Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună tuturor, nu este bine să mâncăm ceva ce conține hidroxid de sodiu, nu - i așa?
Salut! Azi incercand sa scot un pui de caine dintr- un sanţ, cand l- am ridicat de frica a dat sa ma muste si m- a prins de deget, el fiind mic are coltii foarte ascutiti si mi- a facut o rana pana...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa merg la o consultatie pentru par/scalp, deoarece am inceput sa cheles pe lateral si, de asemenea, pe centru capului incepe sa mi se vada scalpul. As aprecia daca imi puteti recomanda...? (mai mult)
Salut Grup,tocmai ce am primit raspuns la rmn, scrie in concluzie Minim debord discal posterior T8-t9 fara conflicte radiculare, asta inseamna ca am hernie de disc?
Am 16 ani, azi am făcut un atac de panica așa din senin, abia au reușit sa ma calmeze părințiii mei.Cum mă pot simti mai bine?
Cred ca sunt blocat in modul ''fight or flight''(nu stau sa dau detalii, exista goagle pentru cine nu stie ce inseamna) si nu reusesc sa ies deloc, cel mai probabil de asta ma trezesc noaptea din ora...? (mai mult)
Am 17 ani mama m- a dus la medic pentru ca aveam dureri abdominale şi medicul a descoperit ca am apendicită şi a zis ca trebuie operaţie.Îmi e frica de operaţie e prima mea operaţie.Cum va fi...? (mai mult)
De vreo saptamana am nevoia de a urina des. Acum o saptamana aproape ca nu am dormit doua nopti la rand, ma ustura ma manca in zona vezicii si ma duceam si faceam maxim 3 picaturi. Am fost la medic, ...? (mai mult)
Buna TPU. Am sonda urinara și sunt curios ce se întâmplă dacă atunci când vrea sa o scoată rămâne blocată.dau funda
De la un timp, de când am început să am dureri foarte mari fizice (mai exact de ovare) și am fost la medic și am fost diagnosticată cu Vaginită acută, Sindromul Ovarelor MicroPolichistice și...? (mai mult)
Salut. Daca fac o ecografie cardiaca îmi dă ceva la mana că sa pot cere o a doua opinie? Ca un CD, sau alt ceva pe care sa fie înregistrate imaginile
Salut lume, am stat liniștit în pat pe telefon și dintr-o dată am auzit cum se înfundă urechea și tiuia, o fi de la inima?
Buna. Am o întrebare. De la o anestezie locală poți avea reacții adverse? După două zile de la o testare la anestezic a început să mă doară sânul drept, și nu știu dacă are legătură durerea...? (mai mult)
Salut, am 13 ani aproape 14 și arăt ca un copilasi de 10 ani, la fata la fel, la voce la fel, la cum arăt e la fel, ce pot face? Am doar 40kg
Va salut, in cazul in care de o luna ma cam doare testiculul drept si uneori il simt umflat si ca de doua zile am o besica pe penis, unde ar trebui sa merg, la dermato venerice sau urolog?
Bere fara alcool e sanatoasa?
Hey, am avut o tulburare alimentara și stomacul deranjat, am slabit cateva kilograme bune si am avut simptome cum ar fi: acid gastric, îmi era greu sa eructez, mucoasa intestinala era inflamata, ...? (mai mult)
Este adevărat ca mi se pot strâmbă dinții de la un piercing în buza? Sau limba? Mi- am pus 2 pirsuri în buza acum o lună și de atunci dinți de jos pare ca mi se strâmbă și nu știu dacă e ...? (mai mult)
Salut! De 1 luna ma doare umarul drept ( durerii destul de intense ) Ce credeți ca ar putea fi?
Cum se poate trata o unghie încarnată?
Ce e mai ieftin o proteza cu 2 dinți sau o punte dentara, care în total ajunge la 4 dinți? Daca îți cad 2 dinți din fata îți poate face o proteza formata din 2 dinți? Voi v- ați făcut punte...? (mai mult)
Știe cineva, chimicalele (gen pesticide, nitrați) cu care sunt tratate legumele, dispar total prin fierbere, sau nu?
Hello Cred ca am anxietate sociala. De fiecare data cand vin rudele la mine mă comport ciudat și parcă și eu vad asta Sfaturi?
Bună! Am folosit aseară Gynofort doza unica și am introdus tubul cât am putut, dar de dimineață am văzut ca se scurge o cantitate mare de crema, este ok sa curgă atât de mult? Ce sa fac
La ce medic ar trebui sa merg pentru fren lingual scurt?
