Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 11 Februarie 2025 sunt:
Buna! Are idee cineva de ce am glicemia mare dimineata 130 tinand cont ca ultima masa o am la ora 20? Problema este dimineata, dupa aceea imi scade la normal indiferent ce mananc si cat mananc. Eu sunt...? (mai mult)
Saru'mana, am auzit undeva că cică dacă nu dormi deloc sau ai puține ore de somn, creierul începe să se mănânce și dacă tot continui să ai un somn slab există șanse sa ti se mănânce creierul...? (mai mult)
Ce s- ar putea face pentru a rezolva pb cu doctorii din spitalele de stat care se comportă urat cu pacientii? Am văzut pb asta la tot pasul, de fiecare dată când merg într- un spital de stat aud ...? (mai mult)
A făcut cineva stenoza traheala de la intubatie? Dacă da c-un a scăpat de ia?
Când ești pe roaccutane poți mânca orice mâncare nu afectează cu nimic?
Bună TPU, azi m- am tăiat cu bicul la picior și nu se mai oprește sângele. Chiar dacă bandajez locul cu hârtie igienică tot nu se oprește sângele. Am pierdut foarte mult sânge. De ce? Cred ...? (mai mult)
Buna tuturor! Stiu ca poate nu ar trebui sa ma ingrijorez de pe acum dar menstruatia imi intarzie de 4 zile aproape. Sunt in adolescenta si pana acum nu am avut, , probleme", ciclul mi- a fost regulat...? (mai mult)
Cum pot sa mi opresc rarirea parului la 23 de ani?
Buna ziua am si eu o problema, sunt baiat am 19 ani, si am o problema cu cosurile ma rog nu este acnee sunt cosuri relativ ok dar as dori un ten mai curat, am folosit diferite creme, masti etc, alimentatia...? (mai mult)
Buna TPU! Am 13 ani si am 1, 74, parintii mei sunt la fel de inalti mama are 1, 75 iar tata are 1, 80, daca eu la varsta aceasta am 1, 74 inseamna ca la 16 ani voi avea 1, 80?! Imi place...? (mai mult)
Fumatul sau statul cu o persoana care fumează poate agrava astmul și sinuzita?
Salut! Am făcut un test de tensiune acasă și mi- a ieșit 11 cu 7 și 70 de bătăi ale inimii.Pe mine ma inteapa inima si respir c am greu am 16 ani.Mai ma doare uneori și în partea dreapta sus spre...? (mai mult)
Daca beau arginina ma ajuta sa cresc in inaltime?
Am 3 întrebari mai mult de curiozitate mama pe mine și pe fratele meu geamăn ne a născut natural acum avem 16 ani amândoi și aș vrea să vă întreb.1 Cum exte posibil ca gemeni să se nască natural...? (mai mult)
Bună tuturor! Pe mama o doare osul la genunchi, nu poate întinde piciorul e roșu și pocnește...merge șchioapă și ia tot felul de pastile și creme și tot nu- i trece, a m- ai căzut pe el mai...? (mai mult)
Salutare TPU, de azi încep un post cu apă … vreau să văd cat rezist, mai dau din burtică mai curat corpul, întrebarea mea este ce vitamine sau ce pastile ar trebui să folosesc să nu pic de...? (mai mult)
Salutare lume oare de la supărări și dacă plângi mult oare poți rămâne paralizat? Eu m- am stresat odată și am plâns mult și mi- sa sucit degetele de la mâini nu le mai puteam mișca și simțeam...? (mai mult)
Buna Am 23de ani si recent am primit analiza medicala pentru nivelul de testosteron rezultatul fiind de 31. 53nmol/L sau 909. 3883ng/dl Precizez ca am 64kg si vreau sa stiu daca nivelul de testosteron...? (mai mult)
Buna ziua! Am o măsea care este variată și mă doare am luat pastile dar de 3 zile îmi amorțește bărbia în partea dreaptă și buza pe jumătate și la atingere buza este dureroasa
Bună seara! De 1 luna am o problemă cu gâtul. Am băut rece și mi au ieșit niște puncte pe amigdale, nu mă dureau absolut deloc însă erau observabile cu lanterna, în mod special în josul amigdalelor;...? (mai mult)
Hello am mâncat niște ciuperci care aveau un miros urat și când le- am gustat aveau un gust amar, și când am căutat pe google spunea ca asa se întâmpla când ciupercile putrezesc. Oare stie cineva...? (mai mult)
Bună, dacă o fată de 13 ani are un contact sexual neprotejat pe data de 1 august, a luat anticoncepționalul EllaOne pe data de 3 august, iar până azi nu am avut menstruație, este însărcinată? ...? (mai mult)
Persoanele care obisnuiesc sa se parfumeze / inspreyeze intr- un mod foarte intens, prea strident, de mirosul se simte si la 10 metri in jurul lor, credeti ca ar putea pune astfel cumva in pericol sanatatea...? (mai mult)
Salut, urmează să îmi fac o operație la o măsea de minte și am vrut să întreb aerul condiționat ar face ceva rău la acea operație? Am la muncă dar nu pot să îl opresc sau ceva nu ține de...? (mai mult)
Bună. Te aproximativ un an fumez IQOS, iar de ceva timp am început a simți o presiune în piept, o usturime, disconfort și o respirație greoaie urmată de senzația de sufocare. Credeți ca poate...? (mai mult)
Salut, am 15 ani și 171 și am inceput sa cresc foarte greu de 1 an. Am ambii părinți de 180 (mama 178) (tata 181) … sunt îngrijorat ca poate m- am oprit din crescut. Dacă ajuta fratele meu are...? (mai mult)
Vreau un răspuns urgent. Mi- a apărut pe absorbant pe lângă menstruație, adică sânge...mi- a apărut ceva ca niste pielițe, bucăți de piele sau ce o fi ...nush ce se întâmplă? Îmi poate...? (mai mult)
Hey am 2 căței husky și au paraviroza sunt pui cum i pot trata?
