Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut, fac diaree foarte des. Ce medicament sa iau pentru flora intestinala, care e mai bun? Linex forte, eubiotic forte sau enterolactis plus?
Bună ziua Am o problema de fete Au început să îmi crească sânii (am 15 ani) și li se vede doar sfârcul. 1. Ce pot sa fac, ca să crească mai repede? 2. Pana și cu bustiera au o forma urata...? (mai mult)
Salut! Pe prietena mea o doare capul, in ultima vreme cam de 3- 4 zile o doare in fiecare zi. Are momente cand o doare chiar 24 de ore. Problema este ca nu vrea da le spuna parintilor uneori, decat atunci...? (mai mult)
Salut. Daca am o unghie încarnată la unghia mare de la piciorul drept și merg la medic, Mai pot merge după cu piciorul s au cu adidași in picioare? Nu arată foarte grav doar că am puroi
Bună Ziua! Sunt Băiat și vreau să știu cum decurge un control al penisului testiculelor și al apusului am 16 ani
Bună ziua! Ce pot să fac ca să mă mai îngraș? Nu vreau să mai am 38 de kilograme!
De câteva zile am o durere destul de mare în zona abdominală am fost la doctor am primit analgezice a zis că sunt dureri menstruale am fost pe menstruație 3 zile după s- a oprit menstruația și ...? (mai mult)
De ieri seara simt o durere în zona ovarelor eu în trecut cam când avem 17 ani am simțit la fel și mi sa descoperit că am avut un chist pe ovar am luat tratament și sa eliminat acum am 19 ani.Și...? (mai mult)
Hei! Acum câteva zile mi- a apărut o iritație pe gât sub forma unei mușcături de furnică sau țânțar m- a mâncat, am încercat să nu mă mai scarpin și s- a estompat, astăzi m- am scărpinat...? (mai mult)
Ce sa fac sa nu ma mai înalt? Sunt fata am 14 ani și 1.65 nu vreau sa ma mai înalt
Cum îmi pot reveni psihic după decesul soțului mei? el a decedat acum 3 ani dat eu încă nu mi am revenit după decesul lui încă am coșmaruri și am avut 2 tentative de sinucidere pentru ca și...? (mai mult)
Cei care aţi citit întrebarea asta aţi vazut ca urmeaza sa fiu operată de apenicită mâine la ora 10 dimineaţa am programre https://www.tpu.ro/sanatate/am- 17- ani- mama- m- a- dus- la- medic- ...? (mai mult)
Bună! Tocmai m- am ales cu o viroză urâtă (febra mare, dureri în tot corpul și puroi în gat) cam de 5 zile. Ce ma îngrijorează însă este ca de aprox. 2 zile a început sa ma doară partea dreapta...? (mai mult)
Am 18 ani de câteva zile mă simt puțin mai amețită și am dureri de cap.Ce ar trebui să fac în situația asta?
Ce se întâmplă daca m-am lovit cu ceafa de un fier pot avea probleme cu vorbitul?, ma refer la bâlbâit sau nu duce la așa ceva daca m-am lovit.
Tot timpul am pielea iritata deși nu stau mult la soare! Adică am pielea foarte sensibila! Știți niște remedii naturiste?
Buna ziua.Mi- a intrat nu stiu cum un obiect strain foarte micut (abia se vede) - cred ca e un fel de păr foarte mic alb- in talpă la picior şi mă doare când merg. Problema este ca părul (sau ce...? (mai mult)
Bună, de vreo 5- 6 săptămâni am o umflatura in zona de jos a abdomenului, adică de unde sunt ovarele pana sub buric, și o am constant, am avut atunci un început de gastrita dar am tratat o, ...? (mai mult)
Am născut acum 6 zile am reușit să nasc natural fetița după naștere am fost cusută pentru ca ma avut ruptura după naștere. Aș vrea să vă întreb este normal sa mai am dureri jos la 6 zile ...? (mai mult)
Am nişte dureri în zona ovarelor de ceva timp care nu îmi prea trec nu e prima data când le am.Ce ar trebui să fac sa nu ma mai doara?
Am 17 ani am fost cu mama la spital pentru ca mam simţit cam rau la spital mi-au pus perfuzi şi mau lasat acasa.Ce sa fac să mă simt puţin mai bine?
CER AJUTOR! Sotiia mea este în depresie postnatala! Avem împreună o fetita de 5 luni! Situația ei se agravează pe zi ce trece, nu știu cum sa lupt cu aceasta boala. S- a ajuns prea departe! s-...? (mai mult)
Buna! Vă rog, mă doare burta groaznic și nu înțeleg de ce, a venit din senin, sunt balonata și mă doare dacă mă misc, respir sau ating, ce pot face sa scap de durerea asta? Dau Funda, urgent!
Salut, am avut recent o fractura apofiza spinoasa L3 Nu a fost nevoie de operatie sunt in corset e a 3 saptamana merg bine Dupa cele 2 luni voi avea voie sa mai lucrez in constructii?