Salut, se poate trata sociopatia?
Buna! Am in ambele urechi niste expandere (10 mm), iar de vreo săptămâna mi s- au infectat ambele. Ambele urechi aunt rosii si acum a inceput sa imi apara o iritatie si pe gat/fata. Doar zilele viitoare...? (mai mult)
Bună! Am folosit gynofort crema aseară iar acum de dimineață se vede acolo o crema destul de multa care a ieșit. Este ok dacă iese atât de mult? Ce sa fac
Ajutor! Am nevoie de sfaturi urgent! Am diaree de ieri seară. Nu am putut să dorm deloc pentru ca am avut frisoane. Acum merg foarte des la toaletă și mă simt moleșită și transpir foarte mult. ...? (mai mult)
Cum sa mănânc mai sănătos?
Hey TPU de ceva timp am o problema uneori mi se umfla foarte tare labii și ma mânca, se roșesc de multe ori ma mănâncă atât de rău încât ma scarpin pana îmi da sângele :) uneori nici sa merg...? (mai mult)
S-a mai operat cineva la corzile vocale? Este adevărat ca nu poți sa vorbești câteva zile după ce te operezi?
Bună seara! Aș dori să știu ce e de făcut în următoarea situație: în urma cu o săptămână am început sa ma confrunt cu usturime și mâncărime în zona intimă, dar și un tip de secreție...? (mai mult)
Buna seara! În 2016 am observat ca am colecist medio septat cutat! Acum am probleme cu stomacul! Este grav?
Voi mergeti la plimbare (random walks)? Daca da, de cate ori pe saptamana?
Mâncarea procesată conține zahăr în care ajungem săne îmbolnăvim cu sănătatea luăm kilograme în plus și ne afectează ficatul ne afectează creierul ne îmbolnăvim de biabet și obezitate... ...? (mai mult)
Nu știu ce să mai iau pentru durerile de ovare și spate (jos)...Am din nou dureri și nu îmi mai trece cu nimic. Am fost la Ginecologie și am primit un tratament de 3 cutii de supozitoare Indometacin...? (mai mult)
Bună, am o întrebare mai delicată Sunt o fata de 18 ani și de câteva luni încoace mi- a apărut lângă sfârcul drept un fel de coș, când îl sparg iese lichid la fel ca la un coș Să mă...? (mai mult)
Salut! Daca bunica mea mama lui tata a avut cancer la san, o să am si eu? Cate sense la % o sa am?
Stiti persoane cu tulburari bipolare sau oricare alta care doar ia medicamentatie si e sanatoasa? Adica poate sa mai aiba un simptom o data la nu stiu cat timp?
Bună ziua, vin și tu cu o întrebare, de mulți ani am o durere în zona omoplaților, cred ca de vreo 5 ani dureri mici, mari depindea de efort și de de făceam în ziua respectivă, de la începutul...? (mai mult)
Mă doare sânul drept când ridic mâna dreaptă. Este o durere foarte puternică. De la ce poate fi, e grav?
Am 16 ani ms dor foarte tare ovarele de asta mami vrea sa ma ducă sa mi se facă o ecografie îmi e puțin frica nu mi sa mai făcut niciodată ecografie cum o sa mi se facă?
Am 18 ani am fost sa imi scot maselele de minte ieri la dentist si acum ma doare tare locul unde a fost operaţia ce pot face sa îmi treaca?
Buna! mi- am fracturat degetul mare de la picior acum o luna, acum pielea este foarte uscata in aceea zonă, parca mi se incinta piciorul, unghia este tot neagra dar nu a căzut pana acum, pielea este...? (mai mult)
Salut! Sunt interesat doar de cei de aici care au avut probleme cu nervul sciatic pe piciorul drept și au fost la medic, în special cum v- au tratat durerile?, am dureri de aproape 1 an și nu m- ...? (mai mult)
Ce inseamna daca am urina fierbinte?
Buna! Ma poate durea spatele din cauza ca stau mereu pe jos si cocosata? Stau mereu pe jos si ma uit pe telefon, si mentionez ca nu e de mult
Buna. Tratamentul de canal la microscop pentru o măsea se poate face și fără să îmi pună diga dentară? Întreb pentru că eu sunt claustrofoba și nu prea suport diga pe față, simt că nu pot...? (mai mult)
Prin CT abdomen si pelvis cu substanta de contrast se vede colonul? Va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?