Buna! Vi s-a întâmplat si voua sa va doară de la gat si umerii? Credeti ca ar fi vorba de o hernie cervicală sau spondiloza? Astept pareri, dau funda ????
Nu înțeleg, dacă mi se tratează o carie în timp se poate caria din nou aceeași măsea?
Am o curiozitate, cu privire la luarea pilulelor contraceptive... Mie în calendarul menstrual îmi scrie că următorul ciclu menstrual trebuie să îmi vină în data de 5 septembrie, dar ultimele...? (mai mult)
Buna! mi- am facut acum doua zile piercing in ureche langa cel de la nastere. a fost totul ok dupa vreo jumatate de ora nu mai simteam nimic, l am curatat cu ser fiziologic seara si dim. dar in dimineata...? (mai mult)
Buna, ce părere aveți despre Ob uri? Urmează să merg la mare și menstruația îmi vine fix in acea perioada.țin să menționez că nu am mai folosit până acum
Are sau a avut careva pietre la fiere? cum reusiti sa opriti acele dureri insuportabile? precizez ca nu as dori sa ma operez pentru a indeparta fierea, nici nu stiu daca e gratuit
Salut TPU. Am 1.76 si 79 de kg care ar fi greutatea potrivita la care as arata bine? De mentionat ca sunt baiat
Bună! Am 20 ani și am o problemă foarte gravă. De ceva timp tot am frecvente infecții în zona intima. Am luat tot felul de tratamente recomandate de medici, cu ovule, creme chiar și antibiotice,...? (mai mult)
Buna seara prieteni, imi poate spune cineva cam cât costa o operatie de hernie inghinală? Multumesc mult!
Bună tuturor! Am o dilemă. Eu am purtat aparat dentar și după un an de zile am purtat gutiera dr contensie la dinții de sus. Acum o săptămână mi s- a spart gutiera în două bucăți și m- am...? (mai mult)
Bună. Atunci când ai aparat dentar fix, te va costa fiecare ședința de schimbare a elesticelor și strângere, sau toate ședințele sunt incluse în prețul aparatului?
A aparut o durere de cap de 4 zile, se manifesta in partea dreapta sus a capului ca un impuls si e mai accentuat cand apesi cu degetul ce credeti ca ar putea fi? a aparut brusc intr- o dimineata nu a...? (mai mult)
Daca am avut un impact la dinte(ma jucam cu un copilas si din greseala m- i- a dat cu genunchiul in dinte) si se clatina putin, foarte putin, si am putina durere la atingere in timp, dintele se va ...? (mai mult)
E OK daca ascult de sfaturile de sănătate/alimentație sănătoasă din cărți și să incerc așa sa slabesc? Sa mă obsedez puțin cu mâncatul sănătos?
Bună ziua.hondrostrong unguent a folosit cineva? de unde poate fi achiziționat din surse sigure?
Buna tuturor. in urma cu 4 luni am avut un avort spontan. 14s4z de atunci am avut cm normal la timp.luna trecuta am avut o întârziere de 7 zile și o durere groaznica "ca la nastere" a durat cam o ora...? (mai mult)
Buna,recomandați-mi o apa de gura cu un gust plăcut care nu ma face sa vomit, pentru ca ultima apa pe care am folosit-o a fost listerine cea mov si e groaznica.
Bună ziua, Ma poate ajuta cineva cu o interpretare a analizelor? Nu mai am răbdare pana ajung la doamna doctor Frecvente celule epiteliale poligonale, relativ frecvente clue cells. Absente polimorfonucleare. ...? (mai mult)
Am fumat ieri un vape intreg cu 1.8% nicotina. Luni imi fac analizele de sange si vr sa stiu daca o sa se vada nicotina
De 2 zile îmi curge un lichid galben puțin apos cu miros ciudățel am și dureri abdominale nu pot mânca nu am pofta am grețuri daca mănânc ceva ce poate sa fieee
Cum sa îmi schimb stilul de viață prin sport și alimentație dar acasă(mă refer la sport) astfel încat să fiu mai sănătos cat de cat?
Sunt fata am 16 ani de ceva timp am niște dureri în zona abdomenului.Ce sa fac în situația asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!