Îmi este foarte somn și sunt foarte obosită, dar nu pot adormi în seara asta și tot încerc să o fac. Am și grețuri mari... Din ce cauză? Cum pot să adorm?
Hei TPU, medicul stomatolog mi- a spus să i- au pasta de dinți Elmex Professional. Dar nu mai țin minte când mi- a spus să o folosesc. De asemenea, mi- a spus să folosesc și Parodontax, aleatoriu. ...? (mai mult)
Cum poti sa cresti fortat in înălțime?
Ce reacti advere au hormoni de creștere luati cand nu este nevoie?
Vreau și eu un rasp dacă știe cineva. am pe penis in jurul lui spre vârf un cerc strâns așa e pielea strânsă și uneori coji ce poate fi? Și când trag penisul nu sta drept pare a fi ața...? (mai mult)
Hei TPU. Am și eu o întrebare la voi. De astăzi am observat ceva ciudat. Deși sunt răcit de câteva zile, tocmai astăzi când încerc să suflu nasu sau să trag în mine, simt o presiune între...? (mai mult)
Prea știu unde să mai mă duc, ce să mai fac, ce analize să mai fac, de la începutul anului tot am durere în partea dreaptă sub coaste, am fost la medic mi- a făcut test Helicobacter a ieșit pozitiv,...? (mai mult)
Vreau să mor viața mea nu are sens, am urmat un liceu dar bacalaureatul nu l- am dat, iar acum mama mea tot îmi spune să mă înscriu la postliceală iar eu nu știu ce să fac, și eu tot mă gândesc...? (mai mult)
Am 17 ani eu am avut o problema la inima când eram mica am fost operată când aveam 4 ani dar acum aseară am simțit din nou ca ma înțeapă în zona inimi.Ce aș putea face? Pot merge singura la cardiolog?...? (mai mult)
Bună ziua. Am călcat într- un ciob de sticlă de câteva zile, m- am curățat cat am suportat dar nu am găsit nimic, însă locul mă doare destul de tare când calc. problema e ca de 3 zile ...? (mai mult)
Va Rog! Duminica seara am avut un accident auto minor care a rezultat inițial cu o durere de mușchi la sold. Durerea nu s- a agravat, ieri am simțit o durere și o umflare a mușchiului de la gat: ...? (mai mult)
Salut. Azi am fost la medic si mi s- a pus diagnosticul pancreatita cronica recidiva... Este grav? Mi- a prescris o lista destul de mare de medicamente... intrebarea mea este, se trateaza pancreatita ...? (mai mult)
Am 19 ani și nu știu de ce am niște dureri de ovare de ceva timp mă dor chiar foarte tare ovarele.Ce pot face să îmi treacă?
Am o fetiţa de 6 ani de dimineaţă acum a vomitat puţin şi are puţina febra ce sa fac sa fie mai bine?
Am născut acum 6 zile o fetiță dar e o mica problema nu prea am lapte să o alăptez. Cum pot crește producția de lapte?
Bună, am 14 ani și în zona pieptului am un os ieșit mai afară am fost la o recuperare dar nimic mi s-a dat să fac exerciții acasă si nu prea se văd rezultate ce pot face?
Salut, am o problemă putin mai personala…pielea mea de la testicule e crapata de vrei 3 zile si am senzatii de mancarimi si de usturimi, e vreo crema sau vreun tratament pentru asta?
Buna ziua am 19 ani și mi- a venit menstruația de 2 ori intr o luna intr o perioada foarte scurta mi- a venit pe 2 sa încheiat pe 5 și acum iar pe 19 mi- a venit (August) Va rog un sfat E prima ...? (mai mult)
Am crescut in ultimul an doar 2, 5 cm am avut 145 si acum am 147, 5. Am 14 ani, am facut o radiografie la mana si am mana de un copil de 15 ani, am fost la endocrinolog si mi- a zis ca am un deficit...? (mai mult)
Salut,Scolioza Dexoconversa este grava, se poate trata?
Buna, am avut acum ceva timp o tulburare alimentara din cauza stresului și am avut un început de gastrita, cum ar fi: lipsa poftei de mancare, acid gastric, greață, am și vomat, ma simțeam ...? (mai mult)
Daca m-am lovit tare cu colțul de la telefon in coasta ea se poate deplasa sau nu?
Bună tuturor, am auzit că nu este bună prăjeala în ulei de gătit - ulei de floarea soarelui, de exemplu. Este adevărat că nu este bună, dacă da, de ce nu este?
Cum decurge un consult la urolog? Imi e putin rusine:))
Buna! De ceva timp, am o frica sa dorm. Ma bântuie gândul ca pot păți paralizie in somn. Acum ceva timp mi- a aparut pe tiktok ceva cu paralizia asta. De atunci, am o frica sa dorm. Eu nu îmi prea...? (mai mult)
Bună tuturor, zahărul nu este bun deloc sau nu este bun în cantități mari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?