Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
Bună! Dacă am 16 ani și am programare la dermatolog la un cabinet privat, pot merge singură fără un părinte?
Buna ziua, aș vrea să- mi pun aparat dentar, am fost la dentocare, am făcut și radiografie la doamna doctor Ruxandra, si a zis că trebuie să mă vadă și un medic chirurg să scot de sus 2 masele...? (mai mult)
În cât timp se face peritonita?
Am vazut de cumparat pasile ce te ajuta sa cresti in inaltime. A baut cineva? Functioneaza? Am un deficit in inaltime din cauza radioterapiei si mi- e greu sa ma acomodez cu colegi care toti sunt mai...? (mai mult)
Masturbarea poate încetini creșterea in înălțime?
Salutare lume, daca de exemplu mori in somn ce simți? Mai simți ceva sau nu mai simți nimic, ești inconștient?
Soțul meu a fost operat la genunchi pentru ruptura de ligament în luna februarie, dar acum urmează să fie operat din nou pentru ca s- a recuperat prima data dar s- a dus din nou la fotbal și și-...? (mai mult)
Mi-a intrat un ciob in spate la picior și mi-a trecut, s-a închis rana, au trecut 2 saptamani de atunci dar daca apăs inca mă doare și am puțin umflat, are ceva?
Sunt la menstruaţie, am o menstruaţie foarte abundentă şi din cauza asta nu mă simt prea bine.Cum aş putea sa ma simt mai bine? Am 17 ani
Sora sotului meu a lasat- o pe fetiţa ei care are 3 ani la noi, nu avea cu cine sa o lase doar ca cea mica e puţin racita şi mama ei ne- a lasat un spray pentru ca are nasul înfundat şi a zis să...? (mai mult)
Eu până acum am pierdut 2sarcini, una acum 3 ani şi una acum cateva luni. Imi e frică sa încerc să ramân iar însărcinată sa nu mai pierd sarcina.Ce aş putea face sa nu mai pierd sarcina daca...? (mai mult)
In urma efectuarii secretiei uretrale mi- a fost depistata bacteria numite Haemophilus parainfluenzae. Eu doar aveam mancarimi si urinari frecvente iar dupa diverse tratamente am ramas doar cu ceva mancarimi...? (mai mult)
Eu am o fetiță de un an, îi dau mâncare solida dar încă mai am lapte și o și alăptez. Până la ce vârstă ar fi recomandat și sănătos pentru ea să o alaptez? Ea acum are dințișori și...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru, este cineva care a facut operatia de simpatectomie toracică endoscopică pentru hiperhidroza? Sunt un baiat de 23 de ani si ma confrunt cu aceasta problema inca din copilarie...? (mai mult)
Am fost ieri la spital la urgenţe pentru ca m- am simţit foarte rau de la sarcina, mi s- a spus ca nu am vitamine în corp şi am nevoie de vitamine pentru ca bebe sa se dezvolte. Sunt însărcinată...? (mai mult)
Nu înțeleg cum de unii răcesc mereu, iar alții niciodată! Eu răcesc aproape tot timpul, chiar și vara, cum sa îmi îmbunătățesc sistemul imunitar?
De 2 zile fac diaree seara ma doare burta.Am luat niste no spa forte și loperamid și nu mai ma doare burta asa de rau.Se poate sa fie apendicita? Stau de 2 zile cu aceeași durere
Buna. Pentru ce e vitamina B6? La ce ajuta si pentru ce e folosita mai exact? Am citit prospectul dar nu scrie nimic relevant. Nu imi trimiteti link- uri de la farmacii online sau alte prospecte. Doar...? (mai mult)
Buna! La noul meu loc de munca, stau foarte mult in picioare (8ore), din care doar 30 minute stau jos, la pauza de masa… ma dor picioarele ingrozitor. Imi puteti da niste sfaturi despre ce at trebui...? (mai mult)
Bună! Ieri după- amiază începusem să sângerez, aveam crampe menstruale și sensibilitatea sânilor mei a crescut, deci am tras concluzia că mi- a venit menstruația. Mi- am pus un absorbant ...? (mai mult)
Aseară pe la ora 02:00 am fost la baie și am facut diaree ca ma durea burta si aveam greata.Ma doare burta in jurul buricului ma mananca nasul.Cred ca am viermisori intestinali care ma trezesc din somn...? (mai mult)
Ajutor vă rog, am fost la strand in luna iunie si mi- au iesit 2 eczeme, de alea mici, si nu am folosit crema. Apoi au disparut dupa ce am folosit crema, după aceea, au inceput sa apara pe burta, langa...? (mai mult)
Vitamina D te ajuta sa cresti in înălțime?
Am fost la un endocrinolog pentru probleme cu creșterea si mi-a recomandat sa fac Stretching pentru inaltare.Ce exerciții ar Trebui sa fac?
Buna, nu mi-a venit menstruația de 3 aprox 4 luni, și îmi e frica sa merg la doctorul ginecolog, dacă as merge, persoanele care au mai fost ce s-a întâmplat la medicul ginecolog?
