Fetita mea are un an a picat pe gresie acum câteva zile și vam zis ca are buza umflata pentru ca și a spart acum are buza și mai umflata am fost cu ea la doctor și a zis ca e ok și va fi bine sa...? (mai mult)
Buna, daca nu am asigurare din acea medicala, cam cat trebuie sa platesc ca sa ma duc la spital pentru problema pe care am spus o mai devreme?
Am si eu o întrebare, de ce ma dor sânii))? menționez ca trebuie sa imi vina menstruatia in 2 săptămâni
Buna! de azi dimineață simt nevoia de a urina intr una, nu urinez mult ci foarte putin si ustura foarte tare, stiu ca asta ar putea fi o infecție urinara dar a început sa curga niște sange si nu...? (mai mult)
Salut, in aceasta seara m- am speriat foarte rau. Deci simteam ca o sa tremur toata, simteam cum parca nu mai sunt eu, am inceput sa transpir si eram super nelinistita iar dupa a urmat greata. M am ...? (mai mult)
Care este greutatea + inaltimea optima a unui baiat de 13 ani? In prezent am 13 ani, 160cm, si 65kg
Sunt alergică la țânțari. Ce pot să fac? M- au terorizat țânțarii de nu mai îmi vine să ies din casă. M- au făcut praf pe mâini, pe picioare. Nu pot să stau în haine scurte. Vă rog, ajutați-...? (mai mult)
De aseară mă doare în partea dreaptă de la spate mai în jos până aproape de fund aveți vreo ideee de ce
Salut TPU! Am 15 ani și de când sunt mic am probleme cu tartrul nu am mers niciodată la un detartraj și îmi este frica sa merg mai ales că am auzit că pe unii iau durut dinții după detartraj. ...? (mai mult)
Salut. Cum pot scapa de furie si de neacceptarea unor momente din trecut?
Bună ziua. A folosit cineva Vitex? Din a cata zi a menstruației se începe? Menționez ca am dereglări hormonale, endometrioza și polip uterin. Varsta 42 ani, mi s- a recomandat Zafrilla de către...? (mai mult)
Mă simt foarte slăbită am 16 ani e posibil să fie de la căldură.Ce pot să fac să mă simt mai bine?
Salut! Am 13 Ani, 33 Kg și 144 cm, și nu înțeleg de ce. Carne mănânc... cât decât :) adorm târziu pe la 12, dar oricum mă scol la 9- 10, adică am 8+ ore de somn, și mai ales că fac ...? (mai mult)
Am 19 ani am fost la ginecolog pentru durerile de ovare mi a dat un analgezic l-am luat dar tot mă dor.Ce să fac?
De ceva timp mă simt foarte amețită am 21 de ani.De la ce poate fi cauzata amețeală și ce pot face să îmi treacă?
Buna! Ajutati- ma va rog frumos cu un sfat.Aseara(sâmbătă)m- a enervat mama și am aruncat telecomanda iar de atunci mă doare mana respectiva la subraț. Acolo mă doare.Si mă gândeam să merg la...? (mai mult)
Buna. Azi dimineață mi- a venit să vomit, și nu puteam sa vomit pentru că cum nu am mancat nu aveam ce sa vomit dar aveam senzația aia de vomă, iar a treia oară când mi- a venit să vomit m- ...? (mai mult)
Salutare! Am avut implanturi dentare în partea superioară și inferioară, s- au pus arcadele, gingia încă este umflată. Problema este că buza de sus este căzută, de parcă nu ar fi dinți...? (mai mult)
Ieri am flegmant putin sange, iar dupa vreo 24 de ore, adica azi am flegmat un fel de maroniu cu sange. Acum o luna am fost racit si faceam febra, am luat antibiotice si am facut analize plus radiografie...? (mai mult)
Hei, TPU, durerile pe jos ce pot însemna? Mă refer la dureri destul de dese și în afara perioadei mestruale. Deci clar nu e o astfel de durere. Deci pot fi aceste dureri niște dureri ale colonului,...? (mai mult)
Salut! În aprilie am căzut cu bicicleta și mi- am rupt piciorul. Am fost la spital, m- au operat și mi- au băgat un șurub în picior. Am fost la jumătatea lui iulie ca să- mi scoată șurubul....? (mai mult)
Bună seara! Întreb pentru o prietena din moment in moment așteaptă să o sune că tatăl a murit.Ca să-l scoată de la morga trebuie sa plătească?
Ce pot sa fac ca să am ciclu? Dacă merg la doctor îmi va da tratament hormonal? Va rog ajutați ma
M-am ars cu tigara deasupra buzei putin, nu e adanc deloc decat e o pata rosie, o sa ramana semn? cum pot sa face sa dispara mai repede
In urma vizitei la medicul urolog si reluarii tuturor analizelor am fost diagnosticat cu prostatita acuta si am primit tratament cu antibiotic: tavanic, supozitor diclofenac si zevezin timp de 7 zile....? (mai mult)
Salut, știți cum pot scăpa de mâncatul in exces? Adică mănânc acum și peste jumate de ora mă ia foame iar, și am început să pun pe mine. Vreau sa intru in deficit caloric pentru că greutate...? (mai mult)
Am 22 de ani am programare la ginecolog dar imi e rusinne sa intru singura poate intra şi sotul meu cu mine nu prea vreau sa intru fara el? Imi e rusine chiar dacă eu merg la doctoriţă ginecolog
Am 21 de ani și de la un timp cam de 2-3 săptămâni nu îmi mai vine menstruația luna asta nu mi-a venit deloc ce pot face?
