Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine aprobarea unei interventiii chirurgicale mai atipice? Trebuie sa caut un medic care face parte din conducerea Colegiului Medicilor din orasul in care locuiesc...? (mai mult)
Salut, cainele meu de 3 luni a ajuns la o cutiuta de pastile algocalmin daca a mancat din ele ce ar trebui sa fac?
Salut, mănânc sănătos și reușesc oarecum să- mi fac 3 mese și o gustare Acestea fiind până în 1500 calorii Problema este ca nu slăbesc. Fac sală de 1 lună am 1.75, 15 ani Am început...? (mai mult)
Bună, a mai avut cineva tratament cu doxicilină pentru acnee, după terminarea tratamentului a mai apărut coșuri?
Salut TPU. Am o problema, deci fratele meu a avut ceva problema oculare deci medicul optician i- a spus că era la un pas sa orbeasca dar a mers la medic la timp și a rezolvat problema, poarta ochelari...? (mai mult)
Ce boala la coloana vertebrala poate fi cauza durerii puternice la baza coloanei? ( unde sunt soldurile)
Buna. Azi când m- am spălat pe dinți pe partea stângă când m- am periat am inceput sa simt o sensibilitate mare a dinților ca și o durere, nu am mai avut probleme de genul până astăzi! Am ...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, mi s- a făcut ca un fel de pată neagra la sân în zona sfârcului în partea dreapta dar de ce, nu știu și am observat ca puțin mi se formează și în partea stânga,...? (mai mult)
De ce ma doare burta mai jos de buric în dreapta și pe urma ma ia rinichiul stâng și trece durerea de burta dar după reapare
Salut! Anul trecut am avut dureri in zona inghinala insa doctorii nu mi-au gasit nimic. Acum au inceput sa reapara acele dureri. Ce sa fac? Este o duere surda si nu ma doare daca apas
Dacă m-am zgâriat într-un cui dar nu a dat sângele, este cazul să îmi fac vaccinul antitetanos?
Am fost cu cineva care a avut limfom la creier la un control de ochi deoarece nu vede deloc, si a zis ca ori e ceva virus ori a coborat limfomul, in ambele cazuri chiar daca se trateaza au spus ca tot...? (mai mult)
Bună! Caut și eu un medic de familie din Călărași care să poată lua și bebeluși/copii. Îmi puteți recomanda vreunul? Mulțumesc!
Salut, de ce când mă pun in pat mă ia palpitațiile la inima iar când stau in picioare nu am nimic? O fi ceva grav?
Salut, de vreo 3 4 saptamani am avut un atac de panica(pe baza faptului ca aveam palpitatii), ma fost la urgenta, mi au facut ceva analize, inclusiv la inima si totul a fost ok.De atunci am o stare ...? (mai mult)
Unde găsesc picături DAVILA?(antiholerice)
Bună. Am fost la ginecolog, sfătuit o cremă dar nu au dispărut. Acum câteva zile am fost cazată la un hotel și am stat pe o toaletă iar după câteva zile mi - au apărut niște borbonele care...? (mai mult)
Ce părere aveți de industria alimentara mondială și capcanele ei? Un subiect foarte interesant care pe mine a început să mă pasioneze îl tratează aceasta carte despre ce a ajuns industria alimentara...? (mai mult)
La eco de la inima se vede ca fumezi? Gen se poate afla?
Ca analize ar trebui sa fac sa vad daca glanda pituitară funcționează corect? Eliberaza cat hormon de creștere ar trebui
Analiza GH se poate face si fara stimulare?
Am 6 luni de cand iau roaccutane, luna viitoare sunt gata și încă nu s-au dus coșurile, s-au băgat în piele. Cum pot rezolva asta după ce termin tratamentul? Dacă nu se mai duc?
Am 3 copii, pe toți 3 i- am născut natural, ultimul copil are 9 luni. Uneori încă mai am dureri vaginale, am fost și cusuta după naștere.Ce pot sa fac în aceasta situația sa se amelioreze...? (mai mult)
Bună, dacă o fată de 13 ani are un contact sexual neprotejat pe data de 1 august, a luat anticoncepționalul EllaOne pe data de 3 august, iar până azi nu am avut menstruație, este însărcinată? ...? (mai mult)
Salut, astazi la lucru m-a luat amețeala dintr-odata pe la 10 si putin si apoi parca nu mai vedeam bine, din ce cauza sa fie?
Berea fără alcool cu arome e posibil sa conțină alcool?