Salut. Omul în general noaptea spre deosebire de ziua, are tensiunea mai mica sau trebuie sa fie tot (12 cu 7 de exemplu)?
Salut! Dacă fac analize de sânge și de urina si fecale pot depista viermi intestinali? sau ce fel de afecțiuni se depistează la analizele de urina si fecale
Bună! Acum câteva zile am participat la un meci de box amical, nimic serios. De atunci simt o durere la nivelul capului când îl scurtur/misc brusc. Am mai avut durerea asta cu ceva timp în urma, ...? (mai mult)
Buna tuturor cer ajutorul fetelor/femeilor nu mi- a venit stopul la final de luna mi- a venit luna trecuta pe 28 si mi s- a terminat pe 3 iar luna asta care a fost nu mi- a venit deloc nu am avut contact...? (mai mult)
Beți/consumați zilnic apă? Sau mai multă cafea?
Bună! Care pot fi cauzele întârzierii menstruale și a apariției durerirol de cap intense. Țin sa menționez ca testul mi- a ieșit negativ și ca abia acum 4 luni menstruația mea a început sa vina...? (mai mult)
Ce sa fac daca dorm peste 9 ore pe noapte? Da, mă culc destul de târziu dar mă trezesc la ore și mai târzii, de exemplu, adorm la 1 noqptea și mă trezesc la 3 după-amiaza
Buna. As avea si eu intrebare. Iau anticonceptionale si imi lipseste o pastila activa din folie(din fabrica), asadar nu am putut sa- l iau. Am luat pastila pe care ar fi trebuit s- o iau maine, dar pe ...? (mai mult)
Bună! In urma cu câteva zile am avut un meci de box, nimic serios ceva amical între prieteni. A doua zi a început sa ma doara capul doar în momentul când îl scuturam/mișcam brusc. Am mai avut această...? (mai mult)
Aseară la ora 19:00 am ajuns acasă. Inainte pe la 17:00 am mâncat 2 gogoși.Seara la 01:00 m- a durut burta rau și am făcut diaree 3 scaune pana dimineața la 8 9.Am mancat de dimineata și am luat...? (mai mult)
A facut cineva dubla orhiectomie? M-ar interesa daca doare si cum se simte dupa...
Fetița mea are 6 ani e puțin răcită și plânge de la răceală și se simte rău.Ce aș putea să fac să se simtă mai bine?
Salutare lume, oare pot fi periculoase aritmiilie? Adică palpitatiile, eu mereu am și când stau in pat sau când fac ceva simt o bătaie neregulata a inimii care se oprește o secundă.
Mersul pe bicicletă te ajută sa crești in inaltime ca si inotul sau baschetul?
Am 17 ani sunt la menstruaţie ma simt foarte ameţită, am dureri abdominale de la menstruaţie şi e foarte abundenta.Cum pot sa ma simt mai bine?
Am aflat recent ca sunt însarcinata, ma simt destul de rau, am greţuri, varsaturi, ameţeli, sarcina e la început.Ce pot face sa ma simt mai bine?
De la ora 19:00 am ajuns acasă.Am fost cu bicicleta pe afara și am dat multe gaze si ma durea stomacul când pedalam.Am mâncat ceva și seara acum la ora 01:00 m- a luat o durere de burta cu diaree ...? (mai mult)
Salut TPU! Am 19 ani. La vârsta de 14 ani a avut loc un deces în familie, am fost super deprimat 1 an de zile. Iar de atunci încă de la 15 ani jumate, au apărut anxietatile, atacurile de panica...? (mai mult)
E sănătos să nu mănânci deloc dulciuri? Am 19 ani și am aproape 1 an de când nu mănânc dulciuri deloc. Recunosc că rar beau ceai și îmi pun cam 3 lingurițe de zahăr. Câteodată sunt certat...? (mai mult)
Am mers la un medic oftalmolog si mi- am facut un control la ochiul drept si mi- a zis ca am niste cicatrici pe retina si ca nu se mai poate face nimic sa imi recapat vederea ca cica la mine retina este...? (mai mult)
Salut. Știți un psihiatru bun în Brașov? Mulțumesc!
Bună ziua, am vârsta de 30 ani împliniți, și de la începutul anului tot am niște probleme de sănătate, la început am avut probleme cu stomacul, Helicobacter și de aici a început totul, ...? (mai mult)
Buna. De ieri am dureri în partea stângă în zona inghinală, simt ca niște junghiuri, pulsații. Am și un ganglion inflamat dar nu m- a durut până acum. Este posibil ca durerea pe care o simt...? (mai mult)
Mi- am pus holter de tensiune arteriala, cică a fost setat pe 48h dar deja am făcut 72h si încă merge, credeți ca nu a fost setat corect de către cardiolog? Mi l- a dat joi ca să îl am pe ...? (mai mult)
Azi mi- a fost puțin rău și încă îmi e pentru ca fetiță mea care are 6 ani e puțin răcită, nu pot să o duc la medic pentru ca e duminica. Are febra, are 37, 4 dar plânge și nu pot să...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?