un băiețel are 3 ani când am fost însărcinată cu el nu îmi era asa rău că acum.Acum mă simt foarte amețita și îmi...? (mai mult)
Am nascut acum 2 săptămâni o fetiță doar ca, eu nu prea am lapte la sân sa o alaptez.Cum pot creste producţia de lapte?
Ce suplimente de calciu aş putea lua? Am 17 ani nu prea am calciu
Am facut nişte analize de sange eu find însărcinată mi-a ieşit ca am puţină anemie. Poate lua şi bebe anemie de la mine?
Am 17 ani mama a zis ca ma va duce la ginecolog sa mi se analizeze secreţia vaginala eu am mai fost la ginecolog dar nu mi s- a facut niciodată aceasta procedura şi îmi e puţin frica.Cum se va face...? (mai mult)
Cum îmi dau seama ca am o masea rea de tot? Am putina negreala în masea în mijlocul ei.Nu ma doare doar când mananc pepene și atat.Este ajunsa la nerv sau o mai pot salva?
Asa rara e bacteria aceasta Haemophilus parainfluenzae incat medicii n au auzit de ea? Pana la urma mi s- a prescris tratament cu sumetrolim 10 zile doua la 12 ore. Aparent toti zic ca bacteria e intalnita...? (mai mult)
A-ți avut vreodată experiențe cu injecții dureroase? Câți ani a-ți avut și ce injecții a-ți făcut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.