Am zis ieri ca fetita mea are un an și a căzut pe gresie și a spart un dinte și buza buza e un pic umflata.Cum sa fac să i se dezinflameze puțin?
Ce sa fac să mă îngraș puțin am 16 ani și am 39kg și 1, 70 cmsunt foarte slabă ce pot face?
Am 19 ani aseară m-am simțit foarte amețita și am avut dureri de cap ce pot face să îmi treacă?
Azi dimineata cand m- am trezit am stat cam 15 minute si mi- a venit sa flegmez si era flegma alba cu putin sange. Nu era sange moale si nu mi aduc aminte sa fi tusit inainte sa flegmez. Radiografie la...? (mai mult)
Un tratanment eficient pentru mentinere potenta dupa 50 ani,rog fara glume pentru cei care sunt de serviciu la ironii si negativisme, pot fi si naturiste dar eficiente si fara de alea de moment
Bună! -Am o unghie incarnata si infectata, doctorul de familie mi-a spus sa merg la chirurg. La ce fel de chirurg trebuie sa merg? - Imi puteti sugera niste doctori buni din Galati? P.S am 16 ani.
Hei Bună TPU, vin cu o întrebare și sper sa mi dați un sfat util. de vreo 2 luni mă doare gâtul, am roșu în gât mai exact, am fost la medicul de familie care inițial mi. a dat să iau antibiotic...? (mai mult)
Înca am acea durere de ovare de care ziceam ieri am 19 ani la 17 ani am avut și un chist pe ovar am luat un analgezic și încă nu mi- a trecut cum să fac că să îmi treacă măcar puțin? azi voi...? (mai mult)
Bună, am nevoie de un sfat de 2 luni iau anticoncepționale iar eu am avut parte de un contact sexual neprotejat, iar eu pot lua pastila de a 2 zi "pentru siguranță mea sau anticoncepționale își...? (mai mult)
Bună, am și eu nevoie de un sfat, în urma cu o lună am avut un avort, fix trecerea lunii am avut un contact sexual neprotejat (nu a putut ejacula ) iar de 2 luni iau anticoncepționale, după acest...? (mai mult)
Bună dimineața. Astăzi m- am trezit cu picioarele pline de bubițe/borbonele cum vreți să le ziceți. Un fel de coșuri mici. Și în spate mai jos de fund. Nu pot purta niciun fel de pantaloni scurți...? (mai mult)
Fetița mea are un an deja a început să meargă în picioare și acum cum a început să meargă a picat pe gresie în bucătărie și și a spart jumate dintr- un dinte și buza buza i să umflat și...? (mai mult)
Am 17 ani mama m-a dus recent la ginecolog şi mi sa descoperit pe ovar un chis de 5 cm trebuie operaţie.E normal sa am la vârsta mea? Va fi grea operaţia?
Eu am 16 ani mama zice că sunt destul de slabă pentru vârsta mea am 39 kg și 1, 70 cm.Voi ce credeți? Sunt prea slabă
Buna, Tocmai ce am terminat prima tableta de Drovelis inclusiv cele 4 placebo.Acum că o incep pe cea de a 2 a tableta și prima pastila vine in ziua 2- 5 de menstruație, asta înseamnă că trebuie ...? (mai mult)
O infectie a dintelui cauzata de o carie netratata provoaca dureri?
Buna seara. De doua zile am luat Apuretin Slim, inse de asta dupa amiaza a inceput sa ma doara foarte tare(pot spune insuportabila durerea) partea toracica spate, fata si parti laterale. Sotul meu spune...? (mai mult)
Salut! As vrea sa iau creatina de la 15 ani și vreau sa știu dacă aceasta are vreun efect advers. Fac sala de aproape 2 luni și as vrea pe lângă alimentație sa iau creatina și cata apa sa...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa nu iti mai miroasa fundul in momentul in care transpira? Sau cand e vorba de transpiratia de acolo nu ai ce sa faci ca sa nu miroasa?
Salut tuturor, am 24 de ani 1.85 și 77 de kg, de vreo 3- 4 zile mă confrunt cu o durere foarte mare de spate, pe partea dreapta doar, exact asemănătoare cu un junghi intercostal, doar că nu mă...? (mai mult)
Buna ziua! Am o întrebare… mi- am făcut vaccinul HPV pe data de 8 august si mie trebuia sa îmi vina menstruația pe data de 10 august dar nici pana acum nu dă semne sa vina… am avut contact sexual...? (mai mult)
Salut, fac diaree foarte des. Ce medicament sa iau pentru flora intestinala, care e mai bun? Linex forte, eubiotic forte sau enterolactis plus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?