Ma doare burta sub forma de nemâncat asa nu știu cum sa zic.Duminica am avut și diaree si mai ma inteapa si apendicita uneori. Durerea e suportabila si parca de trecut cu vederea.Pareri? Am mai avut...? (mai mult)
Am făcut niște analize de sânge și mi sa- descoperit ca am puțină anemie și mi s- a zis sa consum alimente în care se găsesc fier.Ce alimente pot consuma? Și ce pot face în legătură cu...? (mai mult)
Se zice că nu este normal să bei lapte, pentru că doar animalele îl beau. Laptele nu este pentru oameni mari. Așa zic unii oameni de știință. Totuși Mihaela Bilic nutriționista, bea lapte in...? (mai mult)
Ce pot face în legătură cu durerile de dințișori la bebeluș? Am o fată, are 3 luni și îi dau dințișorii și din cauza asta plânge foarte tare.Cum îi pot ameliora durerile?
Îmi doresc să rămân însărcinată din nou. Deja am o fetiță, are 6 ani dar vreau să îi fac o surioara sau un frățior. Eu când am nascut- o pe ea am avut niște complicații la naștere pentru...? (mai mult)
Am un băiat de un an jumate și o fetiță care are 7 luni. Am început să îl fac diversificarea fetiței dar încă o alăptez. Ea mâncare nu prea vrea să mănânce. Cum sa o fac să mănânce? Ce...? (mai mult)
Fetița mea care are doar un an are febra are 38, 2.Cu ce aș putea să îi scad febra?
Am făcut un test de sarcina, a ieșit pozitiv însă sunt un pic confuza. Eu am avut contact sexual neprotejat acum o luna. Poate greși testul de sarcina? Când ar trebui să îl fac pe urmatorul?
Salutare, mai poți face covid acum? De 2 zile am senzații de vomă, dureri de cap și musculare amețeli etc de ca in pandemia din 2021
La câte luni de sarcina pot afla dacă voi avea fetiță sau baiețel? Eu sunt însărcinată în 4 luni și încă nu am aflat. Când ar trebui sa îl simt ca mișca? E primul copil și nu prea știu...? (mai mult)
Ma simt extrem de ameţită şi slabita, la mine în zona e şi foarte cald.Ce sa fac în situatia asta? E posibil sa fie de la caldura?
Am 17 ani, ma simt foarte rau, am fost cu mama la spital mi s-a pus o perfuzie cu vitamine dar tot nu ma simt prea bine. Sunt acasa acum.Ce sa fac sa ma simt mai bine?
În ce poziţie ar fi recomandat sa dorm cât sunt însărcinată? Nu vreau sa îi fac rau lui bebe când o să dorm
Salutare! A mai fost cineva operat din cauza unei fracturi cominutive de platou tibial, cu traiect intraarticular, iar după operație a avut piciorul umflat mai mult timp, de exemplu 3 luni?
As vrea sa ma apuc sa mananc sănătos din cauza unor probleme cu creșterea As vrea smi facut un meniu săptămânal Daca stie cineva ce as puta sa mananc Sau sa-mi faca un meniu saptamanal
Am si eu o intrebare destul de delicata! Daca am hipospadias, mai pot concura pentru un loc in MAI, mai precis academie. Vreau sa stiu neaparat, ca sa nu ma mai pregatesc aiurea si sa pic la...? (mai mult)
Știe cineva dacă sunt clinici de acupunctură în București, cu program de după-amiaza, cu trimitere? Dacă da, vă rog să îmi răspundeți!
Bună TPU! În urmă cu puțin timp (nu a trecut nici măcar o lună), am avut dureri groaznice la dantură. Am fost la stomatolog și mi- a zis că îmi dă măseaua de minte. Bun, totul bine și frumos,...? (mai mult)
Conteaza la ce ora ma pun in pat daca tot atatea ore dorm? Are vreo influenta cu creșterea sau cu sănătatea?
Buna! De cateva zile am gatul uscat si o usoare tuse, am luat decasept dar nimic, urmeaza sa merg vineri la medic. Precizez ca sunt fumatoare de 3 ani dar fumez 2- 3 tig pe zi cateodata chiar 2- 3 ...? (mai mult)
Buna seara! Am consumat o bere la 0, 33 ml si voiam sa stiu daca pot sa iau paracetamol.
Bună! Dacă am 16 ani și am programare la dermatolog la un cabinet privat, pot merge singură fără un părinte?
Buna ziua, aș vrea să- mi pun aparat dentar, am fost la dentocare, am făcut și radiografie la doamna doctor Ruxandra, si a zis că trebuie să mă vadă și un medic chirurg să scot de sus 2 masele...? (mai mult)
În cât timp se face peritonita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!